- 14 Temmuz 2015
- 2.023
- 6.730
- 158
- 30
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #29.041
Çok üzücü.genel olarak sorunumuz bu asla pozitif değiliz ya.Bu insan bi zorluk yaşamış üstüne daha fazla gitmeyelim destek olalım demek yerine düştü mü bi tane de ben vurayım deme peşinde herkesÖnceden olsa asla altında kalmaz saygımı bozmadan yine bir kaç şey söylerdim ama 5 ay kadar önce daha büyük bir problem yaşamıştım is yerinde. bu pislik de bunu bilerek yani kendimi daha zor duruma sokmayacağımı ses çıkarmayacağımı bilerek yaptı terbiyesizliğini
Ay evet bak Mevlüt çok mantıklıymışBende çok ikilemde kaldım da hastaneye herkes gelemiyor mevlütte dağıtmayı düşünüyorum
27+3 sadece 5 kg doguma kadar 3 kg dan fazla almamaya calisacagimArkadaşlar 23+5 deyim. Toplamda 12 kg almışımsizde durumlar nasıl
Hem ona hediye hem ona hediye çok gelir diye düşündüm ceritom hastaneye bi çikolata yaptırırızAy evet bak Mevlüt çok mantıklıymışbenim hiç aklıma gelmemişti kııız ,bende öyle yapayım bu fikir aklıma yattı
Tatli hiç yiyemiyorum güya erkek bebek sürekli turşu istiyor cnm benim standart sabah öğle akşam evde olduğum zaman 11 gibi kahvaltı 6 gibi yemek o kadar sağlıklı gelsinlerde sorun degil cnmCanım bende senin gibi iştahsız bir gebeyim ama zorla yiyorum çok az yiyip doğduğum için iki saatte bir yemek yiyorum ama ben kilo aldım yemekten değil tatlıdan
Hastanede dagitacaksan sukulent cok mantikli, nisanimda dagitmistik, hala gelen insanlarin evlerinde sukulentlerimi görüyorum, cok hosuma gidiyorAy evet bak Mevlüt çok mantıklıymışbenim hiç aklıma gelmemişti kııız ,bende öyle yapayım bu fikir aklıma yattı
Ay o kısmı bende hiç bilmiyorumHastanede dagitacaksan sukulent cok mantikli, nisanimda dagitmistik, hala gelen insanlarin evlerinde sukulentlerimi görüyorum, cok hosuma gidiyorama mevlutte genelde bebegin cinsiyetine gore o renk yasin kitabi ve tesbih dagitiliyordu, 5 yil önce yegenimde öyle yapmistik. Hala öyle bir moda var midir bilemedim
Aynen canım çok iyi düşünmüşsün bende öyle yapayım heryere hediye yaptıramam ayolHem ona hediye hem ona hediye çok gelir diye düşündüm ceritom hastaneye bi çikolata yaptırırız
Bizim müdürümüz istanbulda çalışıyor onun haberi yok ama duysaydı da tepki verebileEskiden bende çok sinirlenip günlerce şöyle deseydim, böyle deseydim diye olayı tekrar tekrar yaşayıp kendime acı çektiriyordum. Hala %100 bırakabilmiş değilim. Yaşadığım durumun boyutuna göre şekilleniyor. Ama şunu bilmekte fayda var ki bu olanlar seninle ilgili değil, onunla ilgili. Onun kendi içinde yaşadığı acizliğin dışa vurumu tüm bunlar. Dolayısıyla senlik birşeyi yok. Asla kişiselleştirme ve üzerine alma. Hata da yapabilirsin ama yolu ve yöntemi bu değil. Koca koca insanların iletişim kuramayıp böyle ağır ve yüksek tonda konuşması kadar acı ve acizce bir şey olamaz.
İçinde kalması hissi çok ağır. Benimde o sebeple tansiyonum tavan yaptı, hamileliğimde. Ama o insandan dolayı yapmadın bunu koltuğuna olan saygından dolayı yaptın. Ve haklı olduğunu bildiğin için umarım için en kısa süre de ferahlar. Ben asıl amirini de kızdım. Başka birisi sana bu kadar yüklenirken o ne yapıyordu veya öğrendikten sonra ne yaptı? Benim ekibimden bir kişiye bile hata yapsalar dahi kimse ağzını açamaz, alnını karışlarım. Varsa bir hats gelip bana söyleyecek ben önlem alıcam. Yoksa zaten çenesini kapatıp oturucak. İnsanoğlu acaba hep böyle miydi ya.. ne kadar acımasız. Olayın diğer tarafı da hamilesin ya. Nasıl bu kadar umarsız olabilir bir insan anlamıyorum.
Bizim müdürümüz istanbulda çalışıyor onun haberi yok ama duysaydı da tepki verebilecek biri değil eski müdürüm olsaydı asla laf söyletmezdi o ayrıEskiden bende çok sinirlenip günlerce şöyle deseydim, böyle deseydim diye olayı tekrar tekrar yaşayıp kendime acı çektiriyordum. Hala %100 bırakabilmiş değilim. Yaşadığım durumun boyutuna göre şekilleniyor. Ama şunu bilmekte fayda var ki bu olanlar seninle ilgili değil, onunla ilgili. Onun kendi içinde yaşadığı acizliğin dışa vurumu tüm bunlar. Dolayısıyla senlik birşeyi yok. Asla kişiselleştirme ve üzerine alma. Hata da yapabilirsin ama yolu ve yöntemi bu değil. Koca koca insanların iletişim kuramayıp böyle ağır ve yüksek tonda konuşması kadar acı ve acizce bir şey olamaz.
