- 22 Mayıs 2012
- 11.002
- 30.555
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #28.921
Kız gitmeyeyim diye inan olsun goygoya bile giremiyorum şöyle keyfimce. İlla ucundan köşesinden banı yiyorum diye. Haketse bile kimseye saydırmıyorum. Tamamen disipline olmuş durumdayımffestinalente festicim bebişim hoşgeldin seni merak ettik valla yokluğun çok barizdi. Bir daha gitme inşallah yahu
Kuzum geç döllenme diye bir durum var o açıdan risklisin sadece o da beta değerin ile kesinleşir, şuan bizden kesin değilsin cevabı alsan bile kesinlik yok o nedenle beta değerini bekle beta değerin eğer bugün kan verdi isen normal hastanede enabızına düşmüştür ordan bak istersenYa benim ilişki tarihim belli tam 1 ay önce yine de görünmez miydi çok telaş yapıyorum pozitif çıkıcak diye
Cuma verdim ama e nabızda doktora gittiğim bile görünmüyor tahlil sonucu da yok pazartesiye kaldı galibaKuzum geç döllenme diye bir durum var o açıdan risklisin sadece o da beta değerin ile kesinleşir, şuan bizden kesin değilsin cevabı alsan bile kesinlik yok o nedenle beta değerini bekle beta değerin eğer bugün kan verdi isen normal hastanede enabızına düşmüştür ordan bak istersen
İlişkiyi canlandırmak için Eşinize küçük sürprizler yapın kısmını seninki sanki yanlış anlamışBu gece boşanmazsak daha da boşanmayız dostlarkocamın bana hediyesine bakar mısınız hayatımda ps oynamamış ve nefret etmiş bir insanım. Renkliyi bana almış umarım şakadır
Bende öyle düşünüyorumİlişkiyi canlandırmak için Eşinize küçük sürprizler yapın kısmını seninki sanki yanlış anlamış
Karnı burnunda mıŞimdi bizde ağustos annesi olacağız allahın izni ile sabancının gelini de, bu fotodan sonra niye o sabancının gelini daha iyi anladım maşallah
Bu fotoya karnı burnunda dediler ise bizimkiler nerde acabaŞimdi bizde ağustos annesi olacağız allahın izni ile sabancının gelini de, bu fotodan sonra niye o sabancının gelini daha iyi anladım maşallah
Aynı yere takılmışızKarnı burnunda mı
Onun ki burnundaysa ben tamamen karın olmuşum haberim yok
Jdjshsjsj
Evet evet kesin ödemAynı yere takılmışızhadi onun kız benimki erkek desem o da değil benimki de kız, neyse ödemim var sanırım
Evet evet kesin ödembaşta türlüsü mümkünlü değil yağ mı olcak bide tövbe estagfuurlşahjsjs
Jsjshs kocası bile ufak bir ayı yavrusuydu malum bir kilo verdi sanırsın ömrünce fit.Gazdır o gazbana da sürekli sağlıklı tarifler yapan aşçılar baksa, bu kdr param olsa ben de böyle olurdum , tamamen duygusal bence
Devam ediyor mu canımKızlar genitalde zonklama hissediyorum regl sancısı gibi vuruyor normal mi bu durum
3 kere daha oldu canım doktora yazdım gitmene gerek yok dedi ara ara vuruyor çünküDevam ediyor mu canım
Yaaa gözlerim doldu okurken kıyamam kızAy şu an kocama çok üzüldüm .Benimle birlikte 5de kalkmaktan ölmüş galiba.hasta yatağımda yanıma yatmıştı bir uyumuş ki.ayyy top patlasa uyanmaz ki normalde en ufak sese kalkardı.Yanından kalktım tuvalete gittim geldim yok valla hala uyuyorazıcık koltuklarda takılayım da uykusunu alsın bari biraz .Aman ya kızıyorum falan da işte hayat arkadaşı olunca da kıyamıyorum be .
Yazık kız bende üzüldüm. O hem psikolojik olarak daha yoğundur. Hem hayat arkadaşı hem bebeği açısından bakınca yazık içinde neler yaşıyor allah bilir. Kızmak işin tuzu biberi bebişim ne var onda tabiki kıyamazsın. Biran önce sağlıkla sıhhatle evinize geçseniz de rahatlasanızAy şu an kocama çok üzüldüm .Benimle birlikte 5de kalkmaktan ölmüş galiba.hasta yatağımda yanıma yatmıştı bir uyumuş ki.ayyy top patlasa uyanmaz ki normalde en ufak sese kalkardı.Yanından kalktım tuvalete gittim geldim yok valla hala uyuyorazıcık koltuklarda takılayım da uykusunu alsın bari biraz .Aman ya kızıyorum falan da işte hayat arkadaşı olunca da kıyamıyorum be .
40 bulamadım hepsi bukadarBebişler hıdırellez niyetine birşeyler yaptınız mıben 40 çeşit çiçek toplamaya niyet etmiştim ama tabiki dağ bayır gezemeyince yapamadım bir miktar buruldum ama olsun seneye inşallah
Allah seni güldürdün beni, zaten en iyisi şort tişört dogum yapinca oyle bir terleme oluyor ki anlatamam 1 tane ile olacak iş degil yedeklerimiz olmalı bol bol terlicez çünkü sezeryanda olsa terliyorsun hiç kullanılmamış bir havlu bulundurun yanınızda terinizi bastıra bastıra silin yüzünüzden ciller lekeler dogumda oluşanlar gidiyormuş doğru da kızımda çok lekem vardı gitti şükürÇok şükür
Analık işte bebişim en ufak şeyi de takıyosun, hep bir tedirginlik modu. Yükleniyor birden anlamadım ben. Amin amin inşallah sağlıkla sıhhatle mutlulukla huzurla kolaylıkla neşeyle kavuşalım yavrukuşlarımıza
Kız bak kokoş kokoş pijama takımları lohusa takımları alıyonuz sonra benim gibi şort-tişört insanlarını kınıyolar vay efendim olurmuumuş diye söyle alıştırmayın djdhhshs
Son 2 haftadır benimde yüzüm,eller ve ayaklar şişmeye başladıAynı yere takılmışızhadi onun kız benimki erkek desem o da değil benimki de kız, neyse ödemim var sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?