- 5 Kasım 2022
- 1.443
- 3.096
- 53
- 27
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #28.561
Evet canım bende de öyle bi ateş basıyor bi tuvalete kalkıyorum bi sağa sola dönerken kalkıyorum bazen burnum tıkanıyor ona kalkıyorumYa kızlar 25. Hafta ile birlikte gece uykularım bitti sayılır . Sürekli ateş basıyor bi sağa dönüyorum bi sola dönüyorum deliksiz uyuyamıyorum uyuyamadıkça sinirleniyorum sizde de öylemi yasırt üstü yatmim diyorum onu stres ettim kendime aman bişi olcak tehlikeli diye bide ayy valla şuan uyandım hatta yatamıyorum
Bugün gelmezse bi yağlayım ay hiç de beceremem ama Mahir için yapıcaz artık
İnşallah canım evet sakin dille söylemek lazım aman daha lazım banaceritom suan hassas oldugun icin cokta gerilerek söyleme guzel dille söyle. Ama az buz para vermiyoruz diyorsun. Birazda ona gore hareket etmelidir dr. Insallah bunlara gerek kalmadan kendisi gelir canim
Sabah 9.30ta olan bir arkadaş daha vardıbugün görüş günü arkadaşlarımız vardııpozitifbiri güzel haberler pozlar bekliyoruzzz ☺☺☺
Cok şükür kızlar son anda açti ellerini sıpa 904 gram olmus ☺ 1 hafta önden gidiyoruzGünaydın kızlar ileri gebelik detaylı ultrasona geldim bana dua edin oğlum vu sefer parmaklarinı açsınbirde ishalim inşallah ultrason anında gelmez
bugün görüş günü arkadaşlarımız vardııpozitifbiri güzel haberler pozlar bekliyoruzzz ☺☺☺
oh maşallahhh poz verdi mi keretaaCok şükür kızlar son anda açti ellerini sıpa 904 gram olmus ☺ 1 hafta önden gidiyoruz
ahahah ben detaylıya gittiğimde hastane odalarını bile gezdimAy ben bugün çok heyecanlıyım. 15:30 da randevum. Bugün doktora herşey normal giderse ne zaman doğum olacağını danışacağım. Malum sezeryan olacak. Güncel sezeryan ücretini ve kordon bağlatma masrafını da ayrıca danışacağım. İnşallah kiloma laf etmez de ağzını burnunu kırmambi de inşallah Güneşim yüzünü gösterir aşkısım
Oyyyy maşallah kuzuya büyümüş desene bayaKıslar selam, sabah bebişimizi görmeye ve şeker yüklemeye geldik. Çok yoğundu ultrason fotosu alamadık, bende doktorla konuşuyordum göremedim ekranı sadece eşim gördüŞu an 2 kez kan verdim, içecek kötü değildi bulantım olmadı ama açlıktan ve kan vermekten dizlerim tutmuyor artık. 3.kez kan verirken hangi koldan alacaklar bilmiyorum ikisini de acıttılar, zaten bayıldım bayılıcam... Dua edin lütfen son kanı hissetmeden hemen vereyim, bayılmadan çıkayım gerçekten dizlerim tutmuyor şu anda. Bu arada bebişimiz 900 gr olmuş, boyu da
26.haftayla uyumlu çıktı yani 31-36 cm arası dedi doktorumuz.
