2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ben cok rahat yatiyorum sag tarafima biliyor musun baharcim cok ilginctir ki. Hatta daha rahat oluyorum nedense.hep sol ile basliyorum ama gece bi saga bi sola hep. Saga döndügümdd de bayaa uzun bi süre öyle kaliyorum rahat bi sekilde
Canim bende normalde sikinti yoktu birkacgundur pozisyon degistirdi sanirim ondan basladi sikintilar. Yarin doktora sorcam eli kolu basi nerde merak ediyorum yan duruyor sanki karnimda

Şimdi hem muaynehanede hem hastanede hasta bakıyor.Bir de burda derse giriyor ekstra.Tamam çok yoğun ,benim gibi belki yüzlerce vaka gördü çok Alışkın ama benim başıma ilk kez geliyor ve ne yapacağımı bilmiyorum gerçekten .Şu an doktor da değiştirmek beni geriyor bu zamana kadar durumu hep şimdiki doktorum bildi bi de riskli doğum uzmanı olunca yemiyor değiştirmek ama böyle devam ederse söyleyeceğim daha ilgili olabilir en azından bi mesaj atabilir nasılsın diye .ekstra bi de bunu düşünüyorum kafam zaten dolu .

öyle canim. Sağima yatabilsem belki rahatlicam. Sağima ne zaman dönsem gece yanlarima dogru tarafta tekmeliyor hemen. Hiç şaşmiyor. Sanki oraya yatmamdan rahatsiz oldugunu hissediyorum mecbur sola birdaha.
ben artık gece olsun istemiyorum. Uyuyamamaktan o kadar psikolojim bozuldu ki gözümden uyku akıyo kramplardan ağrılardan uyuyamıyorum gece oturdum yatağa çocuk gibi ağladım sinirden
canım bazı doktorlar kendi yeri olsun diye yapıyor olabilir birde öyle mi deneseniz. Keyfine bırakma onun işini yapmak zorunda sen zorla söyle malesef zorla yapıyorlar gibi davranıyorlar bazen
mydreams93 kuzum Ben Nasıl Beşik Almalıyım Bilemiyorum ikiz beşiğimi alsam yoksa tekli mi
canım ben odasına iki tane büyüyen beşik aldım. Ama ilk başta yanımızda olacakları için bir tane büyük park yatak aldım ikisini bir yatıracağım kısmetse, doktorda birlikte olmaları daha iyi olur dedi

Canim bende normalde sikinti yoktu birkacgundur pozisyon degistirdi sanirim ondan basladi sikintilar. Yarin doktora sorcam eli kolu basi nerde merak ediyorum yan duruyor sanki karnimda
Olabilir canim benimki de en son yan duruyordu ayaklari sagimda kafasi solumdaydi. Ben de haftaya persembe gidicem kontrole cok özledim
Hayirli haberler alalim insallah

kuduruklar sabit durmuyorlar ki her gittiğimizde farklılar dün gittiğimde sağdaki kafa yukarda popo aşağıda, soldaki diğerinin poposu tarafında kafası ayakları tepedeydi o yüzden gelişine biri mesaneyi tekmeliyor biri mideyi yıldım

canım bazı doktorlar kendi yeri olsun diye yapıyor olabilir birde öyle mi deneseniz. Keyfine bırakma onun işini yapmak zorunda sen zorla söyle malesef zorla yapıyorlar gibi davranıyorlar bazen

Oraya gidiyordum hep kontrole hatta hastaneye yatmasaydım 25nisanda yine randevum vardı heyecanla beklediğim..kendisi iptal etti bu halde gelemezsin diye .az uz para da vermiyoruz yani bebeğimiz söz konusu tabiki vericez ama valla bu kadar ilgisizliğe bi sorguladım malesef .Rahim ağzı uzunluğu zaten kısaymış 2,7ymiş takip edilebilirdi.Biraz dikkat et denebilirdi.Bende ona göre hareket ederdim ..Çok anlamsız bi hal aldı.Yat diyip duruyor e yatıyorum da sende bi kontrol et durum ne bebek büyüdü mü,kaç kilo boyu ne suyu nasıl ,rahim ağzı uzamış mı bi bak bu kadar mı dolusun .Ay bugün de buna takmışım kusura bakma içimi komple döktüm

Teşekkür ederim kuzum gözümden uyku akıyor

Canim kesinlikle şu konuda haklisin. Ben mesela devlette rastgele asistana gittim ya. 2.8 dedi rahim agzina direkt progestan verip artik cok yorma kendini biraz stabil kalmaya calis dedi. Sonra baska dr 3.00 olcunce kizdm asistana. Ama sonra diyorumki asistan felan ama bak dikkat et ayakta kalma gibisinden uyardi fitil verdi felan diyorum. O konuda haklisin 2.7 oldgnda önceki ölcümüne göre ne kdr surede kisaldgni sana soyleyip bi yorum yapabilirdi belkide.

