2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Aynen bende öyle,Allah biliyor ya hic yükleme yapılsın istemedim sukur ki hersey iyi cikmis,sağolsun doktorum da gerek duymamış
Neyse bunuda atlattık,gecmis olsun

Kızlar elektrkli ana kucağı almayı çok istiyorum ama hangi marka karar veremedim bi arkadaşım kullanıyordu çok memnundu aslında onunkini alıcaktım ama bu, sene yine hamiş kendiisi dahada utandım diyemedim incelediğim bi marka elele diye sizlerde alan varmı veya araştıran yazarsanız çok sevinirim

Canım bu kadarına da şükredelim aynı şeyleri hissediyoruz Ceritonun yaşadıklarını düşünürken konuşmak tabiki istemiyorum ama bende 2 ay eve kapandım artık ve benide tamamen yıprattı en azından onlar doğana kadar parka ormana giderim diye seviniyodum ama gerekirse 3-4 ay yatıcaz arkadaşım onlar iyi olsun yeterki çevremde yıllardır istediği halde nasip olmayan arkadaşlarım var istifra ederken ağlarken hep onları aklıma getiriyordum onlar bizim şikayetlerimizi yaşamak için nasıl dua ediyorlar. Bizim sınavımızda bu olsun bak bugünlere geldik artık içimizde kalan herşeyi onlar doğduktan sonra birlikte yapıcaz demesi çok zor biliyorum ama o zamanlarda yatıcağımız günleri özlicez en azından öyle düşünelim

Seni çok iyi anlıyorum.Herkesin normal geçirdiği hamileliği normal geçiremiyor olmak insanı psikolojik olarak zorluyor .bende bu sabah ağlama krizlerimle uyandım.yatarak deliricem bu hastanede sonunda.isyan etmek bende hiç istemiyorum ama süreçler bazen çok zor .kliplerde depresyonda beyaz çarşafların içinde yatıp ağlayan kadınlar gibi hissediyorum kendimi.camdan gökyüzünü izleyip ağla uyu.Akşam uçakları izleyerek ağlayıp uyu.Sabah kalk yine ağla.Ay ruhum çekildi 15 günde ..hayırlısı hakkımızda

Aynen bende öyle,Allah biliyor ya hic yükleme yapılsın istemedim sukur ki hersey iyi cikmis,sağolsun doktorum da gerek duymamış
Neyse bunuda atlattık,gecmis olsun
Aynen hepimize geçmiş olsun sevindim senin adına da canımm herkesin sonucu güzel gelir inşallah

Bende böyle düşünmek istiyorum.böyle düşünmediğim için de bi tur kendime sövüyorum.yatmak istemediğim için, süreç zor geldiği için kötü bi anne olduğumu düşünüyorum.Bencil olduğumu düşünüyorum .Bebiş tabiki herşeyden önemli ama ben yatak insanı hiç değilim

Evet canım haklısın sadece neden böyle olduğuna anlam vermeye çalışıyorum kendimi suçlamaktan sıkıldım… erken gelir diye çok korkuyorum en azından bi 28 30 olsam biraz rahatlayacağım ama şuan çok erken dediğin gibi bir şekilde pozitif düşünmeliyiz bu günleri gülerek hatırlayalım insallah bebişlerimiz sağlıkla vaktinde gelsinler

Biz bundan aldık canım Joie serina diye geçiyor en beğendiğimiz bu olmuştu ama henüz kullanmadık tabi orada özellikleri hoşumuza gitmişti

Eklentiler

• E452612F-5043-4F7A-B35E-A9AEE9CF8937.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 92
Hastane eminim çok daha zordur cerito ama en azından bi ağrın kasılman olduğunda hemen müdahele edilebilir bir durum orda olmak bugünümüze şükür ne diyelim ama gerçekten bende sıkılıyorum bunalıyorum.. yaz geldi çiçekler açtı ben yatıyorum çok az kendimi iyi hissedip bir şey yapsam ağrım sızım oluyor bu sefer kendimi suçluyorum.. bebişlerimizi kucağımıza alınca hepsini gülerek hatırlayacağız bence umarım sağlıkla ve vaktinde gelirler annelerini üzmezler

Biz bundan aldık canım Joie serina diye geçiyor en beğendiğimiz bu olmuştu ama henüz kullanmadık tabi orada özellikleri hoşumuza gitmişti
Bende joie sansa almıştım Şubat indiriminde Yorumları güzel kullanan arkadaşlarım da memnun

Kötü bir anne değilsin tabikiii sadece insansın canım benim kaç gündür hastanedesin yaşadığın hiç hiç kolay değil bende değilim bekarken evliyken ailem pazarları uyurken sabah 7de kalkıp 2 saat yürüyüş yapıp eve dönerdim hele güneş açtı mı beni kimse eve sokamazdı kışın olsa belki daha kolay geçirirdik ama eve girmediğimiz günler gelicek Allahın izniyle
İnşallah canım benim burada ağlaya ağlaya dayana dayana geçiricez Allahın izniyle sonra neydi o günler be çok şükür geçti diye anıcaz güzel günlerimiz yakın

Bu arada bi sürü olumsuzluk içinde sonunda bebişimizin hastane çıkışı kapı süsü ve yastık siparişini verdik teyzelerimiz 1 aya gelir insallah

Eklentiler

• F6BCDA0A-9AF4-4BF2-8819-2EF8FDC43D78.webp
    43,1 KB · Görüntüleme: 88
  • 2F8A12D5-DCDB-4137-9C56-7B8AB0FC49C6.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 85
Evet çoğu bitti canım 104 gün kalmış bizim sizin daha bile az

Ayy aynı ben artık şaşırıyorum ne yiceğimi kocam bey adımı tombul tavuk koydu evde herkez yememden şikayetçi korkuyolaraç kalınca onları kemiririm diye,
Benim de iş yerinde ki arkadaşlarım bi ağzın boş dursun sürekli bir şeyler yiyen yaramaz çocuklara benziyorsun diyorlar ama ilk 4 ay zorla yedim yemekleri hiç canım istemiyordu şimdi zevk alıyorum yemekten masadan hep en son ben kalkıyorum kız sen hala yiyomusun diyorlar kocam a gelince garibim beni bir haftadır görmüyor o uyurken eve geliyorum hep işteyim

Benim kasılmam da olmuyor niye tutuyorlar bilmiyorum hala.Bi evimde yatsam belki daha iyi hissedicem.Evim düz ayak bi hava alırım belki.15 gündür güneş görmedim ya ,ağaç görmedim, insan görmüyorum resmen .psikolojim çok kötü .Dua ediyorum bana dayanma gücü vermesi için .Her uyandığım sabah daha korkunç geliyor gözüme.Rabbim dayanma gücü kuvveti versin .sayılı gün çabuk bitermiş inşallah hayırlısıyla geçsin de alalım kucağımıza hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…