2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ah canım bu hayatta kimseyi memnun edemezsin o yüzden kendini memnun et, hele ki şu dönemde, anneleri de kocanı da takma, kafanın içindekileri de anlamasını bekleme, direkt iste derim, bu hayat böyledir ağlamayan bebeğe meme vermezler, sen kocanın da çocuğunu taşıyorsun ne demek maddi destek olmayacak, ne demek manevi destek olmayacak, direkt iste, ama suçlamadan kızmadan hakkın olduğunu bilerek, usulüne göre, tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır, hamilelik ekstra bizi hassas yapsa da sen istemediğin sürece bu hayatta kimse seni anlamaz, ben sevgi istiyorsam eşime bana sarıl derim, çalıştığım halde bana bu al derim, bebeğin şunu eksik alalım derim ne diye gocuncam onun da çocuğu olacak, eşi olarak da bana sevgi gösterecek o kadar bitti nokta sessiz olma derim canım

Sağol canım allah razı olsun senden mesajımı okuyup beni anlayan yargılamayan açık aramayan birisi olduğunu bilmek bile o kadar iyi geldiki sende yavrunu sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Hepimize huzur getirsinler inşallah

Anlık olarak çoğu eksiğimiz bitti kızlar sadece kendi pijama-geceliğim bir de hediyelik ve çikolatalarımız kaldı
Ay o gecelikler çok önemli bence ya.valla insan hastanede neyle yatacağını bilemiyor .ne alcaz bilmiyorum.ben hiç bişey bulamadım lohusa geceliği olarak. hediyelikleri de kendim yaparım heralde yatacak çok vaktim var

Canım bende düşündüm kapı süsünü falan ama ben hiç becerikli değilim o yüzden kötü olursa oturur ağlarım riske atmadım ben fisto buldum trendyolda iyi gider dedim yazın bir de önden düğmeli pijama alacağım iki tame yeter sanırım
Bak gecelik setini ekliyorum

Canlar ben de avokado, hergun muhakkak bir yumurta hatta 2 yumurta,domates peynir zeytin vs li bir kahvaltim var. süt muz yulaf fıstık ezmesi karışımı olan bir kahvaltim var , son haftalarda ceviz yemeye de çok dikkat ettim. Günlük bir maden suyum var. Günlük en az 3 lt su, bu otomatikman oluyor vücudum istiyor. Vitaminlerimi hiç aksatmiyorum. Kalsiyum magnezyum demir hapim ve multivitaminim. Onun dışında çay kahve kola nerdeyse aynen devam gebelik öncesi gibi... Benim genelde kahvaltilarim çok saglam. Bikac gündür de kaşar çok tüketiyorum. Ne yiyorsun diye soranlara fikir olsun akşamları da genelde proteinli bir yemek oluyor et balık tavuk gibi. Balık çok tuketemiyorum... Biz de bir ayda 550 Gr almışız teyzeleri. Yediklerimizi yiyin
Kuzum.surekli muz.kuru yemiş ceviz yiyorum tavsiye ederim faydası var

Bu çok güzelmiş bende bakayım.bedenlerden emin olamiyorum ya o yüzden cesaret edemedim henüz

Ay bende artık son günlerde avakado ceviz kaju falan onlara düştüm .odamda minik bi buzdolabım var ve içi avakado dolu mahir bey tosun olsun diye uğraşıyorum ama inşallah işe yarıyordur.Kaşarı da az önce ayıptır söylemesi ekmek arası bi gömdüm ki eşim şoklar içinde kalakaldı yanına bi de en zararlısından kola olsaydı sabah olsun da ilk iş bi kola aldırayım ay

Ne zaman olcecekler mahirtoşu cerenim? Bence yaramıştır.

Haftaya için ayarlamaya çalışalım
Ya memleketimin insanı hemen sıcacık hemen kaynaşıyo ayarlıyo Allahınıza kurban sizin bee ben yaban ellerde kaldımmm kaldımmmm. Bu gruptakileri tenzih ediyorum ama insanların yaşadıkları yerin iklimine göre davrandığını düşünüyorum. Bu benim teorim

Bu çok güzelmiş bende bakayım.bedenlerden emin olamiyorum ya o yüzden cesaret edemedim henüz
Bende ya bir de hızlı kilo almaya başladım o yüzden belki hazirana bırakırım ama çokta geçe kalsın istemiyorum malım durumlardan

Ne zaman olcecekler mahirtoşu cerenim? Bence yaramıştır.
Ah bir bilseeeeeemmmm ah bir bilseeeeemmmm pozitifiiiiimmmm ptesi diye düşünüyorum hafta başında genelde bakıyorlar en son 1100 gram demişlerdi minik oğluşa
Bende ya bir de hızlı kilo almaya başladım o yüzden belki hazirana bırakırım ama çokta geçe kalsın istemiyorum malım durumlardan
Evet hep yedekte bi tane tutmak gerek bizim için ama göbekim sığmazsa da üzülürüm ya aldığım şeye

evet kaderdaşlsrım gece olduğuna göre ağrılar başladı mı
Eee bak bende şu an harika bir bel ağrısı ,boğaz ağrısı ve kulak ağrısı var var mı artıran yatakta doğruldum ve boş gözlerle etrafı izliyorum .Çünkü bu rahatsız yatakta şu an biraz daha yatarsam bu hastaneden bağırarak kaçacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…