2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Canım biz de eleleden bundan aldık. Şu an için gayet sağlam ve kullanışlı görünüyor.

Tebrikler gebelik şekerin yok :) 140 ve yukarısı sıkıntılı :/
Ay süper, çok teşekkür ederim

Ay bende gidcektim bakırköy acıbademe ne kadar canım doğum ücreti memnunmusun sen ?
27 bin normal 36 bin sezeryan demislerdi 3 ay once. Memnun muyuuum; cok para tuzagi bi hastane ya orda basladim orda bitiriyim diye gidiyorum. Bi sorguladim suan neden devam ettigimi

Selamlar kızlar geldik biz bomba gibi geldik bin şükür 1100 Gr olmuşuz boyu 38.5 cm çıktı. Azcik uzun bir kız kafası sadece gününde çıktı diğer değerler yine tam 27 hafta dolmuş şekilde çıktı. Çok minnoş çok hareketli gayet sağlıklı hoca sadece kilo alımına biraz dikkat edersen iyi olur dedi ama çok güzel söyledi o yüzden ağzını burnunu kırmadım kıyamadım doktorda 78 çıktım evde 77 yine almışım bu nasıl iş ya bu da uzun kızım bu arada Chanandler Bong sezeryan a 10.600 TL dedi şu anin parasıyla. Kordon bağlatma da artı 2-3bin tutar dedi. Suit odasını gezdim misss aydınlık tertemiz begendim canım inşallah sağlıkla dogururuz

Eklentiler

• IMG_20230505_160026.webp
    37,5 KB · Görüntüleme: 126
Son düzenleme:
Çıktık kızlar şimdi her şey yolunda binlerce şükür sadece kalpte bir parlaklık var ama hiç önemli bir şey değil dedi buna şükür. Hep anasını gördünüz burda sıra danasında
Oy maşallah minnoşa. Bizimki çok hareketli diyorum ya doktor zor yakaladi yüzünü

Gaz sancısı çok oluyor bende uyuyamıyorum doktor laktozsuz süt ve yoğurt ye. Meyve fazla yeme diyor

Merhaba kızlar gebelik şekerim 1. Saatin sonunda 188 çıktı aşırı moralim bozuk doktoruma da ulaşamadım şimdi süreç nasıl ilerlicek bilen var mı? Googlemak istemiyorum, tecrübesi olan var mı?
Diyetisiyeme başlarsın buyuk bir ihitmal sana liste verir sabah oğlen akşam açlık tokluk ölçüm yaparsın listeye göre diyet bukadar basit canım korkacak birşey yok arada bi kendini şımartabilirsin benim gibi diyet işe yaramazsa insuline başlatabilir bununda sana ge bebeğe hiç bi zararı yok zaten kendim de kulanıyorum benimkide ayni seninki gibi yüksek

Bende korkuyorum yanaşma bana dedim adam dinlemiyor kız bu daha kötü keşke benimkide korksa azcık
benimkide yatağın diğer tarafında yatıyor gece adamı çekiştiriyorum sarılsın diye sarılınca da boğluyorum geri itiyorum adamı
Ya ben demedimi daha 37 bile gececeksiniz
C Cerito ikinzde daha neden bu bebekler çıkmadı diyeceksiniz sizin uzunluklar benim gözümü hiç korkutmuyor bu durumda kendinizi korursaniz 42 haftayı bile görürsünüz ben bile 0.3mm ile 38+6h ya gelmişsem ohoo sizde gelirsiniz iyi bakın kendinize

Şeker yükleme istemiyorum dedi Chanandler Bong çok sevindim
neden istemedi canım normalde tedbir amaçlı istemesi lazım bu arada listeye ekleyebilirisn bizim bebiş ismi Recep

Maşallah teyze kuzusuna Bebişlerimiz sağlıklı olsun da, kilo değişken sayıdır, alınır verilir sıkmayın canınızı

Insallah etken degildir. Ben aslinda 3 4 tane iciyordum. Ama 1 haftadir biraz arttirdim bu isten cikma durumu olunca. Slim iciyorum light iciyorum falan ama etkense bilemedim.
Ben 7-8 tane iciyorum sirf onla alakali olsa geriden bile cikabilirdi bebekler bilmiyorum ya insallah degildir

Maşallah çok sevindim güneş kuzu baya hareketli benimki de hareketli buğu. Sağlık ocağıda tetanoz aşısı vuruldum 2. Doz ebe mini ultrasonla baktı nereye koysa aleti kacti bebek bizim kuzular haşarı çıktı. Dogum fiyatı tahminimden baya iyi çıktı ya 10.600 iyiymiş Allah büyük temmuz ağustosta ne olur bilinmez inşallah böyle kalır
Şeker yükleme istemiyorum dedi Chanandler Bong çok sevindim
Demekki degerlerin iyiymiş çok kilo almış olsan isterdi şeker yüklemesi iyiki dövmemişsin

Demekki degerlerin iyiymiş çok kilo almış olsan da isterdi şeker yüklemesi iyiki dövmemişsin
Şekerin kilo ile alakalı olduğunu düşünmuyorum canim ya ben mesela 17 haftamda 50mg lik 18h 75mg lık yükleme yaptırdım bu her hamileikte farklıdır bende şeker olmasına rağmen 5 kg aldim yedigim içtiğimde normal sadece abur cubur hamur işi şekerli yiyecek içeceğe biraz dikat ediyorum ama dikat etmesemde daha fazla alabileceğimi de dusunmuyorum

Canım çok sağol içime su serptin dayanamadım az googlea baktım kötü kötü bir dünya bişi inşallah sorunsuz bir hamilelik geçiririz hepimiz

Allah razı olsun kuzum carsamaba günü gittim bebekler iyi dedi gramlari 1000 1070 olmuş çok şükür 26+0 elhamdülillah canım benim çok sağol S Sarisinmelekk sen nasılsın kuzum nasıl gidiyor kaç haftalıksın

Canım çok sağol içime su serptin dayanamadım az googlea baktım kötü kötü bir dünya bişi inşallah sorunsuz bir hamilelik geçiririz hepimiz
Dikat ettiğin surece hiç bir sıkıntı olmaz canım 140mg ustüne çıkarmamaya çalış yeterli internette gerçekten çok kotu şeyler yazıyor insanin psikolojisini bozuyor oraya çok takılma benim ilk hamilelikte de vardi onda da insulin kulaniyordum suyu fazlaydi ama normal doğum 14dk içide doğurdum hiç korkma

Tabiki canım ama ani ve fazla kilo alımı gebelikte Şeker ve gebelik zehirlenmesi için gösterge oluyor . Yani kilo var diye Şeker olmuyor da kilo artış hızı fazlaysa şekeri düşünüyorlar.

Oy maşallah yerim onları.
ben allaha şükür çok iyim ya gezmelerden dinlenmeye vakit bulamıyorum ama çok şükür bomba gibiyim böyle bi bakınca valla en ağrısız sızısız dönem geçiren benmişim gibi geliyor bügün 27+0 olduk yarindan sonra 90 gün kalıyor doğuma

Maşallah kuzum prensese rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah pozitifbiri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…