2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Bende bunu soracaktım aslında bir süredir yürüyünce vajinamdan çıkacakmış gibi hissediyordum doktor normal demisti yerleşimi iyi demisti . Ama iki gündür yürüyünce yani yürüyüş dediğim 10 dk en fazla makatimda baskı oluyor . Bugün yol ortasında çöküp durmak istedim o kadar bi baskı oldu . Dediklerinde bunla da alakası var mıdır pozitif? Doktor kontrolume daha 9 gün var

Benımde vajina kemiklerim ağrıyor arada bazen üstü bazen de bacaklarımadoğru hemen yan kısmı diyorum herhalde doğuma hazırlıyor kendini. Bugün de gittim ama hiç aklıma gelmedi sormak

hormonlar tavanda olsa mantık iş başında

Vardır kuzum evet. Bende de oluyor aynısı. Az yürü bu haftalar biraz tehlikeli
28 geçene kdr az daha dikkat etmek gerek
Cuma gidince unutmazsam sorarım kuzum

Ay nolucu beyle bize rennie durdurdu biraz , en iyisi gidip uyuyim çişim gelene kdr
ŞuAn modum bu biliyor musun hele çaydan sonra alev alev suan

Bizim doktor rahat adam doğuracak duruma gelmeden bise diyeceğini sanmıyorum belki böylesi daha iyidir

Bunun hocası benim ilk bebegimin doktoru. Ondaki rahatlık kimsede yoktu. Bu yine iyi kesinlikle ben arkadaşlarımın arasındaki en sakin gebeydim ilk olmasına rağmen
Bizim doktor rahat adam doğuracak duruma gelmeden bise diyeceğini sanmıyorum belki böylesi daha iyidir

hormonlar tavanda olsa mantık iş başında
Valla şunu anladım ki kesinlikle önemli kararlar almamalıyız depremden dolayı ani ev değişikliği yaptık, ev sahibinin asması bizim balkona uzanıyor ara sıra toplarım sorun yok dimi demisti kadıncağız. Tabiki demistim . Geçen toplamaya geldi suratım kırk karış olmuş, arkasından da eşime söylenip durdum . Halbuki ne var yani zaten tamam demişim en başta. Kendimi tanıyamıyorum

Bunun hocası benim ilk bebegimin doktoru. Ondaki rahatlık kimsede yoktu. Bu yine iyi kesinlikle ben arkadaşlarımın arasındaki en sakin gebeydim ilk olmasına rağmen
Annem erken doğum yaptığı için her gidişimde rahim kisaligini soruyorum önder beye . Her gidişimde biraz daha kısalmış oluyor ama adamda tık yok bise demiyor hoho iyi okey diyor doktor rahat olunca bende umursamadim o kadar açıkçası zaten 2.5un üstünde biraz diyetekten . Önder bey normal Doğum yaptırır mi sence yoksa sezeryan yanlısı mıdır

Ben de akşam eşime söyleniyordum. Geçen a101 e bebek urunleri geleceği gün gittim. Yalniz dedi onlara dokunmayın hanfendi. Neden dedim. Sayım yapiyoruz dedi. İstediğiniz ürün varsa söyleyin ayirayim yarın alin dedi. İstemiyorum yok dedim triple çıktım eşime de dedim ne demek cnm , o gün alamadiktan sonra ne saçma falan dedim tamam mı, eşim de diyor ki ya belki hırsızlık oldu demek ki sayması gerekiyor yarın alaydın ne farkederdi... Düşündüm doğru ne farkeder ki atarlanacak yer aramışım ben meğerse

Sen istedikten sonra normal doğum yaptırmayacak doktor yok. Çatı muayenesi masalına inanma. Sonuna kdr git. En bilemedin balcalı ya gidersin hiç korkma şansını zorla, sancini bekle, zaten haberlesiriz. Gerekirse numaramı al benim görüşelim özelde de... Hocası beni dogurtmadi ama şimdiki aklım olsa zorlardım...

