2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Evet canım galiba öyle yapıcam dün bişeyim yoktu ama bugün bi kaç saattir devam ediyor yatınca iyiym ama kalkınca başlıyor bi yere toplanıyor taş gibi oluyor karnım devamlıda yatmak ruhumu darlıyor

Adet olcakmisim gibi kasik ve bacak agrisini dün yasadim bende. Randevum cumt gunu bakalim ne diyecek.

Braxton hicks kasılmaları olabilir googledan arastırabilirsin.

Kızlar bence bu sıpalar bizim elimizi hissediyor. Bazen bir yerde ağrı oluyor. Oraya bastırıyorum hafifçe sanki bişeyiyle daha da itiyor benim ittiğim yeri. Eli falan mı acebaaa
Ya masallah aynısini bende dünden beri düşünüyorum karnımı ovalıyorum beyfendi tekmeliyor hissediyor bence

Kızlar bence bu sıpalar bizim elimizi hissediyor. Bazen bir yerde ağrı oluyor. Oraya bastırıyorum hafifçe sanki bişeyiyle daha da itiyor benim ittiğim yeri. Eli falan mı acebaaa
Beni ntsye bağladıklarında makineyi tekmeliyor hahahahahah

Canım bence bir doktora daha görün.Bende aynı şikayetlerle yattım hastaneye.kasılmalar için daha erken.İnşallah bişey yoktur ama görünmekte fayda var canım

Canım bence bir doktora daha görün.Bende aynı şikayetlerle yattım hastaneye.kasılmalar için daha erken.İnşallah bişey yoktur ama görünmekte fayda var canım
Cerito canım neden yatıyosun yani açılman mı oldu yoksa kanamanmı çok geçmiş olsun rabbim şifanı versin inşallah tez zamanda bnm kanamam vs akıntım olmadı yani idrar yolları da temiz

Canım endişelenme. Hamilelikte böyle ağrılar olabilir. Kanamaya bile normal diyorlar. Ki artık son trimestere geldik biraz zorlanabiliriz. Stres yapmamak önemli. Doktorun bakmış, normal demiş. Sende bol dinlen, beslenmene dikkat et. İnşallah iyi olursun. 32 den önce olan erken doğumlar çok zor, doktorun ondan öyle demiştir, doğum başlarsa diye. İnşallah iyi olcak

Benim doktorum 15. Hafta sonrası izin vermişti. Ama yine de vücuda geçiyor boyamamayı tercih ettim. Doğumu beklicem. Bendede çok beyaz var maalesef. Kesin bir şey yok bu konu da artık nasıl tercih edersen

Bende bugun bu sikayetler arti akintiyla gittim biliyosunuz.hepsi ayni sekilde bende de var. Ama suyu normal yeri iyi dedi. Belki yatisi yada daha tedbirli davranmayi rahim agzi uzunlugu vs etkiliyordur.

Kesin bilgi yokmus canim. Ben 10 gun kadar sonra 2. Kere boyamis olcam. Yakin ark. Dugunu var cunku 20 sinde. Bide doguma giderken ani gelmis olmazsa ozaman boyatirim 3 olmus olur. Ogluma hamileyken 26 yasindaydim. Beyazim tek tuktu boyatmadim. Simdi 33 yasindayim. Beyazim cok ve kotu hissediyorum boyatiyorum genede 9 ayda 5 6 kez olcagina 3 olmus olacak. Bence iyi hissetmekte onemli diye dusunuyorum.

Evet cnm araştırdım oda olablir ama onunla ilgili bişey demedi bunlar düzensiz evet ama hergün bir iki saat oluyor sonra geçiyor
Tamam gecmesi iyi işte gecmese sıkıntı. Bu haftalarda görülebiliyormus bende de var sanki ama ben ayırt edemiyorum gaz varmıs gibi hissediyorum.

Benımde anlattığınız gibi taş fibi oluyordu karnım kasılmaymış o yine korkutmak istemem canım en doğrusunu doktor bilir belki doğal bir durumdur seninkisi
Evet canım galiba öyle yapıcam dün bişeyim yoktu ama bugün bi kaç saattir devam ediyor yatınca iyiym ama kalkınca başlıyor bi yere toplanıyor taş gibi oluyor karnım devamlıda yatmak ruhumu darlıyor

Ayy valla korkutuyorsunuz kızlar kasılmalar ağrılar filan diyorsunuz korkmaya başladım
Azıcık evde iş yapıyorum valla ben silme süpürme filan yani çalışıyorum da artık iyice yorulmaya başladım sizlerin doktor dınlen dediğini görünce korktum bu kadar da iş yapamayacak mıyız anlamadım ki
Millet hamileyken hopluyor zıplıyor valla onlara nasıl birşey olmuyor anlamadım gitti

En azından normalinden az boyanmış oluyor o da iyi. Benim yaşım 27 ama genetik yani baya beyaz var bide soluk benizliyim kötü hissettim bakır renge döneyim filan istedim boya kendi rengine mi sizin yoksa daha açık renkler mi

Merhaba arkadaşlar sizlerin bu konuda bi bilgisi varsa almak istedim bugün detaylı ultrason yapıldı amniyon sıvımda hafif artış gözlemlendi doktorum bir ay sonra şeker yüklemesi yapmam gerektiğini yaştan dolayı şeker de suyu arttırdığını söyledi. Sizler böyle bişey duydunuzmu suyu fazla olup sağlıklı doğum yapanları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…