- 4 Ağustos 2022
- 418
- 993
- 23
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #28.781
Çok güzel ben de burda yaptırdım hastane çıkışını ,güle güle giysin kuzucukBu arada bi sürü olumsuzluk içinde sonunda bebişimizin hastane çıkışı kapı süsü ve yastık siparişini verdik teyzelerimiz1 aya gelir insallah
Benim de Ataşehir .Bakirkoy, senin?
Teşekkür ederiz canım aminÇok güzel ben de burda yaptırdım hastane çıkışını ,güle güle giysin kuzucuk
Çok güzeller canım güle güle giy ama bizim burası yazın çok sıcak o yüzden kısa kollu yada askılı bakıyorum acaba kısa kollu modellerde var mıKızlar Günaydın pijama takımlarından bahsetmissiniz ben bunları aldım. Krem gibi olan biraz ince iç gösteriyor ama Bi şekilde evde de giyerim diye iade etmedim . Esnek yapıları var çok büyük almadım üstüme emanet gibi durmasın diye
Cnaım benımse dün öyleydi acaba bebeklerin büyüme atağı falan mı günlerimizde çok yakın çünküKızlar günaydın bu sabah kramplarim çok oluyor ya yandan
Teşekkür ederim. Tesettürlü olunca hastane icin uzun kollu ince bunları buldum anca .evde mümkün değil giydiremez kimse uzun kollu .şimdiden şort tisort geziyorum .agustos a eyvah eyvahÇok güzeller canım güle güle giy ama bizim burası yazın çok sıcak o yüzden kısa kollu yada askılı bakıyorum acaba kısa kollu modellerde var mı
Ben de bugün ayrı bir sistim ya gece de çok ağrım oldu ellerimde. Ama kendim ettim. Akşam 9 da ekmek arası etli bisiler yedim hazır. O da beni puf böreği gibi sisirdiGünaydın kızlar bugün ayaklarımın şişliğinden bastıkça canım yanıyo ben artık geri sayım yapcam yok bitmez böyle
Benim doktor ne zaman gel dedi duymadım valla ama ayda bir sanki yine devam böyle...Günaydın kizlar. Kontrolümüz vardi sabah. 27+2 yiz haftasiyla uyumlu cikti. 1 kilo 118 gr olmusuz boyda 36 cm :) gelisimi suyu vs normal çok şükür.
Doktoruma rahim agzi kisaligi durumumu anlattim. Kendisi 3.1 mm ölctü suan gayet iyi progestan kullanmana gerek yok dedi. Baska sehirde yasadigimi anlattm kisaligin baska ciktgni felan. Bide karnim aksamlari cok taş gibi oluyor kasilmami ayirt edemiyorum dedim. Her ihtimale karsi icimin rahat etmesi icin Nst ye bagladi beni. Nst sonucuna gore alttanda bakacakti. Çok şükür Nst sonuclarim normal geldi Alttan bakimmi dedi yok hocam dedim. Oda bencede gerek yok dedi:) bundan sonra ayda bir degil 2 haftada bir gelmeye baslayacaksn dedi. artik rutin böyleymiskizcem gene yuzunu goremedik cunku plesante önde oldugu icin yuzunu kapatiyodu minigimin normal dogum pozisyonunu almis dedi doktor. Bas asagida ayaklar yukaridaymis nst ilk kez deneyimledim biseysi yokmus
Aaa oraya bakmak hiç aklıma gelmedi bir orayada bakayım canımTeşekkür ederim. Tesettürlü olunca hastane icin uzun kollu ince bunları buldum anca .evde mümkün değil giydiremez kimse uzun kollu .şimdiden şort tisort geziyorum .agustos a eyvah eyvah.kısa kollu vardır muhakkak hatta suwen de çok güzel takımlar vardı kısa kollu kumaşları fln harikaydı
Gözün Aydın canım çok şükür çok sevındım sorun olmamasınaGünaydın kizlar. Kontrolümüz vardi sabah. 27+2 yiz haftasiyla uyumlu cikti. 1 kilo 118 gr olmusuz boyda 36 cm :) gelisimi suyu vs normal çok şükür.
