- 18 Eylül 2022
- 577
- 1.903
- 28
- 34
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #28.641
Insallah etken degildir. Ben aslinda 3 4 tane iciyordum. Ama 1 haftadir biraz arttirdim bu isten cikma durumu olunca. Slim iciyorum light iciyorum falan ama etkense bilemedim.Gunde kac adet sigara iciyosun peki? Ben de birakamadim bi gittigimizde gununde cikiyo bi gittigimizde 3 gun onden cikiyo en son 1 haftaydi ondeydi mesela. Sigara etken degil bence, ya da adedi onemli ondan sordum
Olur mu öyle şey canımBende böyle düşünmek istiyorum.böyle düşünmediğim için de bi tur kendime sövüyorum.yatmak istemediğim için, süreç zor geldiği için kötü bi anne olduğumu düşünüyorum.Bencil olduğumu düşünüyorum .Bebiş tabiki herşeyden önemli ama ben yatak insanı hiç değilim
Bizdede öyle sofrada en çok kalan kayınvalidemdi şimdi kervana bende eklendim bugün eşim etek varmı diyo neden dedim beni iyice hanımcı ettin diyo dakka başı arıyıp şunu istiyorum al bunu alırmısın diye diye kimsenin yanında oturamıyorum diyo, dedim bunlar iyi günlerin bebek doğunca binicem üstüne vurucam kırbacıBenim de iş yerinde ki arkadaşlarım bi ağzın boş dursun sürekli bir şeyler yiyen yaramaz çocuklara benziyorsun diyorlar ama ilk 4 ay zorla yedim yemekleri hiç canım istemiyordu şimdi zevk alıyorum yemektenmasadan hep en son ben kalkıyorum kız sen hala yiyomusun diyorlar kocam a gelince garibim beni bir haftadır görmüyor o uyurken eve geliyorum hep işteyim
Benim sariyla alakamda yok kendim bugday tenliyim yakiscagini da dusunmedim sevdam griydi. Sari ve yanmis kopan saclarla kalktim. Cok aglamistim. Olcagi varmis dedim ama simdi toplamak daha zor. Hala kalitesiz saclarlayim. Uzadikca kestiriyorum.Yok allahtan ekstra açıcı kullanmaya gerek kalmıyor kutu boyadan ne çıkarsa o . Bende sari macerasına girmiştim kumrala boyayıp son anda sıyırdım senin gibiama çok bozuldu yetmiyor
Ay yanık saç çok psikoloji bozan biseyBenim sariyla alakamda yok kendim bugday tenliyim yakiscagini da dusunmedim sevdam griydi. Sari ve yanmis kopan saclarla kalktim. Cok aglamistim. Olcagi varmis dedim ama simdi toplamak daha zor. Hala kalitesiz saclarlayim. Uzadikca kestiriyorum.
Kötü bir anne değilsin tabikiii sadece insansın canım benim kaç gündür hastanedesin yaşadığın hiç hiç kolay değil bende değilim bekarken evliyken ailem pazarları uyurken sabah 7de kalkıp 2 saat yürüyüş yapıp eve dönerdim hele güneş açtı mı beni kimse eve sokamazdı kışın olsa belki daha kolay geçirirdikama eve girmediğimiz günler gelicek Allahın izniyle
Çok güzelmiş bende bu modelden yaptıracağımBu arada bi sürü olumsuzluk içinde sonunda bebişimizin hastane çıkışı kapı süsü ve yastık siparişini verdik teyzelerimiz1 aya gelir insallah
İnşallah sende en yakın zamanda taburcu olup evine kavuşacaksın canım o kadar haklısın kii hep dualarımdasınBenim kasılmam da olmuyor niye tutuyorlar bilmiyorum hala.Bi evimde yatsam belki daha iyi hissedicem.Evim düz ayak bi hava alırım belki.15 gündür güneş görmedim ya ,ağaç görmedim, insan görmüyorum resmen .psikolojim çok kötü .Dua ediyorum bana dayanma gücü vermesi için .Her uyandığım sabah daha korkunç geliyor gözüme.Rabbim dayanma gücü kuvveti versin .sayılı gün çabuk bitermiş inşallah hayırlısıyla geçsin de alalım kucağımıza hayırlısıyla
Ben elelenin aldım,çok begeniyorum insallah kızım da beğenirKızlar elektrkli ana kucağı almayı çok istiyorum ama hangi marka karar veremedim bi arkadaşım kullanıyordu çok memnundu aslında onunkini alıcaktım ama bu, sene yine hamiş kendiisi dahada utandım diyemedim incelediğim bi marka elele diye sizlerde alan varmı veya araştıran yazarsanız çok sevinirim
