2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ay çok güzelsiniz ceritom maşallah

3 hafta önce 3.8 miş canım evet evet çok şükür erkende işyerinin tepkisi beni geriyor
Canım teşekkür ederim
Ya iş yerleri evet biraz saçma tepkiler veriyor ben de çalıştığım haftaların maaşını alana kadar canım çıktı ya.Nisan ayında 3hafta çalıştım nerdeyse vermeyecekti çalıştıklarımı ama hiçbişey sağlığımızdan önemli değiiiil canını sıkma ,biraz dinlen belki sonrasında tekrar dönersin işinin başına

Ama gelişimleri güzel canım, bence haberler güzel. İşyerini de salla gitsin hiiiiç umursama kuzum. Duru ve Doğa daha önemli , Keyfinden değil sonuçta mecbursun , git evine dinlen oooh mis

Canim progestan felan verdimi kullanman icin? Isyerinde rapor oldugu halde sorun mu cikartiyor sana ne vicdansizlar. Sagliklari yerinde Allaha şükür kilolarida gayet iyi canim

Nasil haberler iyi degill baksana prensesler tosun olmus iyice bundan iyi haber mi olur bebisimmm rahim agzi uzunlugun da iyi bence, iki bebek tasiyorsun, aktif calisiyorsun, yoruluyorsun, ekstra yatip dinlenmedin hic. Cok normal degil mi azalmasi. Riskli duruma gelmeden de fark edildi. Her sey cok güzel ilerliyor masallah

Gerçekten mi bu nasıl vicdansızlık ya almaya gelince kepçeyle alıyolar vermeye gelince yok. Kesinlikle canım onlardan asla önemli değil yapıcak bişey yok kabul edicekler
Ama gelişimleri güzel canım, bence haberler güzel. İşyerini de salla gitsin hiiiiç umursama kuzum. Duru ve Doğa daha önemli , Keyfinden değil sonuçta mecbursun , git evine dinlen oooh mis
Evet evet pozitifim çok şükür kilolarıda iyi dedi yatıcam dinlenicem yapcak bişey yok
Canim progestan felan verdimi kullanman icin? Isyerinde rapor oldugu halde sorun mu cikartiyor sana ne vicdansizlar. Sagliklari yerinde Allaha şükür kilolarida gayet iyi canim
Evet canım progestan verdi muayene sıklığını da 2 haftaya çekti raporu daha görmediler ama ben biraz evden çalışsam diye muhabbetini açmıştım işte anca yazı olması gerek diğer gebelere haksızlık olur falan filan diye baya kapris yapmışlardı ki bu döneme kadar doğum yapan birkaç kişi 9 ay evden çalışıp yürütmüş süreci biliyorum ama artık yazım var kabul etmezlerse de çıkarım onlardan değerli değiller hergün 3-3.5 saatim yolda geçiyor
Maşallah kuzucuklara canım benim
Büyüyolar çok şükür minnaklar

Çok sağol josiem tabiki buna çok şükür ilk azıcık moralim bozuldu da geçti yatma keyfisi artık

OF bu uzunluk bende kabus oldu resmen. Cumartesi bakalim benim ne cikacak. Bi 28 cikti bi 3.00 mm dendi. Kendi doktorum ne dicek bakalim. Ama senin ikiz oldugu icin ekstra normal degerin bence. Bak benim tekken bile bu degerlerde canim. Allahin izniyle bisey olmayacak bol bol dinlen. Kesinlikle iki prensesten onemli degil hicbisey

Benim de 31 mm çıktı 25+5 te sorun yok dedi doktor yat dinlen de demedi yazılanları okuyunca stres oldum şimdi düşük mü acaba benimki de

Benim de 31 mm çıktı 25+5 te sorun yok dedi doktor yat dinlen de demedi yazılanları okuyunca stres oldum şimdi düşük mü acaba benimki de
Canim benim korkumun sebebi farkli sehirdeyken asistan dr 2.8 ölctü progestan verdi biraz dusmus onceki degerimi felan sormustu. Sonra dayanamadm uzman doktora gittm oda 3.00 ölctü normal dedi. Kendi doktoruma anca cumt gidebilcem. Belirsizlik kötü. Progestan felanda kullanmadim doktoruma muane olmadan. Normalde 3.00 iyi diyorlar

mydreams93 canım bahara katılıyorum benim tek bebekle 1e düştü senin iki prensesle normal inşallah sabit kalırsa ooo çok iyi olur baharcım sende takılma beybi inan bana çok ağrın olurdu kısalsaydı

Evet canım maasallah

Aslında normal canım benim ikiz taşıyorsun hiç ikiz gebe 30lu haftalarda dolanan görmedim ben aşağı baskı ekstra arttığı için şimdi senin hissettiğin 33 34. haftalık gebelik gibi oluyor masalla kuzularina

Ceritom sende makat tarafındanda ağrı yada baskı olmuş muydu ?
Canım hastaneye gelirken yoktu ama ilk gecemde hissettim makatta baskı.Zaten o gece düzenli sancım vardı.fitilden sonra azaldı.bir daha da hissetmedim.Doktorların söylediği tüm doğum belirtileri varmış.Sadece bebek ağırlığı az olduğu için şiddetli hissetmemişim

Bebek ağırlığı gerçekten büyük bir etken ya sen çok iyi farketmişsin bende gideyim o zaman çok beklemeyeyim ya

İnsallah canim şu riskli haftalari atlatsaydik hayirlisiyla hepimiz

Benim de aynı çıktı iki hafta önce 4.2 mm di ısrarla doktora sordum sorun var mı diye hayır dedi, hareket kısıtlaması da vermedi, ikiz gebelikler riskli gebelik sayılıyor o yüzden mydreams için tedbir almasını istemiş olabilir dru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…