- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #28.721
Çok haklısın canımcanim benim sorunsuz hamilelik yok yeterki o sorunları kendine dert etme inan bana psikolojik olarak daha cok etkileniyoruz kafaya takma dikkat etmeye calis gerisi düzelir zaten
Gerçekten mi şaka mıAyağını kaburgana sokmaya çalışıyor olabilir
Ben yeni taşındım Adana’ya. Evi düzeltiyoruz, bir de sınava hazırlanıyorum. Telefona bakacak pek vaktim olmuyor ama Adana zirvesi gerçekten çok iyi olurGizemli takipçimAyyy yapalım valla yaaa ben uyarım B Bikupakahve sen napıosun kız hiç de sesin çıkmıyor
Tek dikkatimi çeken şeydi hatta yanaklanmis ded görür gormez. Evet yanaklı ve minik burunlu olacak dediBu nasıl güzel foti tombiş yanaklarını ısırasım geldi
Çıldırmış belli kiHaydaaaa kız çıldırdı demek ki
Kuzum sevindim ama şekeri ihmal etme. Foto aldığında da bize at görelim annesiHerkese selampozitifbiri detaylıdan sonra yazacaktım ama ağrı ve sancıdan yazma fırsatım olmadı bugün kontrolümüz vardı 25+2 sata göre ama 26+6 çıktık iki hafta önde gidiyor bizim oğlan kilolu da normalde şeker yüklemesi yaptırmak istemiyordum ama haftaya yaptırıcam artık pozda vermedi fotoğrafımız yok doktora gidince hareket edesi gelmiyor
Canım özelden bı goruselim mi senleMerhaba kızlar, benimde bu ara psikolojim aşırı bozuk. Kafayı yemek üzereyim. Herkese bozuluyorum. Küsüyorum. Çok yalnızım. Eşimle parasal sıkıntım var. Yani onun durumu iyi ama ben kendisinden para almamaya ant içtim. Şuan kredi kartını bidaha kullanmamak için kendime söz verdim. Koca parası yenmiyormuş gerçekten. Kendi işim de sıkıntılı. Kazanç sağlayamıyoruz. Maddi sıkıntı beni çok zorluyor zaten. Ailemde bu konuda sürekli üstüme geliyor. Annem bugün yine psikolojimi bozdu. Yiğenlerime bayram harçlığı vermemişim hediye almamışım vs. Kimse halden anlamıyor. Kendimi zor geçindiriyorum diyorum, bizi yokuşa sürüyorsun diyorlar. Eşime de soğudum. Boşansam gidecek yerim yok zaten. Bir kez kafa dinlemeye anneme gideyim dedim. Valizimi alıp gittim. Annem beni eve geri yolladı. O kadar dardayım ki. Bazen diyorum içeyim bir kutu ilaç kurtulayım herkesten. Ne anlayan var ne düşünen var. Herkes kendine hizmet hayır bekliyor. Kimse bu kızın ne ihtiyacı var demiyor. 1 gr yaşama sevincim varsa karnımdaki masumun hatrına. Ayakta kalma çabasından çok yoruldum. Allah sonumuzu hayretsin. Bu günler de geçer mi kızımla mutlu olur muyuz bir gün bilmiyorum
Yoo gayet ciddiyim, o ayak heryeri agritabilir. Benimkinin de kafası şu an midemde veya bağırsağın da muhtemelen ordan çıkaracak sanırım kafayıGerçekten mi şaka mıayağını sokuyorsa içim rahatlayacak bende de var uyuşma sağ kaburga trafinda bende önceden karaciğer dalak büyümesi vardi anemiden dolayı, ondan oluyor saniyordum
Ben yeni taşındım Adana’ya. Evi düzeltiyoruz, bir de sınava hazırlanıyorum. Telefona bakacak pek vaktim olmuyor ama Adana zirvesi gerçekten çok iyi olurpozitifbiri
