- 7 Aralık 2022
- 613
- 2.088
- 28
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #28.661
Canım biz de eleleden bundan aldık. Şu an için gayet sağlam ve kullanışlı görünüyor.Kızlar elektrkli ana kucağı almayı çok istiyorum ama hangi marka karar veremedim bi arkadaşım kullanıyordu çok memnundu aslında onunkini alıcaktım ama bu, sene yine hamiş kendiisi dahada utandım diyemedim incelediğim bi marka elele diye sizlerde alan varmı veya araştıran yazarsanız çok sevinirim
Ay süper, çok teşekkür ederimTebrikler gebelik şekerin yok :) 140 ve yukarısı sıkıntılı :/
27 bin normal 36 bin sezeryan demislerdi 3 ay once. Memnun muyuuum; cok para tuzagi bi hastane ya orda basladim orda bitiriyim diye gidiyorum. Bi sorguladim suan neden devam ettigimiAy bende gidcektim bakırköy acıbademe ne kadar canım doğum ücreti memnunmusun sen ?
Ozdilekten bornoz seti aldim bambu en iyisi dediler zaten icine muslin konuyomus ona kuruluyomusuz bebegi. Bana da biraz sert gelmisti ama yikaninca yumusuyomusBebek banyo havlusuna karar veremiyorum,sanki yeterince yumuşacik değiller gibisizler ne aldiniz?
Oy maşallah minnoşa. Bizimki çok hareketli diyorum ya doktor zor yakaladi yüzünüÇıktık kızlar şimdi her şey yolunda binlerce şükürsadece kalpte bir parlaklık var ama hiç önemli bir şey değil dedi buna şükür. Hep anasını gördünüz burda sıra danasında
bitliste yasamanin keyfini cikariyorum yazın bile serin burasi. Suan hala ince yorganla yatabiliyoruz. Ve inanirmisin gecen hafta pazar pazartesi kar yagdisicak konusunda sikintm yok ama agrilar bende de basladi ve gaz sıkısmasi. Iki lokma fazla yiyim şişkinlik beni mahvediyooorr
Diyetisiyeme başlarsın buyuk bir ihitmal sana liste verir sabah oğlen akşam açlık tokluk ölçüm yaparsın listeye göre diyet bukadar basit canım korkacak birşey yok arada bi kendini şımartabilirsin benim gibiMerhaba kızlar gebelik şekerim 1. Saatin sonunda 188 çıktı aşırı moralim bozukdoktoruma da ulaşamadım şimdi süreç nasıl ilerlicek bilen var mı? Googlemak istemiyorum, tecrübesi olan var mı?
Bende korkuyorum yanaşma bana dedim adam dinlemiyor kız bu daha kötü keşke benimkide korksa azcık
Ya ben demedimiCeritom sorun değil hatta 2 kez yazmıştim sana sakin korkma lütfen bende ikizlere hamileyim şehir Hastanesi'nde takipliyim dikiş için geç kalındı bana dikiş atılırsa patlar dediler 22 haftalıkken yattım halka işe yaramaz dedi çözüm değil elhamdülillah 26+0 oldum bugün bende evde yatıyorum heran doğumun olur dediler suyun vs gelir şükür bugüne geldim kuzum sende ileriki haftaları goruceksin
neden istemedi canım normalde tedbir amaçlı istemesi lazım
Maşallah teyze kuzusunaSelamlar kızlar geldik bizbomba gibi geldik bin şükür 1100 Gr olmuşuz boyu 38.5 cm çıktı. Azcik uzun bir kız kafası sadece gününde çıktı diğer değerler yine tam 27 hafta dolmuş şekilde çıktı. Çok minnoş çok hareketli gayet sağlıklı hoca sadece kilo alımına biraz dikkat edersen iyi olur dedi ama çok güzel söyledi o yüzden ağzını burnunu kırmadım kıyamadım doktorda 78 çıktım evde 77 yine almışım bu nasıl iş ya bu da uzun kızım bu arada Chanandler Bong sezeryan a 10.600 TL dedi şu anin parasıyla. Kordon bağlatma da artı 2-3bin tutar dedi. Suit odasını gezdim misss aydınlık tertemiz begendim canım inşallah sağlıkla dogururuz
Ben 7-8 tane iciyorum sirf onla alakali olsa geriden bile cikabilirdi bebekler bilmiyorum ya insallah degildirInsallah etken degildir. Ben aslinda 3 4 tane iciyordum. Ama 1 haftadir biraz arttirdim bu isten cikma durumu olunca. Slim iciyorum light iciyorum falan ama etkense bilemedim.
