- 28 Kasım 2022
- 888
- 2.030
- 43
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #28.941
Ayyy ben de kaç gündür bunu düşünüyodum. Vallahi denedim. Gece 5 te ikinci çişime kalkmış olup diyorum ki artık yok imkansız gelmez. Neyse sadece ağzımı ıslatacak kadar su değirip geri yatıyorum ve uyanmadan gene öyyyyle bir çişim geliyor ki şelaleGece de 1 yudum su içip 1 bardak çiş yapıyorum nasıl oluyorsa
Canım ben mantar olduğumda fitil kullanırdım sürekli tekrar ederdi. Ben yoğurtla geçirdim şaka maka. Fitil gibi içeri yoğurt itiyorsun ya parmakla ya tamponla. 3 gün falan yap görürsün fark edicek. Yoğurttaki yararlı bakteriler orada çoğalıp bozulan vajina florasını düzeltiyor. Bana ilk başta kocakarı ilacı gibi gelmişti ama o kadar bıkmıştım ki ne kaybedebilirim diye denedim ve bammmm hala olmuyorum.Kızlar sanki vajinal mantar oldum böyle akıntılarım peynir kesiği gibi pütür pütür. Kaşıntı yok ama. Sirkeli su iyi geliyordu önceden yapıyordum. Smdi cok az damlatıp yapsam bir problem olur mu sizce? Yapan var mı aranızda ya da mantar olup fitil kullanan?
Yılda en az kere benide yoklar çok iğrenç birşey saçlarını ıslak bırakma en çok tetikleyen şey, sinüzlerim azınca sultan çayı koklardım mentollu bir çay bana fayda ederdiİyi geceler kızlar bayadir yazmadan okuyordum mesajlarınızıbende iki hafta dir sinüzit ile uğraşıyorum ilk hafta ilac kullanmadım gecmeyince doktora gittim antibiyotik ve burun spreyi yazdı yarın antibiyotik bitecek ama hâlâ iyileşmedim başka ne yapabilirim acaba baş ağrılarımin sebebi de sinüzit miş onu da öğrenmiş oldum
Seni kizdiriyordur canımBu gece boşanmazsak daha da boşanmayız dostlarkocamın bana hediyesine bakar mısınız hayatımda ps oynamamış ve nefret etmiş bir insanım. Renkliyi bana almış umarım şakadır
Bende öyleHep acıkıyorum ama istediğim gibi yiyemiyorum yerim dar kızlar yabebek biraz yukarılara çıkmaya başladığından beri iştah çok yer yok
Direkt gittin hastaneye laboratuvar tahlil sonuçlarına gir ordan çıkıyorCuma verdim ama e nabızda doktora gittiğim bile görünmüyor tahlil sonucu da yok pazartesiye kaldı galiba
Karnı burnunda mi??Şimdi bizde ağustos annesi olacağız allahın izni ile sabancının gelini de, bu fotodan sonra niye o sabancının gelini daha iyi anladım maşallah
Ben kullanıyorum sirkeli su arada kaşıntı oluyor hemen yapıyorum geçiyorKızlar sanki vajinal mantar oldum böyle akıntılarım peynir kesiği gibi pütür pütür. Kaşıntı yok ama. Sirkeli su iyi geliyordu önceden yapıyordum. Smdi cok az damlatıp yapsam bir problem olur mu sizce? Yapan var mı aranızda ya da mantar olup fitil kullanan?
Sinüziti ben burunda tuzlu su cekerek temizledim,oyle bir kuruttum ki pandemidan beri hic burun tıkanıklığı bile yasamiyorumİyi geceler kızlar bayadir yazmadan okuyordum mesajlarınızıbende iki hafta dir sinüzit ile uğraşıyorum ilk hafta ilac kullanmadım gecmeyince doktora gittim antibiyotik ve burun spreyi yazdı yarın antibiyotik bitecek ama hâlâ iyileşmedim başka ne yapabilirim acaba baş ağrılarımin sebebi de sinüzit miş onu da öğrenmiş oldum
Ben bunu okumuştum,deneme durumum olmadı şükür,ama simdi bir kenara kaydettim eger bir gün lazim olursaCanım ben mantar olduğumda fitil kullanırdım sürekli tekrar ederdi. Ben yoğurtla geçirdim şaka maka. Fitil gibi içeri yoğurt itiyorsun ya parmakla ya tamponla. 3 gün falan yap görürsün fark edicek. Yoğurttaki yararlı bakteriler orada çoğalıp bozulan vajina florasını düzeltiyor. Bana ilk başta kocakarı ilacı gibi gelmişti ama o kadar bıkmıştım ki ne kaybedebilirim diye denedim ve bammmm hala olmuyorum.