Eşin parasal konuşarda laf mı etti? Ne diyor? Annen destek olacak biri değil belli ki bebeğini stresten korumak adına bir süre görüşme iyisi kafanı topla. Kendinle ilgilen, işlerini yoluna koymaya çalış. Şu an için yapacağın en iyi şey bu canımMerhaba kızlar, benimde bu ara psikolojim aşırı bozuk. Kafayı yemek üzereyim. Herkese bozuluyorum. Küsüyorum. Çok yalnızım. Eşimle parasal sıkıntım var. Yani onun durumu iyi ama ben kendisinden para almamaya ant içtim. Şuan kredi kartını bidaha kullanmamak için kendime söz verdim. Koca parası yenmiyormuş gerçekten. Kendi işim de sıkıntılı. Kazanç sağlayamıyoruz. Maddi sıkıntı beni çok zorluyor zaten. Ailemde bu konuda sürekli üstüme geliyor. Annem bugün yine psikolojimi bozdu. Yiğenlerime bayram harçlığı vermemişim hediye almamışım vs. Kimse halden anlamıyor. Kendimi zor geçindiriyorum diyorum, bizi yokuşa sürüyorsun diyorlar. Eşime de soğudum. Boşansam gidecek yerim yok zaten. Bir kez kafa dinlemeye anneme gideyim dedim. Valizimi alıp gittim. Annem beni eve geri yolladı. O kadar dardayım ki. Bazen diyorum içeyim bir kutu ilaç kurtulayım herkesten. Ne anlayan var ne düşünen var. Herkes kendine hizmet hayır bekliyor. Kimse bu kızın ne ihtiyacı var demiyor. 1 gr yaşama sevincim varsa karnımdaki masumun hatrına. Ayakta kalma çabasından çok yoruldum. Allah sonumuzu hayretsin. Bu günler de geçer mi kızımla mutlu olur muyuz bir gün bilmiyorum
Bende yok bacım göbek deliğim biraz förtlemiş okadarKızlar benim göbekteki çizgi iyice kararmaya başlamış 2 haftada neden oluyor tecrübeli anneler biliyor musunuz hiç
Ben bu mesaja çok üzüldüm ya.inanır mısın bilmiyorum ama içimde hissederek okudum her kelimesini..Ve inan ne diyeceğimi bilemedim.Sadece sıkıntılarını en derinimde hissettim ve bundan kurtulman için hep dua edeceğim.Allahım içine ferahlık versin ,aile ilişkilerini yoluna koysun inşallah.Güneş bulutların ardında bile olsa hep orda.Yavrun da senin güneşin olsun inşallah canım arkadaşım.elbet mutlu olduğun günler de gelir tez vakitte gelsin inşallahMerhaba kızlar, benimde bu ara psikolojim aşırı bozuk. Kafayı yemek üzereyim. Herkese bozuluyorum. Küsüyorum. Çok yalnızım. Eşimle parasal sıkıntım var. Yani onun durumu iyi ama ben kendisinden para almamaya ant içtim. Şuan kredi kartını bidaha kullanmamak için kendime söz verdim. Koca parası yenmiyormuş gerçekten. Kendi işim de sıkıntılı. Kazanç sağlayamıyoruz. Maddi sıkıntı beni çok zorluyor zaten. Ailemde bu konuda sürekli üstüme geliyor. Annem bugün yine psikolojimi bozdu. Yiğenlerime bayram harçlığı vermemişim hediye almamışım vs. Kimse halden anlamıyor. Kendimi zor geçindiriyorum diyorum, bizi yokuşa sürüyorsun diyorlar. Eşime de soğudum. Boşansam gidecek yerim yok zaten. Bir kez kafa dinlemeye anneme gideyim dedim. Valizimi alıp gittim. Annem beni eve geri yolladı. O kadar dardayım ki. Bazen diyorum içeyim bir kutu ilaç kurtulayım herkesten. Ne anlayan var ne düşünen var. Herkes kendine hizmet hayır bekliyor. Kimse bu kızın ne ihtiyacı var demiyor. 1 gr yaşama sevincim varsa karnımdaki masumun hatrına. Ayakta kalma çabasından çok yoruldum. Allah sonumuzu hayretsin. Bu günler de geçer mi kızımla mutlu olur muyuz bir gün bilmiyorum
