- 13 Ekim 2011
- 7.091
- 12.692
- 448
- 35
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #28.741
Ah canım bu hayatta kimseyi memnun edemezsin o yüzden kendini memnun et, hele ki şu dönemde, anneleri de kocanı da takma, kafanın içindekileri de anlamasını bekleme, direkt iste derim, bu hayat böyledir ağlamayan bebeğe meme vermezler, sen kocanın da çocuğunu taşıyorsun ne demek maddi destek olmayacak, ne demek manevi destek olmayacak, direkt iste, ama suçlamadan kızmadan hakkın olduğunu bilerek, usulüne göre, tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır, hamilelik ekstra bizi hassas yapsa da sen istemediğin sürece bu hayatta kimse seni anlamaz, ben sevgi istiyorsam eşime bana sarıl derim, çalıştığım halde bana bu al derim, bebeğin şunu eksik alalım derim ne diye gocuncam onun da çocuğu olacak, eşi olarak da bana sevgi gösterecek o kadar bitti nokta sessiz olma derim canımMerhaba kızlar, benimde bu ara psikolojim aşırı bozuk. Kafayı yemek üzereyim. Herkese bozuluyorum. Küsüyorum. Çok yalnızım. Eşimle parasal sıkıntım var. Yani onun durumu iyi ama ben kendisinden para almamaya ant içtim. Şuan kredi kartını bidaha kullanmamak için kendime söz verdim. Koca parası yenmiyormuş gerçekten. Kendi işim de sıkıntılı. Kazanç sağlayamıyoruz. Maddi sıkıntı beni çok zorluyor zaten. Ailemde bu konuda sürekli üstüme geliyor. Annem bugün yine psikolojimi bozdu. Yiğenlerime bayram harçlığı vermemişim hediye almamışım vs. Kimse halden anlamıyor. Kendimi zor geçindiriyorum diyorum, bizi yokuşa sürüyorsun diyorlar. Eşime de soğudum. Boşansam gidecek yerim yok zaten. Bir kez kafa dinlemeye anneme gideyim dedim. Valizimi alıp gittim. Annem beni eve geri yolladı. O kadar dardayım ki. Bazen diyorum içeyim bir kutu ilaç kurtulayım herkesten. Ne anlayan var ne düşünen var. Herkes kendine hizmet hayır bekliyor. Kimse bu kızın ne ihtiyacı var demiyor. 1 gr yaşama sevincim varsa karnımdaki masumun hatrına. Ayakta kalma çabasından çok yoruldum. Allah sonumuzu hayretsin. Bu günler de geçer mi kızımla mutlu olur muyuz bir gün bilmiyorum
Hepimize huzur getirsinler inşallahSağol canım allah razı olsun sendenmesajımı okuyup beni anlayan yargılamayan açık aramayan birisi olduğunu bilmek bile o kadar iyi geldiki sende yavrunu sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Ay o gecelikler çok önemli bence ya.valla insan hastanede neyle yatacağını bilemiyor .ne alcaz bilmiyorum.ben hiç bişey bulamadım lohusa geceliği olarak.Anlık olarak çoğu eksiğimiz bitti kızlar sadece kendi pijama-geceliğim bir de hediyelik ve çikolatalarımız kaldı
Kuzum.surekli muz.kuru yemiş ceviz yiyorum tavsiye ederim faydası varAy maşallah neler yiyorsun da bebişlere gidiyor. Ben 25+5 te 835 gr çıktı seninkini duyunca az geldi biran
Canım bende düşündüm kapı süsünü falan ama ben hiç becerikli değilim o yüzden kötü olursa oturur ağlarım riske atmadımAy o gecelikler çok önemli bence ya.valla insan hastanede neyle yatacağını bilemiyor .ne alcaz bilmiyorum.ben hiç bişey bulamadım lohusa geceliği olarak.hediyelikleri de kendim yaparım heralde yatacak çok vaktim var
Bende kaşar öneririm 9 günde 300 gram aldirdi bebişe ☺☺Kuzum.surekli muz.kuru yemiş ceviz yiyorum tavsiye ederim faydası var
Kuzum.surekli muz.kuru yemiş ceviz yiyorum tavsiye ederim faydası var
Bu çok güzelmiş bende bakayım.bedenlerden emin olamiyorum ya o yüzden cesaret edemedim henüzCanım bende düşündüm kapı süsünü falan ama ben hiç becerikli değilim o yüzden kötü olursa oturur ağlarım riske atmadımben fisto buldum trendyolda iyi gider dedim yazın bir de önden düğmeli pijama alacağım iki tame yeter sanırım
Bak gecelik setini ekliyorum
Cossy By Aqua %100 Pamuklu Fistolu Hamile Lohusa Gecelik Sabahlık Takım - Fiyatı, Yorumları
Cossy By Aqua %100 Pamuklu Fistolu Hamile Lohusa Gecelik Sabahlık Takım yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ay bende artık son günlerde avakado ceviz kaju falan onlara düştüm .odamda minik bi buzdolabım var ve içi avakado dolumahir bey tosun olsun diye uğraşıyorum ama inşallah işe yarıyordur.Kaşarı da az önce ayıptır söylemesi ekmek arası bi gömdüm ki eşim şoklar içinde kalakaldı yanına bi de en zararlısından kola olsaydı sabah olsun da ilk iş bi kola aldırayım ay
Ya memleketimin insanı hemen sıcacık hemen kaynaşıyo ayarlıyo Allahınıza kurban sizin beeHaftaya için ayarlamaya çalışalım
Bende ya bir de hızlı kilo almaya başladım o yüzden belki hazirana bırakırım ama çokta geçe kalsın istemiyorum malım durumlardanBu çok güzelmiş bende bakayım.bedenlerden emin olamiyorum ya o yüzden cesaret edemedim henüz
Evet kaldığımız yerden devamevet kaderdaşlsrım gece olduğuna göre ağrılar başladı mı
Bu mesajı iki büklüm yazıyoreeeevet kaderdaşlsrım gece olduğuna göre ağrılar başladı mı
Ah bir bilseeeeeemmmm ah bir bilseeeeemmmm pozitifiiiiimmmmNe zaman olcecekler mahirtoşu cerenim? Bence yaramıştır.
Evet hep yedekte bi tane tutmak gerek bizim içinBende ya bir de hızlı kilo almaya başladım o yüzden belki hazirana bırakırım ama çokta geçe kalsın istemiyorum malım durumlardan
Eee bak bende şu an harika bir bel ağrısı ,boğaz ağrısı ve kulak ağrısı varevet kaderdaşlsrım gece olduğuna göre ağrılar başladı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?