2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Yok canisi benim zaten 2 haftadr icimi kemiriyodu bu konu bakalim kontrole gidene kdr rahat etmicem ama anlasildiki 30 32 ye kdr yatıs var bize bol yatisss kendimizi yormak yok artk

Yok canisi benim zaten 2 haftadr icimi kemiriyodu bu konu bakalim kontrole gidene kdr rahat etmicem ama anlasildiki 30 32 ye kdr yatıs var bize bol yatisss kendimizi yormak yok artk
bana ders oldu eşimle inatlaşıyorum diyorum doktordan izin alcam kampa gitcem ben heh gidersin kır dizini otur evde şimdi

bana ders oldu eşimle inatlaşıyorum diyorum doktordan izin alcam kampa gitcem ben heh gidersin kır dizini otur evde şimdi
Evde kamp artk desene canisi benimkinede rahim agzi kisaligni anlattm burdaki yasananlari felan. Anlatmaz olaydim. Yanasmiyor bana bisi olur diyor bosver diyor keske demeseydim dedm normalde isterdi bu ara yok korkuyom ben diyor kocadanda olduk

Belki aksam kullanmaya baslarim cnm elimde var acilmamis kutu. Bisi dicem ben hic fitil olarak kullanmadm bunu. Vajinaya cok ittirmek gerekiyomu hemen eriyomu icerde

Ben fitil olarak kullandım, bende elimden geldiğince ittieiyordum ama en az yarım saat yerinden kalkmayacak şekilde kendini hazırla yoksa o bir şekilde az da olsa çok da eriyor ama ayağa kalkınca hemen dökülmeye başlıyor

27+4den selam büyümüş azcık ha
Büyüdüüüü çok tatlı oldu maşallah ona yerim yaaa kuzum benim bebegim sana şöyle yap böyle yap demek çok zor ben seni geçen sene yasadıgım uzun hastane günlerinden çok iyi anlarım yorgunluk, korkuu, ne olcagını bilmemek çok haklısın ama çokta güçlüsün sen ve mahir kuş her seyi basarırsınız benim içimde hiçç kötü bir his yok her sey mükemmel olacak bak gör

Kizlar selam tekrar doktordan geldim. Cok sukur bir sorun yok suyu degilmis. Mantar olmussundur hamilelikte cok sik olur. Suyumuzu gorduk icimiz rahat suan su ilaclari kullanacaksin dedi. Gram olarak tam gidiyormusuz. Ben tam gitmeyi pek sevmem önden gitmek isterim dedi. Sigarani birakiyosun dedi. 810 gram olmus. 25 +1 im ultrasonda da 25+2 cikti. Boyu 1 hafta uzunmus. Bide maalesef 1 haziran itibariyle hastane degistiriyormus. Dogumun su hastanede olcak dedi. Once ekonomik bi hastanedeydim. Simdi pahali sayilcak bi hastaneye geldim. Simdi de daha pahalisina gidiyor olacagim. gene gol yedim neyse bebek o sebeple uzulmeyecegim

Evde kamp artk desene canisi benimkinede rahim agzi kisaligni anlattm burdaki yasananlari felan. Anlatmaz olaydim. Yanasmiyor bana bisi olur diyor bosver diyor keske demeseydim dedm normalde isterdi bu ara yok korkuyom ben diyor kocadanda olduk
aman bacım bizden panikler herşey anlatılır mı onlara geçen gittiğimde doktor kalsiyum çok önemli demişti tüm hafta elinde kefirle peşimde dolanıyodu sinir oluyodum artık kocadan olmaya gelince ben 7 aydır oldum zaten ama şimdi kendi istese ben yanaşamam gece diğer tarafa zor dönüyorum zaten aman aman uzak olsun bi süre

Kuzum normal alt açma hazır bezler en iyici çünkü ilk zamanlar altını actiginda kaka edebiliyor işiyor kullanıp atmalık şeyler daha iyi
Canım peki altını alırken nereye yatırcaz bu minnoşları onun için ince minder mi almak lazım alt açma minderi yazıyor yastığı var bide ama yastığa yatırmayın diyorlar o zaman neden yastığı var onu da anlamadım

Hahah haklisin canim bacak agrin icin bisi dedi mi canim kalca agrin felan. Kalsiyum verdimi

Neredeyse 2 aydır anlatiyorum bez diyince ne oldugunu anlıyor tuvaletide ogrendi yerini vs kendi lazımligini son evredeyiz bezi çıkarmak sarkiyida ezberledi beze bay bay ☺

Normal yatağın üstünde al cnm alma öyle seyler benim eşim almıştı hic kullanmadım bende bebek arabasinin icine koymuştum yumuşak olsun diye

Hahah haklisin canim bacak agrin icin bisi dedi mi canim kalca agrin felan. Kalsiyum verdimi
Ben zaten suda eriyen magnezyum kalsiyum içiyodum ona yapıcak bişeyimiz yok kalsiyum magnezyumu bırakma dedi. Haftaya 2. Tetenoz aşım var ona gittiğimde kan tahlili vericem değerlere göre diğer desteklere bakıcaz dedi

Benim kizda 19aylık canım ben hem karnimi gösterip anne burda bebek var diyorum ve karnımı her açık gördüğünde bebe diyip gelip öpüyor biz 6/7 aylıkken başladık tuvalet eğitimine allahtan öyle bir sorunum yok şimdi kakasını çişini söylüyor. Ama çok ufaklar daha onlarda bebek nasıl olacak hiç bilmiyorum

Ay dün aynısı bende oldu ya yolun ortasında sanki benek vajinaya indi bi serleşti orasi hemen durdum ama çok normal canım bebişler artik daha kilolu ve baski yapıyorlar bende 2 gün deyince hiç durmadım komple 2 defa çarşı gezdim dün kızımla arabası ile markete gittim 2 sokak aşağida geri geldim 1 sokak aşağı indim parka götürdüm eve gelince kizi bi uyutum yorgunluktan bende uyumusum

Ya masallah 6 aylıkken büyük cesaret

Ya masallah 6 aylıkken büyük cesaret
Canım ben istemedim kendisi doğduğundan beri kakasını beze yapmak istemedi günlerde yapmıyordu ıkınıyordu sadece bende bezi açmaya başladım bi baktım yapıyor sonra yine böyle 2/3 defa ıkınıyor bekliyorum üstüden saat geçiyor yok yapmıyor bezi açınca hemen yapıyordu o yuzden bende onun durumuna göre hareket ettim şimdi sadece dışarı çıkarken bezliyorum eve gelince hemen çıkarmamı istiyor dayanamıyor cocuk darısı başına inşallah çabuk alışır senin kızda daha küçük aylarda öğrenince tuvaletten falanda korkmuyor en azıdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…