Evet eşimle sıkıntılıyım. Yani zaten kimseden bir şey isticek biri değilim. Eşim bile olsa hep kendi ayaklarımın üstünde durmaya çalıştım. Ama durumu iyi olduğu halde ayda yolda bir şey istesem yapmıyor. Varlık içinde yokluk yaşıyorum resmen. Ama annesi kardeşi istedimi koşarak alıyor ertesi gün. Kredi kartı verdi. Rahat etmem için mi takip etmek için mi belli değil. Oraya gitmişsin buraya gitmişsin diye inceleyip duruyor. Kullandığıma pişman oluyorum. Çok yıprandım gerçekten. Artık beklentiye girmicem kendi imkanımla yaşıycam dedim. Ama insanlar durumumu da anlamıyor. Aynı ildeyiz mesafede koyamıyorum. Canım çok sıkkın canım yaEşin parasal konuşarda laf mı etti? Ne diyor? Annen destek olacak biri değil belli ki bebeğini stresten korumak adına bir süre görüşme iyisi kafanı topla. Kendinle ilgilen, işlerini yoluna koymaya çalış. Şu an için yapacağın en iyi şey bu canım
Sağol canım allah razı olsun sendenBen bu mesaja çok üzüldüm ya.inanır mısın bilmiyorum ama içimde hissederek okudum her kelimesini..Ve inan ne diyeceğimi bilemedim.Sadece sıkıntılarını en derinimde hissettim ve bundan kurtulman için hep dua edeceğim.Allahım içine ferahlık versin ,aile ilişkilerini yoluna koysun inşallah.Güneş bulutların ardında bile olsa hep orda.Yavrun da senin güneşin olsun inşallah canım arkadaşım.elbet mutlu olduğun günler de gelir tez vakitte gelsin inşallah
Allah sana ve bebeğine güç versin inşallah çok üzüldüm, diğer aile üyelerine akıl fikir ve anlayış diliyorum. Maddi sıkıntı maalesef ben de çok yaşıyorum ama manevi sıkıntı başka . Sen güçlü dur kendin ve bebeğin için, doğuma kadar ertelemeni öneririm ne yapmak istiyorsan . En güzeli ve en hayırlısını diliyorum güzel kızınla sanaMerhaba kızlar, benimde bu ara psikolojim aşırı bozuk. Kafayı yemek üzereyim. Herkese bozuluyorum. Küsüyorum. Çok yalnızım. Eşimle parasal sıkıntım var. Yani onun durumu iyi ama ben kendisinden para almamaya ant içtim. Şuan kredi kartını bidaha kullanmamak için kendime söz verdim. Koca parası yenmiyormuş gerçekten. Kendi işim de sıkıntılı. Kazanç sağlayamıyoruz. Maddi sıkıntı beni çok zorluyor zaten. Ailemde bu konuda sürekli üstüme geliyor. Annem bugün yine psikolojimi bozdu. Yiğenlerime bayram harçlığı vermemişim hediye almamışım vs. Kimse halden anlamıyor. Kendimi zor geçindiriyorum diyorum, bizi yokuşa sürüyorsun diyorlar. Eşime de soğudum. Boşansam gidecek yerim yok zaten. Bir kez kafa dinlemeye anneme gideyim dedim. Valizimi alıp gittim. Annem beni eve geri yolladı. O kadar dardayım ki. Bazen diyorum içeyim bir kutu ilaç kurtulayım herkesten. Ne anlayan var ne düşünen var. Herkes kendine hizmet hayır bekliyor. Kimse bu kızın ne ihtiyacı var demiyor. 1 gr yaşama sevincim varsa karnımdaki masumun hatrına. Ayakta kalma çabasından çok yoruldum. Allah sonumuzu hayretsin. Bu günler de geçer mi kızımla mutlu olur muyuz bir gün bilmiyorum
Ben yaptımLolonsdan alisveris yapan iki kisi vardi isimlerinizi unuttum. Memnun kaldiniz mi nasil kumaslarii?
