- 28 Mayıs 2020
- 2.658
- 8.198
- 108
- 32
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #28.541
Canim bende normalde sikinti yoktu birkacgundur pozisyon degistirdi sanirim ondan basladi sikintilar. Yarin doktora sorcam eli kolu basi nerde merak ediyorum yan duruyor sanki karnimdaBen cok rahat yatiyorum sag tarafima biliyor musun baharcim cok ilginctir ki. Hatta daha rahat oluyorum nedense.hep sol ile basliyorum ama gece bi saga bi sola hep. Saga döndügümdd de bayaa uzun bi süre öyle kaliyorum rahat bi sekilde
Şimdi hem muaynehanede hem hastanede hasta bakıyor.Bir de burda derse giriyor ekstra.Tamam çok yoğun ,benim gibi belki yüzlerce vaka gördü çok Alışkın ama benim başıma ilk kez geliyor ve ne yapacağımı bilmiyorum gerçekten .Şu an doktor da değiştirmek beni geriyor bu zamana kadar durumu hep şimdiki doktorum bildi bi de riskli doğum uzmanı olunca yemiyor değiştirmekYa bu doktorlara tamam hak veriyorum iş yükleri fazla kadin dogum alanida cidden zor. Ama cidden onlarinda biraz bizi anlamalari lazim. Rahat doktorlari sevemiyorum oldu bitti. Mesela kuzenim kadin dogum dr demistim. Sesim.uzun sure cikmasin yazar mutlaka. Aylik kan tahlilimi oda mutlaka görmek ister. Kullandigm ilaclari atmami ister hatta kan ilacimi degismemi kendisi istedi degerlerime bakinca vs. Akrabasiyim diye degil kendi meslek yasaminda da asiri titiz bir dr kendisi. Cok ayrintici bi insan. Ve hassas. Gel gör ki uzagim ve kendisine doguma gidemiyorum. Eger cidden seni cok ihmal ettgini dusunuyorsan nazik güzel bir dille paylas bunu. Cok hassas dönemde oldgnu korkularini dile getirmenin dogal bir hakkin oldugunu dusunuyorum canim.
ben artık gece olsun istemiyorum. Uyuyamamaktan o kadar psikolojim bozuldu ki gözümden uyku akıyo kramplardan ağrılardan uyuyamıyorum gece oturdum yatağa çocuk gibi ağladım sinirdenöyle canim. Sağima yatabilsem belki rahatlicam. Sağima ne zaman dönsem gece yanlarima dogru tarafta tekmeliyor hemen. Hiç şaşmiyor. Sanki oraya yatmamdan rahatsiz oldugunu hissediyorum mecbur sola birdaha.
canım bazı doktorlar kendi yeri olsun diye yapıyor olabilir birde öyle mi deneseniz. Keyfine bırakma onun işini yapmak zorunda sen zorla söyle malesef zorla yapıyorlar gibi davranıyorlar bazenVermedi maalesef.Bu konuya da üzülüyorum .geçen hafta her gün gelip bakmıştı bu hafta çok salladı beni.hayır yani muayenehanesinde bakacaksa izin versin oraya geleyim o zaman.anlayamadım nasıl bir yol izlemem gerektiğini.Annem de ara diyor ,orada bakacaksa gidelim baksın diyor .ama böyle de nasıl söylerim adama burda bakmadınız ben geleyim demek ayıp mı olur
canım ben odasına iki tane büyüyen beşik aldım. Ama ilk başta yanımızda olacakları için bir tane büyük park yatak aldım ikisini bir yatıracağım kısmetse, doktorda birlikte olmaları daha iyi olur dedimydreams93 kuzum Ben Nasıl Beşik Almalıyım Bilemiyorum ikiz beşiğimi alsam yoksa tekli mi
Olabilir canim benimki de en son yan duruyordu ayaklari sagimda kafasi solumdaydi. Ben de haftaya persembe gidicem kontrole cok özledimCanim bende normalde sikinti yoktu birkacgundur pozisyon degistirdi sanirim ondan basladi sikintilar. Yarin doktora sorcam eli kolu basi nerde merak ediyorum yan duruyor sanki karnimda
