- 22 Mayıs 2012
- 11.002
- 30.556
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #28.881
İstiyorsanız allahım nasip etsin. Testte genelde çıkıyor ama dediğim gibi her süreç farklı. Belki sizin de bu şekilde olacaktırCuma verdim pazartesi çıkıcak evde yaptığım idrar testleri negatif ama bilemiyorum
Ben istemiyorum Allah isteyene versin ama çok tedirginim olsaydı çıkar mıydı sizce ultrasondaİstiyorsanız allahım nasip etsin. Testte genelde çıkıyor ama dediğim gibi her süreç farklı. Belki sizin de bu şekilde olacaktır
Geç döllenme var ama ilişki üzerinden 1 ay geçmiş geç döllenme olsa bile zaten çoktan çıkardı stres olmuş olabilirsinizİlişkiden 30 reglimden 17 gün geçti doktor ultrasonla baktı gebelik yok dedi kan istedi sizce olsa çoksa mıydı ultrasonda
İstemiyorsanız rahat konuşabilirimBen istemiyorum Allah isteyene versin ama çok tedirginim olsaydı çıkar mıydı sizce ultrasonda
Hoş geldin canım benimKızlar sizi çok özledim. Merak eden, yazan, soran herkesi ayrı ayrı kalbinden öpüyorum
Anlamadığım bir şekilde giremedim telefonumdan ve bilgisayarımdan. Şimdi birden açıldı ama ne kadar sürecek bilmiyorumceza da almamışım, internet ayarlarıyla ilgili birşeydi sanırım.
ustan baktıysa gözükmez altan bakarsa gorur ama en iyisi kan testi tabikiİlişkiden 30 reglimden 17 gün geçti doktor ultrasonla baktı gebelik yok dedi kan istedi sizce olsa çoksa mıydı ultrasonda
Yaptığım idrar testleri negatifti 10 tane falan yaptım 2 günde bir onlarda çıkar mıydı pekiustan baktıysa gözükmez altan bakarsa gorur ama en iyisi kan testi tabiki
olsa cikardi canim belkide stres yaptigin icin adet gecikmesi yaşıyorsunYaptığım idrar testleri negatifti 10 tane falan yaptım 2 günde bir onlarda çıkar mıydı peki
Güzelmiş modeli daha doğuma var biraz daha kilo alınır elbet bence normal olur hem rahatda olur dar gelse giyilmezKızlar nasil yengem siparis etmis bana L beden 90 kiloya kadar yaziyor ben suan 71 oldum cok mu bol gelir hastahane icin almış
Sagol canim haklisin bilip onlem almak cok onemliCanım benim de 2. saat şekerim yüksek çıktı. Doktorum 2-3 gün açlık tokluk bak ona göre değerlendirelim dedi. Direkt ilaç vs vermedi çünkü içtiğimiz şey safi şeker. Belki normal yemekte o kadar yükselmiyordur veya düşüyordur. Tabi ben bakamadım daha. Tek başıma parmaktan bakmak istemiyorum. Yarından itibaren bakacağım inşallah.
Hiç moralini bozma. Bilip önlem alınması daha kıymetli.
Hoşbuldum, şükür kavuşturanaHoş geldin canım benim
Yaptığım idrar testleri negatifti 10 tane falan yaptım 2 günde bir onlarda çıkar mıydı peki
Tabii bebişim bunların hepsi normal içimizde bir canlı büyüyor, vücut adapte olmaya çalışıyor onunda işi zorSagol canim haklisin bilip onlem almak cok onemlibu arada hosgeldin valla merak etmeye baslamistik
Doktorum kongrede henüz ulaşamadım canımTabii bebişim bunların hepsi normal içimizde bir canlı büyüyor, vücut adapte olmaya çalışıyor onunda işi zorhiç sıkma canını. Parmaktan bak dedi mi sana da?
Vallahi ulaşamadım dumanla haber yollicaktım en son
Güzel haberlerle geleceğinden şüphem yokDoktorum kongrede henüz ulaşamadım canımpazartesi inş haber ederim sana da
Ya benim ilişki tarihim belli tam 1 ay önce yine de görünmez miydi çok telaş yapıyorum pozitif çıkıcak diyeNormal kaset testler de hepimiz adet günü gibi bile silik de olsa çift çizgiyi gördük (erken gebelik testlerinde adete 1 hafta kala bile sonuç çıkabiliyor ama sen 10 tane test yaptım diyorsun birinden birinde çıkardı büyük ihtimal)
Arkadaşlar söylemiş zaten karından baktı ise gözükmesi imkansız alttan bakınca bile bu tarihte bir ihtimal çünkü beta değeri dediğimiz değerin alttan gözükmesi için bile 1500 falan olması gerekiyor, pazartesi netleşir hakkında hayırlısı
Herşeyden tedirgin olmaya başladım ben. Ne normal ne değil anlayamıyorum kuşum. Yine de tedbiren de olsa gitsen miKızlar genitalde zonklama hissediyorum regl sancısı gibi vuruyor normal mi bu durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?