2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Evlenirken pijamalarımın hepsini lcwdan aldım ve aşırı memnun kaldım hiçbirşey olmadı ordan da bakıyım
Ben de hep ordan almistim daha spor modeller var hem sonra da giyebilecegimiz seyler alalim bence, kimse lohusa pijamamizin danteliyle ilgilenmicek kuzum

Kaya tuzuyla burun temizliği yap arkadaşım yapmadıysan. O baya faydalı ve iyi geliyor. Sabaha en azından nefesini açar. Geçmiş olsun çok.

Aaa waikikinin sitesinde cok fazla şortlu takim da vardi. Ve onlari gördükçe sen geldin aklima beybii tam senlikkk sen de bi bak

Kaya tuzuyla burun temizliği yap arkadaşım yapmadıysan. O baya faydalı ve iyi geliyor. Sabaha en azından nefesini açar. Geçmiş olsun çok.
Kaya tuzu dediğin bu turşu kurduğumuz iri tuz mu oluyo canım? Bengiye şu ufak nebülizatörden almıştım ondan önce ben kullandım yine açılmadı sadece daha çok akıttı

Kaya tuzu dediğin bu turşu kurduğumuz iri tuz mu oluyo canım? Bengiye şu ufak nebülizatörden almıştım ondan önce ben kullandım yine açılmadı sadece daha çok akıttı
Evet canım o. Ilık suya karıştırıp nazal temizlik yapman lazım. Sırınga vs varsa. Bebeklere yapıyorlar ya onun gibi. O sırada aktığı ve açıldığı için sonrasında akmıyor canım. Nebül. açmıştır kanalları

Bunlara bayışdımmm direk alıcağım belli oldu teşekkür ederim
Rica ederiiim dediğim gibi baya baktığım için en son bunlarda karar kıldım. Hatta uzun süre suwenin şu geceliğine kafayı takmıştım sonra denedim hiç mankende gördündüğü gibi değilmiş dikişler tam göğüs kısmına geliyormuş kötü görünüyordu vazgeçtim anında. Diğerlerini de yine deneyerek aldım ve aynaya baktığımda işte bu dedim

Eklentiler

• Screenshot_20230507-213612_Samsung Internet.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 80
İşle ilgili birkaç problem yaşadım geçen haftalarda onun haricinde bebişle güzel ilerliyoruz çok şükür dün kontrolümüz vardı 25+4 haftasıyla uyumlu ilerliyor dedi doktor 867 gr olmuş
Bu işten işverenden ne çektik ya.utanmasalar üremeyin diyecekler yaaa ne güzel sağlıkla büyüsün inşallah

Arkadaşlar 23+5 deyim. Toplamda 12 kg almışım sizde durumlar nasıl
Valla 28+0 ım bugün ve yataklara düşmeden önce (2hafta öncesine kadar) çoktan 16-17 kg almıştım yani belki daha fazla da olabilir şu an 20yi bulmuştur diye tahmin ediyorum.

@abogado viajero[/USER] ay şu süreçte işinde sorun yaşamayan sanıyorum ki yok. Sana ne oldu, anlatmak ister misin
Bir şekilde birilerinin desteği sayesinde kariyer edinmiş ve amirim dahi olmayan birisi tarafından gereksiz yere paylandım ama ne paylanmak kaldırmakta zorlandığım şeyler söyledi, haklı olmama rağmen müdür olması sebebiyle hiç bisey söyleyemedim günlerce aklıma geldikçe ağladım

Kızlar doğumda hediye bişeyler dağıtacak mısınız ? Ben belki hastanede değil ama eve gelenlere ufak bişeyler hazırlamak istiyorum anı gibi olsun diye.Ama ne hazırlasaö bilemedim. Anahtarlıklar çok hoşuma gidiyor makrome gökkuşaklılardan, sukulentler çok hoşuma gidiyor ama onlara da bakmak çok zor .Sizin fikirleriniz var mı ,biraz erken gibi ama benim işlerim erken olabileceği için azcık önden gidiyorum

Kendi emeğiyle bi yerlere gelemeyen insanlar ve devasa egoları.Çünkü kendilerini ancak bu şekilde kanıtlayabilecek potansiyeldeler.Daha fazlası imkansız olacağı için … hepimiz yeri geldiğinde yutmak zorunda kalıyoruz cümlelerimizi böyle insanlar karşısında.Ben ilk iş yerimden çenemi tutamadığım işin kovulmuştum.Artık öğrendim; dinlemiyorum hiç böylece içim de acımıyor aklıma geldikçe ..

Eskiden bende çok sinirlenip günlerce şöyle deseydim, böyle deseydim diye olayı tekrar tekrar yaşayıp kendime acı çektiriyordum. Hala %100 bırakabilmiş değilim. Yaşadığım durumun boyutuna göre şekilleniyor. Ama şunu bilmekte fayda var ki bu olanlar seninle ilgili değil, onunla ilgili. Onun kendi içinde yaşadığı acizliğin dışa vurumu tüm bunlar. Dolayısıyla senlik birşeyi yok. Asla kişiselleştirme ve üzerine alma. Hata da yapabilirsin ama yolu ve yöntemi bu değil. Koca koca insanların iletişim kuramayıp böyle ağır ve yüksek tonda konuşması kadar acı ve acizce bir şey olamaz.

İçinde kalması hissi çok ağır. Benimde o sebeple tansiyonum tavan yaptı, hamileliğimde. Ama o insandan dolayı yapmadın bunu koltuğuna olan saygından dolayı yaptın. Ve haklı olduğunu bildiğin için umarım için en kısa süre de ferahlar. Ben asıl amirini de kızdım. Başka birisi sana bu kadar yüklenirken o ne yapıyordu veya öğrendikten sonra ne yaptı? Benim ekibimden bir kişiye bile hata yapsalar dahi kimse ağzını açamaz, alnını karışlarım. Varsa bir hats gelip bana söyleyecek ben önlem alıcam. Yoksa zaten çenesini kapatıp oturucak. İnsanoğlu acaba hep böyle miydi ya.. ne kadar acımasız. Olayın diğer tarafı da hamilesin ya. Nasıl bu kadar umarsız olabilir bir insan anlamıyorum.

Önceden olsa asla altında kalmaz saygımı bozmadan yine bir kaç şey söylerdim ama 5 ay kadar önce daha büyük bir problem yaşamıştım is yerinde. bu pislik de bunu bilerek yani kendimi daha zor duruma sokmayacağımı ses çıkarmayacağımı bilerek yaptı terbiyesizliğini

Oluşturduğu karmayı bakalım da nasıl temizleyecek? Vallahi hiç üzülme sen kayıran Allah onu kayırsın. Sen haksız yere bir insanı üz, günlerce ağlamasına vesile ol. Sonra hayatta iyi şeyler bekle, hıhı canım oldu güzelim.

Bende çok ikilemde kaldım da hastaneye herkes gelemiyor mevlütte dağıtmayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…