Çok sağol canım yazacağım mutlaka, desteğin o kadar kıymetlikiTek dikkatimi çeken şeydi hatta yanaklanmis ded görür gormez. Evet yanaklı ve minik burunlu olacak dedi
Çıldırmış belli ki
Kuzum sevindim ama şekeri ihmal etme. Foto aldığında da bize at görelim annesi
Canım özelden bı goruselim mi senle
Yoo gayet ciddiyim, o ayak heryeri agritabilir. Benimkinin de kafası şu an midemde veya bağırsağın da muhtemelen ordan çıkaracak sanırım kafayı
Teşekkür ederim bi bakayımÖzdilek bambu pelerin havlu aldım 2 tane. Oğlumda da aynısından almıştım çok memnun kaldım 269 TL tanesi fiyat pahalı gibi olsa da yumuşak ve emici
Aaaaaa festi nerde yahuuu ?? Bu sayfaya girdim mi görmedim mi arıyorum valla
Geciyor diye okumustum,aslında beyaz çizgi (linea alba) hamilelik sırasında artan melanin üretiminden kaynaklanan renk koyulaşması ile linea albayı linea nigraya (siyah çizgi) dönüştürür,bendede koyulaşmaya başladıBende de var canım o iyice koyulaşacakmış 9 aya çok çirkin geliyor gözümeacaba doğumdan sonra geçiyor mu
Elif aysima öykü Ecrin cehlin arasındayımAy hayiiiir aile buyukleri kiziyo artik ismi yok diye
CeylinElif aysima öykü Ecrin cehlin arasındayım
canim benim diyecek soz bulamadım allahım yardımcın olsun insallah dogumdan sonra bu sorunlarda ortadan kalkar sende ferah huzurlu mutlu bir doneme girersin. Olabildigince kimseyi takmamaya calis kocandinda dediğini tınlama tabikide koca parası yiyeceksin bebeğiniz icin harcamaları yapacaksın sen keyfine bak dilediğin gibi yap gerisinin ne konuştuğunu da cok takma en azından doguma kadar stres sikinti yapmaMerhaba kızlar, benimde bu ara psikolojim aşırı bozuk. Kafayı yemek üzereyim. Herkese bozuluyorum. Küsüyorum. Çok yalnızım. Eşimle parasal sıkıntım var. Yani onun durumu iyi ama ben kendisinden para almamaya ant içtim. Şuan kredi kartını bidaha kullanmamak için kendime söz verdim. Koca parası yenmiyormuş gerçekten. Kendi işim de sıkıntılı. Kazanç sağlayamıyoruz. Maddi sıkıntı beni çok zorluyor zaten. Ailemde bu konuda sürekli üstüme geliyor. Annem bugün yine psikolojimi bozdu. Yiğenlerime bayram harçlığı vermemişim hediye almamışım vs. Kimse halden anlamıyor. Kendimi zor geçindiriyorum diyorum, bizi yokuşa sürüyorsun diyorlar. Eşime de soğudum. Boşansam gidecek yerim yok zaten. Bir kez kafa dinlemeye anneme gideyim dedim. Valizimi alıp gittim. Annem beni eve geri yolladı. O kadar dardayım ki. Bazen diyorum içeyim bir kutu ilaç kurtulayım herkesten. Ne anlayan var ne düşünen var. Herkes kendine hizmet hayır bekliyor. Kimse bu kızın ne ihtiyacı var demiyor. 1 gr yaşama sevincim varsa karnımdaki masumun hatrına. Ayakta kalma çabasından çok yoruldum. Allah sonumuzu hayretsin. Bu günler de geçer mi kızımla mutlu olur muyuz bir gün bilmiyorum
Ay maşallah neler yiyorsun da bebişlere gidiyor. Ben 25+5 te 835 gr çıktı seninkini duyunca az geldi biranAllah razı olsun kuzum carsamaba günü gittim bebekler iyi dedi gramlari 1000 1070 olmuş çok şükür 26+0 elhamdülillah canım benim çok sağol S Sarisinmelekk sen nasılsın kuzum nasıl gidiyor kaç haftalıksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?