- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #29.021
Ben de hep ordan almistim daha spor modeller varEvlenirken pijamalarımın hepsini lcwdan aldım ve aşırı memnun kaldım hiçbirşey olmadı ordan da bakıyım
Kaya tuzuyla burun temizliği yap arkadaşım yapmadıysan. O baya faydalı ve iyi geliyor. Sabaha en azından nefesini açar. Geçmiş olsun çok.Kızlar dün sabah hafif geniz akıntım vardı. Gecesi berbattı. Şimdi ise geniz akıntısı, boğaz ağrısı ve burun tıkanıklığı eklendi uyuyamıyordum zaten bel, kalça ağrısından benim pertim çıktı. Yarında şeker yüklemesi var sabahtan ama ben suyu bile yudum yudum içebiliyorum nefes alamıyorum bu halde yapar mı sizce doktorum? Malum giremedim de siteye valla bende korktum hele haftasonu Allah bilir kaç sayfa olmuştur dedim ama sizde girememişsiniz sevinmedim desem yalanbi de ıhlamur, bal, limonlu su, pekmez, acı şalgam, bol sarımsaklı çorba vs denedim yarına kadar yapabildiğim her şeyi yapmak istiyorum var mı başka tavsiyesi olann çok fenayım
Aaa waikikinin sitesinde cok fazla şortlu takim da vardi. Ve onlari gördükçe sen geldin aklima beybiiBende aynı şekilde yapıcam. Rahatım çok önemli. Zaten doğumdan korkuyorum bir miktar. Evime çeviricem o odayıbelki öyle daha rahat olabilirim. Hayatımda gitmeyi tercih etmedim güllü dallı dantelli şeyler. Sanıyorum ki lohusayken hiç çekemem.
Bakayım kuzum. Efil efil gezerim ohhAaa waikikinin sitesinde cok fazla şortlu takim da vardi. Ve onlari gördükçe sen geldin aklima beybiitam senlikkk sen de bi bak
Kaya tuzu dediğin bu turşu kurduğumuz iri tuz mu oluyo canım? Bengiye şu ufak nebülizatörden almıştım ondan önce ben kullandım yine açılmadı sadece daha çok akıttıKaya tuzuyla burun temizliği yap arkadaşım yapmadıysan. O baya faydalı ve iyi geliyor. Sabaha en azından nefesini açar. Geçmiş olsun çok.
Evet canım o. Ilık suya karıştırıp nazal temizlik yapman lazım. Sırınga vs varsa. Bebeklere yapıyorlar ya onun gibi. O sırada aktığı ve açıldığı için sonrasında akmıyor canım. Nebül. açmıştır kanallarıKaya tuzu dediğin bu turşu kurduğumuz iri tuz mu oluyo canım? Bengiye şu ufak nebülizatörden almıştım ondan önce ben kullandım yine açılmadı sadece daha çok akıttı
Rica ederiiimBunlara bayışdımmm direk alıcağım belli oldu teşekkür ederim
Bu işten işverenden ne çektik ya.utanmasalar üremeyin diyeceklerİşle ilgili birkaç problem yaşadım geçen haftalarda onun haricinde bebişle güzel ilerliyoruz çok şükürdün kontrolümüz vardı 25+4 haftasıyla uyumlu ilerliyor dedi doktor 867 gr olmuş
Valla 28+0 ım bugün ve yataklara düşmeden önce (2hafta öncesine kadar) çoktan 16-17 kg almıştım yani belki daha fazla da olabilirArkadaşlar 23+5 deyim. Toplamda 12 kg almışımsizde durumlar nasıl
Bir şekilde birilerinin desteği sayesinde kariyer edinmiş ve amirim dahi olmayan birisi tarafından gereksiz yere paylandım ama ne paylanmak kaldırmakta zorlandığım şeyler söyledi, haklı olmama rağmen müdür olması sebebiyle hiç bisey söyleyemedim günlerce aklıma geldikçe ağladım@abogado viajero[/USER] ay şu süreçte işinde sorun yaşamayan sanıyorum ki yok. Sana ne oldu, anlatmak ister misin
