2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ya kızlar 25. Hafta ile birlikte gece uykularım bitti sayılır . Sürekli ateş basıyor bi sağa dönüyorum bi sola dönüyorum deliksiz uyuyamıyorum uyuyamadıkça sinirleniyorum sizde de öylemi ya sırt üstü yatmim diyorum onu stres ettim kendime aman bişi olcak tehlikeli diye bide ayy valla şuan uyandım hatta yatamıyorum

Merhaba. Ben varım ilk bebegimin suyu fazlaydı, şekerim yoktu, doğum su gelisi ile 39+1 de doğdu
3400 gr dı, normal doğum kilosunda ve sağlıklı doğdu

Deliksiz sanırım hayatımın son 6 yılı yok bende, çocuklardan sonra tık sesine uyanıyorum, kuş uykusu, ama kızlar size şöyle söyleyeyim yatış şekli cok vicdan yapılacak durum degil insan zaten doğası gereği sabit uyuyamaz sağa sola yatılır normal sırt üstüne dikkat etseniz yeter ki o da kesinlikle olmayacak diye bir sey yok kendinize eziyet etmeyin

Günaydın kızlar.Herşeye ek inanılmaz bi boğaz ağrısı ve öksürükle uyandım bu sabah..Doktorlara da ayar oldum her sabah bakılan çocuğumun suyuna bugün bakmaya gerek yokmuş güya.Aşağısı yoğun diye yok yok gerek yok deyip yukarı çıkardılar .Biraz sonra tekrar ineceğim suyuna bakacaktınız diye.Gıcıklık değil mi .sanki zorla doktor olmuş gibi davranıyor herkes ya.çok sinir oluyorum .Annem de kendi doktorumu aramıyorum diye sabah bi ayar çekti bana ona da oturup bi tur ağladım.Çok tatlı bir sabah Kısacası.Evimi özlüyorum…

Ceritom sorun değil hatta 2 kez yazmıştim sana sakin korkma lütfen bende ikizlere hamileyim şehir Hastanesi'nde takipliyim dikiş için geç kalındı bana dikiş atılırsa patlar dediler 22 haftalıkken yattım halka işe yaramaz dedi çözüm değil elhamdülillah 26+0 oldum bugün bende evde yatıyorum heran doğumun olur dediler suyun vs gelir şükür bugüne geldim kuzum sende ileriki haftaları goruceksin C Cerito

Günaydın kizlar. Bu gece hic uyuyamadim ben ya. Sola yatsam bacagm agridi saga yatsam tekmelemeye basladi rahatsiz oldgnu belli ediyor o pozisyondan. E düz yatamiyorum. Sola yat yat bacagm artk agrisi beni sinir etti gece kalkip oturcaktm uykum kacar diye kendimi zorladm. Bu yatis isleri bende zorlasmaya basladi

canim özelde mi yatisliydin sen devlette mi

Baharcim seni çok iyi anlıyorum ayniisni gece bende yaşadım bacaklarım belim com agriyor ağladım donemiyorum sabaha kadar sağ sol yapiyorum sağlıkla zaman geçsin istiyorum

Baharcim seni çok iyi anlıyorum ayniisni gece bende yaşadım bacaklarım belim com agriyor ağladım donemiyorum sabaha kadar sağ sol yapiyorum sağlıkla zaman geçsin istiyorum
öyle canim. Sağima yatabilsem belki rahatlicam. Sağima ne zaman dönsem gece yanlarima dogru tarafta tekmeliyor hemen. Hiç şaşmiyor. Sanki oraya yatmamdan rahatsiz oldugunu hissediyorum mecbur sola birdaha.

Benim de yatak hareketlerim çok kısıtlandı.Nasıl yatarsam öyle kalkıyorum çünkü gece dönecek gücü kendimde bulamıyorum.sabaha da belim kopmuş oluyor öyle olunca .tekmelere de aldırmamaya çalışıyorum eğer takarsam uyuyamam çünkü

Oralar baya yogun olur ama sende riskli bir kategoridesn bakilmasi lazim. Birdaha dersin canim tabikide. Kendi doktorun birdaha ne zaman gelecek kontrolüne tarih verdi mi
Vermedi maalesef.Bu konuya da üzülüyorum .geçen hafta her gün gelip bakmıştı bu hafta çok salladı beni.hayır yani muayenehanesinde bakacaksa izin versin oraya geleyim o zaman.anlayamadım nasıl bir yol izlemem gerektiğini.Annem de ara diyor ,orada bakacaksa gidelim baksın diyor .ama böyle de nasıl söylerim adama burda bakmadınız ben geleyim demek ayıp mı olur

öyle canim. Sağima yatabilsem belki rahatlicam. Sağima ne zaman dönsem gece yanlarima dogru tarafta tekmeliyor hemen. Hiç şaşmiyor. Sanki oraya yatmamdan rahatsiz oldugunu hissediyorum mecbur sola birdaha.
Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

En son iki gün önce betahcg 1007 çıkmıştı bugün idrar testi yaptım bu şekilde çıktı daha koyu olması gerekmez miydi beta artmamis olabilir ki kızlar
Canim testlerin hassasiyetiyle bhcg yi pek dogru kiyaslayamayiz. Bende de öyle olmustu baslarda. Hatta daha da acilmisti sasirmistim ama bi alakasi yokmus icin rahat olsun

Ben cok rahat yatiyorum sag tarafima biliyor musun baharcim cok ilginctir ki. Hatta daha rahat oluyorum nedense.hep sol ile basliyorum ama gece bi saga bi sola hep. Saga döndügümdd de bayaa uzun bi süre öyle kaliyorum rahat bi sekilde

Ya bu doktorlara tamam hak veriyorum iş yükleri fazla kadin dogum alanida cidden zor. Ama cidden onlarinda biraz bizi anlamalari lazim. Rahat doktorlari sevemiyorum oldu bitti. Mesela kuzenim kadin dogum dr demistim. Sesim.uzun sure cikmasin yazar mutlaka. Aylik kan tahlilimi oda mutlaka görmek ister. Kullandigm ilaclari atmami ister hatta kan ilacimi degismemi kendisi istedi degerlerime bakinca vs. Akrabasiyim diye degil kendi meslek yasaminda da asiri titiz bir dr kendisi. Cok ayrintici bi insan. Ve hassas. Gel gör ki uzagim ve kendisine doguma gidemiyorum. Eger cidden seni cok ihmal ettgini dusunuyorsan nazik güzel bir dille paylas bunu. Cok hassas dönemde oldgnu korkularini dile getirmenin dogal bir hakkin oldugunu dusunuyorum canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…