- 31 Mayıs 2022
- 354
- 178
- 53
- 33
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #28.361
Ne demek çok sevindim geçmiş olsun benim bebişin kafa çevresi büyük gitti hep ondan da korkmuştum şimdi hala büyük gidiyor :)hatırlayıp sorduğunu için teşekkür ederim
Çekiyorum kalca ağrısını penguen gibi yürüyorum bir gün dışarı çıkayım ertesi gün pert birde dişim hassaslaştı iyice bi patlaklık vermezse iyi hayirlisiyla agustos geleydı kavuşaydık yavrularımıza bu ağrıları unuturuz inşallahKalça ağrısı çeken arkadaşlar bende de vajina kemiklerinde ağrı var. Ama doktora sordum çatı ağrım var diye normal demişti geçen ay bile... Çok oturunca totom da ağrıyor Toto kemiklerim... Biraz hareket istiyor sanırım vücut. Hormonlar yavaş yavaş pelvik kasları kemiklerden esnetiyor relaxin hormonu olabilir bunun sorumlusu...
Canım bana bunun hocası dedi ki catin dar doguramazsin. Hem hemoroidin patlar bir de o ameliyat ister rezil olursun. Ha illa normal istiyordum dersen üni ye gönderirim karnına basa basa bagirta bağırta dogurturlar. Odadan çıkmış ananeme, şu kapıdan üçümüz çıkmaya çalışalım çıkabilir miyiz demiş kadın da korkmus. Biz korkudan tamam dedik ve benim daha günüm dolmamıştı
Karnım tepedeydi inmemisti. 2. De doktor değiştirip , ssvd denedim. Nişanım gelene kdr bebeğim karnımda durdu. Ve 2 cm açıklık la gitmişim hastaneye farkında bile degilim, o gece sadece gece ara ara uyandım hafif kasıklarım ağrıyordu. O doktor da bana , hemoroid normal doğuma engel değil asla, çatı da doğum başlamadan dar diyemem, ben yorum yapmim bazi doktorlar malesef tatillerini bile buna göre ayarlıyor dedi yaa... Yani pisi pisine ameliyat olmuşum ben anlican. Şimdi olsa tamam derdim. Gönder üni ye. Dünyanın sonu değil ya. O da kesecek bu da eğer kesilecekse...
Aynıııııkızlar yaaa benım sinirlerim alt üst bu ara her olan olaya anormal sinirleniyorum ve sinirim asla geçmiyor sizde de öyle migeçen bi şey oldu eşimle kahkahalarla gülerkende bianda ağlayacagım geldi hahahahaha bakın eşim diyo ki sen kafayı yedin
Pozitifim Allah razı olsunCerenimo, tabii ki yanındayız kalben de keşke mümkün olsa bedenen de gelebilsek... Aşkım zaten eksik olursa olsun hiç önemli değil eşine foto atarsın gider ebebekten alır gelir. Sen ama nolur böyle eksikleri bile alasim yok uzuulurum diye falan gibi cümleler kurma. Bak kendini dibe çekiyorsun. Kelimeler çok onemli. Yakında çıkacağız de, herşey çok daha güzel olacak de. Rica ediyorum olumsuz kelime kullanma, güzeli iyiyi çek üzerine... Ben aklıma geldikçe sizin için dua ediyorum ve edeceğim. Rabbim yüreğine ferahlık , bir an önce işlerine netlik versin inşallah , seni seviyoruz beybi
C Cerito m canim benim cok yoruldun farkındayım,seni cok iyi anlayabiliyorum,belirsizlik normal zamanda da cok yorar insani,ama hele ki bu durumda...olaylarimiz farkli olsada bende pandemi doneminde,dis gebelikten dolayi 18gun hastanede kaldim,ilaçla düşürmeye çalışıyorlar degerlerim habire yükseliyor,aynen boyle belirsiz bir durum içindeydim,pandemi kimse gelmiyor,yanimda kimse yok,ramazan son haftasinda yatirdilar onunde bayram herkes kutluyor,ben dr hemsire ve temizlikçiden baska kimseye göremiyorum ,hayatımda en kötü günlerinden bir dönem ama sen yanliz değilsin senin Mahirin var,onun için güçlü olmak zorundasın kv de konusu gelince her defasinda hangisini anlaticagimi bilemiyorum vukuatları okadar cok ki,inan ki aksam da yazdım yazdim sildim,ama tek bisey söyleceğim sana tecrübelerime dayanarak,inan ki bu dünyada seni üzecek kadar kimse değerli degil, SEN varsin bide Mahir var simdi,gerisini herkesi sal gitsin
