2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
ffestinalente festicim bebişim hoşgeldin seni merak ettik valla yokluğun çok barizdi. Bir daha gitme inşallah yahu
Kız gitmeyeyim diye inan olsun goygoya bile giremiyorum şöyle keyfimce. İlla ucundan köşesinden banı yiyorum diye. Haketse bile kimseye saydırmıyorum. Tamamen disipline olmuş durumdayım

Olacağı varmış. İçimde patladı hep. Neyse telafi ediciiiz

Ya benim ilişki tarihim belli tam 1 ay önce yine de görünmez miydi çok telaş yapıyorum pozitif çıkıcak diye
Kuzum geç döllenme diye bir durum var o açıdan risklisin sadece o da beta değerin ile kesinleşir, şuan bizden kesin değilsin cevabı alsan bile kesinlik yok o nedenle beta değerini bekle beta değerin eğer bugün kan verdi isen normal hastanede enabızına düşmüştür ordan bak istersen

Cuma verdim ama e nabızda doktora gittiğim bile görünmüyor tahlil sonucu da yok pazartesiye kaldı galiba

Bu gece boşanmazsak daha da boşanmayız dostlar kocamın bana hediyesine bakar mısınız hayatımda ps oynamamış ve nefret etmiş bir insanım. Renkliyi bana almış umarım şakadır
İlişkiyi canlandırmak için Eşinize küçük sürprizler yapın kısmını seninki sanki yanlış anlamış

İlişkiyi canlandırmak için Eşinize küçük sürprizler yapın kısmını seninki sanki yanlış anlamış
Bende öyle düşünüyorum çakal carlos kendisine almış renkten kotarırım diye düşündü herhalde de yemezler. Daha eve gelmedi saat 2 gibi gelecek bekliyorum 4 gözle birazdan uyucam o saate enerji depolamam lazım

Gazdır o gaz bana da sürekli sağlıklı tarifler yapan aşçılar baksa, bu kdr param olsa ben de böyle olurdum , tamamen duygusal bence
Evet evet kesin ödem başta türlüsü mümkünlü değil yağ mı olcak bide tövbe estagfuurlşahjsjs

Gazdır o gaz bana da sürekli sağlıklı tarifler yapan aşçılar baksa, bu kdr param olsa ben de böyle olurdum , tamamen duygusal bence
Jsjshs kocası bile ufak bir ayı yavrusuydu malum bir kilo verdi sanırsın ömrünce fit.
O yüzden katılıyorum pozitifim bizde de bu imkanlar olsa nazlı yanımızda halt etmiş olurdu djsjjs

Ay şu an kocama çok üzüldüm .Benimle birlikte 5de kalkmaktan ölmüş galiba.hasta yatağımda yanıma yatmıştı bir uyumuş ki.ayyy top patlasa uyanmaz ki normalde en ufak sese kalkardı.Yanından kalktım tuvalete gittim geldim yok valla hala uyuyor azıcık koltuklarda takılayım da uykusunu alsın bari biraz .Aman ya kızıyorum falan da işte hayat arkadaşı olunca da kıyamıyorum be .

Devam ediyor mu canım
3 kere daha oldu canım doktora yazdım gitmene gerek yok dedi ara ara vuruyor çünkü
Yaaa gözlerim doldu okurken kıyamam kız sen oralardayken nasıl içi gidiyodur onun rabbim başımızdan eksik etmesin onları

Yazık kız bende üzüldüm. O hem psikolojik olarak daha yoğundur. Hem hayat arkadaşı hem bebeği açısından bakınca yazık içinde neler yaşıyor allah bilir. Kızmak işin tuzu biberi bebişim ne var onda tabiki kıyamazsın. Biran önce sağlıkla sıhhatle evinize geçseniz de rahatlasanız

Bebişler hıdırellez niyetine birşeyler yaptınız mı ben 40 çeşit çiçek toplamaya niyet etmiştim ama tabiki dağ bayır gezemeyince yapamadım bir miktar buruldum ama olsun seneye inşallah
40 bulamadım hepsi bukadar

Eklentiler

• 20230430_152837.webp
    134,9 KB · Görüntüleme: 92
Allah seni güldürdün beni, zaten en iyisi şort tişört dogum yapinca oyle bir terleme oluyor ki anlatamam 1 tane ile olacak iş degil yedeklerimiz olmalı bol bol terlicez çünkü sezeryanda olsa terliyorsun hiç kullanılmamış bir havlu bulundurun yanınızda terinizi bastıra bastıra silin yüzünüzden ciller lekeler dogumda oluşanlar gidiyormuş doğru da kızımda çok lekem vardı gitti şükür

Aynı yere takılmışız hadi onun kız benimki erkek desem o da değil benimki de kız, neyse ödemim var sanırım
Son 2 haftadır benimde yüzüm,eller ve ayaklar şişmeye başladı Üstelik bu kadar bakım dahi yapamıyorum...Neyse bebişler doğsun onlar şöyle köşeciklerinde yatarken bizde hep beraber Leslie yaparız Zumba yaparız makyajlar da yaparız yani umarım yaparız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…