2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Çok teşekkür ederim inşallah daha iyi olacak süreçler sen nasılsın herşey yolunda mı

Çok teşekkür ederim inşallah daha iyi olacak süreçler sen nasılsın herşey yolunda mı
İşle ilgili birkaç problem yaşadım geçen haftalarda onun haricinde bebişle güzel ilerliyoruz çok şükür dün kontrolümüz vardı 25+4 haftasıyla uyumlu ilerliyor dedi doktor 867 gr olmuş

Evet liste sart bencede. Kafa karisiyor yoksa canim bende yapcamda acayip üseniyorum aldiklarimi bi araya toplayip eksikleri yazmam lazim
Liste yaptıkça atalım buraya güzel anneler pozitifbiri 'nin ilk sayfadaki listesi temel olarak zaten yol gösterici, ekstralari da öyle görürüz

Kızlar size bir sorum olucak bu lohusa kıyafetleri şart mı ben fotoğrafçı çağırmıcam hastaneye çok kararsız kaldım süreç nasıl gelişiyor
Ben lohusa kıyafetlerine çok baktım ama kendime yakıştıramadım bir türlü. onlardan herhangi birini giyersem eğer kendimi orta yaşlı gibi hissederim onun için ben şunları aldım emzirmeye de uygun. Ayrıca suwende indirim varmış normal bir lohusa takımına vereceğim parayı bu üçüne vermiş oldum

Eklentiler

• Screenshot_20230507-192503_Samsung Internet.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 103
  • Screenshot_20230507-192319_Samsung Internet.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 101
  • Screenshot_20230507-192009_Samsung Internet.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 104
Ay bende festiye olan sey bana oldu sandm bi bende var saniyodum sorun valla özledim hee sizleriii
Hepimiz öyle sandık galiba

Ayy çok sevindim iyi gelmez mi hiicccc... Peki donus ne zaman sen doktorunla mi konustun kim çik dedi sana ne zaman dön dedi ? Ne çok sordum ay

Liste yaptıkça atalım buraya güzel anneler pozitifbiri 'nin ilk sayfadaki listesi temel olarak zaten yol gösterici, ekstralari da öyle görürüz
Ben size bir de hastane çantası listesi yapacağım. Eksikleriniz artsın deeermisim ben lohusa takımı almadım almayacağım. Bı tane içli dışlı penye pembe gecelik var bir kaç tane de kısa kol uzun kol pijama takımı tamamdır , lohusa adı altında çok para vermeyin hiç bence

Kızlar size bir sorum olucak bu lohusa kıyafetleri şart mı ben fotoğrafçı çağırmıcam hastaneye çok kararsız kaldım süreç nasıl gelişiyor
Canım ben oglumda giydim. Ama 2017 yiliydi. Corona yoktu ve hastaneye cok tanidigim ziyaretcim gelmisti. Bilmiyorum belki sadece benim yasadigim ortamdadir ama bu ziyaretci seyleri azaldi gibi geliyor. Artik oyle evlere olsun vs cok gelip gitme olmuyor. Hastaneye ozamanlar 120 tane hediyelik yapmistim simdi 30 tane yaptim dusun. Ama fotografci gelmesede kendin ani olsun diye dogumdan once olsun sonra olsun foto cekinirsin. Kendini nasil guzel hissediyorsan bence onu giy. Benim kendi sevdigim seyler genelde füme rengi yada koyu renkler. Ama annem ve ananem ne o ole kara kara diye yorum yaptiklari icin baski altinda hissediyorum. Oyle hissetcegime krem renk giyerim daha huzurlu olurum napim. Bide eskiden kalan 2 takimim var altlarina kanama cikmisti ve lekesi cikmamisti attik. Ustleri duruyor dolayisiyla pudra renk bisi alip onlarinda ustleriyle kombinlerim diyorum. Ama dedigim gibi bence asil sey insanin kendi mutlulugu

