2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Canım bende senin gibi iştahsız bir gebeyim ama zorla yiyorum çok az yiyip doğduğum için iki saatte bir yemek yiyorum ama ben kilo aldım yemekten değil tatlıdan

D DLK033 N Ncct şanslısınız bence arkadaşlarım, keyfini çıkartın. Kilo almak veya almamak bağlayıcı sağlık belirten bir durum değil neticede. Bu arada alınmayadabilir. Doktorum mümkün mertebe almamaya bak diyor. Ben kendimi 4-5 kg limiti koydum son aylarla alınmak üzere. Oda doğumda gider zaten.

Ben son dönemlerde birazcık acıkmaya başladım ama hep sağlıksız yiyesim geliyor. Makarnaydı, hamburgerdi ne bileyim uzun zamandır bunlardan uzak durduğum için olsa gerek özledim. Birde sabah kustuğum için kahvaltı yapamıyorum ben direkt 2 öğün gibi oluyor. Oda haliyle acıktırıyor.

Kuzum sen ağustos annelerinin tahmini doğum tarihi günü olarak en kıdemli üyesisin, bizlerde nacizane arkandan gelenler olarak kesinlikle çocuk saçmalamış hiiiiiç takılma, bende toplamda belki 6 kilo aldım ama bir göbek var bende hiçbir yere sığmıyor artık

Kuzum benim de hafif lekelenmem gelmişti 4.aya dogru doktor hemen iğneyi birkaç gün keselim dedi, birde geçen iğne için raporum bitmişti iğne yazdıranadım ordaki doktor artık bir hafta falan iğne yazdıramazsan stres yapma artık riskli evreyi geçirdiniz dedi
Demem o ki bazen iğne ve coraspin kullanımı fazla gelebiliyor bünyeye yaşadığın bir lekelenme de normal

Kızlar bendimde hiç iştahım yok zaten sabah arada bi atışıtıryorum birşeyler yoksa kahvaltı yapmıyorum mesela dün kahvaltımı oğlenden sonra 14 buçukta yaptım birde yatmadan 1 dilim kaşar ekmek 1 dilimde az çikolatali ekmek yedim yani genel olarak her gün böyle geçiyor diyebilirim duzgun ya da saglikli birşey yiyemiyorum sanki bogazima kadar doluyum hep oyle hisediyorum biraz fazla yeyince midemde kramplar olmaya basliyor.
Hamileligimin basinda bu yana 5kg almisim onunda 1 kg gunluk verip aliyorum

Kızlar sabah beri giremedim siteye sizde de aynı sorun var mıydı? Ne kötüymüş burasız kalmak
Kızlar ben bilgisayar muhendisiyim. Yazilimciyim. Debian , nginx , apachie gibi kelimeler gorurseniz genel oldugunu bilin. Yazilimsal olarak sayfa yonlendirmesinde sorun var demek turkcesi sevgiler.

Kızlar bebek alışverişinizi aldıklarınızı liste yapıyor musunuz ? Ben bugün aldıklarım almadıklarım liste yapicam önümü göremiyorum yoksa
Evet liste sart bencede. Kafa karisiyor yoksa canim bende yapcamda acayip üseniyorum aldiklarimi bi araya toplayip eksikleri yazmam lazim

Ay anca şimdi girebildim delirdim bütün gün Bugün hastaneden izinli olarak çıktım ve sizinle bunu paylaşamadığım için galiba delirdim minik kedimi sevdim evde yıkandım ,dışarda dondurmamı yedim o kadar iyi geldi ki ruhuma
Kızlar sabah beri giremedim siteye sizde de aynı sorun var mıydı? Ne kötüymüş burasız kalmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…