- 13 Eylül 2022
- 614
- 1.868
- 33
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #28.341
Bende bunu soracaktım aslında bir süredir yürüyünce vajinamdan çıkacakmış gibi hissediyordum doktor normal demisti yerleşimi iyi demisti . Ama iki gündür yürüyünce yani yürüyüş dediğim 10 dk en fazla makatimda baskı oluyor . Bugün yol ortasında çöküp durmak istedim o kadar bi baskı oldu . Dediklerinde bunla da alakası var mıdır pozitif? Doktor kontrolume daha 9 gün varKalça ağrısı çeken arkadaşlar bende de vajina kemiklerinde ağrı var. Ama doktora sordum çatı ağrım var diye normal demişti geçen ay bile... Çok oturunca totom da ağrıyor Toto kemiklerim... Biraz hareket istiyor sanırım vücut. Hormonlar yavaş yavaş pelvik kasları kemiklerden esnetiyor relaxin hormonu olabilir bunun sorumlusu...
Benımde vajina kemiklerim ağrıyor arada bazen üstü bazen de bacaklarımadoğru hemen yan kısmı diyorum herhalde doğuma hazırlıyor kendini. Bugün de gittim ama hiç aklıma gelmedi sormakKalça ağrısı çeken arkadaşlar bende de vajina kemiklerinde ağrı var. Ama doktora sordum çatı ağrım var diye normal demişti geçen ay bile... Çok oturunca totom da ağrıyor Toto kemiklerim... Biraz hareket istiyor sanırım vücut. Hormonlar yavaş yavaş pelvik kasları kemiklerden esnetiyor relaxin hormonu olabilir bunun sorumlusu...
Bende ilerletmek geçen anneme diyordum yok ben boşarım bunu belli oldu filan . Bozuntuya vermediler kardeşimle, sonra eve gelince daha normal davrandım çünkü normali oydu o zaman dank etti insanları da boşa telaşa verdim ama yani Allah korusun da tabi dogurduktan sonra boşanmak daha mantıklı
Bende bunu soracaktım aslında bir süredir yürüyünce vajinamdan çıkacakmış gibi hissediyordum doktor normal demisti yerleşimi iyi demisti . Ama iki gündür yürüyünce yani yürüyüş dediğim 10 dk en fazla makatimda baskı oluyor . Bugün yol ortasında çöküp durmak istedim o kadar bi baskı oldu . Dediklerinde bunla da alakası var mıdır pozitif? Doktor kontrolume daha 9 gün var
ŞuAn modum bu biliyor musun hele çaydan sonra alev alev suan
Bizim doktor rahat adam doğuracak duruma gelmeden bise diyeceğini sanmıyorumVardır kuzum evet. Bende de oluyor aynısı. Az yürü bu haftalar biraz tehlikeli
28 geçene kdr az daha dikkat etmek gerek
Cuma gidince unutmazsam sorarım kuzum
Ay nolucu beyle bizerennie durdurdu biraz , en iyisi gidip uyuyim çişim gelene kdr
Bizim doktor rahat adam doğuracak duruma gelmeden bise diyeceğini sanmıyorumbelki böylesi daha iyidir
Valla şunu anladım ki kesinlikle önemli kararlar almamalıyızhormonlar tavanda olsa mantık iş başında
Annem erken doğum yaptığı için her gidişimde rahim kisaligini soruyorum önder beye . Her gidişimde biraz daha kısalmış oluyor ama adamda tık yok bise demiyor hoho iyi okey diyorBunun hocası benim ilk bebegimin doktoru. Ondaki rahatlık kimsede yoktu. Bu yine iyikesinlikle ben arkadaşlarımın arasındaki en sakin gebeydim ilk olmasına rağmen
Valla şunu anladım ki kesinlikle önemli kararlar almamalıyızdepremden dolayı ani ev değişikliği yaptık, ev sahibinin asması bizim balkona uzanıyor ara sıra toplarım sorun yok dimi demisti kadıncağız. Tabiki demistim . Geçen toplamaya geldi suratım kırk karış olmuş, arkasından da eşime söylenip durdum . Halbuki ne var yani zaten tamam demişim en başta. Kendimi tanıyamıyorum
Annem erken doğum yaptığı için her gidişimde rahim kisaligini soruyorum önder beye . Her gidişimde biraz daha kısalmış oluyor ama adamda tık yok bise demiyor hoho iyi okey diyordoktor rahat olunca bende umursamadim o kadar açıkçası zaten 2.5un üstünde biraz diyetekten . Önder bey normal Doğum yaptırır mi sence yoksa sezeryan yanlısı mıdır
Çoğu kişi böyle diyor. Dogum zamanı risk olduğu söylenince insan diretemiyor korkuyor ya doğruysa diye sezeryani kabul ediyoruz diyolar. Dediğin gibi çok ani bisey olmazsa devlet veya üniversite hastanelerinden tarafsız görüş almak en mantıklısıSen istedikten sonra normal doğum yaptırmayacak doktor yok. Çatı muayenesi masalına inanma. Sonuna kdr git. En bilemedin balcalı ya gidersin hiç korkma şansını zorla, sancini bekle, zaten haberlesiriz. Gerekirse numaramı al benim görüşelim özelde de... Hocası beni dogurtmadi ama şimdiki aklım olsa
Aynen benimkide öyleBu sıpa öyle bir hareket ediyor ki oturduğum yerde vücudum sallanıyor ay
Çoğu kişi böyle diyor. Dogum zamanı risk olduğu söylenince insan diretemiyor korkuyor ya doğruysa diye sezeryani kabul ediyoruz diyolar. Dediğin gibi çok ani bisey olmazsa devlet veya üniversite hastanelerinden tarafsız görüş almak en mantıklısıdesteğin için teşekkürler gerçekten haberleşebiliriz inşallah hicbiriimiz sıkıntı yaşamayız
Olmuş bitmiş ama çok üzüldüm ve kızdımCanım bana bunun hocası dedi ki catin dar doguramazsin. Hem hemoroidin patlar bir de o ameliyat ister rezil olursun. Ha illa normal istiyordum dersen üni ye gönderirim karnına basa basa bagirta bağırta dogurturlar. Odadan çıkmış ananeme, şu kapıdan üçümüz çıkmaya çalışalım çıkabilir miyiz demiş kadın da korkmus. Biz korkudan tamam dedik ve benim daha günüm dolmamıştı
Karnım tepedeydi inmemisti. 2. De doktor değiştirip , ssvd denedim. Nişanım gelene kdr bebeğim karnımda durdu. Ve 2 cm açıklık la gitmişim hastaneye farkında bile degilim, o gece sadece gece ara ara uyandım hafif kasıklarım ağrıyordu. O doktor da bana , hemoroid normal doğuma engel değil asla, çatı da doğum başlamadan dar diyemem, ben yorum yapmim bazi doktorlar malesef tatillerini bile buna göre ayarlıyor dedi yaa... Yani pisi pisine ameliyat olmuşum ben anlican. Şimdi olsa tamam derdim. Gönder üni ye. Dünyanın sonu değil ya. O da kesecek bu da eğer kesilecekse...
Pozitifciö bu gece nedense benı tanımlıyorsun. Benım bebişte sağlı sollu vuruyor bakalım mide yanması + bebiş umarım uyku uyuyabişirizBu sıpa öyle bir hareket ediyor ki oturduğum yerde vücudum sallanıyor ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?