2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
bitliste yasamanin keyfini cikariyorum yazın bile serin burasi. Suan hala ince yorganla yatabiliyoruz. Ve inanirmisin gecen hafta pazar pazartesi kar yagdi sicak konusunda sikintm yok ama agrilar bende de basladi ve gaz sıkısmasi. Iki lokma fazla yiyim şişkinlik beni mahvediyooorr

Merhabalarr kontrolden geldik şeker testi yapıldı şekerli içecekten içmeden bikaç kan değerime de bakıldı açlık 93, 2 saatlik tokluk 81, Hba1c 5,2 çıktı güzel dedi dr ama b12 çok düşmüş iğne verdi dr bebeğe bi zararı olurmu ya kullanan varmı çok kafama takıldı

B12 zararı olmaz faydası olur canım, gözün aydın

Yaa kıyamam sana.Seni çok iyi anlarım bende hiç sevmem kan vermeyi.Şimdi damar yoluyla gezsem de ,2güne bi yeni damar yolu açsalar da bende aynı senin gibiyim .içim çekiliyor.İnşallah hayırlısıyla bitirirsin canım bu günü

B12 zararı olmaz faydası olur canım, gözün aydın
Sağol canımm umarım öyledir ya bebeğe gittiğinden boşalıyormuş depolar ona gitsin yeterki vitaminsiz kalmasın da ben önemli değilimiğne deyince kafama takıldı bebeğe zararı olurmu acaba diye ama zararlı olsa kadın dğumcu neden versin diye de düşünüyorum

Göstermediler ki ekranı cnm devlette girdim haziranda özele devam edecegim kendi doktoruma insallah cnm

Aman iyi bari neyse ki koluna girmelik de olsa biri var. Yoksa daha da zor olurdu...

Kaç haftalıksınız tam kuzum ?? Günlüğün olmayınca sormak istedim :)
Foti eklemeyi unutmuşum buda fotimiz secdeye kapanmış yüzünü saklamış bizim kız ayaklar aşağıda oraları tepikliyor cimcime 32 cm 930 gram olmuşuz

Seninle de günlerimiz aynıymış kuzum bakalım bizimki gerçi hep önde çıkıyor ama bugün ne çıkacak :) Maşallah kuzuya güzel büyümüş ama
26+3 usgye göre canımm ben yapmadım takvimi ya sayfada çok yer kaplıyor burda yazılanları rahat okuyamıyorum diye de

Ceritom o kadar inanıyorum ki yakında o hastaneden çıkacağına bilmiyorum ama içim öyle diyor ayrıca doktorunu başından seçtin gittin ona güvendin o da bu güvenin karşılığını vermeli diye düşünüyorum ödenilen ücretlerde az buz değildir eminim o yüzden bence çekinmeden aramalısın şuan durduk yere aramış olmuyosun yani hastanedesin ve sürekli kontrol etmeli diye düşünüyorum canım

kızlar ya benim midem çoook kötü, sanki taş yutmuşum gibi. yarın 2. kez direksiyon sınavına giricem. onun stresi mideme vurdu sanırım ya da ilk zamanlardaki belirtiler gerçekten geri geliyor. iştahsızlığım, bulantım var. modum çok düşük .

Seninle de günlerimiz aynıymış kuzum bakalım bizimki gerçi hep önde çıkıyor ama bugün ne çıkacak :) Maşallah kuzuya güzel büyümüş ama
Aa o zaman seninki benden önde çıkar canımm benim normalde 25+4 dr tarihi güncelledi artık usgye göre takip ediyorum ben hadi bakalım güzel haberlerle gelin siz de bekliyoruz

Cerimm Hiç alışamadım bu iğnelere, aşılara ya. Koluma pamuk değdiriyor ya taa ordan içim çekiliyor, bir de kırma kolunu diyor. Yav mümkün olsa niye kırayım zaten. Şimdi eve geldik, son kanı verdikten sonra hafif bi baygınlık yaşadım. Eve gelirken yolda komple yattım, anca biraz gözüm açıldı hemen size haber edeyim dedim. Bu günü de devirdim Allah'ın izniyle çok teşekkür ederim İnşallah senin de damaryolu çilen en yakın zamanda biter.
Aman iyi bari neyse ki koluna girmelik de olsa biri var. Yoksa daha da zor olurdu...
Çok şükür, sektirmeden gelmek istiyor kendisi de zaten. Yalnız gitsem çok eminim ki bayılır kalırdım, zaten göbekten kalkamıyorum kan alınan koltuktan Portakal gibi yuvarlayarak iteklerlerdi beni artık hastaneden.

Sorma valla öyle oluyo kizlar da genelde babaya cok benziyolar , herkes icin söylemiyorum ama büyük cogunluk babaya benziyo etrafimda gördügüm

Sorma valla öyle oluyo kizlar da genelde babaya cok benziyolar , herkes icin söylemiyorum ama büyük cogunluk babaya benziyo etrafimda gördügüm
bu durum beni çok üzer hele ikisi de benzerse yıkılırım heralde gerçi bende babamın kopyasıyım annem, anne tarafım sarışın yeşil gözlü biz 3 kardeş esmer

bu durum beni çok üzer hele ikisi de benzerse yıkılırım heralde gerçi bende babamın kopyasıyım annem, anne tarafım sarışın yeşil gözlü biz 3 kardeş esmer
BEnce sizi kirmicak onlar, tek yumurta ikizi de degiller ya biri sana biri de babaya benzicek gönülleri hos tutcaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…