- 5 Kasım 2022
- 1.443
- 3.096
- 53
- 27
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #28.761
Bende öyle bir de fiyatlarda gereksiz yüksekAh bir bilseeeeeemmmm ah bir bilseeeeemmmm pozitifiiiiimmmmptesi diye düşünüyorum hafta başında genelde bakıyorlar en son 1100 gram demişlerdi minik oğluşa
Evet hep yedekte bi tane tutmak gerek bizim içinama göbekim sığmazsa da üzülürüm ya aldığım şeye
Bebeğin için hiiiiç umursamadann kullanacaksın o kartı. Çektir bebeğin tüm ihtiyaçlarını çyşe de aranız bozul böyle de . Eşlik yapamıyor barı babalığı düzgün yapmış olur. Uzakta olanlar anlamıyor işte. Herkes ne yaşadığını bilir. Sabret canım bebeğin geldiğinde onunla çok mutlu günleriniz olacqkEvet eşimle sıkıntılıyım. Yani zaten kimseden bir şey isticek biri değilim. Eşim bile olsa hep kendi ayaklarımın üstünde durmaya çalıştım. Ama durumu iyi olduğu halde ayda yolda bir şey istesem yapmıyor. Varlık içinde yokluk yaşıyorum resmen. Ama annesi kardeşi istedimi koşarak alıyor ertesi gün. Kredi kartı verdi. Rahat etmem için mi takip etmek için mi belli değil. Oraya gitmişsin buraya gitmişsin diye inceleyip duruyor. Kullandığıma pişman oluyorum. Çok yıprandım gerçekten. Artık beklentiye girmicem kendi imkanımla yaşıycam dedim. Ama insanlar durumumu da anlamıyor. Aynı ildeyiz mesafede koyamıyorum. Canım çok sıkkın canım ya
Yok canım kongredeymiş o yüzden aramadım.Ankara’da değil sanırım .o yüzden Ptesiye kadar bekleme konusunda anlaştık eşimle.ptesi yine bi hareket olmazsa arayacağım.
Çok pahalı ben özellikle uygun arıyorum çünkü doğum sonrası ben bi kere kullanacağım kesin .bi daha yüzüne bakılmazBende öyle bir de fiyatlarda gereksiz yüksek
Tükendiiim diye bağırıcamEvet kaldığımız yerden devam
Ay bendee gözlerim kapanıyo ama bacak kalça ağrım buna müsade etmiyoBu mesajı iki büklüm yazıyoreeeuykusuzluk, ağrı, mide ekşimesi combosuyla çeneme vurdu gerginliğim
Ah kıyamamm senin ağrılar çeşitlenmiş benimde bacak kalça ağrısııııEee bak bende şu an harika bir bel ağrısı ,boğaz ağrısı ve kulak ağrısı varvar mı artıran yatakta doğruldum ve boş gözlerle etrafı izliyorum .Çünkü bu rahatsız yatakta şu an biraz daha yatarsam bu hastaneden bağırarak kaçacağım
Canım benimkide iş toplantısı bahanesiyle baya ormanlık alanda otelde ve ben ağrılardan annemde uyumaya çalışıyorum çok gıcık bi durum ben baba olmak istiyorumBugün 7-8 kere ağladım ve şu anda da ağlamamak için kendimi zor tutuyorum ya.eşim işten o kadar yorgun geldi ki yattığı an uyudu fosur fosur.Ve ben yalnız kalmaktan hiç hoşlanmıyorum .ruhum çekildi ,psikolojik sanırım bi kaşıntı tuttu.Şu an gözümden süzülen bir damlayla birlikte sırtımı kaşımaya çalışıyorum serum koluma batıyor .Sabah 5.30 da uyanacağım aklıma geldikçe iyice deliriyorumyarabbi aklıma mukayyet ol
Yavrum Kayseri liyim ama bakma ömrümde en uzun kaldığım memleket AdanaYa memleketimin insanı hemen sıcacık hemen kaynaşıyo ayarlıyo Allahınıza kurban sizin beeben yaban ellerde kaldımmm kaldımmmm. Bu gruptakileri tenzih ediyorum ama insanların yaşadıkları yerin iklimine göre davrandığını düşünüyorum. Bu benim teorim
Taabiiiisi bebişim el ağrı ve uyusmalari, mide yangınları ejderhaya bağladım yine. Toto ve vajina kemik ağrıları da TOP5 teevet kaderdaşlsrım gece olduğuna göre ağrılar başladı mı
Valla ben de dayanamıyorum o dediğine , yine aldırdım eşimeEşim Maraştaydı yarın dönüyo Adana üzeri dönecek hemen köseye ve kazım büfeye uğruyosun dedimbide yol kenarlarında karpuz çıkmıştır kap gel diye diye liste verdim adama inşallah Bengime yarar pozitifbiri
