2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Bu gece boşanmazsak daha da boşanmayız dostlar kocamın bana hediyesine bakar mısınız hayatımda ps oynamamış ve nefret etmiş bir insanım. Renkliyi bana almış umarım şakadır
Az önce ps kavgası yaptık.... gel pes atalım dedi... sana bir atarım dedim

Ya benim ilişki tarihim belli tam 1 ay önce yine de görünmez miydi çok telaş yapıyorum pozitif çıkıcak diye
Beta hemen çıkan bir testti benim ki 2 saatte çıkmıştı. E nabızdan baktınız mı? Belki çıkmıştır?

Ben zannetmiyorum bu kadar zamanda belli olurdu. 27 kasım bizim ilişki tarihimizdi. 6 aralıkta testim silik çıktı. Bu kadar sürede bile gösterdi o testler. Sizin muhtemelen başka bir durumdan dolayı gecikmiştir.

Sistemde hata vardı ben doktora gittiğim gün o sebepten doktora gittiğim bile görünmüyor maalesef

Annem de babam da A Pozitif, bilmiyorum artık bilimsel olarak açıklaması nedir

Hep acıkıyorum ama istediğim gibi yiyemiyorum yerim dar kızlar ya bebek biraz yukarılara çıkmaya başladığından beri iştah çok yer yok
Bende öyleyim bacım. 2 kaşık alıyorum doyuyorum, aklım hep yiyemediklerimde kalıyor aslında varya tam diyetlik zamandı nasılsa yiyemiyorum inşallah doğumdan sonra da böyle olur amin

Kızlar nasil yengem siparis etmis bana L beden 90 kiloya kadar yaziyor ben suan 71 oldum cok mu bol gelir hastahane icin almış
Canım güle güle giy.
Boy önemli bebişim. 165 in 90 ıyla, 175 in 90 o bir değil. Gelsin giyip bakarsın. İçine sindiyse beğendiysen ona höre bir beden büyük veya küçük bakarsın. Valla zor pijama takımı bulmak ben hala bulamadım. Şort-tişört ikilisi yapıcam gibi duruyor hiç pijama işlerine girmicem gibi

Bu arada Bebiş elini açmış, bal böreği gözün aydın.

Bende öyleyim bacım. 2 kaşık alıyorum doyuyorum, aklım hep yiyemediklerimde kalıyor aslında varya tam diyetlik zamandı nasılsa yiyemiyorum inşallah doğumdan sonra da böyle olur amin
Evet bu performans bize doğumdan sonra lazım aslında :) yiyemeyince mide kazınıyor sanki açım gibi midem bulanıyor bide üçüncü trimester böyleymiş galiba yesen de yemesende kilo alıyorsun ve yoruluyorsun

Evet bu performans bize doğumdan sonra lazım aslında :) yiyemeyince mide kazınıyor sanki açım gibi midem bulanıyor bide üçüncü trimester böyleymiş galiba yesen de yemesende kilo alıyorsun ve yoruluyorsun
Bir sağlıkla bebişlere kavuşalım da birde ağustos anaları diyette grubu açarız birbirimizi gazlayıp hepsinden kurtuluruz kiloların

Benim 1. Trimester gibi olduğu için hala 3. Ye gelemedim bence ama ahdım olsun 2. Bebişte premmmses gebelik geçiricem

Ooo 2.ler göze alınmış ben spiral araştırmaya başladım

Benimki prenses gebeliğe yakın geçti valla şu ana kadar çok sıkıntı bulantı yaşamadım bundan sonrası da öyle böyle geçer artık çoğu gitti azı kaldı beyaaa az kaldı

Benimki prenses gebeliğe yakın geçti valla şu ana kadar çok sıkıntı bulantı yaşamadım bundan sonrası da öyle böyle geçer artık çoğu gitti azı kaldı beyaaa az kaldı
Hayat herkese adil davranmıkdksjsbsn
Bende paspas oldum yerlerde işte biliyosun detaylara girmeyeyim şimdi. Evin koridoruna kusup ağlayarak temizlemişliğim bile var işyerinde başıma gelenler desen ayrı. Bildiğin paspas oldum bacım ben. Neyse neyse süreçe değil sonuca bakıyoruzzz mıkırdak bebişim 8 ağustosta koynumda

Maşallah sana allahım nazarlardan korusun.

Çok teşekkür ederim cnm şükür açtı o kadar cok korkmuşum ki gideceğim günün gecesi uçuklamış dudaklarım strese soktum kendi kendimi Allahım sağlıklı sekilde kavuşalım yavrularımıza insallah
Bende pek boy yok ya 163 um ama gören 170 sanıyor bacaklar uzun dediğin gibi gelince deneyeceğiz, diğer doğumumda normal pijama takımı giymiştim içime dert etmişim lohusa takımını

Çok şükür
Analık işte bebişim en ufak şeyi de takıyosun, hep bir tedirginlik modu. Yükleniyor birden anlamadım ben. Amin amin inşallah sağlıkla sıhhatle mutlulukla huzurla kolaylıkla neşeyle kavuşalım yavrukuşlarımıza

Kız bak kokoş kokoş pijama takımları lohusa takımları alıyonuz sonra benim gibi şort-tişört insanlarını kınıyolar vay efendim olurmuumuş diye söyle alıştırmayın djdhhshs

sen kafaya koydugunu yapan bir karaktersin poztifim onu hissediyorum zayifcik olursun dogumdan sonra benim dr gene kilomu sormadi yaa o sormuyor ben mutlu oh yemeye devam
Ah canım benim umarım dediğin gibi olur eve t istersem yaparım da işte bakalım şartlar ne getirecek aman sormasın en sevdiğimiz

Hep acıkıyorum ama istediğim gibi yiyemiyorum yerim dar kızlar ya bebek biraz yukarılara çıkmaya başladığından beri iştah çok yer yok
Hep acikiyorum ayı gibi yiyorum 2 saate yine açım hatta önce güneş tekmeliyor. Sonra midem gurulduyor, o benden önce açlık sinyali veriyor yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…