- 4 Temmuz 2013
- 5.185
- 12.264
- 448
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #28.481
Evet canım galiba öyle yapıcam dün bişeyim yoktu ama bugün bi kaç saattir devam ediyor yatınca iyiym ama kalkınca başlıyor bi yere toplanıyor taş gibi oluyor karnım devamlıda yatmak ruhumu darlıyorİsterseniz başka nir doktora daha görünün. Bu şekilde şikayetlerle gittiğimde rahim duvarım incelmeye başlamıştı. Progestan ve istirahat verdi. Umarım sizde bir sorun yoktur tabi ama ikinci görüş önemli benceçok geçmiş olsun
Adet olcakmisim gibi kasik ve bacak agrisini dün yasadim bende. Randevum cumt gunu bakalim ne diyecek.Kızlar merhabalar nasılsınız aşko kuşkolar bir kaç gündür biraz rahatsızım dün kontrolüme 10 gün olmasına rağmen doktoruma gittim daha 25 haftalığım ama ciddi kasılmalarım var ve adet ağrısı gibi ağrılarım dedim bebişimiz gayet iyiymiş biraz suyum fazlaymış oda bu ağrıları yaparmış rahim boyumda normalmiş ama magnezyum da kullanıyorum yinede dewam ediyor biz yinede 32. Haftaya kadar dinlen ağır bişey yapma yürüme ondan sonrası allah kerim dedi niye böyle dedi anlamadım sizdede böyle sıkıntılar varmı normal mi herşey normalse bu kasılmalar neyin nesi bilemedim
Braxton hicks kasılmaları olabilir googledan arastırabilirsin.Kızlar merhabalar nasılsınız aşko kuşkolar bir kaç gündür biraz rahatsızım dün kontrolüme 10 gün olmasına rağmen doktoruma gittim daha 25 haftalığım ama ciddi kasılmalarım var ve adet ağrısı gibi ağrılarım dedim bebişimiz gayet iyiymiş biraz suyum fazlaymış oda bu ağrıları yaparmış rahim boyumda normalmiş ama magnezyum da kullanıyorum yinede dewam ediyor biz yinede 32. Haftaya kadar dinlen ağır bişey yapma yürüme ondan sonrası allah kerim dedi niye böyle dedi anlamadım sizdede böyle sıkıntılar varmı normal mi herşey normalse bu kasılmalar neyin nesi bilemedim
Ya masallah aynısini bende dünden beri düşünüyorum karnımı ovalıyorum beyfendi tekmeliyor hissediyor benceKızlar bence bu sıpalar bizim elimizi hissediyor. Bazen bir yerde ağrı oluyor. Oraya bastırıyorum hafifçe sanki bişeyiyle daha da itiyor benim ittiğim yeri. Eli falan mı acebaaa
Ay arabanın içinde bayılmazsam inşallah zaten hemen size yazmak geliyor içimdenF fistiklihanim fıstıklımız bize yazmayı unutma olur mu hemen çıkar çıkmaz haber ver herşey yolunda diye
Beni ntsye bağladıklarında makineyi tekmeliyorKızlar bence bu sıpalar bizim elimizi hissediyor. Bazen bir yerde ağrı oluyor. Oraya bastırıyorum hafifçe sanki bişeyiyle daha da itiyor benim ittiğim yeri. Eli falan mı acebaaa
Canım bence bir doktora daha görün.Bende aynı şikayetlerle yattım hastaneye.kasılmalar için daha erken.İnşallah bişey yoktur ama görünmekte fayda var canımKızlar merhabalar nasılsınız aşko kuşkolar bir kaç gündür biraz rahatsızım dün kontrolüme 10 gün olmasına rağmen doktoruma gittim daha 25 haftalığım ama ciddi kasılmalarım var ve adet ağrısı gibi ağrılarım dedim bebişimiz gayet iyiymiş biraz suyum fazlaymış oda bu ağrıları yaparmış rahim boyumda normalmiş ama magnezyum da kullanıyorum yinede dewam ediyor biz yinede 32. Haftaya kadar dinlen ağır bişey yapma yürüme ondan sonrası allah kerim dedi niye böyle dedi anlamadım sizdede böyle sıkıntılar varmı normal mi herşey normalse bu kasılmalar neyin nesi bilemedim
Evet cnm araştırdım oda olablir ama onunla ilgili bişey demedi bunlar düzensiz evet ama hergün bir iki saat oluyor sonra geçiyorBraxton hicks kasılmaları olabilir googledan arastırabilirsin.