Hey maşallah anası daha bu cocuuum napsinAh bir bilseeeeeemmmm ah bir bilseeeeemmmm pozitifiiiiimmmmptesi diye düşünüyorum hafta başında genelde bakıyorlar en son 1100 gram demişlerdi minik oğluşa
Evet hep yedekte bi tane tutmak gerek bizim içinama göbekim sığmazsa da üzülürüm ya aldığım şeye
Ay o da hiç çekilmez ya.magnezyum kullanıyor musun ?Tükendiiim diye bağırıcam
Ay bendee gözlerim kapanıyo ama bacak kalça ağrım buna müsade etmiyo
Ah kıyamamm senin ağrılar çeşitlenmiş benimde bacak kalça ağrısıııı
Canım benimkide iş toplantısı bahanesiyle baya ormanlık alanda otelde ve ben ağrılardan annemde uyumaya çalışıyorum çok gıcık bi durum ben baba olmak istiyorum
Kız çok da yemiyim ya çocuğu zor tutuyorum zaten iyice şişmesin di miHey maşallah anası daha bu cocuuum napsin
Yaa sen has Adanalı olmuşsun pozitifimm hiç Kayseriyi falan karıştırmaYavrum Kayseri liyim ama bakma ömrümde en uzun kaldığım memleket Adanaben de artık Adana li sayılırım değil mi
Valla ben de dayanamıyorum o dediğine , yine aldırdım eşimekarpuz malesef çok pahalı ama. Adana da bile böyleyse... 170 TL ye aldık bugün düşün ay kızların canı çekmez inşallah ya
Ye bebeğim ye aşkım bebek beslensin büyüsün tosun olsun adının hakkini versinKız çok da yemiyim ya çocuğu zor tutuyorum zaten iyice şişmesin di mi
Yaa sen has Adanalı olmuşsun pozitifimm hiç Kayseriyi falan karıştırmabakma benim anne baba Adanalı bende Adanalıyım ama Mersinde büyüdüm, yaşadım daha çok. 2010dan beri yokum oralarda ama birileri gelecekse oralardan illa memleketten boğazımdan bişey geçsin istiyom bu arada o karpuz fiyatı neyy yaaa ayy doğru dedin valla inşallah hiçbirinin canı çekmez
Yaaa kocada yok arabada bende valla basıp gelesim geldi şehir hastanesine ha şu mesajın üstüneee. Az kaldıı cerennBugün 7-8 kere ağladım ve şu anda da ağlamamak için kendimi zor tutuyorum ya.eşim işten o kadar yorgun geldi ki yattığı an uyudu fosur fosur.Ve ben yalnız kalmaktan hiç hoşlanmıyorum .ruhum çekildi ,psikolojik sanırım bi kaşıntı tuttu.Şu an gözümden süzülen bir damlayla birlikte sırtımı kaşımaya çalışıyorum serum koluma batıyor .Sabah 5.30 da uyanacağım aklıma geldikçe iyice deliriyorumyarabbi aklıma mukayyet ol
Ah arkadaşım vallahi bişey söyleyim mi sizi çok seviyorumYaaa kocada yok arabada bende valla basıp gelesim geldi şehir hastanesine ha şu mesajın üstüneee. Az kaldıı cerenn
İçiyorum içiyorum bana mısın demiyo aman ölcekler rahatlıktan gelsin bir hafta trip hakettiAy o da hiç çekilmez ya.magnezyum kullanıyor musun ?
bu babalardaki rahatlığı napıcaz ya .bebeği biz taşıyalım ,bebek büyüdükçe biz yorulalım ,türlü sorunla biz mücadele edelim ,gün gelince biz doğuralım ,biz emzirelim,biz uykusuz kalalım . e onlar da iş toplantısına otele gitsin ,çok yoruldum deyip otursun uyusun .kafalarını kırmak lazım da iyi dayanıyoruz
Maşallah kuzumBende kaşar öneririm 9 günde 300 gram aldirdi bebişe ☺☺
O kaşıntı psikolojik değil bence hamileliktenBugün 7-8 kere ağladım ve şu anda da ağlamamak için kendimi zor tutuyorum ya.eşim işten o kadar yorgun geldi ki yattığı an uyudu fosur fosur.Ve ben yalnız kalmaktan hiç hoşlanmıyorum .ruhum çekildi ,psikolojik sanırım bi kaşıntı tuttu.Şu an gözümden süzülen bir damlayla birlikte sırtımı kaşımaya çalışıyorum serum koluma batıyor .Sabah 5.30 da uyanacağım aklıma geldikçe iyice deliriyorumyarabbi aklıma mukayyet ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?