2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Akılli bebek masallah darisi bize

Ay canım yine sen biyerlere gitmişsin çocuğun var belki yoruldun . Ben saldım valla pek biyere gitmiyorum 2 haftadır filan korkuyorum Bi markete anneme filan yürüyorum o da 10 dk max. Hayırlısıyla vakit geçse artık

Rahim ağzı uzunluğu konuşulmuş mydreams93 canım Doğa ve Duruyu taşıyorsun zaten 25mm kadar normal görülüyor hiç tedirgin olma bizim iki katımız ağırlık var sende ayrıca evden çalışmak en iyisi olcak hem hamileliğin tadını çıkart biraz boşver biraz nazlanmak herkese iyi gelir
baharrr34 canım benim detaylı ultrasonda daha düşük çıktı sonrasında ağrım olunca doktora koştum kontrol için, sıkışık gel dedi ve daha fazla çıktı. Doktoruna biraz sıkışık gitmeni tavsiye edebilirim eğer karnından ölçüyorsa tabi çok daha net görünüyormuş öyle dedi doktorum

evet canım önlem amaçlı dedi zaten farkındayım çok şükür işyeri de ses çıkarmadı rapora evden çalışman uygun dediler zaten demeseler de riske atamazdım o kadar süreci kaldıramazdı eğilip kalkmalarımda fazla oluyordu. Şimdi havalar güzelleştiğine göre canım kızlarım anneyi eve kapatabilirler şaka bir yana iyi olsunlar da bizde bir süre dinlenelim

aa ah bu ben olabilir misin acaba MAsamın üzerini çeksem çizi biskrem soda kahve kek çay hepsi burda bir arada hatta midemde arada da meyve falan veriyorlar zorla
Sürekli açım kızlar yiyorum yiyorum bu sefer de bi şişkinlik nefes alamıyorum sanırım ilk 3-4 ay çektiğim iştahsızlığın sefası

aa ah bu ben olabilir misin acaba MAsamın üzerini çeksem çizi biskrem soda kahve kek çay hepsi burda bir arada hatta midemde arada da meyve falan veriyorlar zorla
Allah sonumuzu hayır etsin pozitifcim

27+4den selam büyümüş azcık ha
Maşallah bu zamanlarda geçer inşallah

Benim hamile günlüğüne bak fazladan 300 kalori diyor, valla yalan billa yalan rahat 1000 kalori vardır o
Valla benımde öyle ama kilo alımım da yeni başladı haftada 700 gr almışım gavisconu kafama dikicem yakında acaba bebeğin saçlı olmasıyla ilgili öi gerçekten ya

Kızlar bence bu sıpalar bizim elimizi hissediyor. Bazen bir yerde ağrı oluyor. Oraya bastırıyorum hafifçe sanki bişeyiyle daha da itiyor benim ittiğim yeri. Eli falan mı acebaaa
Benımde sevdiğim yeri tekmeliyor iki üç gündür onskeilde eskiden canı en zaman isterse hareketlenirdi

Valla benımde öyle ama kilo alımım da yeni başladı haftada 700 gr almışım gavisconu kafama dikicem yakında acaba bebeğin saçlı olmasıyla ilgili öi gerçekten ya
Yok kuzum saçla alakalı değil. İlk oğlum nerdeyse kel doğdu yandım tutuştum onda da son 3 ay geldimi. 2. de aynıydı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…