Kız seni çok merak ediyorum aynı doktora gidip hiç karşılaşmamak da ilginç belki de karşılaştık haberimiz yok

Kızlar biz sonunda isime karar verebildik Bu baskıyı punch işleyecem kapı süsü olarak inşallah
Hey maşallah listemize de yazalım mı annesi adınızı ? Adıyla yaşasın minik.

Kızlar selam kaburga ve karın gerilme ağrısından bayılcam artık. İşte öğleden sonra başlıyor taki yatana kadar. Bunlar normal midir? Kontrolüm haftaya beklemeyeyim garip bir şeyse
Yani normal ilk bebeğin. İçerisi genişliyor. Benim vajina kemiklerim ağrıyor oturduğum kemiklerin hepsi fdahil

Bende korkuyorum yanaşma bana dedim adam dinlemiyor kız bu daha kötü keşke benimkide korksa azcık
Valla bizde de nadir oluyor ama hiç sakin geçmiyor Kapat kızım gözünü diyoruz

Uykulllaaaaar haram oldu gençliğim bak talan da oldu şarkısını armağan ediyorum hepimize. Ben hiç uyumuyorum gece

Aylardır beklediğim ultrason fotoğrafı nihayet geldi, ilk defa bu kadar net gördüm oğluşumu
Bebek anı defteri alıp ilk fotoğraf olarak eklemeyi düşünüyorum bunu, size de fikir olsun kızlar
Çok güzel maşallah yavrum çok tatlı

Aynıyız kuzum hep öyleyiz dönmek işkence. Yanımda iki sıpam, gidin desem bozuluyorlar. Deprem korkuları devam ediyor. Pazarlık yaptık artık yataklarını aynı odaya koyacağım. Güneş doğana kadar beraberiz ama sonrasında baban bana yardım edecek herkes yerine gececek dedim :)

benimkide acliktan vuruyor cidden sabahin 8inde onun tekmelerine uyandim aksam bisi yemeeden yattim bide. Sen bugun evdemisin artik canim
Olabilir canim benimki de en son yan duruyordu ayaklari sagimda kafasi solumdaydi. Ben de haftaya persembe gidicem kontrole cok özledim
Hayirli haberler alalim insallah
Âmin tugcecim insallah. Benimde yan duruyor belki yuzunu gorurum bu sefer onceki pozisyonundan farkli cünkü hissediyorum

Evet bak asistan bile olsa uyarmış.yani işte bunları duyunca bana iyice geliyorlar bugün uğramazsa arayacağım ,kesinlikle söyleyeceğim bunları.inşallah gelir de yüzüne söylerim.

Evet bak asistan bile olsa uyarmış.yani işte bunları duyunca bana iyice geliyorlar bugün uğramazsa arayacağım ,kesinlikle söyleyeceğim bunları.inşallah gelir de yüzüne söylerim.
ceritom suan hassas oldugun icin cokta gerilerek söyleme guzel dille söyle. Ama az buz para vermiyoruz diyorsun. Birazda ona gore hareket etmelidir dr. Insallah bunlara gerek kalmadan kendisi gelir canim

Ayyy evet sende bi de çocuklar var ,iyi idare ediyorsun pozitifim biz bi karnımızdakiyle zor uyuyoruz

Bende korkuyorum yanaşma bana dedim adam dinlemiyor kız bu daha kötü keşke benimkide korksa azcık
Haha benimkide bu zamana kdr oyleydi hatta ilk 3 ay ben cekinsemde o cekinmiyordu simdi karin buyudukce bide tekmeleri gorup iyice bebegi kabullendikce korktu bide erken dogum olaylarndan felan

Aynı hesap kitap bende de var .dün hastaneye dogum parasını sordum normal doğum 9 bin .sezaryen 9750 tl dediler .haziran da artış olacakmış yine.15 bini gözden çıkardım. Son ay maaşımı kenara atarim para hazır olur diyodum .o da fıs oldu .ki 2 .ayımdan beri ufak ufak eksiklerimi alıyorum .ne eksikler bitiyor ne borçlar

Insallah canim bakalim görürsen kime benzedigini anlicak misiniz ben hemen demistim esime bu ayni sen diye ilkinde öyle de cikti. Simdi de esim agirlikli ama biraz daha karisim ben de baskinim hafif sanki

hayır canım merak etmen gereken en doğal konular tabii ki sen bugün denk gelirsen bir konuş canım durum ne bebişim ne durumda vs. diye
ne güzel iş açım deyip yapıştırıyorlar tekmeyi artık evdeyim canım evde derken annemdeyim evimizle 10 dk araba mesafesi. 1-2 hafta eşim her sabah getiricek ama sonrasında mecbur annemde kalıcam çünkü yollar da çok bozuk araba çok sarsıyor. Eşimde her akşam yatana kadar gelirim eve yatmaya geçerim diyor o duruma nasıl alışıcam bilmiyorum haklı da hersabah duş alıyor ediyor rahat edemez birde çift kişilik yatağa sığamıyoruz benim dönmelerimden burada 1.5 kişilik hiç sığamıcaz mecbur alışıcam bir süre ama bir mutsuz etti hem eve kapanmam hem evimden ayrı kalıcak olmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…