Bende hamileliğin başında hastayken denedim baya iyi geldi. Ama kurutacak kadar yapamadım. Sen nasıl yaptın canım? Ne kadar sürdü birde. Sinüzit mi bilmiyorum ama sigaranın etkisiyle burnum tıkanıyor gibi. Hala da geçmedi o kadar azaltmama rağmen. Bende bir başlayayım düzenlizxSinüziti ben burunda tuzlu su cekerek temizledim,oyle bir kuruttum ki pandemidan beri hic burun tıkanıklığı bile yasamiyorum
Son 3 aydır her kontrolde enfeksiyon çıkıyor ilkinde tek kullanımlık toz verdi doktor,geçen ay 2 tane fitil verdi bu sefer de antibiyotik yazmışBen kullanıyorum sirkeli su arada kaşıntı oluyor hemen yapıyorum geçiyor
Ben olsam hem içerim hem de sirkeli suyu yaparım. Enfeksiyon tehlikeli. Bununla ilgili yakın çevrem de biri sıkıntı yaşadı şimdi iyiler çok şükür detay verip korkutmayacağım ama dikkat etmekte fayda var.Son 3 aydır her kontrolde enfeksiyon çıkıyor ilkinde tek kullanımlık toz verdi doktor,geçen ay 2 tane fitil verdi bu sefer de antibiyotik yazmışiçeyim mi sizce yoksa o sirkeli sudan mı yapayım? Gebelik kategorisi içinde antibiyotik ama işte içim de rahat etmedi enfeksiyon da riskli sonuçta
Ay hiç duymadım çok değişik geldi ama olabilir. Ev yoğurdu ama di mi bahsedilen?Canım ben mantar olduğumda fitil kullanırdım sürekli tekrar ederdi. Ben yoğurtla geçirdim şaka maka. Fitil gibi içeri yoğurt itiyorsun ya parmakla ya tamponla. 3 gün falan yap görürsün fark edicek. Yoğurttaki yararlı bakteriler orada çoğalıp bozulan vajina florasını düzeltiyor. Bana ilk başta kocakarı ilacı gibi gelmişti ama o kadar bıkmıştım ki ne kaybedebilirim diye denedim ve bammmm hala olmuyorum.
Sağol canım benimYılda en az kere benide yoklar çok iğrenç birşey saçlarını ıslak bırakma en çok tetikleyen şey, sinüzlerim azınca sultan çayı koklardım mentollu bir çay bana fayda ederdi
Çok geçmiş olsun insallah tez vakitte geçer
Sağol canımSinüziti ben burunda tuzlu su cekerek temizledim,oyle bir kuruttum ki pandemidan beri hic burun tıkanıklığı bile yasamiyorum
Ben bunu okumuştum,deneme durumum olmadı şükür,ama simdi bir kenara kaydettim eger bir gün lazim olursateşekkürler
Bana arkadaşım söylemişti, o da çok meraklıdır bu tarz şeylere. Ben de tam tersi hiç inanmam bitkisel vs çözümlere hep ters teper bende. Ama başka yol olmayınca denedim ve şıp diye kesti ve en az üç dört yıldır tekrar eden bir mantardı. Antibiyotikler fitiller, pamuklu iç çamaşırı herrrrşey denemiştim bi de.Ben bunu okumuştum,deneme durumum olmadı şükür,ama simdi bir kenara kaydettim eger bir gün lazim olursateşekkürler
Yok canım yoğurdun türü önemli değil ben evde ne varsa kullanmıştım süzme yoğurt vardı o an hazır galiba. Ya bana mantıklı geldi çünkü yoğurt direkt yararlı bakterilerin çoğalmasıyla oluşan bişe, orda da çoğalıyo işte zararlılara karşı. Yalan olmasın belki bi altı ay sonra çok hafif tekrar eder gibi oldu gene yapmıştım ondan sonra da şuan bak üç yıl olacak maşallah geri gelmedi.Ay hiç duymadım çok değişik geldi ama olabilir. Ev yoğurdu ama di mi bahsedilen?
