- 11 Kasım 2012
- 2.005
- 5.891
- 358
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #28.901
Az önce ps kavgası yaptık.... gel pes atalım dedi... sana bir atarım dedimBu gece boşanmazsak daha da boşanmayız dostlarkocamın bana hediyesine bakar mısınız hayatımda ps oynamamış ve nefret etmiş bir insanım. Renkliyi bana almış umarım şakadır
Beta hemen çıkan bir testti benim ki 2 saatte çıkmıştı. E nabızdan baktınız mı? Belki çıkmıştır?Ya benim ilişki tarihim belli tam 1 ay önce yine de görünmez miydi çok telaş yapıyorum pozitif çıkıcak diye
JsjshsjsjjsjsjsjsAz önce ps kavgası yaptık.... gel pes atalım dedi... sana bir atarım dedim
Sistemde hata vardı ben doktora gittiğim gün o sebepten doktora gittiğim bile görünmüyor maalesefBeta hemen çıkan bir testti benim ki 2 saatte çıkmıştı. E nabızdan baktınız mı? Belki çıkmıştır?
Ben zannetmiyorum bu kadar zamanda belli olurdu. 27 kasım bizim ilişki tarihimizdi. 6 aralıkta testim silik çıktı. Bu kadar sürede bile gösterdi o testler. Sizin muhtemelen başka bir durumdan dolayı gecikmiştir.
Anladım. Bence siz ferah olun bebek konusunda. Bunca zaman bir şekilde belli olurdu.Sistemde hata vardı ben doktora gittiğim gün o sebepten doktora gittiğim bile görünmüyor maalesef
İki pozitiften negatif olabiliyor özellikle 0 grubunda görülebiliyor. Bende dün baktım çocuğum hangi kan gruplarını olabilir diye☺ dikkatimi çekti içinizde varsa biriniz A biriniz B ise hepsini oluyor (A-B-AB-0 bunların pozitif veya negatifimaşallah )bilginiz olsun
Bende öyleyim bacım. 2 kaşık alıyorum doyuyorum, aklım hep yiyemediklerimde kalıyorHep acıkıyorum ama istediğim gibi yiyemiyorum yerim dar kızlar yabebek biraz yukarılara çıkmaya başladığından beri iştah çok yer yok
Demi gelsin bakalm dener atarim fotoGüzelmiş modeli daha doğuma var biraz daha kilo alınır elbet bence normal olur hem rahatda olur dar gelse giyilmez
Canım güle güle giy.Kızlar nasil yengem siparis etmis bana L beden 90 kiloya kadar yaziyor ben suan 71 oldum cok mu bol gelir hastahane icin almış
Evet bu performans bize doğumdan sonra lazım aslında :) yiyemeyince mide kazınıyor sanki açım gibi midem bulanıyor bideBende öyleyim bacım. 2 kaşık alıyorum doyuyorum, aklım hep yiyemediklerimde kalıyoraslında varya tam diyetlik zamandı nasılsa yiyemiyorum inşallah doğumdan sonra da böyle olur amin
Bir sağlıkla bebişlere kavuşalım da birde ağustos anaları diyette grubu açarızEvet bu performans bize doğumdan sonra lazım aslında :) yiyemeyince mide kazınıyor sanki açım gibi midem bulanıyor bideüçüncü trimester böyleymiş galiba yesen de yemesende kilo alıyorsun ve yoruluyorsun
Ooo 2.ler göze alınmış ben spiral araştırmaya başladımBir sağlıkla bebişlere kavuşalım da birde ağustos anaları diyette grubu açarızbirbirimizi gazlayıp hepsinden kurtuluruz kiloların
Benim 1. Trimester gibi olduğu için hala 3. Ye gelemedim benceama ahdım olsun 2. Bebişte premmmses gebelik geçiricem
Benimki prenses gebeliğe yakın geçti valla şu ana kadar çok sıkıntı bulantı yaşamadımBir sağlıkla bebişlere kavuşalım da birde ağustos anaları diyette grubu açarızbirbirimizi gazlayıp hepsinden kurtuluruz kiloların
Benim 1. Trimester gibi olduğu için hala 3. Ye gelemedim benceama ahdım olsun 2. Bebişte premmmses gebelik geçiricem
Bebiş benimde ikizlerim olsaydı bende bakardım ne güzel aynı anda iki bebişOoo 2.ler göze alınmış ben spiral araştırmaya başladım
Hayat herkese adil davranmıkdksjsbsnBenimki prenses gebeliğe yakın geçti valla şu ana kadar çok sıkıntı bulantı yaşamadımbundan sonrası da öyle böyle geçer artık çoğu gitti azı kaldı beyaaa az kaldı
Çok teşekkür ederim cnm şükür açtı o kadar cok korkmuşum ki gideceğim günün gecesi uçuklamış dudaklarım strese soktum kendi kendimi Allahım sağlıklı sekilde kavuşalım yavrularımıza insallahCanım güle güle giy.
Boy önemli bebişim. 165 in 90 ıyla, 175 in 90 o bir değil. Gelsin giyip bakarsın. İçine sindiyse beğendiysen ona höre bir beden büyük veya küçük bakarsın. Valla zor pijama takımı bulmak ben hala bulamadım. Şort-tişört ikilisi yapıcam gibi duruyor hiç pijama işlerine girmicem gibi
Bu arada Bebiş elini açmış, bal böreğigözün aydın.
Çok şükürÇok teşekkür ederim cnm şükür açtı o kadar cok korkmuşum ki gideceğim günün gecesi uçuklamış dudaklarım strese soktum kendi kendimi Allahım sağlıklı sekilde kavuşalım yavrularımıza insallah
Bende pek boy yok ya 163 um ama gören 170 sanıyor bacaklar uzun dediğin gibi gelince deneyeceğiz, diğer doğumumda normal pijama takımı giymiştim içime dert etmişim lohusa takımını
Ah canım benim umarım dediğin gibi olur eve t istersem yaparım da işte bakalım şartlar ne getireceksen kafaya koydugunu yapan bir karaktersin poztifim onu hissediyorum zayifcik olursun dogumdan sonrabenim dr gene kilomu sormadi yaa o sormuyor ben mutlu oh yemeye devam
Hep acikiyorum ayı gibi yiyorum 2 saate yine açım hatta önce güneş tekmeliyor. Sonra midem gurulduyor, o benden önce açlık sinyali veriyor yani...Hep acıkıyorum ama istediğim gibi yiyemiyorum yerim dar kızlar yabebek biraz yukarılara çıkmaya başladığından beri iştah çok yer yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?