2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Gunde kac adet sigara iciyosun peki? Ben de birakamadim bi gittigimizde gununde cikiyo bi gittigimizde 3 gun onden cikiyo en son 1 haftaydi ondeydi mesela. Sigara etken degil bence, ya da adedi onemli ondan sordum
Insallah etken degildir. Ben aslinda 3 4 tane iciyordum. Ama 1 haftadir biraz arttirdim bu isten cikma durumu olunca. Slim iciyorum light iciyorum falan ama etkense bilemedim.

Olur mu öyle şey canım insanız emin ol yatmayı seven insan bile yatmak zorunlu olunca sıkılır bunalır. Ki hareketli biriymişsin sana çok zor geliyordur anne olabiliriz ama insanız en başta bana da yat dese eminim ki dakikaları bile sayarım

Bizdede öyle sofrada en çok kalan kayınvalidemdi şimdi kervana bende eklendim bugün eşim etek varmı diyo neden dedim beni iyice hanımcı ettin diyo dakka başı arıyıp şunu istiyorum al bunu alırmısın diye diye kimsenin yanında oturamıyorum diyo, dedim bunlar iyi günlerin bebek doğunca binicem üstüne vurucam kırbacı

Yok allahtan ekstra açıcı kullanmaya gerek kalmıyor kutu boyadan ne çıkarsa o . Bende sari macerasına girmiştim kumrala boyayıp son anda sıyırdım senin gibi ama çok bozuldu yetmiyor
Benim sariyla alakamda yok kendim bugday tenliyim yakiscagini da dusunmedim sevdam griydi. Sari ve yanmis kopan saclarla kalktim. Cok aglamistim. Olcagi varmis dedim ama simdi toplamak daha zor. Hala kalitesiz saclarlayim. Uzadikca kestiriyorum.

Benim sariyla alakamda yok kendim bugday tenliyim yakiscagini da dusunmedim sevdam griydi. Sari ve yanmis kopan saclarla kalktim. Cok aglamistim. Olcagi varmis dedim ama simdi toplamak daha zor. Hala kalitesiz saclarlayim. Uzadikca kestiriyorum.
Ay yanık saç çok psikoloji bozan bisey benim de kalitesiz şuan

İnşallah canım 86 gün kalmış diyor doğuma benim programda.86 gece daha yatıcam alt tarafı en fazla ne kadar delirebilirim ki şaka bi yana çok şükür oğlum dursun da içerde yatıcaz,neyse doğurunca iyi bi tatili hak ettim diye kocamı darlayabilirim
Bu arada bi sürü olumsuzluk içinde sonunda bebişimizin hastane çıkışı kapı süsü ve yastık siparişini verdik teyzelerimiz 1 aya gelir insallah
Çok güzelmiş bende bu modelden yaptıracağım kopya çekeyim bakayım bende .huzurluca zamanında kullanmak nasip olsun

İnşallah sende en yakın zamanda taburcu olup evine kavuşacaksın canım o kadar haklısın kii hep dualarımdasın

Ben elelenin aldım,çok begeniyorum insallah kızım da beğenir

Eklentiler

• Screenshot_20230505-161427_Gallery.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 73
İnsallah canım teşekkür ederiz

Hahah benim ki de ailenin yanında diyor aranızda en hanımcı benim diye vur kız kırbacı valla şu ay sonu işten çıkayım bende fena darlıycam şuan vaktim olmuyor

bugün salonda yatıyorum babam diyorki bundan 1 yıl önce eve sokamadığımız kızımıza bakın bakkala çıkamıyor şimdi dedim sesimi kestiler daha çok kafamızda huniyle gezicez arkadaşım dur

Bebek banyo havlusuna karar veremiyorum,sanki yeterince yumuşacik değiller gibi sizler ne aldiniz?
Lcw homedan aldık biz canım
Çok güzel canım çokta sağlam bişeye benziyor güle güle kullansın kuzucuk
teşekkür ederiz teyzesi bizde x2 tüm salonu kapladılar sağolsunlar 9 kgya kadar taşıma kapasitesi varmış sanırım
Kızlarrrr 23+6 dan selamlar hepinize sonunda detaylıya gircez 20 dk ya dua edin bize
ayy güzel haberlerle pozlarla gelin inşallah

Valla bende kısıtlamıyorum ev işimi yapıyorum cam bile sildim yukarılara usanmadan tozunu filan alıyorum evimi siliyorum burada okuyunca korktum ama bakalım haftaya randevum var Allah'a emanet ☺

Ah o hormon keşke kafama da bursa biraz ancak vücuda mi etki ediyor

Bebek banyo havlusuna karar veremiyorum,sanki yeterince yumuşacik değiller gibi sizler ne aldiniz?
Özdilek bambu pelerin havlu aldım 2 tane. Oğlumda da aynısından almıştım çok memnun kaldım 269 TL tanesi fiyat pahalı gibi olsa da yumuşak ve emici

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…