Kendi emeğiyle bi yerlere gelemeyen insanlar ve devasa egoları.Çünkü kendilerini ancak bu şekilde kanıtlayabilecek potansiyeldeler.Daha fazlası imkansız olacağı için … hepimiz yeri geldiğinde yutmak zorunda kalıyoruz cümlelerimizi böyle insanlar karşısında.Ben ilk iş yerimden çenemi tutamadığım işin kovulmuştum.Artık öğrendim; dinlemiyorum hiç böylece içim de acımıyor aklıma geldikçe ..Bir şekilde birilerinin desteği sayesinde kariyer edinmiş ve amirim dahi olmayan birisi tarafından gereksiz yere paylandım ama ne paylanmak kaldırmakta zorlandığım şeyler söyledi, haklı olmama rağmen müdür olması sebebiyle hiç bisey söyleyemedim günlerce aklıma geldikçe ağladım
Sata göre 25+2yim 7 kilo aldım canım ama bu konu bence kıyasa kapalı olmalı diye düşünüyorumArkadaşlar 23+5 deyim. Toplamda 12 kg almışımsizde durumlar nasıl
Eskiden bende çok sinirlenip günlerce şöyle deseydim, böyle deseydim diye olayı tekrar tekrar yaşayıp kendime acı çektiriyordum. Hala %100 bırakabilmiş değilim. Yaşadığım durumun boyutuna göre şekilleniyor. Ama şunu bilmekte fayda var ki bu olanlar seninle ilgili değil, onunla ilgili. Onun kendi içinde yaşadığı acizliğin dışa vurumu tüm bunlar. Dolayısıyla senlik birşeyi yok. Asla kişiselleştirme ve üzerine alma. Hata da yapabilirsin ama yolu ve yöntemi bu değil. Koca koca insanların iletişim kuramayıp böyle ağır ve yüksek tonda konuşması kadar acı ve acizce bir şey olamaz.Bir şekilde birilerinin desteği sayesinde kariyer edinmiş ve amirim dahi olmayan birisi tarafından gereksiz yere paylandım ama ne paylanmak kaldırmakta zorlandığım şeyler söyledi, haklı olmama rağmen müdür olması sebebiyle hiç bisey söyleyemedim günlerce aklıma geldikçe ağladım
Önceden olsa asla altında kalmaz saygımı bozmadan yine bir kaç şey söylerdim ama 5 ay kadar önce daha büyük bir problem yaşamıştım is yerinde. bu pislik de bunu bilerek yani kendimi daha zor duruma sokmayacağımı ses çıkarmayacağımı bilerek yaptı terbiyesizliğiniKendi emeğiyle bi yerlere gelemeyen insanlar ve devasa egoları.Çünkü kendilerini ancak bu şekilde kanıtlayabilecek potansiyeldeler.Daha fazlası imkansız olacağı için … hepimiz yeri geldiğinde yutmak zorunda kalıyoruz cümlelerimizi böyle insanlar karşısında.Ben ilk iş yerimden çenemi tutamadığım işin kovulmuştum.Artık öğrendim; dinlemiyorum hiç böylece içim de acımıyor aklıma geldikçe ..
Oluşturduğu karmayı bakalım da nasıl temizleyecek? Vallahi hiç üzülme sen kayıran Allah onu kayırsın. Sen haksız yere bir insanı üz, günlerce ağlamasına vesile ol. Sonra hayatta iyi şeyler bekle, hıhı canım oldu güzelim.Önceden olsa asla altında kalmaz saygımı bozmadan yine bir kaç şey söylerdim ama 5 ay kadar önce daha büyük bir problem yaşamıştım is yerinde. bu pislik de bunu bilerek yani kendimi daha zor duruma sokmayacağımı ses çıkarmayacağımı bilerek yaptı terbiyesizliğini
Bende çok ikilemde kaldım da hastaneye herkes gelemiyor mevlütte dağıtmayı düşünüyorumKızlar doğumda hediye bişeyler dağıtacak mısınız ? Ben belki hastanede değil ama eve gelenlere ufak bişeyler hazırlamak istiyorum anı gibi olsun diye.Ama ne hazırlasaö bilemedim. Anahtarlıklar çok hoşuma gidiyor makrome gökkuşaklılardan, sukulentler çok hoşuma gidiyor ama onlara da bakmak çok zor .Sizin fikirleriniz var mı ,biraz erken gibi ama benim işlerim erken olabileceği için azcık önden gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?