- 11 Kasım 2012
- 2.005
- 5.891
- 358
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #28.701
Üsttede var ama daha silik alttaki baya koyulaştıHormonlardan o da geçiyor benim üst gobekte bile oluyordu normalde doğumdan sonra yavaş yavaş gecer
Yanaklara bak minnoşSelamlar kızlar geldik bizbomba gibi geldik bin şükür 1100 Gr olmuşuz boyu 38.5 cm çıktı. Azcik uzun bir kız kafası sadece gününde çıktı diğer değerler yine tam 27 hafta dolmuş şekilde çıktı. Çok minnoş çok hareketli gayet sağlıklı hoca sadece kilo alımına biraz dikkat edersen iyi olur dedi ama çok güzel söyledi o yüzden ağzını burnunu kırmadım kıyamadım doktorda 78 çıktım evde 77 yine almışım bu nasıl iş ya bu da uzun kızım bu arada @Chanandler Bong sezeryan a 10.600 TL dedi şu anin parasıyla. Kordon bağlatma da artı 2-3bin tutar dedi. Suit odasını gezdim misss aydınlık tertemiz begendim canım inşallah sağlıkla dogururuz
Aşağıdan başlayıp göbek deliğinde bitiyor koyu olan, daha açık kahve olan göğüs tarafından başlıyor göbek deliğine kadarHormonlardan diye duymustum. Nerden basladi cizgin? Benim genital bolgeden dogru yukari cikiyo ama daha gobek deligimin bile asagisinda ve acik kahve
Kızlar benim göbekteki çizgi iyice kararmaya başlamış 2 haftada neden oluyor tecrübeli anneler biliyor musunuz hiç
Fiyat muhteşem süper Ankara coşuyorSelamlar kızlar geldik bizbomba gibi geldik bin şükür 1100 Gr olmuşuz boyu 38.5 cm çıktı. Azcik uzun bir kız kafası sadece gününde çıktı diğer değerler yine tam 27 hafta dolmuş şekilde çıktı. Çok minnoş çok hareketli gayet sağlıklı hoca sadece kilo alımına biraz dikkat edersen iyi olur dedi ama çok güzel söyledi o yüzden ağzını burnunu kırmadım kıyamadım doktorda 78 çıktım evde 77 yine almışım bu nasıl iş ya bu da uzun kızım bu arada @Chanandler Bong sezeryan a 10.600 TL dedi şu anin parasıyla. Kordon bağlatma da artı 2-3bin tutar dedi. Suit odasını gezdim misss aydınlık tertemiz begendim canım inşallah sağlıkla dogururuz
Ay iyi bare kalıcı olmasındaAdı Linea nigra olması lazım , gebelikte ortaya çıkar ve sonra kendiliğinden hoop kaybolur kuzum
Oh maşallah tospik yanakkkSelamlar kızlar geldik bizbomba gibi geldik bin şükür 1100 Gr olmuşuz boyu 38.5 cm çıktı. Azcik uzun bir kız kafası sadece gününde çıktı diğer değerler yine tam 27 hafta dolmuş şekilde çıktı. Çok minnoş çok hareketli gayet sağlıklı hoca sadece kilo alımına biraz dikkat edersen iyi olur dedi ama çok güzel söyledi o yüzden ağzını burnunu kırmadım kıyamadım doktorda 78 çıktım evde 77 yine almışım bu nasıl iş ya bu da uzun kızım bu arada @Chanandler Bong sezeryan a 10.600 TL dedi şu anin parasıyla. Kordon bağlatma da artı 2-3bin tutar dedi. Suit odasını gezdim misss aydınlık tertemiz begendim canım inşallah sağlıkla dogururuz
Ya evet sanki fark neyse... Yazık insanlar zaten ezildi bir çok ödemenin altında... Doktorumu da seviyorum. Aklımda ne varsa sordum çıktım. 37 38 de alırız bebeği duruma göre dedi.Fiyat muhteşem süper Ankara coşuyor
Yok kız kalmaz korkma ama bir süre alır geçmesi.Ay iyi bare kalıcı olmasında
Babası uzun mu dedi doktor yok dedim eşim 175 civarı. Senin sayıların uzun olabilir dedi. Dayilarim 2 civarıOh maşallah tospik yanakkkay ne güzel boylarda uzun uzun gidiyor benim kızlar kısa kaldı
canim benim sorunsuz hamilelik yok yeterki o sorunları kendine dert etme inan bana psikolojik olarak daha cok etkileniyoruz kafaya takma dikkat etmeye calis gerisi düzelir zaten50gr canım 140 yazıyor maxbize diyet yolları göründü ama olsun yeterki sağlıklı olsun bebiş
Sağol canım cevap için ❤
S Sarisinmelekk maşallahın var valla inş ben de senin gibi sorunsuz atlatırım canım
Oh maşallahhh ay bizimkilerde erkeklere çeker inşallah 2 dayı 185 civarı ana 163 yanlarında minyatürBabası uzun mu dedi doktor yok dedim eşim 175 civarı. Senin sayıların uzun olabilir dedi. Dayilarim 2 civarı
Kızlar hem kaburgam ağrıyor özellikle öğleden sonra, bir de sağ kaburga ucumda uyuşma tarzı bir şey oluyor kontrolüm haftay acaba yarın gitsem mi diyorum
Oh maşallahhh ay bizimkilerde erkeklere çeker inşallah 2 dayı 185 civarı ana 163 yanlarında minyatür
cogu gebede oluyor o bende de yok ilk hamileliğimde de yoktu bunda da yokBende de var canım o iyice koyulaşacakmış 9 aya çok çirkin geliyor gözümeacaba doğumdan sonra geçiyor mu
Ayy ne güzel dogumu konusmuşsun bende cok merak ediyorum haziranda gideceğim doktoruma sabırsızlıkla bekliyorumYa evet sanki fark neyse... Yazık insanlar zaten ezildi bir çok ödemenin altında... Doktorumu da seviyorum. Aklımda ne varsa sordum çıktım. 37 38 de alırız bebeği duruma göre dedi.
Yok kız kalmaz korkma ama bir süre alır geçmesi.
Bu nasıl güzel foti tombiş yanaklarını ısırasım geldiSelamlar kızlar geldik bizbomba gibi geldik bin şükür 1100 Gr olmuşuz boyu 38.5 cm çıktı. Azcik uzun bir kız kafası sadece gününde çıktı diğer değerler yine tam 27 hafta dolmuş şekilde çıktı. Çok minnoş çok hareketli gayet sağlıklı hoca sadece kilo alımına biraz dikkat edersen iyi olur dedi ama çok güzel söyledi o yüzden ağzını burnunu kırmadım kıyamadım doktorda 78 çıktım evde 77 yine almışım bu nasıl iş ya bu da uzun kızım bu arada @Chanandler Bong sezeryan a 10.600 TL dedi şu anin parasıyla. Kordon bağlatma da artı 2-3bin tutar dedi. Suit odasını gezdim misss aydınlık tertemiz begendim canım inşallah sağlıkla dogururuz
Ailemizde kimsede yok hiç aklıma gelmezdi bende olacağıcogu gebede oluyor o bende de yok ilk hamileliğimde de yoktu bunda da yok
Haydaaaa kız çıldırdı demek kiAyağını kaburgana sokmaya çalışıyor olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?