- 28 Mayıs 2020
- 2.658
- 8.198
- 108
- 32
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #28.581
bitliste yasamanin keyfini cikariyorum yazın bile serin burasi. Suan hala ince yorganla yatabiliyoruz. Ve inanirmisin gecen hafta pazar pazartesi kar yagdiGece boyu sag sol dönüyorum,saat basi kalkıp hem vcye hem su içiyorum,sicak basıyor üstümü açıyorum burnum tıkanıyor,ellerim desen ağrıdan koyucak yer bulamiyorum,sabah yataktan kalkıyorum dayak yemiş gibiyim
B12 zararı olmaz faydası olur canım, gözün aydınMerhabalarr kontrolden geldik şeker testi yapıldı şekerli içecekten içmeden bikaç kan değerime de bakıldı açlık 93, 2 saatlik tokluk 81, Hba1c 5,2 çıktı güzel dedi dr ama b12 çok düşmüş iğne verdi dr bebeğe bi zararı olurmu ya kullanan varmı çok kafama takıldı
Yaa kıyamam sana.Seni çok iyi anlarım bende hiç sevmem kan vermeyi.Şimdi damar yoluyla gezsem de ,2güne bi yeni damar yolu açsalar daBulantım yok zaten canım, kusma gibi bir niyetim de yok. Limonlu içecek içtim, koladan daha hafifti tadı öyle söyliyim yani, çok şükür hiç bulantım olmadı, biraz midem yanıyor sadece o da çok normal. Ben bayılıyorum normalde kan verirken, küçüklükten gelen bir korkum var. Tek problem bu şu an. O yüzden kan verirken hemşireleri uyarıyorum, onlar da dikkatimi dağıtarak almaya çalışıyorlar çocuk gibi. Bu sefer burası dehşet yoğun nedense, kan aldırmak için bile sırada 20 dakikaya yakın bekledik. Damaryolu için vakit bile yoktu, sağ olsunlar ona rağmen yine özenli davrandılar ama ben bayıldım bayılacam. Son kanı 20 dk sonra vericem ama ayaklarım sanki bana ait değil zor yürüyorum.
Sağol canımm umarım öyledir ya bebeğe gittiğinden boşalıyormuş depolar ona gitsin yeterki vitaminsiz kalmasın da ben önemli değilimB12 zararı olmaz faydası olur canım, gözün aydın
Göstermediler ki ekranı cnm devlette girdim haziranda özele devam edecegim kendi doktoruma insallah cnmoh maşallahhh poz verdi mi keretaa
ahahah ben detaylıya gittiğimde hastane odalarını bile gezdimdoğum ücretini söylediler ama temmuza kadar değişir dediler bu haftada doktora doğumdan ne kadar zaman sonra yazlığa gidebilirim diye sordum kesin kuduruk demiştir inşallah etmez kız benim canımı sıktı kiloma takılınca Güneş hanımdan fotojenik bir poz bekliyoruz gözümüz gönlümüz açılsın ikizlerin artık yeri dar diye gözükmüyor
Aman iyi bari neyse ki koluna girmelik de olsa biri var. Yoksa daha da zor olurdu...Eşim var yavrum. Var da yani koluma girmek dışında onun da şu an yapabileceği bir şey yok. Şehir hastanesi olduğu için burada kan falan verirken normalde yanına almıyorlar kimseyi. O yine de geliyor duruyor yanımda.
Foti eklemeyi unutmuşum buda fotimiz secdeye kapanmış yüzünü saklamış bizim kız ayaklar aşağıda oraları tepikliyor cimcime32 cm 930 gram olmuşuz
26+3 usgye göre canımm ben yapmadım takvimi ya sayfada çok yer kaplıyor burda yazılanları rahat okuyamıyorum diye deKaç haftalıksınız tam kuzum ?? Günlüğün olmayınca sormak istedim :)
26+3 usgye göre canımm ben yapmadım takvimi ya sayfada çok yer kaplıyor burda yazılanları rahat okuyamıyorum diye de
Ceritom o kadar inanıyorum ki yakında o hastaneden çıkacağına bilmiyorum ama içim öyle diyorGünaydın kızlar.Herşeye ek inanılmaz bi boğaz ağrısı ve öksürükle uyandım bu sabah..Doktorlara da ayar oldum her sabah bakılan çocuğumun suyuna bugün bakmaya gerek yokmuş güya.Aşağısı yoğun diye yok yok gerek yok deyip yukarı çıkardılar .Biraz sonra tekrar ineceğim suyuna bakacaktınız diye.Gıcıklık değil mi .sanki zorla doktor olmuş gibi davranıyor herkes ya.çok sinir oluyorum .Annem de kendi doktorumu aramıyorum diye sabah bi ayar çekti bana ona da oturup bi tur ağladım.Çok tatlı bir sabah Kısacası.Evimi özlüyorum…
Aa o zaman seninki benden önde çıkar canımm benim normalde 25+4 dr tarihi güncelledi artık usgye göre takip ediyorum benSeninle de günlerimiz aynıymış kuzum bakalım bizimki gerçi hep önde çıkıyor ama bugün ne çıkacak :) Maşallah kuzuya güzel büyümüş ama
CerimmYaa kıyamam sana.Seni çok iyi anlarım bende hiç sevmem kan vermeyi.Şimdi damar yoluyla gezsem de ,2güne bi yeni damar yolu açsalar dabende aynı senin gibiyim .içim çekiliyor.İnşallah hayırlısıyla bitirirsin canım bu günü
Çok şükür, sektirmeden gelmek istiyor kendisi de zaten. Yalnız gitsem çok eminim ki bayılır kalırdım, zaten göbekten kalkamıyorum kan alınan koltuktanAman iyi bari neyse ki koluna girmelik de olsa biri var. Yoksa daha da zor olurdu...
Sorma valla öyle oluyo kizlar da genelde babaya cok benziyolar , herkes icin söylemiyorum ama büyük cogunluk babaya benziyo etrafimda gördügümbir süre katlanicaz dedign gibi canim. Benimde gecen esime arkam dönük uyuyordum dizini birden uykusunda kalcama vurdu irkildm korkudan Allahtan o anda karnım ona dönük degildi. Oda afalladi zaten korkuyor smdi gecen diyor tedirgin uyuyorum artk diye. Belki bende bir iki haftaya ayri uyurum cunku cidden karnimi kollamak tedirgn ediyor benide
Hahaha masallah cok iyi anlamissn kizbiz o kdr eziyetni cekelim bunlar gitsn babalarina benzesin sipalar ya
bu durum beni çok üzer hele ikisi de benzerse yıkılırım heraldeSorma valla öyle oluyo kizlar da genelde babaya cok benziyolar , herkes icin söylemiyorum ama büyük cogunluk babaya benziyo etrafimda gördügüm
BEnce sizi kirmicak onlar, tek yumurta ikizi de degiller ya biri sana biri de babaya benzicek gönülleri hos tutcaklarbu durum beni çok üzer hele ikisi de benzerse yıkılırım heraldegerçi bende babamın kopyasıyım annem, anne tarafım sarışın yeşil gözlü biz 3 kardeş esmer
inşallahh tamam eşlerimizi de biz seçtik onlara benzeselerde olur da ama insan 9 ay çekince kendinden birşeyler görmek istiyorBEnce sizi kirmicak onlar, tek yumurta ikizi de degiller ya biri sana biri de babaya benzicek gönülleri hos tutcaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?