2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kız seni çok merak ediyorum aynı doktora gidip hiç karşılaşmamak da ilginç belki de karşılaştık haberimiz yok
Yok ben sen giderken takip ediyorum ama neredeyse 10 gün oynuyor randevularımız burdan foti atmıştın seni görsem tanırım adana zirvesi yapsak ya

Dün akşamdan beri ara ara sancılanıyorum kızlar sol kasığıma bir şey batıyor en son çarşamba günü bir sorun yoktu risk devam ediyordu ama. Acaba gitmeli miyim ya
Bence kafana takiliyorsa uğra baktir canım. Batma gibi mi yoksa bide bazen şey oluyor Bi bağ doku çekiliyor geriliyor içten öyle mi

Gizemli takipçim Ayyy yapalım valla yaaa ben uyarım B Bikupakahve sen napıosun kız hiç de sesin çıkmıyor
Yok ben sen giderken takip ediyorum ama neredeyse 10 gün oynuyor randevularımız burdan foti atmıştın seni görsem tanırım adana zirvesi yapsak ya

Burasıda cok sicak degil canim,yazinda klima açmama gerek kalmıyor bahçenin açları golge tutuyor,evim serin...ama bu aralar bana sıcak basıyor,herhalde yatamıyorum,darlanıyorum,sıkıntı yapiyorum ondan daha once hic diyemiyordum ama artık hayırlısıyla temmuz- agustos gelsin diyorum

Değerlerin benimkine yakin,benimde aclik sekeri 83, 1saat tokluk 79,hba1c 5,1seker yüklemesi sana yapildi mi bu durumda?

Gunde kac adet sigara iciyosun peki? Ben de birakamadim bi gittigimizde gununde cikiyo bi gittigimizde 3 gun onden cikiyo en son 1 haftaydi ondeydi mesela. Sigara etken degil bence, ya da adedi onemli ondan sordum

Ben de burdaki yazilari gorunce korkuyorum ama doktorum bana yat demedi hicbi zaman agir is yapma o kadar demisti ilk gittigimde. Kopegim var sabah aksam 40 dk onu gezdiriyorum evimin isini de yapiyorum. Eskiler tarlada calisirken dogururmus Allaha emanetiz hepimiz. Tabiki tedbirli olucaz ama sakinan goze cop batar dusuncesindeyim kendimi kisitlamiyorum doktorum risk gormedigi surece

Değerlerin benimkine yakin,benimde aclik sekeri 83, 1saat tokluk 79,hba1c 5,1seker yüklemesi sana yapildi mi bu durumda?
yok kuzum yükleme yapılmadı şekerin gayet iyi dedi yüksek çıksaydı yapardı belki yada dahiliyeyemi yönlendirirdi bilemiyorum, aç gelmemi istemişti aç gittim sabah, açlık kan verdikten sonra kahvaltı yaptım 2 saat bekleyip tekrar kan verdim bu kadar, istemiyordum zaten hiç o içeceği içmek iyi de oldu

Bence kafana takiliyorsa uğra baktir canım. Batma gibi mi yoksa bide bazen şey oluyor Bi bağ doku çekiliyor geriliyor içten öyle mi
Batma gibi canım ara ara gelip gidiyor. Akama göre daha hafif ama tamamen gçemedi

Doktoruna yazdin mi canım?
Doktorumun numarası yok canım maalesef. Eşim gelene kadar geçmezse aksama gidicem hafifledi ama tamamen geçmiş sayılmaz. Bebek hareketlerinde normal ama insan her şeyden korkuyor gerçektnr

Neden böyle oluyor ya isyan etmek istemiyorum ama tam diyorum geçiyor tamam yine bi ağrı sızı endişe gerçekten artık Ağustos gelsin bebeklerimizi sağ Salim kucaklarımıza alalım. Dün biraz yemek yaptım ayakta kaldım sadece. En ufak bir şey de kendimi suçlamaktan da sıkıldım hiç keyfim halim yok. Korkuyorum..

Canım çok teşekkür ederim inşallah hissettiklerin bir an önce gerçek olur doktorla ilgili olarak da çok haklısın şu an bakmayacak da ne zaman bakacak değil mi ? Az sonra arayacağım yine bir ümit bekledim ama gelmedi

Amiiin inşallah kuzucum.Neyse hadi çok şükür bitirmişsin bu günü neler çekiyoruz bebişler için di mi annelik işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…