ve pozitifimiz dedi gibi düşüncelerin gücü cok önemli hep iyiyi çağır,iyi düşün ki hersey iyi olsun ☘yakinda bu kabus gibi günler biticek ben inaniyorum aklıma geldikçe da dua ediyorum
Cok uzun yazdim kusura bakma
Amin canım inşallah çok teşekkür ederim.Ah zaman o kadar geçmiyor ki.Eşim bile hastanede bir dakika normal hayatta bir saate bedel burda zamanda kaybolduk diyorRabbim en kisa zamanda feraha kavuştursun seni çok içten diliyorum bunu canim. Duygulari bastirmak iyi görünmeye calismak ice atmak bazen o kadarda iyi olmayabilir. Aglaman ve üzüntünü yansitman kadar dogal bisey yok. Herseyden önce insaniz ve en önemlisi hamileyiz. Duygularimiz zaten cok hassas. Eşinlede gerginsin sanirim aksam yazmistin. Hepsi üst üste geldi cok bunaldin. Suanda beklemekten baska care yok gibi gözüküyor. Diyorlar ya zaman bazen su gibi akip giderken böyle zamanlarda ağır ağir isliyor gibi oluyor. Ama sabır ceritom doğum hikayelerimizi buraya yazacagiz hepimiz insallah. Sonra bu cocuk uyumuyor ya uykuyu ozledim diye sitemlerde bulunacagiz insallah. Birbirimizin yasadigi sürecleri canli kanli görmesekte biliyoruz hissediyoruz. Duam seninle
Hayırlı güzel haberlerle kuzum inşallah ben Yatamiyorum canım sende oylemisinPrenseslerin yarın görüş günü bakalım nasıllar karnımın alt tarafında baya ağrı oluyor normal mi bilmiyorum yarın rahatlıcam inşallah
İnsallah kuzum bende mide yanması başladı dün akşam
Çok güzelsiniz canım maşallah size27+4den selambüyümüş azcık ha
Ay çok teşekkür ederizÇok güzelsiniz canım maşallah sizemoralini yüksek tut her zaman oğluşunla bol bol sohbet et siz size yetersiniz hastane çok zor biliyorum ama geçicek mahir in zamanında gelcek kalpten inanıyorum buna ve emin ol hastanede olmanız evde olmanızdan çok daha iyi eve gitsen psikolojin daha çok alt üst olur için rahatlamadan
Canım ilk kontrolde kaç çıkmıştı ne kadar azalmış.Neyse ki yine iyi bi uzunlukta farkedilmiş.2,8 evet kısalmış ama yine normal standartlarda.dinlenirsen hareketini kısıtlarsan sabit kalır diye düşünüyorumGünaydın kızlar haberler çok iyi değil. Biri 980 gr 31 cm diğer minnak 1040 30 cm araları açılmaları normal dedi. Ama rahim ağzı uzunluğu 2.8 çıktı geçen sefere göre hızlı azalmaya başlamış evden çalışmam için rapor yazdı işe gitmemi gezmemi dolanmamı istemedi bol yatış dedi. Şu an riskli değil ama azalman hızlı bundan sonrası riskli dedi
Ay çok güzelsiniz ceritom maşallah27+4den selambüyümüş azcık ha
3 hafta önce 3.8 miş canım evet evet çok şükür erkende işyerinin tepkisi beni geriyorCanım ilk kontrolde kaç çıkmıştı ne kadar azalmış.Neyse ki yine iyi bi uzunlukta farkedilmiş.2,8 evet kısalmış ama yine normal standartlarda.dinlenirsen hareketini kısıtlarsan sabit kalır diye düşünüyorum
Ayyy kuzum benim diş ağrısına yakalanma yoksa kalça agrısını mumla ararsın Allah korusun ayyyÇekiyorum kalca ağrısını penguen gibi yürüyorum bir gün dışarı çıkayım ertesi gün pert birde dişim hassaslaştı iyice bi patlaklık vermezse iyi hayirlisiyla agustos geleydı kavuşaydık yavrularımıza bu ağrıları unuturuz inşallah
Yapamadım bu sefer de bebeğin kalp atışları çok yüksek çıktı canım 200 leri geçti acil aldılar. Kakasını yemiş. Ama ssvd için gereken herşeyi yaptım içim rahattı. Aradan 2.5 yıl geçmişti iki doğumun. Bu sefer 7 yıl geçti ama hem yanaşan doktor yok hem de kordonları bağlatıp dükkanı kapatıcam :9Sezeryandna sonra normal dogum mu yaptim cnm arada kaç yıl oynadı
YAaaaa ama siz çok minnoş olmuşsunuz annesi27+4den selambüyümüş azcık ha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?