2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ayyy cok ilginc ve guzel bir tesaduf cidden saglikla alalim hepimiz kucagimiza insallah canimm

Ayy kızlar balkonunda karıncalar oluştu bizde ilaç almıştık balkonu temizledim sonra ilacı sıktım çok durmadım balkonda ama spreyli yani yüzüme filan gelmiş mıdır bilmiyorum sonra pişman oldum ben niye ilaçladım diye zararı olmaz dimi elimi yüzümü yıkadım bol suyla kokusu yoktu ilacın teneffüs etmişimdir ama içime dert oldu yani

Kızlar ya birşey söyleyeceğim benim kız lazımlaga kaka yapınca hemen kalkiyor b*kuna bakıp oğurmeye başlıyor iğreniyor napacam ben bu kızla ya kakasını atıyoruz ozaman tekrar oturuyo habire kontrol ediyor kaka yaptımı diye yapınca b*kun ustunde oturmak istemiyor

28 yaşındayım klozette ben de öyleyim onu çok iyi anlıyorum agjdjdk

Merhaba canımlar ..burayı unutuyorum giremiyorum. Benim hamilelik bulantılar bitti karın ağrıları bel ağrıları kalça ağrıları başladı verdiğim kiloları da +2, şeklinde geri aldım baya agirlastim haliyle .iş yaparken nefes nefese kalıyorum eğilip kalkamıyorum. Allah'tan eşim sürekli yardımcı da yoksa ben pert.

Ayran iç canım, bol su iç. Korkma bişey olmamıştır Allahın izniyle

Ceritom çok teşekkür ederim. Sen doktorunla iletisim kurabildin mi onceki sayfalari okuyamadm da. Kacirdim mi bisey
Canım doktorum şehir dışındaymış.kongredeymiş.o yüzden henüz aramadım ptesi gelir diye düşünüyorum

Cok durmadiysan sikinti olmamistr. En basiti gözün genzin hafif yanardi. Skkinti olmamistr canim Allahin izniyle

Bizde bugun başladik daha kaka yapmadı 2 kere lazımlıga 4 kere altına yaptı Allahim sabıŕ istiyorum bırakmıcam cok normalmiş sanırım

Ayyy canım o kadar sevindim her sey ne güzel maşallahhh yaaa büyüsün bakalım bıdıklar zaman böyle geçtikçe kalbim sıkısıyo heyecandan :)

Bir de lazımliga oturtuyorum hemen geri kalkıyor bu olayı nasil çözeceğim bilmiyorum

Ay az önce tekerlekli sandalyeyle bahçeye çıktık.Allahım sıcak havayı ,rüzgarı ,araba seslerini ne kadar özlemişim.15 dk oturmak bile o kadar iyi geldi ki .Şimdi gel de odada yatmaya devam et
Azıcıkta olsa iyi gelmiştir kuzum bakalım pazartesi ne dicek doktorlar inşallah en kısa zamanda eve geçersin

Ay az önce tekerlekli sandalyeyle bahçeye çıktık.Allahım sıcak havayı ,rüzgarı ,araba seslerini ne kadar özlemişim.15 dk oturmak bile o kadar iyi geldi ki .Şimdi gel de odada yatmaya devam et
Sabrın sonu selamet olacak Allah'ın izniyle

Ayyy canım o kadar sevindim her sey ne güzel maşallahhh yaaa büyüsün bakalım bıdıklar zaman böyle geçtikçe kalbim sıkısıyo heyecandan :)
Âmin canim. Allah hepimizin gönlünü ferahlara kavuştursun inşallah kurban oldugum Rabbim

Hic sorma bugün ilk kez dogumdan konustuk doktorumla. Benide bi heycan aldi senin demen gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…