- 28 Mayıs 2020
- 2.658
- 8.198
- 108
- 32
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #28.821
CeritooomAy az önce tekerlekli sandalyeyle bahçeye çıktık.Allahım sıcak havayı ,rüzgarı ,araba seslerini ne kadar özlemişim.15 dk oturmak bile o kadar iyi geldi ki .Şimdi gel de odada yatmaya devam et
benim kız alisik canim 6/7 ayından beri lazımliga oturuyor ama son 1 hafta 10 gündür beni taklit etmeye başladı mide bulantılarım varken altını zor değiştiriyordum hem ögrüyordumBizde bugun başladik daha kaka yapmadı 2 kere lazımlıga 4 kere altına yaptı Allahim sabıŕ istiyorum bırakmıcam cok normalmiş sanırım
normaldir canim kaç yaşında benimki 19 aylık dahaBir de lazımliga oturtuyorum hemen geri kalkıyor bu olayı nasil çözeceğim bilmiyorum
22 aylik cnm ve şuan beze geri döndük sanırım üşüttü hemen degistirmeme rağmen altina etti degistridm yurudu yine etti böyle tekrarladı doğalgazda yaniyor ama bilemedim ne yapsamnormaldir canim kaç yaşında benimki 19 aylık daha
23 aylik oldu hatta22 aylik cnm ve şuan beze geri döndük sanırım üşüttü hemen degistirmeme rağmen altina etti degistridm yurudu yine etti böyle tekrarladı doğalgazda yaniyor ama bilemedim ne yapsam
Canim hamilelikte depresyon çok yaşanilan bir durummuş. Belkide suan boyle bir döneme girdin ve hersey sana kötü geliyor. Eşinle bu cocugu isteyerek mi yaptiniz yoksa beklemediginiz bir zamanda mi oldu hamilelik? Bende calismiyorum mesela. 3 yildir evliyiz. Para hic istemem eşimden. O zaten verir ama hamilelikte ekstra cocuk alisverisleri olunca ister istemez bende mahcup oluyorum kendime olan masraflarimi kıstım ister istemez. Hastanesi muane ucreti derken bizde darlandik. Demem o ki maddiyat zaten genel herkesin sorunuyken bebek bekleyenler icin daha sikintili malesef. Heleki ilk bebekse. Yani yegenlern konusuna gelcek olursamda boyle bisi icin söylenmesi laf olmasi banada sacma geldi. Olsa verirsin illaki kaldiki demekki bu zamana kdr veriyormussun galiba. Insan her zmn hazirlikli olmayabilir haklisin. Ama lutfen su kutu ilac muhabbetlerini aklindan yureginden gecirme.inan o raddede olcak dertler degil bunlar. Bebegin saglikli sen biyolojik olarak sagliklisn. Mental olarak ferahlaman gerekiyor buda eşinle anlasarak konusursan icini dökersen orta yol bulunur ve belkide iletisimsizlikten olan anlasmazliginizi cozebilirsnzMerhaba kızlar, benimde bu ara psikolojim aşırı bozuk. Kafayı yemek üzereyim. Herkese bozuluyorum. Küsüyorum. Çok yalnızım. Eşimle parasal sıkıntım var. Yani onun durumu iyi ama ben kendisinden para almamaya ant içtim. Şuan kredi kartını bidaha kullanmamak için kendime söz verdim. Koca parası yenmiyormuş gerçekten. Kendi işim de sıkıntılı. Kazanç sağlayamıyoruz. Maddi sıkıntı beni çok zorluyor zaten. Ailemde bu konuda sürekli üstüme geliyor. Annem bugün yine psikolojimi bozdu. Yiğenlerime bayram harçlığı vermemişim hediye almamışım vs. Kimse halden anlamıyor. Kendimi zor geçindiriyorum diyorum, bizi yokuşa sürüyorsun diyorlar. Eşime de soğudum. Boşansam gidecek yerim yok zaten. Bir kez kafa dinlemeye anneme gideyim dedim. Valizimi alıp gittim. Annem beni eve geri yolladı. O kadar dardayım ki. Bazen diyorum içeyim bir kutu ilaç kurtulayım herkesten. Ne anlayan var ne düşünen var. Herkes kendine hizmet hayır bekliyor. Kimse bu kızın ne ihtiyacı var demiyor. 1 gr yaşama sevincim varsa karnımdaki masumun hatrına. Ayakta kalma çabasından çok yoruldum. Allah sonumuzu hayretsin. Bu günler de geçer mi kızımla mutlu olur muyuz bir gün bilmiyorum
az daha bekle canim bizde komple bezi brakmadik havaların daha sıcak olmasını bekliyorum lazimligi odaya al hep göster sor kaka çişi varmi diye benimki söylüyor varmi yok mu diye okadar zorlanacagimi zannetmiyorum erken başlamanın artıları da bunlar bence22 aylik cnm ve şuan beze geri döndük sanırım üşüttü hemen degistirmeme rağmen altina etti degistridm yurudu yine etti böyle tekrarladı doğalgazda yaniyor ama bilemedim ne yapsam
Maşallah pozitifim harika gidiyorsunCanlar ben de avokado, hergun muhakkak bir yumurta hatta 2 yumurta,domates peynir zeytin vs li bir kahvaltim var. süt muz yulaf fıstık ezmesi karışımı olan bir kahvaltim var , son haftalarda ceviz yemeye de çok dikkat ettim. Günlük bir maden suyum var. Günlük en az 3 lt su, bu otomatikman oluyor vücudum istiyor. Vitaminlerimi hiç aksatmiyorum. Kalsiyum magnezyum demir hapim ve multivitaminim. Onun dışında çay kahve kola nerdeyse aynen devam gebelik öncesi gibi... Benim genelde kahvaltilarim çok saglam. Bikac gündür de kaşar çok tüketiyorum. Ne yiyorsun diye soranlara fikir olsunakşamları da genelde proteinli bir yemek oluyor et balık tavuk gibi. Balık çok tuketemiyorum... Biz de bir ayda 550 Gr almışız teyzeleri. Yediklerimizi yiyin
İnsallah canım bende dün sipariş oluşturdum Haziran gibi gelmiş olurHenüz gelmedi yapılıyor bakalımUmarım içimize siner
Canim benimde oluyodu bu hafta. Doktora soyledim. Normal dedi. Sanci olsa duzenli araliklarla olur ve artarak devam eder onu anlarsn dedi. Mesela bebek toplanmasida normalmis. Pozisyon degistir veya bikac saate illaki gecer dedi. Artarak devam eden bir agrin olursa sadece hemen gelirsin hastaneye dedi.Cnaım benımse dün öyleydi acaba bebeklerin büyüme atağı falan mı günlerimizde çok yakın çünkü
Ben de öyleyim kuzum yazlığı süpürdüm sildim ve battery lowMerhaba canımlar ..burayı unutuyorum giremiyorum. Benim hamilelik bulantılar bitti karın ağrıları bel ağrıları kalça ağrıları başladıverdiğim kiloları da +2, şeklinde geri aldım baya agirlastim haliyle .iş yaparken nefes nefese kalıyorum eğilip kalkamıyorum. Allah'tan eşim sürekli yardımcı da yoksa ben pert.
