2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Yanaklara bak minnoş

Hormonlardan diye duymustum. Nerden basladi cizgin? Benim genital bolgeden dogru yukari cikiyo ama daha gobek deligimin bile asagisinda ve acik kahve
Aşağıdan başlayıp göbek deliğinde bitiyor koyu olan, daha açık kahve olan göğüs tarafından başlıyor göbek deliğine kadar

Adı Linea nigra olması lazım , gebelikte ortaya çıkar ve sonra kendiliğinden hoop kaybolur kuzum
Kızlar benim göbekteki çizgi iyice kararmaya başlamış 2 haftada neden oluyor tecrübeli anneler biliyor musunuz hiç

Fiyat muhteşem süper Ankara coşuyor

Oh maşallah tospik yanakkk ay ne güzel boylarda uzun uzun gidiyor benim kızlar kısa kaldı

canim benim sorunsuz hamilelik yok yeterki o sorunları kendine dert etme inan bana psikolojik olarak daha cok etkileniyoruz kafaya takma dikkat etmeye calis gerisi düzelir zaten

Ayağını kaburgana sokmaya çalışıyor olabilir
Kızlar hem kaburgam ağrıyor özellikle öğleden sonra, bir de sağ kaburga ucumda uyuşma tarzı bir şey oluyor kontrolüm haftay acaba yarın gitsem mi diyorum

Ayy ne güzel dogumu konusmuşsun bende cok merak ediyorum haziranda gideceğim doktoruma sabırsızlıkla bekliyorum

Bu nasıl güzel foti tombiş yanaklarını ısırasım geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…