Denediğin ve fayda gördüğün için mantıklı geldi. Googledan okusam mesela muhtemelen cesaret edememBana arkadaşım söylemişti, o da çok meraklıdır bu tarz şeylere. Ben de tam tersi hiç inanmam bitkisel vs çözümlere hep ters teper bende. Ama başka yol olmayınca denedim ve şıp diye kesti ve en az üç dört yıldır tekrar eden bir mantardı. Antibiyotikler fitiller, pamuklu iç çamaşırı herrrrşey denemiştim bi de.
Yok canım yoğurdun türü önemli değil ben evde ne varsa kullanmıştım süzme yoğurt vardı o an hazır galiba. Ya bana mantıklı geldi çünkü yoğurt direkt yararlı bakterilerin çoğalmasıyla oluşan bişe, orda da çoğalıyo işte zararlılara karşı. Yalan olmasın belki bi altı ay sonra çok hafif tekrar eder gibi oldu gene yapmıştım ondan sonra da şuan bak üç yıl olacak maşallah geri gelmedi.
Ya canim pandemi döneminde hastalik korkusundan duzenli olarak tuzlu su gargara ve burnumu temizledim,öyle bir cekiyordum ki o tuzlu sudan anlima kaşları üstüne agrilar giriyordu,anlik tabiki, sonra şıpır şıpır aşağa akiyordu,ta ki kurulana kadar,hic bisey kalmayinca anlıyorsun zaten,biraz yakıyor acıtıyor ama ben faydasını gördükten sonra herkese tavsiye ediyorumBende hamileliğin başında hastayken denedim baya iyi geldi. Ama kurutacak kadar yapamadım. Sen nasıl yaptın canım? Ne kadar sürdü birde. Sinüzit mi bilmiyorum ama sigaranın etkisiyle burnum tıkanıyor gibi. Hala da geçmedi o kadar azaltmama rağmen. Bende bir başlayayım düzenlizx
Ben bildiğin kaya tuzu(hani turşuluk varya) ondan kullandım,sonra eşime de öğretim,zaten hep söylüyordum da o burun spreyleri tercih ediyordu,sonra bir denedi bana hak verdiSağol canımbende okyanus suyu spreyi kullanıyorum yani baya baya boşaltıyor ama gel gör ki tam anlamıyla geçmiyor zaten gece uykuları haram oldu ağrılardan
Olabilir canım,denemen ile birşey kaybedemezsinDenediğin ve fayda gördüğün için mantıklı geldi. Googledan okusam mesela muhtemelen cesaret edemembende mantar vs yok şuan ama çok fazla akıntım var rahatsızım. Doktordan zorla fitil aldım. Kullanmadım daha acaba bunu mu denesem fitilden önce diye düşünmedim değil.
Uuu bende severimOlabilir canım,denemen ile birşey kaybedemezsinben biraz _PinaColada_ nin arkadasi gibiyim,alternatif tıbba cok merakliyim ibni sina ve aidan salih favorilerim bu konuda☺
Canım benim tabiki içmen lazım sirkeli su enfeksiyonu yok etmiyorki antibiyotik gerekli allah korusun enfeksiyon tedavi edilmezse erken dogum riski var . Rahat ol canım ben ilk hamileliğimde öyleydim neredeyse doguma kadar hep antibotik prebiyotik hep kulandım zararlı olsa zaten doktor yazmazSon 3 aydır her kontrolde enfeksiyon çıkıyor ilkinde tek kullanımlık toz verdi doktor,geçen ay 2 tane fitil verdi bu sefer de antibiyotik yazmışiçeyim mi sizce yoksa o sirkeli sudan mı yapayım? Gebelik kategorisi içinde antibiyotik ama işte içim de rahat etmedi enfeksiyon da riskli sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?