İyi fikir ben de gezeyim odalarıahahah ben detaylıya gittiğimde hastane odalarını bile gezdimdoğum ücretini söylediler ama temmuza kadar değişir dediler bu haftada doktora doğumdan ne kadar zaman sonra yazlığa gidebilirim diye sordum kesin kuduruk demiştir inşallah etmez kız benim canımı sıktı kiloma takılınca Güneş hanımdan fotojenik bir poz bekliyoruz gözümüz gönlümüz açılsın ikizlerin artık yeri dar diye gözükmüyor
bir süre katlanicaz dedign gibi canim. Benimde gecen esime arkam dönük uyuyordum dizini birden uykusunda kalcama vurdu irkildm korkudan Allahtan o anda karnım ona dönük degildi. Oda afalladi zaten korkuyor smdi gecen diyor tedirgin uyuyorum artk diye. Belki bende bir iki haftaya ayri uyurum cunku cidden karnimi kollamak tedirgn ediyor benidene güzel iş açım deyip yapıştırıyorlar tekmeyiartık evdeyim canım evde derken annemdeyim evimizle 10 dk araba mesafesi. 1-2 hafta eşim her sabah getiricek ama sonrasında mecbur annemde kalıcam çünkü yollar da çok bozuk araba çok sarsıyor. Eşimde her akşam yatana kadar gelirim eve yatmaya geçerim diyor o duruma nasıl alışıcam bilmiyorum haklı da hersabah duş alıyor ediyor rahat edemez birde çift kişilik yatağa sığamıyoruz benim dönmelerimden burada 1.5 kişilik hiç sığamıcaz mecbur alışıcam bir süre ama bir mutsuz etti hem eve kapanmam hem evimden ayrı kalıcak olmak
Hahaha masallah cok iyi anlamissn kizInsallah canim bakalim görürsen kime benzedigini anlicak misinizben hemen demistim esime bu ayni sen diye ilkinde öyle de cikti. Simdi de esim agirlikli ama biraz daha karisim ben de baskinim hafif sanki
Kuşadasında canım annemlerin yazlıkları orda olursak sana da daha iyi gelir bende destek olurum dedi mantıklı geldi. Doktor çocuklar için bişey diyemem onu çocuk doktoru söyleyebilcek ama senin için 10 günden sonra araba uçak seyehati yapabilirsin dedi bu arada sezeryan için o şekilde konuştu normal için belki 10 güne bile ihtiyaç yokturİyi fikir ben de gezeyim odalarıNE zaman gidebilirsin dedi peki yazlığa ben de ona göre gideyim nerde sizin yazlık bebişim
Ilk kan alirkan damar yolu acti hemsire bana. Dediki her defasnda desmek zorunda kalmamak icin damar yolu acayim demisti. Beni acilde sedyede yatirdilar bekletirken cnm kotu olma ihtimaline karsi. Kusmamaya calis. Tut kendini bi sekilde. Telefonls oyalan. Kusarsan bosa gider yukleme.Kıslar selam, sabah bebişimizi görmeye ve şeker yüklemeye geldik. Çok yoğundu ultrason fotosu alamadık, bende doktorla konuşuyordum göremedim ekranı sadece eşim gördüŞu an 2 kez kan verdim, içecek kötü değildi bulantım olmadı ama açlıktan ve kan vermekten dizlerim tutmuyor artık. 3.kez kan verirken hangi koldan alacaklar bilmiyorum ikisini de acıttılar, zaten bayıldım bayılıcam... Dua edin lütfen son kanı hissetmeden hemen vereyim, bayılmadan çıkayım gerçekten dizlerim tutmuyor şu anda. Bu arada bebişimiz 900 gr olmuş, boyu da 26.haftayla uyumlu çıktı yani 31-36 cm arası dedi doktorumuz.
Masallah Canim gözünaydinCok şükür kızlar son anda açti ellerini sıpa 904 gram olmus ☺ 1 hafta önden gidiyoruz
Evet ya büyümüş çocumOyyyy maşallah kuzuya büyümüş desene baya
Bulantım yok zaten canım, kusma gibi bir niyetim de yok. Limonlu içecek içtim, koladan daha hafifti tadı öyle söyliyim yani, çok şükür hiç bulantım olmadı, biraz midem yanıyor sadece o da çok normal. Ben bayılıyorum normalde kan verirken, küçüklükten gelen bir korkum var. Tek problem bu şu an. O yüzden kan verirken hemşireleri uyarıyorum, onlar da dikkatimi dağıtarak almaya çalışıyorlar çocuk gibi. Bu sefer burası dehşet yoğun nedense, kan aldırmak için bile sırada 20 dakikaya yakın bekledik. Damaryolu için vakit bile yoktu, sağ olsunlar ona rağmen yine özenli davrandılar ama ben bayıldım bayılacam. Son kanı 20 dk sonra vericem ama ayaklarım sanki bana ait değil zor yürüyorum.Ilk kan alirkan damar yolu acti hemsire bana. Dediki her defasnda desmek zorunda kalmamak icin damar yolu acayim demisti. Beni acilde sedyede yatirdilar bekletirken cnm kotu olma ihtimaline karsi. Kusmamaya calis. Tut kendini bi sekilde. Telefonls oyalan. Kusarsan bosa gider yukleme.