İnsallah canım teşekkür ederizİnşallah canım 86 gün kalmış diyor doğuma benim programda.86 gece daha yatıcam alt tarafıen fazla ne kadar delirebilirim ki şaka bi yana çok şükür oğlum dursun da içerde yatıcaz,neyse doğurunca iyi bi tatili hak ettim diye kocamı darlayabilirim
Çok güzelmiş bende bu modelden yaptıracağımkopya çekeyim bakayım bende .huzurluca zamanında kullanmak nasip olsun
Hahah benim ki de ailenin yanında diyor aranızda en hanımcı benim diyeBizdede öyle sofrada en çok kalan kayınvalidemdi şimdi kervana bende eklendim bugün eşim etek varmı diyo neden dedim beni iyice hanımcı ettin diyo dakka başı arıyıp şunu istiyorum al bunu alırmısın diye diye kimsenin yanında oturamıyorum diyo, dedim bunlar iyi günlerin bebek doğunca binicem üstüne vurucam kırbacı
bugün salonda yatıyorum babam diyorki bundan 1 yıl önce eve sokamadığımız kızımıza bakın bakkala çıkamıyor şimdiİnşallah canım 86 gün kalmış diyor doğuma benim programda.86 gece daha yatıcam alt tarafıen fazla ne kadar delirebilirim ki şaka bi yana çok şükür oğlum dursun da içerde yatıcaz,neyse doğurunca iyi bi tatili hak ettim diye kocamı darlayabilirim
Çok güzelmiş bende bu modelden yaptıracağımkopya çekeyim bakayım bende .huzurluca zamanında kullanmak nasip olsun
Ayyyy inşallah
Lcw homedan aldık biz canımBebek banyo havlusuna karar veremiyorum,sanki yeterince yumuşacik değiller gibisizler ne aldiniz?
teşekkür ederiz teyzesi bizde x2 tüm salonu kapladılar sağolsunlarÇok güzel canım çokta sağlam bişeye benziyor güle güle kullansın kuzucuk
ayy güzel haberlerle pozlarla gelin inşallahKızlarrrr 23+6 dan selamlar hepinizesonunda detaylıya gircez 20 dk ya dua edin bize
Çok güzel canım güzel günlerde kullanın inşallah bnmde bu çok hoşuma gidiyor 13 kilo ya. Kadar taşıyor dimiBen elelenin aldım,çok begeniyorum insallah kızım da beğenir
Valla bende kısıtlamıyorum ev işimi yapıyorum cam bile sildim yukarılara usanmadan tozunu filan alıyorum evimi siliyorum burada okuyunca korktum ama bakalım haftaya randevum var Allah'a emanet ☺Ben de burdaki yazilari gorunce korkuyorum ama doktorum bana yat demedi hicbi zaman agir is yapma o kadar demisti ilk gittigimde. Kopegim var sabah aksam 40 dk onu gezdiriyorum evimin isini de yapiyorum. Eskiler tarlada calisirken dogururmus Allaha emanetiz hepimiz. Tabiki tedbirli olucaz ama sakinan goze cop batar dusuncesindeyim kendimi kisitlamiyorum doktorum risk gormedigi surece
Ah o hormon keşke kafama da bursa biraz ancak vücuda mi etki ediyorKalça ağrısı çeken arkadaşlar bende de vajina kemiklerinde ağrı var. Ama doktora sordum çatı ağrım var diye normal demişti geçen ay bile... Çok oturunca totom da ağrıyor Toto kemiklerim... Biraz hareket istiyor sanırım vücut. Hormonlar yavaş yavaş pelvik kasları kemiklerden esnetiyor relaxin hormonu olabilir bunun sorumlusu...
Tebrikler gebelik şekerin yok :) 140 ve yukarısı sıkıntılı :/Kuzular yükleme sonuçlarım gelmiş. 0.dakika 75 mg, 60.dakika 85 mg, 120.dakika 85 mg olarak gelmiş. İnternette normal değer aralığında gösteriyor ama ne diyorsunuz?
Özdilek bambu pelerin havlu aldım 2 tane. Oğlumda da aynısından almıştım çok memnun kaldım 269 TL tanesi fiyat pahalı gibi olsa da yumuşak ve emiciBebek banyo havlusuna karar veremiyorum,sanki yeterince yumuşacik değiller gibisizler ne aldiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?