- 22 Mayıs 2012
- 11.002
- 30.556
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #28.841
Çok şükür iyiyiz. Bulut kuşum babası gidince bir sakinleşti ama son 2 gündür pıtır pıtır kendini toparladıHosgeldinnnyaa sana ya da bulut beye bir sey oldu diye korktum ben dee, cok sukur iyisiniz aliskin degil buralar sensizliğe
OH oh gözünaydın canimm. Valla sen telafi edersn merak etmeYolunda bebişim. Dün raporluydum baya yattım, dinlendim. Kocam dönüyor sanırım bugünZiyaretçi olarak bile giremedim bu sefer hep geri kaldım kız konulardan
Ağzını yer teyzesiOH oh gözünaydın canimm. Valla sen telafi edersn merak etmebugün kontrolüm vardi hersey yolundaymis teysesi 1118 gr olmusuz yuzunu net goremedik ama sagligi yerinde cok şükür. Senin kontrol ne zaman bidahaki
Amin canım Orası öyle tabii Yeter ki sağlıklı olsunlar ama benim durum farklı kız naz'dan değil plasentanın yerleşiminden dolayı yüzü Bulanık gözüküyor yani kızın bir suçu yok Suç plasentaninAğzını yer teyzesibal fındığı maşallah
Bebiş sağlıkları düzgün olsun, yüzünü elbet görüceksin. Bende öyle beklerken içim gidiyodu seni çok iyi anlıyorum. Birde ben hamileliği sevmedim malum ama yüzünü görünce bir değişik oldum sanki sevdim gibi. O yüzden görmekte bu işin bir parçası bence inşallah nazlı fındık biran önce göstermek ister2 hafta sonra bebişim benim
Evet önemli olan dinlenince geçmesi diyorlar canımne demek canim rica ederim. Ve bu atak haftasi var cidden. Bir ayın icinde bir hafta bende mutlaka bir anormal giden bisey oluyor dikkat ettim. Ya regl olcakmis gibi kasik agrisi ya vajina agrisi vs. Ama dinlenince geciyor.
Kdhshsjj o zaman azıcıkta olsa görünüyor mu? O zaman bebişim sana doğumda müthiş bir sürpriz olucakAmin canım Orası öyle tabii Yeter ki sağlıklı olsunlar ama benim durum farklı kız naz'dan değil plasentanın yerleşiminden dolayı yüzü Bulanık gözüküyor yani kızın bir suçu yok Suç plasentanin
Canım benim de 2. saat şekerim yüksek çıktı. Doktorum 2-3 gün açlık tokluk bak ona göre değerlendirelim dedi. Direkt ilaç vs vermedi çünkü içtiğimiz şey safi şeker. Belki normal yemekte o kadar yükselmiyordur veya düşüyordur. Tabi ben bakamadım daha. Tek başıma parmaktan bakmak istemiyorum. Yarından itibaren bakacağım inşallah.Merhaba kızlar gebelik şekerim 1. Saatin sonunda 188 çıktı aşırı moralim bozukdoktoruma da ulaşamadım şimdi süreç nasıl ilerlicek bilen var mı? Googlemak istemiyorum, tecrübesi olan var mı?
Aynen canim hayirlisi bakalimKdhshsjj o zaman azıcıkta olsa görünüyor mu? O zaman bebişim sana doğumda müthiş bir sürpriz olucak
Gidince sorarim ben canım, iki haftaya düşürür mu bilmem bizimki biraz rahat diye belki 3 haftaya gel derBenim doktor ne zaman gel dedi duymadım valla ama ayda bir sanki yine devam böyle...Chanandler Bong artık sen gidince bir sor bakım kaç hafta sonra gelecez diye
Festiii hoşgeldinKızlar sizi çok özledim. Merak eden, yazan, soran herkesi ayrı ayrı kalbinden öpüyorum
Anlamadığım bir şekilde giremedim telefonumdan ve bilgisayarımdan. Şimdi birden açıldı ama ne kadar sürecek bilmiyorumceza da almamışım, internet ayarlarıyla ilgili birşeydi sanırım.