Doktoruma rahim agzi kisaligi durumumu anlattim. Kendisi 3.1 mm ölctü suan gayet iyi progestan kullanmana gerek yok dedi. Baska sehirde yasadigimi anlattm kisaligin baska ciktgni felan. Bide karnim aksamlari cok taş gibi oluyor kasilmami ayirt edemiyorum dedim. Her ihtimale karsi icimin rahat etmesi icin Nst ye bagladi beni. Nst sonucuna gore alttanda bakacakti. Çok şükür Nst sonuclarim normal geldi Alttan bakimmi dedi yok hocam dedim. Oda bencede gerek yok dedi:) bundan sonra ayda bir degil 2 haftada bir gelmeye baslayacaksn dedi. artik rutin böyleymiskizcem gene yuzunu goremedik cunku plesante önde oldugu icin yuzunu kapatiyodu minigimin normal dogum pozisyonunu almis dedi doktor. Bas asagida ayaklar yukaridaymis nst ilk kez deneyimledim biseysi yokmus
Oh maşallah içinde rahat etmiş oldu canım mis gibiGünaydın kizlar. Kontrolümüz vardi sabah. 27+2 yiz haftasiyla uyumlu cikti. 1 kilo 118 gr olmusuz boyda 36 cm :) gelisimi suyu vs normal çok şükür.
Napcaz böyle pozitifim ben 7den sonra bişey de yemiyorum anlamadım ki kızçen acıktıysa yicen tabi kızBen de bugün ayrı bir sistim ya gece de çok ağrım oldu ellerimde. Ama kendim ettim. Akşam 9 da ekmek arası etli bisiler yedim hazır. O da beni puf böreği gibi sisirdiama çok acikmistim artık güneş canımı yakarcasina vurmaya başlamıştı. Gömdüm gece valla napim. Hala şişliğim devam ediyor geri sayım ben de yapacam aklımda
Benim doktor ne zaman gel dedi duymadım valla ama ayda bir sanki yine devam böyle...Chanandler Bong artık sen gidince bir sor bakım kaç hafta sonra gelecez diye
Benim doktor ne zaman gel dedi duymadım valla ama ayda bir sanki yine devam böyle...Chanandler Bong artık sen gidince bir sor bakım kaç hafta sonra gelecez diye
Canim verdi de hic net degil. plesante tam yuzunun ustune denk geliyor yani goruntusu hic net degil karsimdaki ekranda da gosterdi doktor kafasinin ustunde eşi garibimin
Sagolasin canim normalde benimde 28deydi randevum ben erken gittm. Sizinde muhtemelen 2 haftaya ceker artikGözün Aydın canım çok şükür çok sevındım sorun olmamasınabizi 4 hafta sonda çağırdı 28+6 da herhalde ondan sonra bizimde 2 haftada bire döner 4 hafta hiç geçmez bana şimdi
Aynen canim rahatladm cidden çok şükür. Rabbim darda olan herkesi feraha kavuştursunOh maşallah içinde rahat etmiş oldu canım mis gibipek nazlı cimcime
Ceritom çok teşekkür ederim. Sen doktorunla iletisim kurabildin mi onceki sayfalari okuyamadm da. Kacirdim mi bisey
Ayy Allah sağlıkla kavuştursun hepimiziCanim verdi de hic net degil. plesante tam yuzunun ustune denk geliyor yani goruntusu hic net degil karsimdaki ekranda da gosterdi doktor kafasinin ustunde eşi garibimin. Son haftalara dogru goruruz net dedi. Bekleyecegim artik
Sagolasin canim normalde benimde 28deydi randevum ben erken gittm. Sizinde muhtemelen 2 haftaya ceker artik
Aynen canim rahatladm cidden çok şükür. Rabbim darda olan herkesi feraha kavuştursunbu arada yan sedyemde nstte olan baska kadin vardi onunda ikizdi ikiside kizmis aklima sen geldn hemen:) 32. Haftalarindaydi onlarda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?