HErkesi farkli etkiliyor demekki canim. Beni hic etkilememisti sadece eve gelince icim bayilmaya baslamisti kahvalti yapip uyumustm direkt. az kaldi sabret bittiBulantım yok zaten canım, kusma gibi bir niyetim de yok. Limonlu içecek içtim, koladan daha hafifti tadı öyle söyliyim yani, çok şükür hiç bulantım olmadı, biraz midem yanıyor sadece o da çok normal. Ben bayılıyorum normalde kan verirken, küçüklükten gelen bir korkum var. Tek problem bu şu an. O yüzden kan verirken hemşireleri uyarıyorum, onlar da dikkatimi dağıtarak almaya çalışıyorlar çocuk gibi. Bu sefer burası dehşet yoğun nedense, kan aldırmak için bile sırada 20 dakikaya yakın bekledik. Damaryolu için vakit bile yoktu, sağ olsunlar ona rağmen yine özenli davrandılar ama ben bayıldım bayılacam. Son kanı 20 dk sonra vericem ama ayaklarım sanki bana ait değil zor yürüyorum.
Ah kuzum benim dayan, sen anne olacaksın daha çok güçlü durman gerekecek. YAnında kimse yok mu kuşum senin ???Bulantım yok zaten canım, kusma gibi bir niyetim de yok. Limonlu içecek içtim, koladan daha hafifti tadı öyle söyliyim yani, çok şükür hiç bulantım olmadı, biraz midem yanıyor sadece o da çok normal. Ben bayılıyorum normalde kan verirken, küçüklükten gelen bir korkum var. Tek problem bu şu an. O yüzden kan verirken hemşireleri uyarıyorum, onlar da dikkatimi dağıtarak almaya çalışıyorlar çocuk gibi. Bu sefer burası dehşet yoğun nedense, kan aldırmak için bile sırada 20 dakikaya yakın bekledik. Damaryolu için vakit bile yoktu, sağ olsunlar ona rağmen yine özenli davrandılar ama ben bayıldım bayılacam. Son kanı 20 dk sonra vericem ama ayaklarım sanki bana ait değil zor yürüyorum.
Eşim var yavrum. Var da yani koluma girmek dışında onun da şu an yapabileceği bir şey yok. Şehir hastanesi olduğu için burada kan falan verirken normalde yanına almıyorlar kimseyi. O yine de geliyor duruyor yanımda.Ah kuzum benim dayan, sen anne olacaksın daha çok güçlü durman gerekecek. YAnında kimse yok mu kuşum senin ???
Ayni benYa kızlar 25. Hafta ile birlikte gece uykularım bitti sayılır . Sürekli ateş basıyor bi sağa dönüyorum bi sola dönüyorum deliksiz uyuyamıyorum uyuyamadıkça sinirleniyorum sizde de öylemi yasırt üstü yatmim diyorum onu stres ettim kendime aman bişi olcak tehlikeli diye bide ayy valla şuan uyandım hatta yatamıyorum
Gözün aydın canımAylardır beklediğim ultrason fotoğrafı nihayet geldi, ilk defa bu kadar net gördüm oğluşumu
Bebek anı defteri alıp ilk fotoğraf olarak eklemeyi düşünüyorum bunu, size de fikir olsun kızlar
Gece boyu sag sol dönüyorum,saat basi kalkıp hem vcye hem su içiyorum,sicak basıyor üstümü açıyorum burnum tıkanıyor,ellerim desen ağrıdan koyucak yer bulamiyorum,sabah yataktan kalkıyorum dayak yemiş gibiyimGünaydın kizlar. Bu gece hic uyuyamadim ben ya. Sola yatsam bacagm agridi saga yatsam tekmelemeye basladi rahatsiz oldgnu belli ediyor o pozisyondan. E düz yatamiyorum. Sola yat yat bacagm artk agrisi beni sinir etti gece kalkip oturcaktm uykum kacar diye kendimi zorladm. Bu yatis isleri bende zorlasmaya basladi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?