2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Merhaba kızlar gebelik şekerim 1. Saatin sonunda 188 çıktı aşırı moralim bozuk doktoruma da ulaşamadım şimdi süreç nasıl ilerlicek bilen var mı? Googlemak istemiyorum, tecrübesi olan var mı?
75 gr mıydı? 190 max sınır olmasi lazim 50 için nasıl sürec bilmiyorum. Doktor endokrine yönlendirebilir o da diyet veriyor bi hafta ölçüm yaptirip düşmezse insülin veririm dedi bana

75 gr mıydı? 190 max sınır olmasi lazim 50 için nasıl sürec bilmiyorum. Doktor endokrine yönlendirebilir o da diyet veriyor bi hafta ölçüm yaptirip düşmezse insülin veririm dedi bana
1. saat tokluk 190, 2. saat tokluk 165 ve 3. saat tokluk 145 mg/dl olmalıdır canım

Ah bu adamlar ne çekti bizden

Ay bak işte şu an bunu duymak bana çok iyi geldi inşallah canım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için

neden istemedi canım normalde tedbir amaçlı istemesi lazım bu arada listeye ekleyebilirisn bizim bebiş ismi Recep
Bende risk görmedi demek ki canım sağlık ocağında da glukoz açlık ve 3 ay geri dönük
bakmislardi. Diğer gebeliklerde de sorun yaşamadım. Bebek karin çevresi, suyu herseyi normal olsa gerek ki , şeker istemeye gerek duymadı. Ben çok memnun oldum bu duruma şahsen. Bence doğru karar.

Maşallah teyze kuzusuna Bebişlerimiz sağlıklı olsun da, kilo değişken sayıdır, alınır verilir sıkmayın canınızı
Oyy teyzesini severiz çok şükür cnm evet takilmiyorum takılmamaya çalışıyorum

Çok şükür canım darısı sizin de güzel haberlerle gelmenize haydi bakalım sıra sizde fıstıklar

Çok güzel canım güzel günlerde kullanın inşallah bnmde bu çok hoşuma gidiyor 13 kilo ya. Kadar taşıyor dimi
Cok teşekkürler canım Evet oyle diyor 0-13kg 83cm a kadar bebekler icinbakalim,ama cok güzel gercekten kumaşı,salanmasi hiz ayarları,10farkli melodisi,bluetooth bağlantılı keske bizler icin da olsa

Cok teşekkürler canım Evet oyle diyor 0-13kg 83cm a kadar bebekler icinbakalim,ama cok güzel gercekten kumaşı,salanmasi hiz ayarları,10farkli melodisi,bluetooth bağlantılı keske bizler icin da olsa
Ayy meliss keşke en sevdiğim şey sallanmak inşallah uslu uslu yatarlar azmanlık yapıp kırmazlar

Tammdır bende bunu çok beyeniyodum zaten bundan alırım Allah izin verirse canım içinde uyusunlar sakin mışıl mışıl
İnşallah o günler gelsin de uyusunlar kuzum, şimdiden hayırlı olsun güzel, sağlıklı günlerde kullanın inşallah.

Ne bileyim canım zaten her gebelik farklidir bence yapması daha iyidir şeker ölçüm ve ya yükleme yapılmadan kanda bakılmadan anlaşılabilecek birsey degil ama inşallah yoktur canım

50gr canım 140 yazıyor max bize diyet yolları göründü ama olsun yeterki sağlıklı olsun bebiş
Sağol canım cevap için ❤

S Sarisinmelekk maşallahın var valla inş ben de senin gibi sorunsuz atlatırım canım

Kızlar benim göbekteki çizgi iyice kararmaya başlamış 2 haftada neden oluyor tecrübeli anneler biliyor musunuz hiç
Hormonlardan o da geçiyor benim üst gobekte bile oluyordu normalde doğumdan sonra yavaş yavaş gecer

Kızlar benim göbekteki çizgi iyice kararmaya başlamış 2 haftada neden oluyor tecrübeli anneler biliyor musunuz hiç
Hormonlardan diye duymustum. Nerden basladi cizgin? Benim genital bolgeden dogru yukari cikiyo ama daha gobek deligimin bile asagisinda ve acik kahve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…