2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Çekiyorum kalca ağrısını penguen gibi yürüyorum bir gün dışarı çıkayım ertesi gün pert birde dişim hassaslaştı iyice bi patlaklık vermezse iyi hayirlisiyla agustos geleydı kavuşaydık yavrularımıza bu ağrıları unuturuz inşallah

Sezeryandna sonra normal dogum mu yaptim cnm arada kaç yıl oynadı

Pozitifim Allah razı olsun evet çok depresyonda yazmışım ya ,canım iyi olacak inşallah şu an için de herşeu yolunda görünüyor .nts ye bağlıyorlar artık her sabah.pıtır pıtır kalbini dinliyorum 25 dk.ay o nts yi tam üstüne koyuyorlar ona sinir oluyor tekme atıyor sürekli.Asi olacak bu kesin . konuştuğum zaman daha sakin atıyor kalbi annesini seviyor minik oğluş çok teşekkür ederim güzel duaların için Allah razı olsun.Bende sizi hepinizi çok seviyorum

Ya senin durumun da çok zormuş.Ekstra yalnız olduğumu düşündüm de komple perişan olurdum sanırım.şimdi yine gelen giden iki insan görüyorum.destek oluyorlar sağolsunlar.Canım burda ruh hali o kadar değişik oluyor ki işte dün kendimi kesecek kıvamdaydım bugün daha iyi uyandım inşallah bugünkü modumu bozmamaya çalışacağım oğluşu düşüneceğim onu da üzmeyeceğim.İyi ki varsınız çok teşekkür ederim desteğin için canım benim

Amin canım inşallah çok teşekkür ederim.Ah zaman o kadar geçmiyor ki.Eşim bile hastanede bir dakika normal hayatta bir saate bedel burda zamanda kaybolduk diyor camdan dışarıyı izliyorum insanlar kontrole geliyor gidiyor,boş poşetle gelip dolu puseetle taburcu olanlar ben hep burdayım garip bi his ama bugün daha iyiyim şekerim sabah neden bilmiyorum çok güzel bi umutla uyandım.bugün bebişin son eksiklerini almayı planlıyorum bana iyi gelir
Canım desteğin için çok teşekkür ederim.Seviyorum seni.Hiç görüşmesek de dost oldunuz iyi kötü günde Allah razı olsun hepinizden

27+4den selam büyümüş azcık ha
Çok güzelsiniz canım maşallah size moralini yüksek tut her zaman oğluşunla bol bol sohbet et siz size yetersiniz hastane çok zor biliyorum ama geçicek mahir in zamanında gelcek kalpten inanıyorum buna ve emin ol hastanede olmanız evde olmanızdan çok daha iyi eve gitsen psikolojin daha çok alt üst olur için rahatlamadan

Ay çok teşekkür ederiz haklısın hep gözetim altında olmak,hareketlerin hep takip edilmesi falan beni rahatlatıyor aslında.Bişey olunca Allah korusun hemen iniyorum aşağıya .biraz daha sabredicez artık

Günaydın kızlar haberler çok iyi değil. Biri 980 gr 31 cm diğer minnak 1040 30 cm araları açılmaları normal dedi. Ama rahim ağzı uzunluğu 2.8 çıktı geçen sefere göre hızlı azalmaya başlamış evden çalışmam için rapor yazdı işe gitmemi gezmemi dolanmamı istemedi bol yatış dedi. Şu an riskli değil ama azalman hızlı bundan sonrası riskli dedi

Canım ilk kontrolde kaç çıkmıştı ne kadar azalmış.Neyse ki yine iyi bi uzunlukta farkedilmiş.2,8 evet kısalmış ama yine normal standartlarda.dinlenirsen hareketini kısıtlarsan sabit kalır diye düşünüyorum

Ay çok güzelsiniz ceritom maşallah
3 hafta önce 3.8 miş canım evet evet çok şükür erkende işyerinin tepkisi beni geriyor

Ayyy kuzum benim diş ağrısına yakalanma yoksa kalça agrısını mumla ararsın Allah korusun ayyy

Sezeryandna sonra normal dogum mu yaptim cnm arada kaç yıl oynadı
Yapamadım bu sefer de bebeğin kalp atışları çok yüksek çıktı canım 200 leri geçti acil aldılar. Kakasını yemiş. Ama ssvd için gereken herşeyi yaptım içim rahattı. Aradan 2.5 yıl geçmişti iki doğumun. Bu sefer 7 yıl geçti ama hem yanaşan doktor yok hem de kordonları bağlatıp dükkanı kapatıcam :9

YAaaaa ama siz çok minnoş olmuşsunuz annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…