- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #28.961
Dustan sonra muhakkak saclarini kurut benim o sekilde gecmisti bas agrilarim (sinuzitmis)İyi geceler kızlar bayadir yazmadan okuyordum mesajlarınızıbende iki hafta dir sinüzit ile uğraşıyorum ilk hafta ilac kullanmadım gecmeyince doktora gittim antibiyotik ve burun spreyi yazdı yarın antibiyotik bitecek ama hâlâ iyileşmedim başka ne yapabilirim acaba baş ağrılarımin sebebi de sinüzit miş onu da öğrenmiş oldum
Geçenler bende de oldu canım sonra sebebini şeye bağladım adet tarihime her ayın 22-23 gibi olurdu diye... İki gün sonra geçti ama başta bir korktumKızlar genitalde zonklama hissediyorum regl sancısı gibi vuruyor normal mi bu durum
Yok cnm bende hic olmadı bende başlarda coraspin kullandım sonra bırakmıştım.. bebeğin kız mı bazen kız annelerinde olurmuşKızlar gecen çok az nokta şeklinde pembemsi leke geldi sonrası gelmedi hemen dr gittim her şey iyi dedi coraspin ve clexan kullanıyorum. Birde akşamı çiğ sarımsak yedim iki tane kanı sulandırır mı sarımsak . Coraspini 3 gün kes dedi ondan olabilir var mı bu durumu yaşayan ya da duyan.
İlk gebeliğimde kız onda bişe olmadı yine aynı şekilde kullanmıştım.. sanırım çiğ sarımsaktan oldu . Bakalım yarın arayacam devam edeyım mı diye coraspineYok cnm bende hic olmadı bende başlarda coraspin kullandım sonra bırakmıştım.. bebeğin kız mı bazen kız annelerinde olurmuş
Doktoruna güven cnm enfeksiyon gebelikte önemli ilaçlarıni kullan mutlakaSon 3 aydır her kontrolde enfeksiyon çıkıyor ilkinde tek kullanımlık toz verdi doktor,geçen ay 2 tane fitil verdi bu sefer de antibiyotik yazmışiçeyim mi sizce yoksa o sirkeli sudan mı yapayım? Gebelik kategorisi içinde antibiyotik ama işte içim de rahat etmedi enfeksiyon da riskli sonuçta
Amin amin gerçekten dayandığımız en büyük destek onlar oluyor yine hep3 kere daha oldu canım doktora yazdım gitmene gerek yok dedi ara ara vuruyor çünkü
Yaaa gözlerim doldu okurken kıyamam kızsen oralardayken nasıl içi gidiyodur onun rabbim başımızdan eksik etmesin onları
Evet ya ben sadece bebişi düşünüyorum o ikimizi birden.Zaten gözlerinin feri gitti iki haftadır.İlk günkü paniği gözümün önünden gitmiyor bi kaç gündür ,anca farkına vardım .inşallah festi ya bende çok dua ediyorum rabbim eve gidecek kadar iyilik versin inşallah ilk önceYazık kız bende üzüldüm. O hem psikolojik olarak daha yoğundur. Hem hayat arkadaşı hem bebeği açısından bakınca yazık içinde neler yaşıyor allah bilir. Kızmak işin tuzu biberi bebişim ne var onda tabiki kıyamazsın. Biran önce sağlıkla sıhhatle evinize geçseniz de rahatlasanız
Ay ne takiyon kiz boosver millet densiz ustune vazife olmayan seylere karismayi seviyorlar. Bende esimin memleketine gittm bayramda. Bi iki kisi aa herseyin normal gozukuyor sadece hafif burnunun üstü cillenmis diyorlar. Ya gerizekalilar cidden. Ben hamile birine dis gorunusten yorum.yapcak olsam iyi anlamda yaparm hep. Millet açık kollamayi elestirmyi ne kdr cok seviyor. Nefret ediyorum dusuncesiz patavatsiz insanlardaaan!!Kızlar günaydın :) bizde dün eşimle mağazanın birinde gezerken çalışan bir çocuk benim göbüşü görünce ayy kaç gününüz kaldı dedi 7. Aydayıx diyince ben şok oldu falan aa öyle mi maşallah baya büyükmüş falan dedi bende annesi iyi bakıyo sen dert etme dedim ama sonra çocuk gidince eşime baktım diyorum göbeğim çok mu anormal niye böyle dedi bu şimdi çok mu büyük falan tribe soktu beni salak çocuk eşimde diyo ya ne takıyosun sence kaç kere çocuk doğurdu da bu bilgiye sahip olcak diyo
Ay herşeyden nem kapar oldum ya utanmasam doktorda yatıcam. Biraz salıcam artık evde iyice kendimi dinliyorummydreams93 canim günaydin. Gectgimiz carsamba sabah uyandm bacaklarim vajina bolgem sanki regl olcakmis gibi agriyodu hani regl ilk gun agrisi varya ayni oyleydi. Butun öglen uyudum aksamina anca gecmisti. Dun doktora anlattim. Suan bu agrilar normal pelvik kaslara yük cok articakmis git gide. Zaten uygulamalarda da baktm bu 25. 26. Haftadan sonra hep kasik agrilariniz olabilir bu ara artabilir diyor. Benimde suan hafif agrilarm oluyo geciyo. Doktor dediki önemli olan dinlenince gecmeyen ve siddeti giderek artan agrilar olursa gelirsin demisti. Icin rahat olsun canim
