- 11 Kasım 2012
- 2.005
- 5.891
- 358
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #28.861
Evet olabilir gerçi dediğin doğru ikinci çocukta riskli oluyormuş iki hafta sonra gittiğimde soracağım bakalım tersiz anacım kanımız bile uyuşmamışBizde de var. 28.haftada gel testini yapalım ona göre değerlendirelim dedi. Zaten o haftadan ömce riskli bir durum yaşarsan kanama vs. gibi hemen yapacağız beklemeden gel demişti 16.haftada. Çok şükür riskli bir durum yaşanmadı. Eğer testin negatifse yapmıyorlar diye biliyorum çünkü aranızda uyuşmazlık olmadığını gösteriyor. Doğumdan sonra yapabiliyorlar 2.bebekte sıkıntı yaratmaması açısından. İğne için değil tekrar test için danışabilirsin belki, kafan daha rahat olur.
Benim doktorum 28.haftada igne vurucaz demisti sonraki gebeliklerde sikinti yasamamam icin ama bunu söylediğinde 6 haftalik hamileydim. Bidaha da sormadimKızlar aranızda 28.haftada kan uyuşmazlığı testine giren yada girecek olan var mı?
Gerçekten he, benim kan grubunu sormak da hiç aklıma gelmemişti teee nikah işlemlerinde öğrenmiştimEvet olabilir gerçi dediğin doğru ikinci çocukta riskli oluyormuş iki hafta sonra gittiğimde soracağım bakalım tersiz anacım kanımız bile uyuşmamış
Bana dün 28.haftanda gelmeyi unutma dediBenim doktorum 28.haftada igne vurucaz demisti sonraki gebeliklerde sikinti yasamamam icin ama bunu söylediğinde 6 haftalik hamileydim. Bidaha da sormadimhaftaya muayeneye gidicem bi sorayim canim iyi hatirlattin bi 28 haftada bide bebek pozitifse dogumdan sonra vurulacak igne bildigim kadariyla
Ay bu baya ilginçmişşş ilk kez duydumGerçekten he, benim kan grubunu sormak da hiç aklıma gelmemişti teee nikah işlemlerinde öğrenmiştimİşin garibi, benim annem de babam da pozitif, ben nasıl çocukları olarak negatif çıkıyorum bilmiyorum
Jsjjsjs illa dışarıda mı giyicen kuşum giyer giyer balkona çıkarsınAman aman deme kız yani şu anlık her sabah anneme gidip geliyorum araçla 10 dk bidahaki ay temelli annemlerde kalıcam arabada sarsıyo ediyo diye o değil geçende 4-5 elbise aldım kendime şimdi yazın tiril tiril giyerim diye odadan odaya giycem artıkaman kuduruklar azıcık daha dursunlarda razıyım ben doğduklarında eve sokmıcam onları zaten
Çok geçmiş olsun kuzum. Neyseki Mahir kuşu da sende iyisinAyyyy iyi ki geldin kız meraktan çatladık burda.Hoşgeldin tekrarcanım ben aynı bıraktığın gibiyim ,hala yatıyorum hastanede.sabah akşam nts,toco,günlük serumum iğnem hapım devam.daha ne kadar kalıcıyım bilmiyorum pazartesiyi bekliyorum sen nasılsın canım özlettin kendini
Ahahaha neyse özlemişsindir gördüğünde kocanı geçer sinirinÇok geçmiş olsun kuzum. Neyseki Mahir kuşu da sende iyisindaha da iyi olacaksınız inşallah. Fotonu gördüm maşallah ne güzel olmuşsun nasıl oluyor hastahane de yemek ekmek mevzuları zorlanıyor musun bebişim? Birde tek misin?
