2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Evet olabilir gerçi dediğin doğru ikinci çocukta riskli oluyormuş iki hafta sonra gittiğimde soracağım bakalım tersiz anacım kanımız bile uyuşmamış

Kızlar aranızda 28.haftada kan uyuşmazlığı testine giren yada girecek olan var mı?
Benim doktorum 28.haftada igne vurucaz demisti sonraki gebeliklerde sikinti yasamamam icin ama bunu söylediğinde 6 haftalik hamileydim. Bidaha da sormadim haftaya muayeneye gidicem bi sorayim canim iyi hatirlattin bi 28 haftada bide bebek pozitifse dogumdan sonra vurulacak igne bildigim kadariyla

Evet olabilir gerçi dediğin doğru ikinci çocukta riskli oluyormuş iki hafta sonra gittiğimde soracağım bakalım tersiz anacım kanımız bile uyuşmamış
Gerçekten he, benim kan grubunu sormak da hiç aklıma gelmemişti teee nikah işlemlerinde öğrenmiştim İşin garibi, benim annem de babam da pozitif, ben nasıl çocukları olarak negatif çıkıyorum bilmiyorum

Bana dün 28.haftanda gelmeyi unutma dedi Hiç aklımdan çıkmıyo ki diyemedim, gelicem dedim. 2 tane olduğunu bilmiyordum ama sabahtan kan alacaklarını, eğer iğne vurulması gerekiyorsa günlük yatış vereceklerini biliyorum gözlem altında tutmak için. Ama genelde geceyi geçirmiyoruz bi komplikasyon olmazsa dedi, o yüzden sabahtan gel ki öğleden önce tüm sonuçlar çıkmış ne yapacağımız netleşmiş olsun dedi.

Jsjjsjs illa dışarıda mı giyicen kuşum giyer giyer balkona çıkarsın siteyse evin bahçesine inersin

Allahım sağlık sıhhat versin de dediğin gibi hepsi hallolur

Çok geçmiş olsun kuzum. Neyseki Mahir kuşu da sende iyisin daha da iyi olacaksınız inşallah. Fotonu gördüm maşallah ne güzel olmuşsun nasıl oluyor hastahane de yemek ekmek mevzuları zorlanıyor musun bebişim? Birde tek misin?

İyiyim ben canım. Tam hazır kocamda yok konuşmanın dibine vururum dediğim zamanda başıma gelenler biraz keyfimi kaçırdı ama olsun döndüm. Bu sefer ziyaretçi olarak bile gelemedim. Dün akşam kocam beyle ufak bir tartışma yaşadık ona sıkıldım ama bugün iyiyim. Uzaktan olunca sinirimi alamadım bu gece geliyor dört gözle bekliyorum kayıran Allah onu kayırsın der susarım

Ahahaha neyse özlemişsindir gördüğünde kocanı geçer sinirin

Ahahaha neyse özlemişsindir gördüğünde kocanı geçer sinirin
Çok özlemiştim ama dün kaçırdı kendi bilir sinirimi her türlü alırım bugün olmasa da yarın belki hamburger alırsa sinirim geçer bilemedim şuan beni birşeyle tatmin etmesi lazım yoksam işi zor. Bakayım ne hediye aldı belki ordan kurtarır paçayı

Canım çok teşekkür ederim yemekler pek iç açıcı değil ama anneler yapıp getiriyorlar sağolsunlar akşamları ve haftasonları eşim kalıyor haftaiçi gündüzleri de annem kaldı bi hafta ,bi hafta anneannem kaldı ,bu hafta sanırım kayınvalidem kalacak.İnşallah güzel geçer bu hafta da ,rahat edebilirim inşallah

Akşama ringde kozlarınızı paylaşın bakalım sen hakkından gelirsin kesin ,sana güveniyoruz valla yokluğunu hepimiz hissettik bir daha olmaması dileğiyle

Canım çok haklısın inşallah zamanı gelince hep güzel anılar biriktiririz hayırlısıyla

Çok şükür ki onlar var bebeğim ya. Ne kadar önemli insanın ailesinin sahip çıkması, destek olması

Hdjdjdjj sus sus allahım korusun. Kudurdum evde. Tam da modumdaydım varya ama içimde patladı. Neyse bir daha olmasın amin

Hdjdj bakma carlarım ama şu hayatta beni ikna edebilen tek insan kendisi o yüzden çokta şeyedemiyorum, niyetim hakkından gelmek ama o işini biliyor kesin kandırıcak birşeyi vardır

İki pozitiften negatif olabiliyor özellikle 0 grubunda görülebiliyor. Bende dün baktım çocuğum hangi kan gruplarını olabilir diye☺ dikkatimi çekti içinizde varsa biriniz A biriniz B ise hepsini oluyor (A-B-AB-0 bunların pozitif veya negatifi maşallah )bilginiz olsun

İlişkiden 30 reglimden 17 gün geçti doktor ultrasonla baktı gebelik yok dedi kan istedi sizce olsa çoksa mıydı ultrasonda
Hiç belli olmaz. Her süreç farklı. Ben keseyi 6 haftalıkken görmüştüm. En doğru sonucu beta testi verir. Oda hemen çıkıyor aslında ne zaman vereceksiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…