- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #28.981
Canım bende senin gibi iştahsız bir gebeyim ama zorla yiyorum çok az yiyip doğduğum için iki saatte bir yemek yiyorum ama ben kilo aldım yemekten değil tatlıdanSelam kızlar bende mi sorun yoksa normalmi hamile kalmadan önceki düzen gibi sabah öğle akşam yemek yiyorum ve arada hiç acikmiyorum canımda bir şey istemiyor akşam yemek olmasa da meyve falan gecistiyorum arkadaşım hamile sürekli bir şeyler yiyor acıkıyor geceleri kalkıp makarna falan yapıyor en son gittiğimde bebeğin kilo ve boyu iyiydi şuan kahvaltı yapmam lazim ama acikmayinca yiyemiyorum ve sadece 2 kilo aldim
Kızlar günaydın :) bizde dün eşimle mağazanın birinde gezerken çalışan bir çocuk benim göbüşü görünce ayy kaç gününüz kaldı dedi 7. Aydayıx diyince ben şok oldu falan aa öyle mi maşallah baya büyükmüş falan dedi bende annesi iyi bakıyo sen dert etme dedim ama sonra çocuk gidince eşime baktım diyorum göbeğim çok mu anormal niye böyle dedi bu şimdi çok mu büyük falan tribe soktu beni salak çocuk eşimde diyo ya ne takıyosun sence kaç kere çocuk doğurdu da bu bilgiye sahip olcak diyo
Kuzum benim de hafif lekelenmem gelmişti 4.aya dogru doktor hemen iğneyi birkaç gün keselim dedi, birde geçen iğne için raporum bitmişti iğne yazdıranadım ordaki doktor artık bir hafta falan iğne yazdıramazsan stres yapma artık riskli evreyi geçirdiniz dediKızlar gecen çok az nokta şeklinde pembemsi leke geldi sonrası gelmedi hemen dr gittim her şey iyi dedi coraspin ve clexan kullanıyorum. Birde akşamı çiğ sarımsak yedim iki tane kanı sulandırır mı sarımsak . Coraspini 3 gün kes dedi ondan olabilir var mı bu durumu yaşayan ya da duyan.
Kesinlikle evde olunca insan kendini cok dinliyor canim. En iyisi cok takmamakAy herşeyden nem kapar oldum ya utanmasam doktorda yatıcam. Biraz salıcam artık evde iyice kendimi dinliyorum
Bir daha olmaz inşallah kanama lekelerİlk gebeliğimde kız onda bişe olmadı yine aynı şekilde kullanmıştım.. sanırım çiğ sarımsaktan oldu . Bakalım yarın arayacam devam edeyım mı diye coraspine
Daha yeni girebildim ben deKızlar sabah beri giremedim siteye sizde de aynı sorun var mıydı? Ne kötüymüş burasız kalmak
Kızlar ben bilgisayar muhendisiyim. Yazilimciyim. Debian , nginx , apachie gibi kelimeler gorurseniz genel oldugunu bilin. Yazilimsal olarak sayfa yonlendirmesinde sorun var demek turkcesiKızlar sabah beri giremedim siteye sizde de aynı sorun var mıydı? Ne kötüymüş burasız kalmak
Amin inşallah canımBir daha olmaz inşallah kanama lekeler
Ay bende yeni girebildim dedim napcam giremezsem nasıl alışmışım sizlereKızlar sabah beri giremedim siteye sizde de aynı sorun var mıydı? Ne kötüymüş burasız kalmak
Evet liste sart bencede. Kafa karisiyor yoksa canim bende yapcamda acayip üseniyorum aldiklarimi bi araya toplayip eksikleri yazmam lazimKızlar bebek alışverişinizi aldıklarınızı liste yapıyor musunuz ? Ben bugün aldıklarım almadıklarım liste yapicam önümü göremiyorum yoksa
Kızlar sabah beri giremedim siteye sizde de aynı sorun var mıydı? Ne kötüymüş burasız kalmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?