İyiyim ben canım. Tam hazır kocamda yok konuşmanın dibine vururum dediğim zamanda başıma gelenler biraz keyfimi kaçırdı ama olsun döndüm. Bu sefer ziyaretçi olarak bile gelemedim. Dün akşam kocam beyle ufak bir tartışma yaşadık ona sıkıldım ama bugün iyiyim. Uzaktan olunca sinirimi alamadım bu gece geliyor dört gözle bekliyorumkayıran Allah onu kayırsın der susarım
Çok özlemiştim ama dün kaçırdı kendi bilir sinirimi her türlü alırımAhahaha neyse özlemişsindir gördüğünde kocanı geçer sinirin
Kuzum bende evde yatıyorum bugün kasıgimda belde adet ağrısı gibi oluyor ? Canım.sen nasilsn
Geçmiş olsun bebişim. Az kaldı çol şükür 3 - 3.5 ay sonra bebişlerimize kavuşacağız, bugünleri unutacağızKuzum bende evde yatıyorum bugün kasıgimda belde adet ağrısı gibi oluyor ? Canım.sen nasilsn
Canım çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun kuzum. Neyseki Mahir kuşu da sende iyisindaha da iyi olacaksınız inşallah. Fotonu gördüm maşallah ne güzel olmuşsun nasıl oluyor hastahane de yemek ekmek mevzuları zorlanıyor musun bebişim? Birde tek misin?
İyiyim ben canım. Tam hazır kocamda yok konuşmanın dibine vururum dediğim zamanda başıma gelenler biraz keyfimi kaçırdı ama olsun döndüm. Bu sefer ziyaretçi olarak bile gelemedim. Dün akşam kocam beyle ufak bir tartışma yaşadık ona sıkıldım ama bugün iyiyim. Uzaktan olunca sinirimi alamadım bu gece geliyor dört gözle bekliyorumkayıran Allah onu kayırsın der susarım
Canım çok haklısın inşallah zamanı gelince hep güzel anılar biriktiririz hayırlısıylaCeritooomhepsinin tadini cikaracaksin Allahin izniyle. Mesela kötü ne zaman bisey yasasam hep sunu dusunurum bi yandan. Ya sonsuza kadar surmeyecek. Biyerde bitecek. Sonu güzel olsun yeterki çok baharlar yazlar göreceksiniz Allahin izniyle Mahir bebekle
Çok şükür ki onlar var bebeğim ya. Ne kadar önemli insanın ailesinin sahip çıkması, destek olmasıCanım çok teşekkür ederimyemekler pek iç açıcı değil ama anneler yapıp getiriyorlar sağolsunlar akşamları ve haftasonları eşim kalıyor haftaiçi gündüzleri de annem kaldı bi hafta ,bi hafta anneannem kaldı ,bu hafta sanırım kayınvalidem kalacak.İnşallah güzel geçer bu hafta da ,rahat edebilirim inşallah
Akşama ringde kozlarınızı paylaşın bakalım sen hakkından gelirsin kesin ,sana güveniyoruzvalla yokluğunu hepimiz hissettik bir daha olmaması dileğiyle
İki pozitiften negatif olabiliyor özellikle 0 grubunda görülebiliyor. Bende dün baktım çocuğum hangi kan gruplarını olabilir diye☺ dikkatimi çekti içinizde varsa biriniz A biriniz B ise hepsini oluyor (A-B-AB-0 bunların pozitif veya negatifiGerçekten he, benim kan grubunu sormak da hiç aklıma gelmemişti teee nikah işlemlerinde öğrenmiştimİşin garibi, benim annem de babam da pozitif, ben nasıl çocukları olarak negatif çıkıyorum bilmiyorum
Hiç belli olmaz. Her süreç farklı. Ben keseyi 6 haftalıkken görmüştüm. En doğru sonucu beta testi verir. Oda hemen çıkıyor aslında ne zaman vereceksiniz?İlişkiden 30 reglimden 17 gün geçti doktor ultrasonla baktı gebelik yok dedi kan istedi sizce olsa çoksa mıydı ultrasonda
Cuma verdim pazartesi çıkıcak evde yaptığım idrar testleri negatif ama bilemiyorumHiç belli olmaz. Her süreç farklı. Ben keseyi 6 haftalıkken görmüştüm. En doğru sonucu beta testi verir. Oda hemen çıkıyor aslında ne zaman vereceksiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?