Çoğu kişi böyle diyor. Dogum zamanı risk olduğu söylenince insan diretemiyor korkuyor ya doğruysa diye sezeryani kabul ediyoruz diyolar. Dediğin gibi çok ani bisey olmazsa devlet veya üniversite hastanelerinden tarafsız görüş almak en mantıklısı desteğin için teşekkürler gerçekten haberleşebiliriz inşallah hicbiriimiz sıkıntı yaşamayız

Canım bana bunun hocası dedi ki catin dar doguramazsin. Hem hemoroidin patlar bir de o ameliyat ister rezil olursun. Ha illa normal istiyordum dersen üni ye gönderirim karnına basa basa bagirta bağırta dogurturlar. Odadan çıkmış ananeme, şu kapıdan üçümüz çıkmaya çalışalım çıkabilir miyiz demiş kadın da korkmus. Biz korkudan tamam dedik ve benim daha günüm dolmamıştı
Karnım tepedeydi inmemisti. 2. De doktor değiştirip , ssvd denedim. Nişanım gelene kdr bebeğim karnımda durdu. Ve 2 cm açıklık la gitmişim hastaneye farkında bile degilim, o gece sadece gece ara ara uyandım hafif kasıklarım ağrıyordu. O doktor da bana , hemoroid normal doğuma engel değil asla, çatı da doğum başlamadan dar diyemem, ben yorum yapmim bazi doktorlar malesef tatillerini bile buna göre ayarlıyor dedi yaa... Yani pisi pisine ameliyat olmuşum ben anlican. Şimdi olsa tamam derdim. Gönder üni ye. Dünyanın sonu değil ya. O da kesecek bu da eğer kesilecekse...

Hayırlısı böyleymiş diyorum artık... Bana kısmet olmadı normal doğum... Rabbim böyle hayırlı eylemiş. Siz şansınızı zorlayın kızlar. Yani tabii gerçekten istiyorsanız... Ben çok istedim ama nasip... Ben yatar, sabah iş var, görüşürüz fıstıklar

Olmuş bitmiş ama çok üzüldüm ve kızdım bir de korkutmuş yani . Yurtdisinda çatın dar diye bisey yok mesela yani çatıdan dolayı sezeryana almıyorlar. Ama tabi yaşamadığım için bilemiyorum sizin gibi deneyim yaşayanlar ancak aydınlatıyor. Kuzenimde nezihi beyin hastasiydi adam sezeryan yapmak için tüm tuşlara aynı anda basmış önce çatın dar diyip 39+4 te sezeryan yaptırıp tatile gitmiş. Aynı dediğin gibi doğumdan 2 gün sonra doktoruna ulaşamamış tam 10 gün boyunca tatildeymis yani

Bu sıpa öyle bir hareket ediyor ki oturduğum yerde vücudum sallanıyor ay
Pozitifciö bu gece nedense benı tanımlıyorsun. Benım bebişte sağlı sollu vuruyor bakalım mide yanması + bebiş umarım uyku uyuyabişiriz

C Cerito m canim benim cok yoruldun farkındayım,seni cok iyi anlayabiliyorum,belirsizlik normal zamanda da cok yorar insani,ama hele ki bu durumda...olaylarimiz farkli olsada bende pandemi doneminde,dis gebelikten dolayi 18gun hastanede kaldim,ilaçla düşürmeye çalışıyorlar degerlerim habire yükseliyor,aynen boyle belirsiz bir durum içindeydim,pandemi kimse gelmiyor,yanimda kimse yok,ramazan son haftasinda yatirdilar onunde bayram herkes kutluyor,ben dr hemsire ve temizlikçiden baska kimseye göremiyorum ,hayatımda en kötü günlerinden bir dönemama sen yanliz değilsin senin Mahirin var,onun için güçlü olmak zorundasın kv de konusu gelince her defasinda hangisini anlaticagimi bilemiyorum vukuatları okadar cok ki,inan ki aksam da yazdım yazdim sildim,ama tek bisey söyleceğim sana tecrübelerime dayanarak,inan ki bu dünyada seni üzecek kadar kimse değerli degil, SEN varsin bide Mahir var simdi,gerisini herkesi sal gitsin

ve pozitifimiz dedi gibi düşüncelerin gücü cok önemli hep iyiyi çağır,iyi düşün ki hersey iyi olsun ☘yakinda bu kabus gibi günler biticek ben inaniyorumaklıma geldikçe da dua ediyorum

Cok uzun yazdim kusura bakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…