2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kızlar bence bu sıpalar bizim elimizi hissediyor. Bazen bir yerde ağrı oluyor. Oraya bastırıyorum hafifçe sanki bişeyiyle daha da itiyor benim ittiğim yeri. Eli falan mı acebaaa
Daha fenası ne biliyo musun, ben elimi koyunca pıtır pıtır oynuyo, eşim koyunca şak diye duruyo 16.haftadan beri hissediyorum hareketlerini, dışarıdan hissedilmeye de 20 den sonra başladık, o zamandan bu zamana eşim sadece 2 kez falan denk gelebildi

aaa bu da ben valla Ama sende iki tene var bacım bende bitene Maşallah size
kız senin yapın çok müsait kilo vermeye belli yüzünde ince ne güzel maşallah benim bebekler gıdımda gibiler birde yapım çok müsait şişmeye o yüzden ufaktan tırsmalar oluyor doğum sonrası için

Ben aslında çok iyi hissediyordum ama son 2 gündür azaldı. Dün çok az hissettim. Bugün hiç haber yok inşallah iyidir
canım bende son 2 haftadır çok hissetmeye başladım bir de bazen sadece içeri tekmelediklerini hissediyorum iki tane yerleri dar diye seninde muhtemelen yer geniş döneniyordur organları tekmeliyordurr en son yalvarıyordum organlarımı bırakın diye çünkü hareket orda çok az hissettiriyor

Yarın şeker yüklemem var, heyecan dorukta. Korkuyorum da biraz, zaten iğne fobim de var. Bayılmadan, bulanmadan, kusmadan atlatırız inşallah. Ayrıca 1 aydır da görüşemedik kızımla, merak ediyorum kaç kilo olmuş, bu sefer yüzünü gösterecek mi? Dün baktım, 5 kilo almışım, bakalım ne kadarı ceninsuya gitti

amaaann bu kız çok fena gelene geçene kung fu panda diğerleri benim de öyleydi de bu arsız bacım

canım evet şükür ki güzel diyet yaparsam ben pat pat veriyorum. Birinde 25 birinde 15 kg aldım verdim hep onları zamanında. ama zor işte diyet yapmak sadık kalmak.

Ayyy sen de mi yarın gidiyorsun fıstıklım. Ben de gidiyorum 3.30 da inşallah.Ordan da Mersin e kaçacaz yazlığa :)

Doğunca nasıl olacak merak konusu gerçekten

Evet ablacımm bende yarın gidiyorum, benimki sabah çok erken 9da. 3 saat süreceği için sonuçlar aynı gün içinde çıksın da kurtulayım dedim. İnşallah güzel sonuçlar alır, miniklerimizi bolca görürüz anneliğin yarısı heyecan yarısı korku valla

Öyle yapayim bende o zaman canim sagolasin

Kızlar bence bu sıpalar bizim elimizi hissediyor. Bazen bir yerde ağrı oluyor. Oraya bastırıyorum hafifçe sanki bişeyiyle daha da itiyor benim ittiğim yeri. Eli falan mı acebaaa
Ay olabilir dün benim sag tarafi gobek deligimin daha şişık duruyodu oraya biseysini yaslamisti bariz belliydi ve disardan oynamasini esimde gördu diyo bu kdr hareketli olmasi normal mi acaba hiperaktif mi cocugu daha dogmadan etiketledi

En son iki gün önce betahcg 1007 çıkmıştı bugün idrar testi yaptım bu şekilde çıktı daha koyu olması gerekmez miydi beta artmamis olabilir ki kızlar

Eklentiler

• 20230504_162814.webp
    49,2 KB · Görüntüleme: 90
En son iki gün önce betahcg 1007 çıkmıştı bugün idrar testi yaptım bu şekilde çıktı daha koyu olması gerekmez miydi beta artmamis olabilir ki kızlar
Betayı öğrendikten sonra test yapmayın benimde hiç koyu çıkmadı kimisinin en başta koyu çıkıyor değerden değil o hayırlı olsun sağlıkla alın kucağınıza☺

Test hatalı olabilir canım. En sağlamı 2 gün arayla kan vermek, 2 katına çıkmış olması gerekiyor

Betayı öğrendikten sonra test yapmayın benimde hiç koyu çıkmadı kimisinin en başta koyu çıkıyor değerden değil o hayırlı olsun sağlıkla alın kucağınıza☺
Yaa inşallah dediğiniz gibidir teşekkür ederim yarın yine kan vericem de bugün test kopkoyu çıkmayınca Bi üzüldüm yani hiç kopkoyu olmadı testler hep bu şekilde

Test hatalı olabilir canım. En sağlamı 2 gün arayla kan vermek, 2 katına çıkmış olması gerekiyor
İlk verdiğimde 327 iki gün sonra 1007 çıkmıştı yarın da vericem bakalım canım testin koyu olması beklerdim amaa Bi tereddüte düştüm değer artmadı mi diye

Kızlar merhabalar nasılsınız aşko kuşkolar bir kaç gündür biraz rahatsızım dün kontrolüme 10 gün olmasına rağmen doktoruma gittim daha 25 haftalığım ama ciddi kasılmalarım var ve adet ağrısı gibi ağrılarım dedim bebişimiz gayet iyiymiş biraz suyum fazlaymış oda bu ağrıları yaparmış rahim boyumda normalmiş ama magnezyum da kullanıyorum yinede dewam ediyor biz yinede 32. Haftaya kadar dinlen ağır bişey yapma yürüme ondan sonrası allah kerim dedi niye böyle dedi anlamadım sizdede böyle sıkıntılar varmı normal mi herşey normalse bu kasılmalar neyin nesi bilemedim

Saç boyama rutinine devam eden var mı kızlar? Ben uçlarının rengi çok açıldığı için bir kez diplerden 10 cm uzakta kalarak boya sürüp biraz ihtiyacı gidermistim .

Diplerdeki beyazlar iyice yorgun gösteriyor gibi geliyor , renkli bir boya yapmak için illa doğumu mu beklemeliyiz

Ay iyi hatırlattın şeker yükleme yapacaksa sabah gideyim kendine de sorayım da. Ben yoksa 15.00 e aldım randevumu.

Evet ya göbeğin şekli değişiyor

Valla ben doğumu beklicem o kadar çok beyazım olmuş ki ben şok

İsterseniz başka nir doktora daha görünün. Bu şekilde şikayetlerle gittiğimde rahim duvarım incelmeye başlamıştı. Progestan ve istirahat verdi. Umarım sizde bir sorun yoktur tabi ama ikinci görüş önemli bence çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…