2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ben istemiyorum Allah isteyene versin ama çok tedirginim olsaydı çıkar mıydı sizce ultrasonda
İstemiyorsanız rahat konuşabilirim
Ultrasonda belki belli olmazdı ama 47 gün olmuş ilişkinin üzerine. Testte mutlaka çıkardı silik bile olsa. Düşük bir ihtimal olması.

Kızlar nasil yengem siparis etmis bana L beden 90 kiloya kadar yaziyor ben suan 71 oldum cok mu bol gelir hastahane icin almış

Eklentiler

• Screenshot_20230506-203405_Trendyol.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 125
Hoş geldin canım benim

Sagol canim haklisin bilip onlem almak cok onemli bu arada hosgeldin valla merak etmeye baslamistik

Yaptığım idrar testleri negatifti 10 tane falan yaptım 2 günde bir onlarda çıkar mıydı peki

Normal kaset testler de hepimiz adet günü gibi bile silik de olsa çift çizgiyi gördük (erken gebelik testlerinde adete 1 hafta kala bile sonuç çıkabiliyor ama sen 10 tane test yaptım diyorsun birinden birinde çıkardı büyük ihtimal)
Arkadaşlar söylemiş zaten karından baktı ise gözükmesi imkansız alttan bakınca bile bu tarihte bir ihtimal çünkü beta değeri dediğimiz değerin alttan gözükmesi için bile 1500 falan olması gerekiyor, pazartesi netleşir hakkında hayırlısı

Sagol canim haklisin bilip onlem almak cok onemli bu arada hosgeldin valla merak etmeye baslamistik
Tabii bebişim bunların hepsi normal içimizde bir canlı büyüyor, vücut adapte olmaya çalışıyor onunda işi zor hiç sıkma canını. Parmaktan bak dedi mi sana da?

Vallahi ulaşamadım dumanla haber yollicaktım en son

Doktorum kongrede henüz ulaşamadım canım pazartesi inş haber ederim sana da

Ya benim ilişki tarihim belli tam 1 ay önce yine de görünmez miydi çok telaş yapıyorum pozitif çıkıcak diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…