İçinde kalması hissi çok ağır. Benimde o sebeple tansiyonum tavan yaptı, hamileliğimde. Ama o insandan dolayı yapmadın bunu koltuğuna olan saygından dolayı yaptın. Ve haklı olduğunu bildiğin için umarım için en kısa süre de ferahlar. Ben asıl amirini de kızdım. Başka birisi sana bu kadar yüklenirken o ne yapıyordu veya öğrendikten sonra ne yaptı? Benim ekibimden bir kişiye bile hata yapsalar dahi kimse ağzını açamaz, alnını karışlarım. Varsa bir hats gelip bana söyleyecek ben önlem alıcam. Yoksa zaten çenesini kapatıp oturucak. İnsanoğlu acaba hep böyle miydi ya.. ne kadar acımasız. Olayın diğer tarafı da hamilesin ya. Nasıl bu kadar umarsız olabilir bir insan anlamıyorum.
Baharcım sorma ,yeniden doğdum galiba
Mevlüt işi mantıklı geldi ama orda sukulent dağıtsam çok mu garip olurHastanede dagitacaksan sukulent cok mantikli, nisanimda dagitmistik, hala gelen insanlarin evlerinde sukulentlerimi görüyorum, cok hosuma gidiyorama mevlutte genelde bebegin cinsiyetine gore o renk yasin kitabi ve tesbih dagitiliyordu, 5 yil önce yegenimde öyle yapmistik. Hala öyle bir moda var midir bilemedim
Bende siz deyince vazgeçtim o sırada annemlerdeydim ufak bir kriz yaşandı ay elalem ne der diye elalem konuşcaksa gelmesin dedim şimdi hiçbirine sormadan alıcammydreams93 canim ben lohusa takimi almadim. Bir uzun kollu penye pijama takimi aldim. İki tanede yarim kollu takim aldim. Hepsinin önü dügmeli aldim emzirirken kolay olsun diye. Lohusa takimi vs boyle seyler cidden gereksiz buluyorum kendimde hic o hevesler yok ama bi bandanam olur illaki pembissss
Oh be ne güzel tesaduf olmuş, güzel Allahim seni duymuş da duyurmuş bunuDün eşim nts de beni beklerken bi kadın izin isterken duymuş ,doktor da tamam izinli çıkabilirsin demiş.bende sabah serumlarım erken bitince visite gelen doktorlara sordum.Evimi çok özledim bi gitsem olur mu dedimonlar da benim doktorumu arayıp ona sordular ,o da tamam ama akşam 6da hastanede olsun demiş.Öyle olunca izinli çıktım canım .Şimdi yine hastanedeyim.Dışarıdaki hayatı unutmuşum ,resmen yoruldum dışarıda hiç bişey yapmadığım halde
Allah'tan buralarda yaz daha uzun , ben çıkardım sayılır bile. Hep bı kenarda yazlıklar durur bizde. E ben de kapaliyim zaten genelde 4 mevsim ve ütü istemez kıyafetlerimAhhh haftalar önce çıkarmıştım ben belki bir aydan fazla olmuştur ..göbeğim büyümeden çıkartayım da bebek büyüyünce zorlanırım diyeama gel gör ki giyip dışarı bile çıkamayacağım sanırım hayat işte ben planlar yaparken yaşananlar
Yaa hayirrr coook güzel olurr. Mahirkuştan yaşayan, canlı bir hediye kendini görmeye gelenlereMevlüt işi mantıklı geldi ama orda sukulent dağıtsam çok mu garip olur
Bebekler her yerde yatmaz mi yaaAnneler,bebek ilk doğduğu günler nerde yatar kiyani şöyle.dogum evimin bulunduğu yerde olmayacak gibi ailemin yanında olcam.e yatak falan oraya taşınmaz.reflu yatağı reflu olmasa bile kullanılır mi mesela onda yatırsak ilk günler? Ya da minder gibi kenarları kıvrık bir yatak var küçük onda mı yatarlar? Normalde nerde yatarken bebisler doğar doğmaz ilk gunler
Ay evet ,kuluma bi yardım edeyim bu çok darda yazık dedi galibaOh be ne güzel tesaduf olmuş, güzel Allahim seni duymuş da duyurmuş bunuçok sevindim sana iyi geldiğine
Allah'tan buralarda yaz daha uzun , ben çıkardım sayılır bile. Hep bı kenarda yazlıklar durur bizde. E ben de kapaliyim zaten genelde 4 mevsim ve ütü istemez kıyafetlerimben de agirlasmadan hastane çantası ve kıyafet yıkama ütüleme işlerini bitirmek istiyorum. Agirlasinca çok çok zor oluyor.
Ay evet bunu eşimle paylaşayım da o ayarlasın bunu.Bende çok beğeniyorum sukulenti anlamlı gerçekten . Teşekkür ederim fikir için canımYaa hayirrr coook güzel olurr. Mahirkuştan yaşayan, canlı bir hediye kendini görmeye gelenlereHerkes de cok begenecektir. Ben nişanımda dagitmamis olsam kesin sukulent dagitirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?