kuduruklar sabit durmuyorlar ki her gittiğimizde farklılar dün gittiğimde sağdaki kafa yukarda popo aşağıda, soldaki diğerinin poposu tarafında kafası ayakları tepedeydi o yüzden gelişine biri mesaneyi tekmeliyor biri mideyi yıldımCanim bende normalde sikinti yoktu birkacgundur pozisyon degistirdi sanirim ondan basladi sikintilar. Yarin doktora sorcam eli kolu basi nerde merak ediyorum yan duruyor sanki karnimda
canım bazı doktorlar kendi yeri olsun diye yapıyor olabilir birde öyle mi deneseniz. Keyfine bırakma onun işini yapmak zorunda sen zorla söyle malesef zorla yapıyorlar gibi davranıyorlar bazen
Teşekkür ederim kuzum gözümden uyku akıyorben artık gece olsun istemiyorum. Uyuyamamaktan o kadar psikolojim bozuldu ki gözümden uyku akıyo kramplardan ağrılardan uyuyamıyorum gece oturdum yatağa çocuk gibi ağladım sinirden
canım bazı doktorlar kendi yeri olsun diye yapıyor olabilir birde öyle mi deneseniz. Keyfine bırakma onun işini yapmak zorunda sen zorla söyle malesef zorla yapıyorlar gibi davranıyorlar bazen
canım ben odasına iki tane büyüyen beşik aldım. Ama ilk başta yanımızda olacakları için bir tane büyük park yatak aldım ikisini bir yatıracağım kısmetse, doktorda birlikte olmaları daha iyi olur dedi
Şimdi hem muaynehanede hem hastanede hasta bakıyor.Bir de burda derse giriyor ekstra.Tamam çok yoğun ,benim gibi belki yüzlerce vaka gördü çok Alışkın ama benim başıma ilk kez geliyor ve ne yapacağımı bilmiyorum gerçekten .Şu an doktor da değiştirmek beni geriyor bu zamana kadar durumu hep şimdiki doktorum bildi bi de riskli doğum uzmanı olunca yemiyor değiştirmekama böyle devam ederse söyleyeceğim daha ilgili olabilir en azından bi mesaj atabilir nasılsın diye .ekstra bi de bunu düşünüyorum kafam zaten dolu .
Canim kesinlikle şu konuda haklisin. Ben mesela devlette rastgele asistana gittim ya. 2.8 dedi rahim agzina direkt progestan verip artik cok yorma kendini biraz stabil kalmaya calis dedi. Sonra baska dr 3.00 olcunce kizdm asistana. Ama sonra diyorumki asistan felan ama bak dikkat et ayakta kalma gibisinden uyardi fitil verdi felan diyorum. O konuda haklisin 2.7 oldgnda önceki ölcümüne göre ne kdr surede kisaldgni sana soyleyip bi yorum yapabilirdi belkide.Oraya gidiyordum hep kontrole hatta hastaneye yatmasaydım 25nisanda yine randevum vardı heyecanla beklediğim..kendisi iptal etti bu halde gelemezsin diye .az uz para da vermiyoruz yani bebeğimiz söz konusu tabiki vericez ama valla bu kadar ilgisizliğe bi sorguladım malesef .Rahim ağzı uzunluğu zaten kısaymış 2,7ymiş takip edilebilirdi.Biraz dikkat et denebilirdi.Bende ona göre hareket ederdim ..Çok anlamsız bi hal aldı.Yat diyip duruyor e yatıyorum da sende bi kontrol et durum ne bebek büyüdü mü,kaç kilo boyu ne suyu nasıl ,rahim ağzı uzamış mı bi bak bu kadar mı dolusun .Ay bugün de buna takmışım kusura bakma içimi komple döktüm
