- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #28.681
75 gr mıydı? 190 max sınır olmasi lazim 50 için nasıl sürec bilmiyorum. Doktor endokrine yönlendirebilir o da diyet veriyor bi hafta ölçüm yaptirip düşmezse insülin veririm dedi banaMerhaba kızlar gebelik şekerim 1. Saatin sonunda 188 çıktı aşırı moralim bozukdoktoruma da ulaşamadım şimdi süreç nasıl ilerlicek bilen var mı? Googlemak istemiyorum, tecrübesi olan var mı?
1. saat tokluk 190, 2. saat tokluk 165 ve 3. saat tokluk 145 mg/dl olmalıdır canım75 gr mıydı? 190 max sınır olmasi lazim 50 için nasıl sürec bilmiyorum. Doktor endokrine yönlendirebilir o da diyet veriyor bi hafta ölçüm yaptirip düşmezse insülin veririm dedi bana
Bizde çok ses ettikte 2 gündür yokAaaaaa festi nerde yahuuu ?? Bu sayfaya girdim mi görmedim mi arıyorum valla
iste benim 1. saat 229 2. saat 233 çıktı diyet mode on :/ Bugün itibari ile ölçümlere başlıyorum1. saat tokluk 190, 2. saat tokluk 165 ve 3. saat tokluk 145 mg/dl olmalıdır canım
Bizimkininde elleri ve ayakları yüzündeydi yarım saatin sonunda açtıOy maşallah minnoşa. Bizimki çok hareketli diyorum ya doktor zor yakaladi yüzünü
Ah bu adamlar ne çekti bizdenDiyetisiyeme başlarsın buyuk bir ihitmal sana liste verir sabah oğlen akşam açlık tokluk ölçüm yaparsın listeye göre diyet bukadar basit canım korkacak birşey yok arada bi kendini şımartabilirsin benim gibidiyet işe yaramazsa insuline başlatabilir bununda sana ge bebeğe hiç bi zararı yok zaten kendim de kulanıyorum benimkide ayni seninki gibi yüksek
benimkide yatağın diğer tarafında yatıyor gece adamı çekiştiriyorum sarılsın diye sarılınca da boğluyorum geri itiyorum adamı
Ya ben demedimidaha 37 bile gececeksiniz
C Cerito ikinzde daha neden bu bebekler çıkmadı diyeceksiniz sizin uzunluklar benim gözümü hiç korkutmuyor bu durumda kendinizi korursaniz 42 haftayı bile görürsünüzben bile 0.3mm ile 38+6h ya gelmişsem ohoo sizde gelirsiniz iyi bakın kendinize
neden istemedi canım normalde tedbir amaçlı istemesi lazımbu arada listeye ekleyebilirisn bizim bebiş ismi Recep
Ay bak işte şu an bunu duymak bana çok iyi geldi
Bende risk görmedi demek ki canım sağlık ocağında da glukoz açlık ve 3 ay geri dönükneden istemedi canım normalde tedbir amaçlı istemesi lazımbu arada listeye ekleyebilirisn bizim bebiş ismi Recep
Oyy teyzesini severizMaşallah teyze kuzusunaBebişlerimiz sağlıklı olsun da, kilo değişken sayıdır, alınır verilir sıkmayın canınızı
Çok şükür canım darısı sizin de güzel haberlerle gelmenize haydi bakalım sıra sizde fıstıklarMaşallah çok sevindimgüneş kuzu baya hareketli benimki de hareketli buğu. Sağlık ocağıda tetanoz aşısı vuruldum 2. Doz ebe mini ultrasonla baktı nereye koysa aleti kacti bebek bizim kuzular haşarı çıktı. Dogum fiyatı tahminimden baya iyi çıktı ya 10.600 iyiymiş Allah büyük temmuz ağustosta ne olur bilinmez inşallah böyle kalır
Demekki degerlerin iyiymiş çok kilo almış olsan isterdi şeker yüklemesiiyiki dövmemişsin
Tammdır bende bunu çok beyeniyodum zaten bundan alırım Allah izin verirse canım içinde uyusunlar sakin mışıl mışılCanım biz de eleleden bundan aldık. Şu an için gayet sağlam ve kullanışlı görünüyor.
Eki Görüntüle 3243445
Ay süper, çok teşekkür ederim
Cok teşekkürler canımÇok güzel canım güzel günlerde kullanın inşallah bnmde bu çok hoşuma gidiyor 13 kilo ya. Kadar taşıyor dimi
Ayy meliss keşke en sevdiğim şey sallanmak inşallah uslu uslu yatarlar azmanlık yapıp kırmazlarCok teşekkürler canımEvet oyle diyor 0-13kg 83cm a kadar bebekler icin bakalim,ama cok güzel gercekten kumaşı,salanmasi hiz ayarları,10farkli melodisi,bluetooth bağlantılı keske bizler icin da olsa
İnşallah o günler gelsin de uyusunlar kuzum, şimdiden hayırlı olsun güzel, sağlıklı günlerde kullanın inşallah.Tammdır bende bunu çok beyeniyodum zaten bundan alırım Allah izin verirse canım içinde uyusunlar sakin mışıl mışıl
Ne bileyim canım zaten her gebelik farklidir bence yapması daha iyidir şeker ölçüm ve ya yükleme yapılmadan kanda bakılmadan anlaşılabilecek birsey degil ama inşallah yoktur canımBende risk görmedi demek ki canım sağlık ocağında da glukoz açlık ve 3 ay geri dönük
bakmislardi. Diğer gebeliklerde de sorun yaşamadım. Bebek karin çevresi, suyu herseyi normal olsa gerek ki , şeker istemeye gerek duymadı. Ben çok memnun oldum bu duruma şahsen. Bence doğru karar.
Bende de var canım o iyice koyulaşacakmış 9 aya çok çirkin geliyor gözümeKızlar benim göbekteki çizgi iyice kararmaya başlamış 2 haftada neden oluyor tecrübeli anneler biliyor musunuz hiç
50gr canım 140 yazıyor max75 gr mıydı? 190 max sınır olmasi lazim 50 için nasıl sürec bilmiyorum. Doktor endokrine yönlendirebilir o da diyet veriyor bi hafta ölçüm yaptirip düşmezse insülin veririm dedi bana
Hormonlardan o da geçiyor benim üst gobekte bile oluyordu normalde doğumdan sonra yavaş yavaş gecerKızlar benim göbekteki çizgi iyice kararmaya başlamış 2 haftada neden oluyor tecrübeli anneler biliyor musunuz hiç
Benimde ilk fotosunu atcaktım size onu bile atamadım düşünBende de var canım o iyice koyulaşacakmış 9 aya çok çirkin geliyor gözümeacaba doğumdan sonra geçiyor mu
Hormonlardan diye duymustum. Nerden basladi cizgin? Benim genital bolgeden dogru yukari cikiyo ama daha gobek deligimin bile asagisinda ve acik kahveKızlar benim göbekteki çizgi iyice kararmaya başlamış 2 haftada neden oluyor tecrübeli anneler biliyor musunuz hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?