Maşallah çok sevindimSelamlar kızlar geldik bizbomba gibi geldik bin şükür 1100 Gr olmuşuz boyu 38.5 cm çıktı. Azcik uzun bir kız kafası sadece gününde çıktı diğer değerler yine tam 27 hafta dolmuş şekilde çıktı. Çok minnoş çok hareketli gayet sağlıklı hoca sadece kilo alımına biraz dikkat edersen iyi olur dedi ama çok güzel söyledi o yüzden ağzını burnunu kırmadım kıyamadım doktorda 78 çıktım evde 77 yine almışım bu nasıl iş ya bu da uzun kızım bu arada Chanandler Bong sezeryan a 10.600 TL dedi şu anin parasıyla. Kordon bağlatma da artı 2-3bin tutar dedi. Suit odasını gezdim misss aydınlık tertemiz begendim canım inşallah sağlıkla dogururuz
Demekki degerlerin iyiymiş çok kilo almış olsan isterdi şeker yüklemesi
Şekerin kilo ile alakalı olduğunu düşünmuyorum canim ya ben mesela 17 haftamda 50mg lik 18h 75mg lık yükleme yaptırdım bu her hamileikte farklıdır bende şeker olmasına rağmen 5 kg aldim yedigim içtiğimde normal sadece abur cubur hamur işi şekerli yiyecek içeceğe biraz dikat ediyorum ama dikat etmesemde daha fazla alabileceğimi de dusunmuyorumDemekki degerlerin iyiymiş çok kilo almış olsan da isterdi şeker yüklemesiiyiki dövmemişsin
Canım çok sağol içime su serptinDiyetisiyeme başlarsın buyuk bir ihitmal sana liste verir sabah oğlen akşam açlık tokluk ölçüm yaparsın listeye göre diyet bukadar basit canım korkacak birşey yok arada bi kendini şımartabilirsin benim gibidiyet işe yaramazsa insuline başlatabilir bununda sana ge bebeğe hiç bi zararı yok zaten kendim de kulanıyorum benimkide ayni seninki gibi yüksek
Allah razı olsun kuzum carsamaba günü gittim bebekler iyi dedi gramlari 1000 1070 olmuş çok şükür 26+0 elhamdülillah canım benim çok sağol S Sarisinmelekk sen nasılsın kuzum nasıl gidiyor kaç haftalıksınDiyetisiyeme başlarsın buyuk bir ihitmal sana liste verir sabah oğlen akşam açlık tokluk ölçüm yaparsın listeye göre diyet bukadar basit canım korkacak birşey yok arada bi kendini şımartabilirsin benim gibidiyet işe yaramazsa insuline başlatabilir bununda sana ge bebeğe hiç bi zararı yok zaten kendim de kulanıyorum benimkide ayni seninki gibi yüksek
benimkide yatağın diğer tarafında yatıyor gece adamı çekiştiriyorum sarılsın diye sarılınca da boğluyorum geri itiyorum adamı
Ya ben demedimidaha 37 bile gececeksiniz
C Cerito ikinzde daha neden bu bebekler çıkmadı diyeceksiniz sizin uzunluklar benim gözümü hiç korkutmuyor bu durumda kendinizi korursaniz 42 haftayı bile görürsünüzben bile 0.3mm ile 38+6h ya gelmişsem ohoo sizde gelirsiniz iyi bakın kendinize
neden istemedi canım normalde tedbir amaçlı istemesi lazımbu arada listeye ekleyebilirisn bizim bebiş ismi Recep
Dikat ettiğin surece hiç bir sıkıntı olmaz canım 140mg ustüne çıkarmamaya çalış yeterli internette gerçekten çok kotu şeyler yazıyor insanin psikolojisini bozuyor oraya çok takılma benim ilk hamilelikte de vardi onda da insulin kulaniyordum suyu fazlaydi ama normal doğum 14dk içide doğurdum hiç korkmaCanım çok sağol içime su serptindayanamadım az googlea baktım kötü kötü bir dünya bişi inşallah sorunsuz bir hamilelik geçiririz hepimiz
Tabiki canım ama ani ve fazla kilo alımı gebelikte Şeker ve gebelik zehirlenmesi için gösterge oluyor . Yani kilo var diye Şeker olmuyor da kilo artış hızı fazlaysa şekeri düşünüyorlar.Şekerin kilo ile alakalı olduğunu düşünmuyorum canim ya ben mesela 17 haftamda 50mg lik 18h 75mg lık yükleme yaptırdım bu her hamileikte farklıdır bende şeker olmasına rağmen 5 kg aldim yedigim içtiğimde normal sadece abur cubur hamur işi şekerli yiyecek içeceğe biraz dikat ediyorum ama dikat etmesemde daha fazla alabileceğimi de dusunmuyorum
Oy maşallah yerim onları.Allah razı olsun kuzum carsamaba günü gittim bebekler iyi dedi gramlari 1000 1070 olmuş çok şükür 26+0 elhamdülillah canım benim çok sağol S Sarisinmelekk sen nasılsın kuzum nasıl gidiyor kaç haftalıksın
Maşallah kuzum prensese rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallahSelamlar kızlar geldik bizbomba gibi geldik bin şükür 1100 Gr olmuşuz boyu 38.5 cm çıktı. Azcik uzun bir kız kafası sadece gününde çıktı diğer değerler yine tam 27 hafta dolmuş şekilde çıktı. Çok minnoş çok hareketli gayet sağlıklı hoca sadece kilo alımına biraz dikkat edersen iyi olur dedi ama çok güzel söyledi o yüzden ağzını burnunu kırmadım kıyamadım doktorda 78 çıktım evde 77 yine almışım bu nasıl iş ya bu da uzun kızım bu arada Chanandler Bong sezeryan a 10.600 TL dedi şu anin parasıyla. Kordon bağlatma da artı 2-3bin tutar dedi. Suit odasını gezdim misss aydınlık tertemiz begendim canım inşallah sağlıkla dogururuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?