- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #28.501
İnşallah canımm inşallah allahın izniyle öyle olur hepimiz, zamanında sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallahCanım endişelenme. Hamilelikte böyle ağrılar olabilir. Kanamaya bile normal diyorlar. Ki artık son trimestere geldik biraz zorlanabiliriz. Stres yapmamak önemli. Doktorun bakmış, normal demiş. Sende bol dinlen, beslenmene dikkat et. İnşallah iyi olursun. 32 den önce olan erken doğumlar çok zor, doktorun ondan öyle demiştir, doğum başlarsa diye. İnşallah iyi olcak
Birde bnm ki baş aşşağı durumda şuanda eşide önünde ama doktor bunlarla ilgili bişey demedi en iyisi belki randevu bulablirsem devlette bir doktora daha gözükücem canımBende bugun bu sikayetler arti akintiyla gittim biliyosunuz.hepsi ayni sekilde bende de var. Ama suyu normal yeri iyi dedi. Belki yatisi yada daha tedbirli davranmayi rahim agzi uzunlugu vs etkiliyordur.
Canım rahim ağzı uzunluğum kısalmış ve hunileşme şeklinde açılma var.Çok şükür hiç kanama yaşamadım ama 22nisan gecesi inanılmaz kasılma ile geldim sancım vardı .o yüzden şüphelendiren bi durum varsa ihmal etmemeli öneririm.Belki önemsiz bişeydir ama yine de için rahat ederCerito canım neden yatıyosun yani açılman mı oldu yoksa kanamanmı çok geçmiş olsun rabbim şifanı versin inşallah tez zamandabnm kanamam vs akıntım olmadı yani idrar yolları da temiz
Hmmm acici kullanmaniz gereken bi tonsa sikinti olabilir. Cunku hakkaten cok kimyasalli bisi. Dusununki saciniz yanabiliyor vs. Ben ayni sac rengime boyatiyorum oda 6 numara. Orta kahve civari bi ton. Ayni renge boyatinca dip boya da gelmiyor en azindan. Hamile kalmadan 2 3 ay once gri ombre istemistim. Maalesef yapamadilar sari oldum. Uzerine 1 kere kahveye boyattiktan sonra hamile kaldim. Daha alttan sarilar geliyordu. Hamilelikte 1 kere boyamak durumunda kalma sebebim oydu aslinda. Cunku sacimda 5 renk falan vardi arti beyazlar.En azından normalinden az boyanmış oluyor o da iyi. Benim yaşım 27 ama genetik yani baya beyaz var bide soluk benizliyimkötü hissettim bakır renge döneyim filan istedim boya kendi rengine mi sizin yoksa daha açık renkler mi
Kasılmalar rahim ağzı uzunluğunu kısaltıyormuş benim doktorlardan duyduğum bu şekilde canım.Çünkü şehir hastanesinde 2,2 ölçüldü kasılmalar devam etti Cebeci tıpa geldiğimde 1,6ya düşmüştü.Kasılmalar yine devam etti en son 1 e düştü ve sonra kasılmalarım durunca 1 de sabit kaldı.Bu noktada kasılmaları takip etmek şu an benim durumum açısından önemli ama uzunluk normalse çok da önemli olacağını sanmıyorumBende bugun bu sikayetler arti akintiyla gittim biliyosunuz.hepsi ayni sekilde bende de var. Ama suyu normal yeri iyi dedi. Belki yatisi yada daha tedbirli davranmayi rahim agzi uzunlugu vs etkiliyordur.
