- 28 Mayıs 2020
- 2.658
- 8.198
- 108
- 32
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #28.421
Yok canisi benim zaten 2 haftadr icimi kemiriyodu bu konu bakalim kontrole gidene kdr rahat etmicemKız üzüldüm şimdi strese soktum sizide diye. 28 değer iyi baharım benim geçen muayeneye göre hızlı düşmüş ve ikiz diye zaten erken doğum riskim var spor yürüyüş egzersiz hiçbirini yapma diyordu önlem amaçlı artık işe gitme dinlen diyor
bana ders oldu eşimle inatlaşıyorum diyorum doktordan izin alcam kampa gitcem ben heh gidersin kır dizini otur evde şimdiYok canisi benim zaten 2 haftadr icimi kemiriyodu bu konu bakalim kontrole gidene kdr rahat etmicemama anlasildiki 30 32 ye kdr yatıs var bize bol yatisss kendimizi yormak yok artk
kesinlikleee cahillik mutluluk getiriyorvalla ben hiç sormadım sormayı da düşünmüyorum :) bilmemek huzur bilmemek mutluluk
Evde kamp artk desene canisibana ders oldu eşimle inatlaşıyorum diyorum doktordan izin alcam kampa gitcem ben heh gidersin kır dizini otur evde şimdi
Belki aksam kullanmaya baslarim cnm elimde var acilmamis kutu. Bisi dicem ben hic fitil olarak kullanmadm bunu. Vajinaya cok ittirmek gerekiyomu hemen eriyomu icerde
Büyüdüüüü çok tatlı oldu maşallah ona yerim yaaa kuzum benim27+4den selambüyümüş azcık ha
Büyük ihtimalleKızlar göğüslerim sanki böyle karıncalanma gibi değişik bir his oluyor nedeni nedir acaba süt üretiminden midir
aman bacım bizden panikler herşey anlatılır mı onlaraEvde kamp artk desene canisibenimkinede rahim agzi kisaligni anlattm burdaki yasananlari felan. Anlatmaz olaydim. Yanasmiyor bana bisi olur diyor bosver diyor keske demeseydim dedm normalde isterdi bu ara yok korkuyom ben diyor kocadanda olduk
Canım peki altını alırken nereye yatırcaz bu minnoşları onun için ince minder mi almak lazım alt açma minderi yazıyor yastığı var bide ama yastığa yatırmayın diyorlar o zaman neden yastığı var onu da anlamadımKuzum normal alt açma hazır bezler en iyici çünkü ilk zamanlar altını actiginda kaka edebiliyor işiyor kullanıp atmalık şeyler daha iyi
Hahah haklisin canimaman bacım bizden panikler herşey anlatılır mı onlarageçen gittiğimde doktor kalsiyum çok önemli demişti tüm hafta elinde kefirle peşimde dolanıyodu sinir oluyodum artık kocadan olmaya gelince ben 7 aydır oldum zaten ama şimdi kendi istese ben yanaşamam gece diğer tarafa zor dönüyorum zaten aman aman uzak olsun bi süre
Neredeyse 2 aydır anlatiyorum bez diyince ne oldugunu anlıyor tuvaletide ogrendi yerini vs kendi lazımligini son evredeyiz bezi çıkarmak sarkiyida ezberledi beze bay bay ☺Canim öyle pat diye cikartirsan bezi neye ugradigini sasirir afallar. Bence konusarak bir süre göster bezi bak bunu takmicaz artik falan de bilincaltina isle önce sonra cikart. Öyle olunca psikolojik olarak alisiyor ve zorluk cekilmiyor. Illa ki kacircak zaman zaman ama inan öyle daha kolay. Bezin artik takilmicagini ve onu nelerin bekledigini sen daha cikartmadan bilmeli
Normal yatağın üstünde al cnm alma öyle seyler benim eşim almıştı hic kullanmadım bende bebek arabasinin icine koymuştum yumuşak olsun diyeCanım peki altını alırken nereye yatırcaz bu minnoşları onun için ince minder mi almak lazım alt açma minderi yazıyor yastığı var bide ama yastığa yatırmayın diyorlar o zaman neden yastığı var onu da anlamadım
Ben zaten suda eriyen magnezyum kalsiyum içiyodum ona yapıcak bişeyimiz yok kalsiyum magnezyumu bırakma dedi. Haftaya 2. Tetenoz aşım var ona gittiğimde kan tahlili vericem değerlere göre diğer desteklere bakıcaz dediHahah haklisin canimbacak agrin icin bisi dedi mi canim kalca agrin felan. Kalsiyum verdimi
Benim kizda 19aylık canım ben hem karnimi gösterip anne burda bebek var diyorum ve karnımı her açık gördüğünde bebe diyip gelip öpüyorKızlar karnım büyüdükçe sanırım kızım daha çok anlamaya başladı 23 aylık bazen geliyor öpüyor bazende vuruyor sallıyor karnımı doğunca durum nasıl olacak çok merak ediyorumVe ben bu halimle ya Allah deyip yarın tuvalet eğitimine başlayacağım inşallah becerebilirim beni ne bekliyor hiç bilmiyorum
Ay dün aynısı bende oldu ya yolun ortasında sanki benek vajinaya indi bi serleşti orasi hemen durdum ama çok normal canım bebişler artik daha kilolu ve baski yapıyorlar bende 2 gün deyince hiç durmadım komple 2 defa çarşı gezdim dün kızımla arabası ile markete gittim 2 sokak aşağida geri geldim 1 sokak aşağı indim parka götürdüm eve gelince kizi bi uyutum yorgunluktan bende uyumusumBende bunu soracaktım aslında bir süredir yürüyünce vajinamdan çıkacakmış gibi hissediyordum doktor normal demisti yerleşimi iyi demisti . Ama iki gündür yürüyünce yani yürüyüş dediğim 10 dk en fazla makatimda baskı oluyor . Bugün yol ortasında çöküp durmak istedim o kadar bi baskı oldu . Dediklerinde bunla da alakası var mıdır pozitif? Doktor kontrolume daha 9 gün var
Ya masallah 6 aylıkken büyük cesaretBenim kizda 19aylık canım ben hem karnimi gösterip anne burda bebek var diyorum ve karnımı her açık gördüğünde bebe diyip gelip öpüyorbiz 6/7 aylıkken başladık tuvalet eğitimine allahtan öyle bir sorunum yok şimdi kakasını çişini söylüyor. Ama çok ufaklar daha onlarda bebek nasıl olacak hiç bilmiyorum
Ay birazda şeffaf şeffaf bir şey gelmiş daha erken değil mi erken doğurmayım korktumBüyük ihtimalle
Canım ben istemedim kendisi doğduğundan beri kakasını beze yapmak istemedi günlerde yapmıyordu ıkınıyordu sadece bende bezi açmaya başladım bi baktım yapıyor sonra yine böyle 2/3 defa ıkınıyor bekliyorum üstüden saat geçiyor yok yapmıyor bezi açınca hemen yapıyorduYa masallah 6 aylıkken büyük cesaret
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?