Doğru, başına lohusa yazınca fiyat x2 artıyor. Ben kendime hic bisey almadim daha listeni bekliyorusss çantaları da bikac haftaya hazirlariz heralde

Ayy çok sevindim iyi gelmez mi hiicccc... Peki donus ne zaman sen doktorunla mi konustun kim çik dedi sana ne zaman dön dedi ? Ne çok sordum ay
Dün eşim nts de beni beklerken bi kadın izin isterken duymuş ,doktor da tamam izinli çıkabilirsin demiş.bende sabah serumlarım erken bitince visite gelen doktorlara sordum.Evimi çok özledim bi gitsem olur mu dedim onlar da benim doktorumu arayıp ona sordular ,o da tamam ama akşam 6da hastanede olsun demiş.Öyle olunca izinli çıktım canım .Şimdi yine hastanedeyim.Dışarıdaki hayatı unutmuşum ,resmen yoruldum dışarıda hiç bişey yapmadığım halde

Kızlar yazlıkları çıkaemam lazım ütü yıkama vs eşim yardım eder ama gözümde büyüyor nasıl olacak bakalım dolaplar felaket durumda

Kızlar yazlıkları çıkaemam lazım ütü yıkama vs eşim yardım eder ama gözümde büyüyor nasıl olacak bakalım dolaplar felaket durumda
Ahhh haftalar önce çıkarmıştım ben belki bir aydan fazla olmuştur ..göbeğim büyümeden çıkartayım da bebek büyüyünce zorlanırım diye ama gel gör ki giyip dışarı bile çıkamayacağım sanırım hayat işte ben planlar yaparken yaşananlar

Galiba ben lohusa pijamasi almicam. Şimdiye kadar zorladim kendimi, baya da baktim internette güzel bir sey bulayim diye. Ama yok. Benim tarzima uymuyor hicbiri, cok süslü ve dantelliler gomlek yaka düz bir pijama alicam sanirim. Lc waikikinin sitesinde de var hatta birkac begendigim model ve cok ucuz

Sende aman tek başına girişme bence bu işe.Birilerinden yardım al

Bunlara bayışdımmm direk alıcağım belli oldu teşekkür ederim
Gerçekten pozitifim 1500 diyolar ve bidaha asla giymiceğimi biliyorum
Foto çekiniriz canım kendi aramızda illaki ama fotoğrafçı pozları gibi olmaz ya o yüzden şart mı diye düşündüm doğru söylüyosun hayatımda giymiceğim şeyler içinde mutsuz hissetmektense normal bakıyım teşekkür ederim

Evlenirken pijamalarımın hepsini lcwdan aldım ve aşırı memnun kaldım hiçbirşey olmadı ordan da bakıyım

Bende aynı şekilde yapıcam. Rahatım çok önemli. Zaten doğumdan korkuyorum bir miktar. Evime çeviricem o odayı belki öyle daha rahat olabilirim. Hayatımda gitmeyi tercih etmedim güllü dallı dantelli şeyler. Sanıyorum ki lohusayken hiç çekemem.

Kızlar dün sabah hafif geniz akıntım vardı. Gecesi berbattı. Şimdi ise geniz akıntısı, boğaz ağrısı ve burun tıkanıklığı eklendi uyuyamıyordum zaten bel, kalça ağrısından benim pertim çıktı. Yarında şeker yüklemesi var sabahtan ama ben suyu bile yudum yudum içebiliyorum nefes alamıyorum bu halde yapar mı sizce doktorum? Malum giremedim de siteye valla bende korktum hele haftasonu Allah bilir kaç sayfa olmuştur dedim ama sizde girememişsiniz sevinmedim desem yalan bi de ıhlamur, bal, limonlu su, pekmez, acı şalgam, bol sarımsaklı çorba vs denedim yarına kadar yapabildiğim her şeyi yapmak istiyorum var mı başka tavsiyesi olann çok fenayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…