Yok allahtan ekstra açıcı kullanmaya gerek kalmıyor kutu boyadan ne çıkarsa o . Bende sari macerasına girmiştim kumrala boyayıp son anda sıyırdım senin gibiHmmm acici kullanmaniz gereken bi tonsa sikinti olabilir. Cunku hakkaten cok kimyasalli bisi. Dusununki saciniz yanabiliyor vs. Ben ayni sac rengime boyatiyorum oda 6 numara. Orta kahve civari bi ton. Ayni renge boyatinca dip boya da gelmiyor en azindan. Hamile kalmadan 2 3 ay once gri ombre istemistim. Maalesef yapamadilar sari oldum. Uzerine 1 kere kahveye boyattiktan sonra hamile kaldim. Daha alttan sarilar geliyordu. Hamilelikte 1 kere boyamak durumunda kalma sebebim oydu aslinda. Cunku sacimda 5 renk falan vardi arti beyazlar.kendi rengime bi kere daha boyatinca suan en azindan beyaz arti kendi rengimim. O yuzden aslinda kendi renginiz haricindeki boyalar bana bu donemde daha zorlu geliyor. Cok renkli sac oluyor
Ayyyy bu mesajı şimdi gördüm.Çok özür diliyorum kafam da yerinde değil.hiç dikkat etmemişim bu mesaja .Kusura bakma lütfen.ben 27+4 oldum sadece ilaç kullanıyorum sanırım halka ve serklaj için bana geç kalındı.Kalkmam yasak sadece yatıyorum.Lütfen kusura bakma
Ben de çok erken başladı kaburga ağrısı doktorum da şaşırdı hatta magnezyum iyi geldi çok şükür canım yine de okulda çok dersim olduğunda ağrıyorKızlar selam kaburga ve karın gerilme ağrısından bayılcam artık. İşte öğleden sonra başlıyor taki yatana kadar. Bunlar normal midir? Kontrolüm haftaya beklemeyeyim garip bir şeyse
Sürekli mi oluyor bu gerginlik peki? Benim haftasonu oldu, gerginlikten yuruyemedim bile bir iki gün sürdü geçti su an sıkıntı yok,Kızlar selam kaburga ve karın gerilme ağrısından bayılcam artık. İşte öğleden sonra başlıyor taki yatana kadar. Bunlar normal midir? Kontrolüm haftaya beklemeyeyim garip bir şeyse
Anladım cnm tekrar çok geçmiş olsun bnm rahim ağzı uzunluğu 38 ve hiç açılma yok ama hiç belli Olmaz bi anda açılır doğum başlar dedi doktorum ay bi an önce ağustos olsun artık allahımCanım rahim ağzı uzunluğum kısalmış ve hunileşme şeklinde açılma var.Çok şükür hiç kanama yaşamadım ama 22nisan gecesi inanılmaz kasılma ile geldim sancım vardı .o yüzden şüphelendiren bi durum varsa ihmal etmemeli öneririm.Belki önemsiz bişeydir ama yine de için rahat ederbenim de idrar yollarımda vs hiç sorun yoktu
Bende korkuyorum yanaşma bana dedim adam dinlemiyor kız bu daha kötü keşke benimkide korksa azcıkEvde kamp artk desene canisibenimkinede rahim agzi kisaligni anlattm burdaki yasananlari felan. Anlatmaz olaydim. Yanasmiyor bana bisi olur diyor bosver diyor keske demeseydim dedm normalde isterdi bu ara yok korkuyom ben diyor kocadanda olduk
Aynı benSürekli açım kızlar yiyorum yiyorum bu sefer de bi şişkinlik nefes alamıyorumsanırım ilk 3-4 ay çektiğim iştahsızlığın sefası
Yalnız değilsin canım. Allahım hepimizin yardımcısı olsun geçim çok zor, bitmek bilmeyen bir alışveriş daha zor, istekler arzular ve borçlar bitmiyor bitmeyecek bi süre bunu kabullenip devam etmemiz gerekiyor sanırım yaşantımızapufff bugün de ben çok depresifim, bebek doğana kadar şu kredi kartlarını kapatırız diyodum ne mümkün dağ gibi büyüdükçe büyüyor, alınacak tonla şey var, anneler günü geldi annelere her sene hediyeler pastalar çiçekler yaptık yine beklerler, ben doğumdan önce bi tatil yapmak istiyorum. Bitmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?