Sağol kuzucugum siz de oylesiniz. Bu arada evet bundan sonra haftada 250 Gr alacağı aylar geliyor.Maşallah pozitifim harika gidiyorsundoktor banada kilosu gayet iyi dedi. Bende kahvaltiya cok önem veririm. En sevdigim ögündür kendisi günde 2 haslanmis yumurta kesin yerim ve cok peynir ve kasar. Esim diyor sana peynir yetistiremiyorum ama cok seviyorum gebelikte daha dikkat ediyorum. Ve tahin pekmez de kilo aldiriyormus mutlaka yemeye calisirim. muz cok yedim bu ara kabizlik yapti biraz ara verdim eşim karadenizli olunca evde findik eksik olmuuor cevizi cok sevemedigmden findik cok yiyorum bende. Asil kilo almalari bundan sonra baslicak dedi dr
Ay çok teşekkür ederim canım içimi rahatlattın benımde çok hafif bazen oluyor düne göre iyiyim şükürler olsun ki, riskte olunca endişelendim ve dün çok idrara çıktım belki de diyorum ayaklarımı üşüttümCanim benimde oluyodu bu hafta. Doktora soyledim. Normal dedi. Sanci olsa duzenli araliklarla olur ve artarak devam eder onu anlarsn dedi. Mesela bebek toplanmasida normalmis. Pozisyon degistir veya bikac saate illaki gecer dedi. Artarak devam eden bir agrin olursa sadece hemen gelirsin hastaneye dedi.
ne demek canim rica ederim. Ve bu atak haftasi var cidden. Bir ayın icinde bir hafta bende mutlaka bir anormal giden bisey oluyor dikkat ettim. Ya regl olcakmis gibi kasik agrisi ya vajina agrisi vs. Ama dinlenince geciyor.Ay çok teşekkür ederim canım içimi rahatlattın benımde çok hafif bazen oluyor düne göre iyiyim şükürler olsun ki, riskte olunca endişelendim ve dün çok idrara çıktım belki de diyorum ayaklarımı üşüttüm
sen kafaya koydugunu yapan bir karaktersin poztifim onu hissediyorum zayifcik olursun dogumdan sonraSağol kuzucugum siz de oylesiniz. Bu arada evet bundan sonra haftada 250 Gr alacağı aylar geliyor.O yarım kilo almış ben 2 nasıl olacaksa bilmem
Ay meraktan öldük festiii ne istiyorlar senin şu hesabındanKızlar sizi çok özledim. Merak eden, yazan, soran herkesi ayrı ayrı kalbinden öpüyorum
Anlamadığım bir şekilde giremedim telefonumdan ve bilgisayarımdan. Şimdi birden açıldı ama ne kadar sürecek bilmiyorumceza da almamışım, internet ayarlarıyla ilgili birşeydi sanırım.
Bebişim bu sefer birşey yapmamışlar. Sordum özellikle uçuruldum mu diye geçmişi silin yazdılar sadece. Neler denedim olmadı. Şimdi durup dururken açıldı. İnşallah birdaha olmaz ya.Ay meraktan öldük festiii ne istiyorlar senin şu hesabından
Yaaa korktum biseymi oldu diyee cok şükür iyisin canimm yaaKızlar sizi çok özledim. Merak eden, yazan, soran herkesi ayrı ayrı kalbinden öpüyorum
Anlamadığım bir şekilde giremedim telefonumdan ve bilgisayarımdan. Şimdi birden açıldı ama ne kadar sürecek bilmiyorumceza da almamışım, internet ayarlarıyla ilgili birşeydi sanırım.
Yolunda bebişim. Dün raporluydum baya yattım, dinlendim. Kocam dönüyor sanırım bugünYaaa korktum biseymi oldu diyee cok şükür iyisin canimm yaaözledim kizzzzz seniii. Hersey yolunda miii ?
HosgeldinnnKızlar sizi çok özledim. Merak eden, yazan, soran herkesi ayrı ayrı kalbinden öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?