2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Bende öyle bir de fiyatlarda gereksiz yüksek

Bebeğin için hiiiiç umursamadann kullanacaksın o kartı. Çektir bebeğin tüm ihtiyaçlarını çyşe de aranız bozul böyle de . Eşlik yapamıyor barı babalığı düzgün yapmış olur. Uzakta olanlar anlamıyor işte. Herkes ne yaşadığını bilir. Sabret canım bebeğin geldiğinde onunla çok mutlu günleriniz olacqk

C Cerito naptın aradın mı doktoru canımm
Yok canım kongredeymiş o yüzden aramadım.Ankara’da değil sanırım .o yüzden Ptesiye kadar bekleme konusunda anlaştık eşimle.ptesi yine bi hareket olmazsa arayacağım.

Bugün 7-8 kere ağladım ve şu anda da ağlamamak için kendimi zor tutuyorum ya.eşim işten o kadar yorgun geldi ki yattığı an uyudu fosur fosur.Ve ben yalnız kalmaktan hiç hoşlanmıyorum .ruhum çekildi ,psikolojik sanırım bi kaşıntı tuttu.Şu an gözümden süzülen bir damlayla birlikte sırtımı kaşımaya çalışıyorum serum koluma batıyor .Sabah 5.30 da uyanacağım aklıma geldikçe iyice deliriyorum yarabbi aklıma mukayyet ol

Evet kaldığımız yerden devam
Tükendiiim diye bağırıcam
Bu mesajı iki büklüm yazıyoreee uykusuzluk, ağrı, mide ekşimesi combosuyla çeneme vurdu gerginliğim
Ay bendee gözlerim kapanıyo ama bacak kalça ağrım buna müsade etmiyo
Ah kıyamamm senin ağrılar çeşitlenmiş benimde bacak kalça ağrısıııı

Canım benimkide iş toplantısı bahanesiyle baya ormanlık alanda otelde ve ben ağrılardan annemde uyumaya çalışıyorum çok gıcık bi durum ben baba olmak istiyorum

Yavrum Kayseri liyim ama bakma ömrümde en uzun kaldığım memleket Adana ben de artık Adana li sayılırım değil mi

evet kaderdaşlsrım gece olduğuna göre ağrılar başladı mı
Taabiiiisi bebişim el ağrı ve uyusmalari, mide yangınları ejderhaya bağladım yine. Toto ve vajina kemik ağrıları da TOP5 te

Valla ben de dayanamıyorum o dediğine , yine aldırdım eşime karpuz malesef çok pahalı ama. Adana da bile böyleyse... 170 TL ye aldık bugün düşün ay kızların canı çekmez inşallah ya

Hey maşallah anası daha bu cocuuum napsin

Tükendiiim diye bağırıcam

Ay bendee gözlerim kapanıyo ama bacak kalça ağrım buna müsade etmiyo

Ah kıyamamm senin ağrılar çeşitlenmiş benimde bacak kalça ağrısıııı
Ay o da hiç çekilmez ya.magnezyum kullanıyor musun ?
Canım benimkide iş toplantısı bahanesiyle baya ormanlık alanda otelde ve ben ağrılardan annemde uyumaya çalışıyorum çok gıcık bi durum ben baba olmak istiyorum
bu babalardaki rahatlığı napıcaz ya .bebeği biz taşıyalım ,bebek büyüdükçe biz yorulalım ,türlü sorunla biz mücadele edelim ,gün gelince biz doğuralım ,biz emzirelim,biz uykusuz kalalım . e onlar da iş toplantısına otele gitsin ,çok yoruldum deyip otursun uyusun .kafalarını kırmak lazım da iyi dayanıyoruz

Yaa sen has Adanalı olmuşsun pozitifimm hiç Kayseriyi falan karıştırma bakma benim anne baba Adanalı bende Adanalıyım ama Mersinde büyüdüm, yaşadım daha çok. 2010dan beri yokum oralarda ama birileri gelecekse oralardan illa memleketten boğazımdan bişey geçsin istiyom bu arada o karpuz fiyatı neyy yaaa ayy doğru dedin valla inşallah hiçbirinin canı çekmez

Zaten kendimi de Adana li hissediyordum ben

Şarjım bitti kızlar ben bu midemde yangınlarla bakim uyuyabilecek miyim hepinize iyi geceler ben yatar gaari sabah erkenden kalkıp acıktık der ogluşlar zati Güneş hanım hiç doymuyor hep aç, neyse yattım ben Allah rahatlık versin hepimize

Yaaa kocada yok arabada bende valla basıp gelesim geldi şehir hastanesine ha şu mesajın üstüneee. Az kaldıı cerenn

Yaaa kocada yok arabada bende valla basıp gelesim geldi şehir hastanesine ha şu mesajın üstüneee. Az kaldıı cerenn
Ah arkadaşım vallahi bişey söyleyim mi sizi çok seviyorum sanki yıllardır hepinizi tanıyo gibiyim bu samimiyetiniz o kadar güzel hissettiriyor ki ,gelmiş kadar oldun

İçiyorum içiyorum bana mısın demiyo aman ölcekler rahatlıktan gelsin bir hafta trip haketti

O kaşıntı psikolojik değil bence hamilelikten benim ilk hamileliğimde bu haftalarda başlamıştı kabariyordu tenim ve 1 haftadır gogsumden kolostrum geliyor o yuzden son 2/3 gundur o kaşintılar tekrar başladı hormonlardan oluyor canım. Ağlamak iyi geliyorsa ağla canım arada bi bana da geliyor ama ağlarken midem bulanmaya başladığı için onuda yapamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…