Kız seni çok merak ediyorum aynı doktora gidip hiç karşılaşmamak da ilginç belki de karşılaştık haberimiz yokEn azından normalinden az boyanmış oluyor o da iyi. Benim yaşım 27 ama genetik yani baya beyaz var bide soluk benizliyimkötü hissettim bakır renge döneyim filan istedim boya kendi rengine mi sizin yoksa daha açık renkler mi
Hey maşallah listemize de yazalım mı annesi adınızı ? Adıyla yaşasın minik.Kızlar biz sonunda isime karar verebildikBu baskıyı punch işleyecem kapı süsü olarak inşallah
Yani normal ilk bebeğin. İçerisi genişliyor. Benim vajina kemiklerim ağrıyor oturduğum kemiklerin hepsi fdahilKızlar selam kaburga ve karın gerilme ağrısından bayılcam artık. İşte öğleden sonra başlıyor taki yatana kadar. Bunlar normal midir? Kontrolüm haftaya beklemeyeyim garip bir şeyse
Valla bizde de nadir oluyor ama hiç sakin geçmiyorBende korkuyorum yanaşma bana dedim adam dinlemiyor kız bu daha kötü keşke benimkide korksa azcık
Uykulllaaaaar haram oldu gençliğim bak talan da oldu şarkısını armağan ediyorum hepimize. Ben hiç uyumuyorum geceYa kızlar 25. Hafta ile birlikte gece uykularım bitti sayılır . Sürekli ateş basıyor bi sağa dönüyorum bi sola dönüyorum deliksiz uyuyamıyorum uyuyamadıkça sinirleniyorum sizde de öylemi yasırt üstü yatmim diyorum onu stres ettim kendime aman bişi olcak tehlikeli diye bide ayy valla şuan uyandım hatta yatamıyorum
Çok güzel maşallah yavrum çok tatlıAylardır beklediğim ultrason fotoğrafı nihayet geldi, ilk defa bu kadar net gördüm oğluşumu
Bebek anı defteri alıp ilk fotoğraf olarak eklemeyi düşünüyorum bunu, size de fikir olsun kızlar
Aynıyız kuzum hep öyleyiz dönmek işkence. Yanımda iki sıpam, gidin desem bozuluyorlar. Deprem korkuları devam ediyor. Pazarlık yaptık artık yataklarını aynı odaya koyacağım. Güneş doğana kadar beraberiz ama sonrasında baban bana yardım edecek herkes yerine gececek dedim :)Benim de yatak hareketlerim çok kısıtlandı.Nasıl yatarsam öyle kalkıyorum çünkü gece dönecek gücü kendimde bulamıyorum.sabaha da belim kopmuş oluyor öyle olunca .tekmelere de aldırmamaya çalışıyorum eğer takarsam uyuyamam çünkü
benimkide acliktan vuruyor cidden sabahin 8inde onun tekmelerine uyandimkuduruklar sabit durmuyorlar ki her gittiğimizde farklılar dün gittiğimde sağdaki kafa yukarda popo aşağıda, soldaki diğerinin poposu tarafında kafası ayakları tepedeydi o yüzden gelişine biri mesaneyi tekmeliyor biri mideyi yıldım
Âmin tugcecim insallah. Benimde yan duruyor belki yuzunu gorurum bu sefer onceki pozisyonundan farkli cünkü hissediyorumOlabilir canim benimki de en son yan duruyordu ayaklari sagimda kafasi solumdaydi. Ben de haftaya persembe gidicem kontrole cok özledim
Hayirli haberler alalim insallah
Evet bak asistan bile olsa uyarmış.yani işte bunları duyunca bana iyice geliyorlarCanim kesinlikle şu konuda haklisin. Ben mesela devlette rastgele asistana gittim ya. 2.8 dedi rahim agzina direkt progestan verip artik cok yorma kendini biraz stabil kalmaya calis dedi. Sonra baska dr 3.00 olcunce kizdm asistana. Ama sonra diyorumki asistan felan ama bak dikkat et ayakta kalma gibisinden uyardi fitil verdi felan diyorum. O konuda haklisin 2.7 oldgnda önceki ölcümüne göre ne kdr surede kisaldgni sana soyleyip bi yorum yapabilirdi belkide.