Günaydınn benimde iştahımda azalma oldu canım öğün sayısını 2ye geçirdim aralarda meyve falan yiyorum. Kişiden kişiiye değişiyor bence ama öğün kısmında acıkmasanda zorla kendini bağışıklığın düşmesin biz yedikçe kilo alıyorlarSelam kızlar bende mi sorun yoksa normalmi hamile kalmadan önceki düzen gibi sabah öğle akşam yemek yiyorum ve arada hiç acikmiyorum canımda bir şey istemiyor akşam yemek olmasa da meyve falan gecistiyorum arkadaşım hamile sürekli bir şeyler yiyor acıkıyor geceleri kalkıp makarna falan yapıyor en son gittiğimde bebeğin kilo ve boyu iyiydi şuan kahvaltı yapmam lazim ama acikmayinca yiyemiyorum ve sadece 2 kilo aldim
Geçen aynısı benim başıma geldi hastanede sıra beklerken arkamdaki hamiş kadın sizin kaç aylık dedi 5.5-6 civarı dedim gözlerini fal taşı gibi açıp ikiz mi dedi yooo dedim tek :)) benimki 7 aylık dedi hakkaten karnı benden küçüktü ama yanlara doğru genişti. Herkesin anatomisi farklı yani bu tarz yorumlara gerek yok bence de ama bazen sırf muhabbet olsun diye konuşuyo işte insanlarKızlar günaydın :) bizde dün eşimle mağazanın birinde gezerken çalışan bir çocuk benim göbüşü görünce ayy kaç gününüz kaldı dedi 7. Aydayıx diyince ben şok oldu falan aa öyle mi maşallah baya büyükmüş falan dedi bende annesi iyi bakıyo sen dert etme dedim ama sonra çocuk gidince eşime baktım diyorum göbeğim çok mu anormal niye böyle dedi bu şimdi çok mu büyük falan tribe soktu beni salak çocuk eşimde diyo ya ne takıyosun sence kaç kere çocuk doğurdu da bu bilgiye sahip olcak diyo
Benim de iştahımda bir değişiklik yok normal yemeğime devam ediyorum sadece ekstradan ara öğünlerim var havaltıdan 2 saat sonra meyve yiyorum, öğle yemeğinden iki saat sonra da kuruyemiş. Kahvaltıma da bir bardak süt ekledim normalde yemezdim. Fazla yemek de iyi bir şey değil. Makarnanın ne gibi bi faysadı olacak ki çocuğa? Kilo almamak daha iyi zatenSelam kızlar bende mi sorun yoksa normalmi hamile kalmadan önceki düzen gibi sabah öğle akşam yemek yiyorum ve arada hiç acikmiyorum canımda bir şey istemiyor akşam yemek olmasa da meyve falan gecistiyorum arkadaşım hamile sürekli bir şeyler yiyor acıkıyor geceleri kalkıp makarna falan yapıyor en son gittiğimde bebeğin kilo ve boyu iyiydi şuan kahvaltı yapmam lazim ama acikmayinca yiyemiyorum ve sadece 2 kilo aldim
Canım herkesin metabolizması düzeni farklı.. mesela ben 11 gibi kahvaltı yapıyorum öğle yemeği yemiyorum ama 1 saat 2 saatte bir sürekli acıkıyorum ve ara öğün yapıyorumSelam kızlar bende mi sorun yoksa normalmi hamile kalmadan önceki düzen gibi sabah öğle akşam yemek yiyorum ve arada hiç acikmiyorum canımda bir şey istemiyor akşam yemek olmasa da meyve falan gecistiyorum arkadaşım hamile sürekli bir şeyler yiyor acıkıyor geceleri kalkıp makarna falan yapıyor en son gittiğimde bebeğin kilo ve boyu iyiydi şuan kahvaltı yapmam lazim ama acikmayinca yiyemiyorum ve sadece 2 kilo aldim
Teşekkür ederim kuzumYa canim pandemi döneminde hastalik korkusundan duzenli olarak tuzlu su gargara ve burnumu temizledim,öyle bir cekiyordum ki o tuzlu sudan anlima kaşları üstüne agrilar giriyordu,anlik tabiki, sonra şıpır şıpır aşağa akiyordu,ta ki kurulana kadar,hic bisey kalmayinca anlıyorsun zaten,biraz yakıyor acıtıyor ama ben faydasını gördükten sonra herkese tavsiye ediyorumsanada geçmiş olsun ☘
Ben bildiğin kaya tuzu(hani turşuluk varya) ondan kullandım,sonra eşime de öğretim,zaten hep söylüyordum da o burun spreyleri tercih ediyordu,sonra bir denedi bana hak verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?