- 9 Temmuz 2008
- 1.873
- 2.536
- 658
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #28.801
Henüz gelmedi yapılıyor bakalımTeşekkür ederiz canım aminsizinki geldi mi memnun kaldın mı
Ayyy cok ilginc ve guzel bir tesaduf ciddenAyy Allah sağlıkla kavuştursun hepimizidünde bir arkadaşım parkta ikiz görmüş kızların fotosunu attı anneleriyle muhabbet ederken demiş işte arkadaşımda ikizlere hamile sizinkilerin isimleri ne onlarında Doğa Duruymuş tüylerim diken diken oldu
Zamla ilgili bişey dediler mi haziran temmuzda gelir vs diyeKizlar hastaneyle dogum ucretini konustum. Sezaryen dogum 15binden 11 bine düsüyor esimin kurum anlasmasndan dolayi. Normal dogumda 9 bine dusuyor gene anlasmadan dolayi.
28 yaşındayım klozette ben de öyleyim onu çok iyi anlıyorum agjdjdkKızlar ya birşey söyleyeceğimbenim kız lazımlaga kaka yapınca hemen kalkiyor b*kuna bakıp oğurmeye başlıyor iğreniyor napacam ben bu kızla ya kakasını atıyoruz ozaman tekrar oturuyo habire kontrol ediyor kaka yaptımı diye yapınca b*kun ustunde oturmak istemiyor
Ayy kızlar balkonunda karıncalar oluştu bizde ilaç almıştık balkonu temizledim sonra ilacı sıktım çok durmadım balkonda ama spreyli yani yüzüme filan gelmiş mıdır bilmiyorum sonra pişman oldum ben niye ilaçladım diye zararı olmaz dimi elimi yüzümü yıkadım bol suyla kokusu yoktu ilacın teneffüs etmişimdir ama içime dert oldu yanbol oksijen al açık hava daa kal.
Ayran iç canım, bol su iç. Korkma bişey olmamıştır Allahın izniyleAyy kızlar balkonunda karıncalar oluştu bizde ilaç almıştık balkonu temizledim sonra ilacı sıktım çok durmadım balkonda ama spreyli yani yüzüme filan gelmiş mıdır bilmiyorum sonra pişman oldum ben niye ilaçladım diye zararı olmaz dimi elimi yüzümü yıkadım bol suyla kokusu yoktu ilacın teneffüs etmişimdir ama içime dert oldu yani
Canım doktorum şehir dışındaymış.kongredeymiş.o yüzden henüz aramadım ptesi gelir diye düşünüyorumCeritom çok teşekkür ederim. Sen doktorunla iletisim kurabildin mi onceki sayfalari okuyamadm da. Kacirdim mi bisey
Zam gecen hafta gelmis canim. Muane ucretimizde 400 olmus. Yaza bidaha gelmez insallah yaaZamla ilgili bişey dediler mi haziran temmuzda gelir vs diye
Cok durmadiysan sikinti olmamistr. En basiti gözün genzin hafif yanardi. Skkinti olmamistr canim Allahin izniyleAyy kızlar balkonunda karıncalar oluştu bizde ilaç almıştık balkonu temizledim sonra ilacı sıktım çok durmadım balkonda ama spreyli yani yüzüme filan gelmiş mıdır bilmiyorum sonra pişman oldum ben niye ilaçladım diye zararı olmaz dimi elimi yüzümü yıkadım bol suyla kokusu yoktu ilacın teneffüs etmişimdir ama içime dert oldu yani
Bizde bugun başladik daha kaka yapmadı 2 kere lazımlıga 4 kere altına yaptı Allahim sabıŕ istiyorum bırakmıcam cok normalmiş sanırımKızlar ya birşey söyleyeceğimbenim kız lazımlaga kaka yapınca hemen kalkiyor b*kuna bakıp oğurmeye başlıyor iğreniyor napacam ben bu kızla ya kakasını atıyoruz ozaman tekrar oturuyo habire kontrol ediyor kaka yaptımı diye yapınca b*kun ustunde oturmak istemiyor
Ayyy canım o kadar sevindim her sey ne güzel maşallahhh yaaaGünaydın kizlar. Kontrolümüz vardi sabah. 27+2 yiz haftasiyla uyumlu cikti. 1 kilo 118 gr olmusuz boyda 36 cm :) gelisimi suyu vs normal çok şükür.
Doktoruma rahim agzi kisaligi durumumu anlattim. Kendisi 3.1 mm ölctü suan gayet iyi progestan kullanmana gerek yok dedi. Baska sehirde yasadigimi anlattm kisaligin baska ciktgni felan. Bide karnim aksamlari cok taş gibi oluyor kasilmami ayirt edemiyorum dedim. Her ihtimale karsi icimin rahat etmesi icin Nst ye bagladi beni. Nst sonucuna gore alttanda bakacakti. Çok şükür Nst sonuclarim normal geldi Alttan bakimmi dedi yok hocam dedim. Oda bencede gerek yok dedi:) bundan sonra ayda bir degil 2 haftada bir gelmeye baslayacaksn dedi. artik rutin böyleymiskizcem gene yuzunu goremedik cunku plesante önde oldugu icin yuzunu kapatiyodu minigimin normal dogum pozisyonunu almis dedi doktor. Bas asagida ayaklar yukaridaymis nst ilk kez deneyimledim biseysi yokmus
Bir de lazımliga oturtuyorum hemen geri kalkıyor bu olayı nasil çözeceğim bilmiyorumKızlar ya birşey söyleyeceğimbenim kız lazımlaga kaka yapınca hemen kalkiyor b*kuna bakıp oğurmeye başlıyor iğreniyor napacam ben bu kızla ya kakasını atıyoruz ozaman tekrar oturuyo habire kontrol ediyor kaka yaptımı diye yapınca b*kun ustunde oturmak istemiyor
Azıcıkta olsa iyi gelmiştir kuzum bakalım pazartesi ne dicek doktorlar inşallah en kısa zamanda eve geçersinAy az önce tekerlekli sandalyeyle bahçeye çıktık.Allahım sıcak havayı ,rüzgarı ,araba seslerini ne kadar özlemişim.15 dk oturmak bile o kadar iyi geldi ki .Şimdi gel de odada yatmaya devam et
Sabrın sonu selamet olacak Allah'ın izniyleAy az önce tekerlekli sandalyeyle bahçeye çıktık.Allahım sıcak havayı ,rüzgarı ,araba seslerini ne kadar özlemişim.15 dk oturmak bile o kadar iyi geldi ki .Şimdi gel de odada yatmaya devam et
Âmin canim. Allah hepimizin gönlünü ferahlara kavuştursun inşallah kurban oldugum RabbimAyyy canım o kadar sevindim her sey ne güzel maşallahhh yaaabüyüsün bakalım bıdıklar zaman böyle geçtikçe kalbim sıkısıyo heyecandan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?