Hoşbuldum kuzum, jdhshsj çenesi düşüğüm bebişim her şeyin içinde olunca hissedilmiştirFestiii hoşgeldinay korktuk valla yokluğun da hemen hissedildi sonra bekle dur neyse ki iyiymişsin. Çerezler filan mi girmeni engellemiş
Bebeğim bence en güzeli olmuş. Gecenin körlerine kadar sizi çalıştırıyorlardı, hamile mamile dinlemiyorlardı. Zam konusunda da hakkını yediler. İyi olmuş bence o kaotik ortamdan uzaklaşman. İşini yaparsın, stresten uzak kalırsın, bedenen de aşırı yorulmazsın.ffestinalente bizde artık eve kapandık arkadaşım rahim ağzı kısalmam başlamış doktor ofis gezme falan hiçbiri yok dedi erken doğum tehdidi evden çalışabilir raporu yazdı eve kapattı beni camdan kediler gibi dışarıyı izliyorum
Aman aman deme kız yani şu anlık her sabah anneme gidip geliyorum araçla 10 dk bidahaki ay temelli annemlerde kalıcam arabada sarsıyo ediyo diye o değil geçende 4-5 elbise aldım kendime şimdi yazın tiril tiril giyerim diye odadan odaya giycem artıkBebeğim bence en güzeli olmuş. Gecenin körlerine kadar sizi çalıştırıyorlardı, hamile mamile dinlemiyorlardı. Zam konusunda da hakkını yediler. İyi olmuş bence o kaotik ortamdan uzaklaşman. İşini yaparsın, stresten uzak kalırsın, bedenen de aşırı yorulmazsın.
Hiç mi çıkmayacaksın? Şöyle yarım saat olsun bir temiz hava alabilsen o bile çok iyi gelirdi ama çıkmayacaksan da sorun etme bebişim sağlığınız yerinde olsun da gerisini hep telafi edicez Allahın izniyle
Keşke bana da yazsa diyesim geliyor ama enerjimi bozmamak için demiyprım dhshhshsjj
Canım eşimle bende kan uyuşmazlığı var benim negatif onun pozitif bana şubatın başında bir test yaptırmıştı negatif çıkmıştı. En son gittiğimde de iğne olcak mıyım karından diye sordum testin negatif çıktı yapmıcaz muhtemelen gibi birşey dedi ama o iğne 28. Haftada yapılıyor diye üstünde durmadım. Ben yaptırmaya zorlıcam korkuyorum kan uyuşmazlığından çünküKızlar aranızda 28.haftada kan uyuşmazlığı testine giren yada girecek olan var mı?
Ayyyy iyi ki geldin kız meraktan çatladık burda.Hoşgeldin tekrar
Bizde de var. 28.haftada gel testini yapalım ona göre değerlendirelim dedi. Zaten o haftadan ömce riskli bir durum yaşarsan kanama vs. gibi hemen yapacağız beklemeden gel demişti 16.haftada. Çok şükür riskli bir durum yaşanmadı. Eğer testin negatifse yapmıyorlar diye biliyorum çünkü aranızda uyuşmazlık olmadığını gösteriyor. Doğumdan sonra yapabiliyorlar 2.bebekte sıkıntı yaratmaması açısından. İğne için değil tekrar test için danışabilirsin belki, kafan daha rahat olur.Canım eşimle bende kan uyuşmazlığı var benim negatif onun pozitif bana şubatın başında bir test yaptırmıştı negatif çıkmıştı. En son gittiğimde de iğne olcak mıyım karından diye sordum testin negatif çıktı yapmıcaz muhtemelen gibi birşey dedi ama o iğne 28. Haftada yapılıyor diye üstünde durmadım. Ben yaptırmaya zorlıcam korkuyorum kan uyuşmazlığından çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?