ceritom suan hassas oldugun icin cokta gerilerek söyleme guzel dille söyle. Ama az buz para vermiyoruz diyorsun. Birazda ona gore hareket etmelidir dr. Insallah bunlara gerek kalmadan kendisi gelir canimEvet bak asistan bile olsa uyarmış.yani işte bunları duyunca bana iyice geliyorlarbugün uğramazsa arayacağım ,kesinlikle söyleyeceğim bunları.inşallah gelir de yüzüne söylerim.
Aynıyız kuzum hep öyleyiz dönmek işkence. Yanımda iki sıpam, gidin desem bozuluyorlar. Deprem korkuları devam ediyor. Pazarlık yaptık artık yataklarını aynı odaya koyacağım. Güneş doğana kadar beraberiz ama sonrasında baban bana yardım edecek herkes yerine gececek dedim :)
HahaBende korkuyorum yanaşma bana dedim adam dinlemiyor kız bu daha kötü keşke benimkide korksa azcık
Aynı hesap kitap bende de var .dün hastaneye dogum parasını sordum normal doğum 9 bin .sezaryen 9750 tl dediler .haziran da artış olacakmış yine.15 bini gözden çıkardım. Son ay maaşımı kenara atarim para hazır olur diyodum .o da fıs oldu .ki 2 .ayımdan beri ufak ufak eksiklerimi alıyorum .ne eksikler bitiyor ne borçlarpufff bugün de ben çok depresifim, bebek doğana kadar şu kredi kartlarını kapatırız diyodum ne mümkün dağ gibi büyüdükçe büyüyor, alınacak tonla şey var, anneler günü geldi annelere her sene hediyeler pastalar çiçekler yaptık yine beklerler, ben doğumdan önce bi tatil yapmak istiyorum. Bitmiyor.
Insallah canim bakalim görürsen kime benzedigini anlicak misinizbenimkide acliktan vuruyor cidden sabahin 8inde onun tekmelerine uyandimaksam bisi yemeeden yattim bide. Sen bugun evdemisin artik canim
Âmin tugcecim insallah. Benimde yan duruyor belki yuzunu gorurum bu sefer onceki pozisyonundan farkli cünkü hissediyorum
olsun bebişlerimiz için alıcaz biraz artık napalımAynı benşu son bir hafta öyle şeyler yedim ki tartıya çıkmayaca korkuyorum
hayır canım merak etmen gereken en doğal konular tabii ki sen bugün denk gelirsen bir konuş canım durum ne bebişim ne durumda vs. diyeOraya gidiyordum hep kontrole hatta hastaneye yatmasaydım 25nisanda yine randevum vardı heyecanla beklediğim..kendisi iptal etti bu halde gelemezsin diye .az uz para da vermiyoruz yani bebeğimiz söz konusu tabiki vericez ama valla bu kadar ilgisizliğe bi sorguladım malesef .Rahim ağzı uzunluğu zaten kısaymış 2,7ymiş takip edilebilirdi.Biraz dikkat et denebilirdi.Bende ona göre hareket ederdim ..Çok anlamsız bi hal aldı.Yat diyip duruyor e yatıyorum da sende bi kontrol et durum ne bebek büyüdü mü,kaç kilo boyu ne suyu nasıl ,rahim ağzı uzamış mı bi bak bu kadar mı dolusun .Ay bugün de buna takmışım kusura bakma içimi komple döktüm
ne güzel iş açım deyip yapıştırıyorlar tekmeyibenimkide acliktan vuruyor cidden sabahin 8inde onun tekmelerine uyandimaksam bisi yemeeden yattim bide. Sen bugun evdemisin artik canim
Âmin tugcecim insallah. Benimde yan duruyor belki yuzunu gorurum bu sefer onceki pozisyonundan farkli cünkü hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?