- 5 Kasım 2022
- 1.443
- 3.096
- 53
- 27
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #28.601
Yok ben sen giderken takip ediyorum ama neredeyse 10 gün oynuyor randevularımızKız seni çok merak ediyorum aynı doktora gidip hiç karşılaşmamak da ilginç belki de karşılaştık haberimiz yok
Bence kafana takiliyorsa uğra baktir canım. Batma gibi mi yoksa bide bazen şey oluyor Bi bağ doku çekiliyor geriliyor içten öyle miDün akşamdan beri ara ara sancılanıyorum kızlar sol kasığıma bir şey batıyor en son çarşamba günü bir sorun yoktu risk devam ediyordu ama. Acaba gitmeli miyim ya
Yok ben sen giderken takip ediyorum ama neredeyse 10 gün oynuyor randevularımızburdan foti atmıştın seni görsem tanırım adana zirvesi yapsak ya
Bikac kişi daha vardı sanki Adanadan B Bikupakahve sonyaz vardi bir de galibaGizemli takipçimAyyy yapalım valla yaaa ben uyarım B Bikupakahve sen napıosun kız hiç de sesin çıkmıyor
Burasıda cok sicak degil canim,yazinda klima açmama gerek kalmıyor bahçenin açları golge tutuyor,evim serin...ama bu aralar bana sıcak basıyor,herhalde yatamıyorum,darlanıyorum,sıkıntı yapiyorum ondanbitliste yasamanin keyfini cikariyorum yazın bile serin burasi. Suan hala ince yorganla yatabiliyoruz. Ve inanirmisin gecen hafta pazar pazartesi kar yagdisicak konusunda sikintm yok ama agrilar bende de basladi ve gaz sıkısmasi. Iki lokma fazla yiyim şişkinlik beni mahvediyooorr
Bakirkoy, senin?Yok canım haftaya olacağım . Senin hangi acıbadem.?
Doktoruna yazdin mi canım?Dün akşamdan beri ara ara sancılanıyorum kızlar sol kasığıma bir şey batıyor en son çarşamba günü bir sorun yoktu risk devam ediyordu ama. Acaba gitmeli miyim ya
Değerlerin benimkine yakin,benimde aclik sekeri 83, 1saat tokluk 79,hba1c 5,1Merhabalarr kontrolden geldik şeker testi yapıldı şekerli içecekten içmeden bikaç kan değerime de bakıldı açlık 93, 2 saatlik tokluk 81, Hba1c 5,2 çıktı güzel dedi dr ama b12 çok düşmüş iğne verdi dr bebeğe bi zararı olurmu ya kullanan varmı çok kafama takıldı
Gunde kac adet sigara iciyosun peki? Ben de birakamadim bi gittigimizde gununde cikiyo bi gittigimizde 3 gun onden cikiyo en son 1 haftaydi ondeydi mesela. Sigara etken degil bence, ya da adedi onemli ondan sordumKizlar selam tekrar doktordan geldim. Cok sukur bir sorun yok suyu degilmis. Mantar olmussundur hamilelikte cok sik olur. Suyumuzu gorduk icimiz rahat suan su ilaclari kullanacaksin dedi. Gram olarak tam gidiyormusuz. Ben tam gitmeyi pek sevmem önden gitmek isterim dedi. Sigarani birakiyosun dedi.810 gram olmus. 25 +1 im ultrasonda da 25+2 cikti. Boyu 1 hafta uzunmus. Bide maalesef 1 haziran itibariyle hastane degistiriyormus. Dogumun su hastanede olcak dedi. Once ekonomik bi hastanedeydim. Simdi pahali sayilcak bi hastaneye geldim. Simdi de daha pahalisina gidiyor olacagim. gene gol yedim neyse bebek o sebeple uzulmeyecegim
Ben de burdaki yazilari gorunce korkuyorum ama doktorum bana yat demedi hicbi zaman agir is yapma o kadar demisti ilk gittigimde. Kopegim var sabah aksam 40 dk onu gezdiriyorum evimin isini de yapiyorum. Eskiler tarlada calisirken dogururmus Allaha emanetiz hepimiz. Tabiki tedbirli olucaz ama sakinan goze cop batar dusuncesindeyim kendimi kisitlamiyorum doktorum risk gormedigi sureceAyy valla korkutuyorsunuz kızlar kasılmalar ağrılar filan diyorsunuz korkmaya başladım
Azıcık evde iş yapıyorum valla ben silme süpürme filan yani çalışıyorum da artık iyice yorulmaya başladım sizlerin doktor dınlen dediğini görünce korktum bu kadar da iş yapamayacak mıyız anlamadım ki
Millet hamileyken hopluyor zıplıyor valla onlara nasıl birşey olmuyor anlamadım gitti
Ay hayiiiir aile buyukleri kiziyo artik ismi yok diyeKIz Bebişlerinize isim seçtiniz mi acaba
yok kuzum yükleme yapılmadı şekerin gayet iyi dedi yüksek çıksaydı yapardı belki yada dahiliyeyemi yönlendirirdi bilemiyorum, aç gelmemi istemişti aç gittim sabah, açlık kan verdikten sonra kahvaltı yaptım 2 saat bekleyip tekrar kan verdim bu kadar, istemiyordum zaten hiç o içeceği içmek iyi de olduDeğerlerin benimkine yakin,benimde aclik sekeri 83, 1saat tokluk 79,hba1c 5,1seker yüklemesi sana yapildi mi bu durumda?
Ay bende gidcektim bakırköy acıbademe ne kadar canım doğum ücreti memnunmusun sen ?Bakirkoy, senin?
Batma gibi canım ara ara gelip gidiyor. Akama göre daha hafif ama tamamen gçemediBence kafana takiliyorsa uğra baktir canım. Batma gibi mi yoksa bide bazen şey oluyor Bi bağ doku çekiliyor geriliyor içten öyle mi
Doktorumun numarası yok canım maalesef. Eşim gelene kadar geçmezse aksama gidicem hafifledi ama tamamen geçmiş sayılmaz. Bebek hareketlerinde normal ama insan her şeyden korkuyor gerçektnrDoktoruna yazdin mi canım?
Ayy aynı ben artık şaşırıyorum ne yiceğimiAynı benşu son bir hafta öyle şeyler yedim ki tartıya çıkmayaca korkuyorum
Canım çok teşekkür ederim inşallah hissettiklerin bir an önce gerçek olurCeritom o kadar inanıyorum ki yakında o hastaneden çıkacağına bilmiyorum ama içim öyle diyorayrıca doktorunu başından seçtin gittin ona güvendin o da bu güvenin karşılığını vermeli diye düşünüyorum ödenilen ücretlerde az buz değildir eminim o yüzden bence çekinmeden aramalısın şuan durduk yere aramış olmuyosun yani hastanedesin ve sürekli kontrol etmeli diye düşünüyorum canım
Amiiin inşallah kuzucum.Neyse hadi çok şükür bitirmişsin bu günüCerimmHiç alışamadım bu iğnelere, aşılara ya. Koluma pamuk değdiriyor ya taa ordan içim çekiliyor, bir de kırma kolunu diyor. Yav mümkün olsa niye kırayım zaten. Şimdi eve geldik, son kanı verdikten sonra hafif bi baygınlık yaşadım. Eve gelirken yolda komple yattım, anca biraz gözüm açıldı hemen size haber edeyim dedim. Bu günü de devirdim Allah'ın izniyle çok teşekkür ederim İnşallah senin de damaryolu çilen en yakın zamanda biter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?