- 26 Nisan 2019
- 5.386
- 8.909
- 198
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #28.441
Akılli bebek masallah darisi bizeCanım ben istemedim kendisi doğduğundan beri kakasını beze yapmak istemedi günlerde yapmıyordu ıkınıyordu sadece bende bezi açmaya başladım bi baktım yapıyor sonra yine böyle 2/3 defa ıkınıyor bekliyorum üstüden saat geçiyor yok yapmıyor bezi açınca hemen yapıyorduo yuzden bende onun durumuna göre hareket ettim şimdi sadece dışarı çıkarken bezliyorum eve gelince hemen çıkarmamı istiyor dayanamıyor cocuk darısı başına inşallah çabuk alışır senin kızda daha küçük aylarda öğrenince tuvaletten falanda korkmuyor en azıdan
Ay birazda şeffaf şeffaf bir şey gelmiş daha erken değil mi erken doğurmayım korktum
Sanırım öyleKorkma süt bile gelecek daha ordanne güzel işte memeler egzersize başlamış annesi
Ay canım yine sen biyerlere gitmişsin çocuğun var belki yoruldun . Ben saldım valla pek biyere gitmiyorum 2 haftadır filan korkuyorum Bi markete anneme filan yürüyorum o da 10 dk max. Hayırlısıyla vakit geçse artıkAy dün aynısı bende oldu ya yolun ortasında sanki benek vajinaya indi bi serleşti orasi hemen durdum ama çok normal canım bebişler artik daha kilolu ve baski yapıyorlar bende 2 gün deyince hiç durmadım komple 2 defa çarşı gezdim dün kızımla arabası ile markete gittim 2 sokak aşağida geri geldim 1 sokak aşağı indim parka götürdüm eve gelince kizi bi uyutum yorgunluktan bende uyumusum
evet canım önlem amaçlı dedi zaten farkındayım çok şükür işyeri de ses çıkarmadı rapora evden çalışman uygun dediler zaten demeseler de riske atamazdım o kadar süreci kaldıramazdı eğilip kalkmalarımda fazla oluyordu. Şimdi havalar güzelleştiğine göre canım kızlarım anneyi eve kapatabilirlerRahim ağzı uzunluğu konuşulmuşmydreams93 canım Doğa ve Duruyu taşıyorsun zaten 25mm kadar normal görülüyor hiç tedirgin olma bizim iki katımız ağırlık var sende ayrıca evden çalışmak en iyisi olcak hem hamileliğin tadını çıkart biraz boşver biraz nazlanmak herkese iyi gelir
baharrr34 canım benim detaylı ultrasonda daha düşük çıktı sonrasında ağrım olunca doktora koştum kontrol için, sıkışık gel dedi ve daha fazla çıktı. Doktoruna biraz sıkışık gitmeni tavsiye edebilirim eğer karnından ölçüyorsa tabi çok daha net görünüyormuş öyle dedi doktorum
Sürekli açım kızlar yiyorum yiyorum bu sefer de bi şişkinlik nefes alamıyorumsanırım ilk 3-4 ay çektiğim iştahsızlığın sefası
Allah sonumuzu hayır etsin pozitifcimaa ah bu ben olabilir misin acabaMAsamın üzerini çeksem çizi biskrem soda kahve kek çay hepsi burda bir arada hatta midemde arada da meyve falan veriyorlar zorla
Allah sonumuzu hayır etsin pozitifcim
Günaydın kızlar haberler çok iyi değil. Biri 980 gr 31 cm diğer minnak 1040 30 cm araları açılmaları normal dedi. Ama rahim ağzı uzunluğu 2.8 çıktı geçen sefere göre hızlı azalmaya başlamış evden çalışmam için rapor yazdı işe gitmemi gezmemi dolanmamı istemedi bol yatış dedi. Şu an riskli değil ama azalman hızlı bundan sonrası riskli dedi
Maşallah27+4den selambüyümüş azcık ha
Valla benımde öyle ama kilo alımım da yeni başladı haftada 700 gr almışımBenim hamile günlüğüne bak fazladan 300 kalori diyor, valla yalan billa yalan rahat 1000 kalori vardır o
Benımde sevdiğim yeri tekmeliyorKızlar bence bu sıpalar bizim elimizi hissediyor. Bazen bir yerde ağrı oluyor. Oraya bastırıyorum hafifçe sanki bişeyiyle daha da itiyor benim ittiğim yeri. Eli falan mı acebaaa
Yok kuzum saçla alakalı değil. İlk oğlum nerdeyse kel doğdu yandım tutuştum onda da son 3 ay geldimi. 2. de aynıydı...Valla benımde öyle ama kilo alımım da yeni başladı haftada 700 gr almışımgavisconu kafama dikicem yakında acaba bebeğin saçlı olmasıyla ilgili öi gerçekten ya
valla ben 64le başladım bugün 76.400 çıktım doktor söylendi banaBenim hamile günlüğüne bak fazladan 300 kalori diyor, valla yalan billa yalan rahat 1000 kalori vardır o
Kızlar aramızda hissetmeyen annelerimiz vardı, şuan hepimiz hissediyoruz Di mi bebişleri
valla ben 64le başladım bugün 76.400 çıktım doktor söylendi banayine diyetisyene yönlendirdi de kısmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?