2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Bebek ağırlığı gerçekten büyük bir etken ya sen çok iyi farketmişsin bende gideyim o zaman çok beklemeyeyim ya
İçinizi şüpheye düşüren bişey varsa gidin beklemeyin.Ben normalde üşenirim ama çok olağandışı bi durum olduğunu hissedince hemen gittim
İnsallah canim şu riskli haftalari atlatsaydik hayirlisiyla hepimiz
İnşallah canım

Kuzum eğer ki endişe taşıyorsan progestan kullanmada da bir sıkıntı yok, benim ilk doktorum tedbir amaçlı daha hiçbir sıkıntı yokken herkes ilk 3 ay folik asit kullandırır bizimki hemen progestan da başlatmıştı

Ay çok güzelsiniz ceritom maşallah

3 hafta önce 3.8 miş canım evet evet çok şükür erkende işyerinin tepkisi beni geriyor
Ayy bu iş yerleri bizi nasil geriyor böyle. Hastaneye gitmem lazım kan sonucumu almak için 1 de izin isticem 40 takla atıyorum ya .vallahi sinirden catlicam . Sürekli izin almamaya çalışıyorum ama napayim olmuyor yani . Ee 2 hafta sonra şeker yüklemesi olcak yine izin istemek zorunda kalcam. Rabbim yardimcimiz olsun .Ben yarim gün izin için bu kadar takla atıyorum senin stresini anlıyorum

Kizlar selam. Bende de sari ama yesile kacan akinti vardi ya. Kokulu da demistim. Doktora yazmistim 2 3 gun once. Ama 1 mayisti ya sanirim gormedi yada unuttu cevap yazmamisti. Bu sabah 8 gibi ped degistirdim. Suan gene degistirmem gerekiyordu boslugu kalmamis heryer akinti. Gene yazdim doktora durum ayni ne yapabiliriz diye. Saat 3 e kadar gel yazmis. Simdi annemle gidecegiz 1 saat icinde. moralim bozuldu biraz. Enfeksiyondur su ilaci al gibi bisi bekliyordum. Benim doktor pek gel demez. Yan8 sorun olunca cagirdigini ozellikle hep vurgulayan biridir. Korkuyorum kalbim kütküt

Kuzum böyle durumlarda doktorun zaten seni oylamadan bir kontrole çağırması gerekirdi, hemen moralini bozma doktor bir tetkiklerini yapsın belki yine herşey yolunda diyecek az da sorun oluşmaya başladı ise de baştan önlem almış olacaksın inşallah
Aklımız sende kalır yaz mutlaka

Tamam yazacağım. Insallah hersey yolundadir. Bende ha kontrol gunum geldi ha gelcek derken bekliyim dedim ama taa 12 sinde bi hafta var gitmem daha dogru zaten. insallah suyum falan degildir ya. Google lamak istemesem de insan bakiyor işte

Canm cagirmasi daha iyi emin ol. Bakmadan ilac vermesi ne kdr dogru olabilirdiki. Baksin bi bakalim. Bize haber et mutlaka

Belki aksam kullanmaya baslarim cnm elimde var acilmamis kutu. Bisi dicem ben hic fitil olarak kullanmadm bunu. Vajinaya cok ittirmek gerekiyomu hemen eriyomu icerde

Çok sağol josiem tabiki buna çok şükür ilk azıcık moralim bozuldu da geçti yatma keyfisi artık
Msallah cnm, ben bir taneyle agridan duramiyorum yatamiyorum yuruyemiyorum. Sen 2 can tasiyorsun. Rabbim sana da hepimize de kolaylik versin insallah. Evden calisma icin rapor nasil aliniyor, boyle bir rapor oldugunu bilmiyordum. Gecen hafta benim doktorum rapor verdi ama almadim. Is yeriyle uzaktan calisma icin gorusurum diye. Fakat sonra gorusmek istemedim, boyle bir rapor varsa onu alayim.

Kız üzüldüm şimdi strese soktum sizide diye. 28 değer iyi baharım benim geçen muayeneye göre hızlı düşmüş ve ikiz diye zaten erken doğum riskim var spor yürüyüş egzersiz hiçbirini yapma diyordu önlem amaçlı artık işe gitme dinlen diyor
Benim de 31 mm çıktı 25+5 te sorun yok dedi doktor yat dinlen de demedi yazılanları okuyunca stres oldum şimdi düşük mü acaba benimki de
Değerin güzel canım benim hızlı düşüş olduğu için ve ikiz olduğu için evden çalışmamı uygun görüyor çünkü abartısız hergün 3 saatim yolda geçiyor
Evet canım çok şükür bu ana rabbim hepsini bize sağlıklı zamanda bağışlasın inşallah
Evet canım düşün bugün dediki ikizlerin %10u 36-37. Haftaları görüyor genelde 33-34 te doğum gerçekleşiyormuş
Rabbim hepimize kolaylık versin canım rapor yazı olarak verdi erken doğum tehtidi evden çalışması daha uygundur yazıyor

Rahatladım biraz canım sağol. Ben de özellikle sormuştum bu haftalarda azalıyormuş hocam benim kaç dedim ölçtü gösterdi normal erken doğum herhangi bir risk vs yok dedi. İkiz diye sanırım daha da ağırlaşacak sonuçta iki can.

Canimm bu arada hizli düşmüş diye de strese girme, benim 16.haftada 6,5 cmydi yaklasik. 21.haftada 3,5 cm cikmisti. Doktorum hic önemsemedi bile bu düşüşü. Ki nerdeyse yari yariya inmis Bidaha kontrole de gitmedim. Bu hizla düştüyse rahim agzim falan kalmamış olmalı bende su an

Ay insallah çekmem dişten bende normal istiyor gibiyim ama makatta yırtık var önceki sezeryandan sonra oldu kendime güvenemiyorum zaten aralarinda 25 ay olacak bebek doğunca sanmam kabul eden doktor bulmayı

Kuzum normal alt açma hazır bezler en iyici çünkü ilk zamanlar altını actiginda kaka edebiliyor işiyor kullanıp atmalık şeyler daha iyi

Ay insallah banada rahat olur yarın başlayım dedim ama cuma doktora gideceğim doktordan sonra başlayım beni zorlayan parkta vs nasıl olacak 10 gün evden çıkamayız herhalde
Canim öyle pat diye cikartirsan bezi neye ugradigini sasirir afallar. Bence konusarak bir süre göster bezi bak bunu takmicaz artik falan de bilincaltina isle önce sonra cikart. Öyle olunca psikolojik olarak alisiyor ve zorluk cekilmiyor. Illa ki kacircak zaman zaman ama inan öyle daha kolay. Bezin artik takilmicagini ve onu nelerin bekledigini sen daha cikartmadan bilmeli

valla ben hiç sormadım sormayı da düşünmüyorum :) bilmemek huzur bilmemek mutluluk
Biz tırnak törpümüzüde aldik teyzelerim
Biz de aldık evde duruyor minnoş minnoş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…