Cerito canım neden yatıyosun yani açılman mı oldu yoksa kanamanmı çok geçmiş olsun rabbim şifanı versin inşallah tez zamandaCanım bence bir doktora daha görün.Bende aynı şikayetlerle yattım hastaneye.kasılmalar için daha erken.İnşallah bişey yoktur ama görünmekte fayda var canım
Canım endişelenme. Hamilelikte böyle ağrılar olabilir. Kanamaya bile normal diyorlar. Ki artık son trimestere geldik biraz zorlanabiliriz. Stres yapmamak önemli. Doktorun bakmış, normal demiş. Sende bol dinlen, beslenmene dikkat et. İnşallah iyi olursun. 32 den önce olan erken doğumlar çok zor, doktorun ondan öyle demiştir, doğum başlarsa diye. İnşallah iyi olcakKızlar merhabalar nasılsınız aşko kuşkolar bir kaç gündür biraz rahatsızım dün kontrolüme 10 gün olmasına rağmen doktoruma gittim daha 25 haftalığım ama ciddi kasılmalarım var ve adet ağrısı gibi ağrılarım dedim bebişimiz gayet iyiymiş biraz suyum fazlaymış oda bu ağrıları yaparmış rahim boyumda normalmiş ama magnezyum da kullanıyorum yinede dewam ediyor biz yinede 32. Haftaya kadar dinlen ağır bişey yapma yürüme ondan sonrası allah kerim dedi niye böyle dedi anlamadım sizdede böyle sıkıntılar varmı normal mi herşey normalse bu kasılmalar neyin nesi bilemedim
Benim doktorum 15. Hafta sonrası izin vermişti. Ama yine de vücuda geçiyor boyamamayı tercih ettim. Doğumu beklicem. Bendede çok beyaz var maalesef. Kesin bir şey yok bu konu da artık nasıl tercih edersenSaç boyama rutinine devam eden var mı kızlar? Ben uçlarının rengi çok açıldığı için bir kez diplerden 10 cm uzakta kalarak boya sürüp biraz ihtiyacı gidermistim .
Diplerdeki beyazlar iyice yorgun gösteriyor gibi geliyor , renkli bir boya yapmak için illa doğumu mu beklemeliyiz
Bende bugun bu sikayetler arti akintiyla gittim biliyosunuz.hepsi ayni sekilde bende de var. Ama suyu normal yeri iyi dedi. Belki yatisi yada daha tedbirli davranmayi rahim agzi uzunlugu vs etkiliyordur.Canım bence bir doktora daha görün.Bende aynı şikayetlerle yattım hastaneye.kasılmalar için daha erken.İnşallah bişey yoktur ama görünmekte fayda var canım
Kesin bilgi yokmus canim. Ben 10 gun kadar sonra 2. Kere boyamis olcam. Yakin ark. Dugunu var cunku 20 sinde. Bide doguma giderken ani gelmis olmazsa ozaman boyatirim 3 olmus olur. Ogluma hamileyken 26 yasindaydim. Beyazim tek tuktu boyatmadim. Simdi 33 yasindayim. Beyazim cok ve kotu hissediyorum boyatiyorum genede 9 ayda 5 6 kez olcagina 3 olmus olacak. Bence iyi hissetmekte onemli diye dusunuyorum.Saç boyama rutinine devam eden var mı kızlar? Ben uçlarının rengi çok açıldığı için bir kez diplerden 10 cm uzakta kalarak boya sürüp biraz ihtiyacı gidermistim .
Diplerdeki beyazlar iyice yorgun gösteriyor gibi geliyor , renkli bir boya yapmak için illa doğumu mu beklemeliyiz
Tamam gecmesi iyi işte gecmese sıkıntı. Bu haftalarda görülebiliyormus bende de var sanki ama ben ayırt edemiyorum gaz varmıs gibi hissediyorum.Evet cnm araştırdım oda olablir ama onunla ilgili bişey demedi bunlar düzensiz evet ama hergün bir iki saat oluyor sonra geçiyor
Evet canım galiba öyle yapıcam dün bişeyim yoktu ama bugün bi kaç saattir devam ediyor yatınca iyiym ama kalkınca başlıyor bi yere toplanıyor taş gibi oluyor karnım devamlıda yatmak ruhumu darlıyor
En azından normalinden az boyanmış oluyor o da iyi. Benim yaşım 27 ama genetik yani baya beyaz var bide soluk benizliyimKesin bilgi yokmus canim. Ben 10 gun kadar sonra 2. Kere boyamis olcam. Yakin ark. Dugunu var cunku 20 sinde. Bide doguma giderken ani gelmis olmazsa ozaman boyatirim 3 olmus olur. Ogluma hamileyken 26 yasindaydim. Beyazim tek tuktu boyatmadim. Simdi 33 yasindayim. Beyazim cok ve kotu hissediyorum boyatiyorum genede 9 ayda 5 6 kez olcagina 3 olmus olacak. Bence iyi hissetmekte onemli diye dusunuyorum.
Tamamdir harika o zaman cok zorlanacagini sanmam canimNeredeyse 2 aydır anlatiyorum bez diyince ne oldugunu anlıyor tuvaletide ogrendi yerini vs kendi lazımligini son evredeyiz bezi çıkarmak sarkiyida ezberledi beze bay bay ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?