- 11 Kasım 2012
- 2.005
- 5.891
- 358
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #29.061
Bende nişanda sukulent dağıtmıştım hala her birilerine gittiğimde gösteriyorlar saksısını değiştirenler falan olmuşYaa hayirrr coook güzel olurr. Mahirkuştan yaşayan, canlı bir hediye kendini görmeye gelenlereHerkes de cok begenecektir. Ben nişanımda dagitmamis olsam kesin sukulent dagitirdim
Yani biz minderlerde büyüdük de ne bileyim sert yatak olsun yok ne bileyim şu olsun bu olsun diyorlar ondan bilemedimBebekler her yerde yatmaz mi yaane bileyim koltuk olurr kucak olurr her yer olur sanki
Birebir aynisini yaşıyorum ben deBende nişanda sukulent dağıtmıştım hala her birilerine gittiğimde gösteriyorlar saksısını değiştirenler falan olmuş
Yaa cok haklisinn canimm bi de bizim bebişler çok aşırı ötesi kıymetliler, bizim gibi degiller kiYani biz minderlerde büyüdük de ne bileyim sert yatak olsun yok ne bileyim şu olsun bu olsun diyorlar ondan bilemedim
Girme kanıma josieeBirebir aynisini yaşıyorum ben dekeske yine sukulent dagitabilsek ama olmaz dimi ya
Yaşamadım cnm ama kimyinu deneyebilirsin yediklerine serp iyi geliyor genelde kimyonKızlar bu gaz sancısına çözüm ne olabilir hamileliğin başından beri devam ediyor gecer dedim ama sonuna kadar devam sanırım. Var mı yaşayan aranızda ne çözüm buldunuz?
Tek kullanımlık alt açma bezini sermiştim ben cnm zaten hastahane çarşaflı oluyor ama temizlik açısından bebegin altına büyük alt acma bezi sermiştikBenim aklımdan hastanedeki yatağına bisey almamız gerekiyor mu sorusu geçiyor. Onu bizim baş ucumuza minnak bir yatakta getiriyorlar ya o yatakta çarşaf vs bisey oluyo mu yoksa biz mi götürüyoruz tecrübeli annelerimiz bilir mutlaka merak ediyorum
Şart değil cnm ben 2021 de doğum yaptım fazla gelen olmadı hastahaneye normal pijama takımı götürmüştüm 2 tane ama içimde kaldı orda doğum yapanlar kolidorda yürüyenler süslü pusluydu kendimi cok paspal hissetmiştim bu sefer aldım ☺ sen nasıl istersen öyle yap senin tercihin senin rahatlığın önemli cnmKızlar size bir sorum olucak bu lohusa kıyafetleri şart mı ben fotoğrafçı çağırmıcam hastaneye çok kararsız kaldım süreç nasıl gelişiyor
Teşekkür ederiiim aklımda olsun o zaman öğrenecek çok şeyimiz varTek kullanımlık alt açma bezini sermiştim ben cnm zaten hastahane çarşaflı oluyor ama temizlik açısından bebegin altına büyük alt acma bezi sermiştik
Canım senin son adet tarihin neBebiş de 29 haftalık olacak haftaya
Bugun 8.gunum hala cok hastayim defalarca serum yememe ragmen… gecen gun doktor randevum vardi doktorum dedi ki buguj seker yukleme ve tetanoz asin vardi ama hastasin haftaya yapalim iyilesirsen eger dedi. Yani benimki yapmadiKızlar dün sabah hafif geniz akıntım vardı. Gecesi berbattı. Şimdi ise geniz akıntısı, boğaz ağrısı ve burun tıkanıklığı eklendi uyuyamıyordum zaten bel, kalça ağrısından benim pertim çıktı. Yarında şeker yüklemesi var sabahtan ama ben suyu bile yudum yudum içebiliyorum nefes alamıyorum bu halde yapar mı sizce doktorum? Malum giremedim de siteye valla bende korktum hele haftasonu Allah bilir kaç sayfa olmuştur dedim ama sizde girememişsiniz sevinmedim desem yalanbi de ıhlamur, bal, limonlu su, pekmez, acı şalgam, bol sarımsaklı çorba vs denedim yarına kadar yapabildiğim her şeyi yapmak istiyorum var mı başka tavsiyesi olann çok fenayım
Benim bayadir duzenliydi, oglen dur be kizim yemek yiyim dedim o kadar siddetli vuruyodu ki, ondan sonra bi kesildi daha yeni vurmaya basladi ben de panikledim esime caktirmadanKızlar belki konuştunuz ama herkes düzenli hissediyor mu ya tekme ya da hareketleri? Özellikle 26 hafta ve üstü olanlar? Ben mesela dün hiç durmadı bugün de hiç hissetmedim. Saatte saymayı geçtim bugün bildiğin sanki yok gibiydi. Ve 27 haftalığız. Uygulamada tekmeleri saymaya başladınız mı diyor. İsterseniz kuruntu deyin ama bence hep böyle olacak gibi ya sanki hiç düzenli hissetmicem sürekli ne oluyor dicem. Bence geçirdiğim en yıpratıcı süreç bu. Anlamıyorum sürekli hissedenler acaba zayıf kişiler mi? Belki de yağdan falan demek istiyorum ama dün full hissettim çok saçma hatta dıştan bile görülüyodu off çok panik ediyor bu olay beni
Kaya tuzu suda nasil eriyo ben de deniyim. Soguk suda eriyo mu yaniKaya tuzuyla burun temizliği yap arkadaşım yapmadıysan. O baya faydalı ve iyi geliyor. Sabaha en azından nefesini açar. Geçmiş olsun çok.
Kızlar belki konuştunuz ama herkes düzenli hissediyor mu ya tekme ya da hareketleri? Özellikle 26 hafta ve üstü olanlar? Ben mesela dün hiç durmadı bugün de hiç hissetmedim. Saatte saymayı geçtim bugün bildiğin sanki yok gibiydi. Ve 27 haftalığız. Uygulamada tekmeleri saymaya başladınız mı diyor. İsterseniz kuruntu deyin ama bence hep böyle olacak gibi ya sanki hiç düzenli hissetmicem sürekli ne oluyor dicem. Bence geçirdiğim en yıpratıcı süreç bu. Anlamıyorum sürekli hissedenler acaba zayıf kişiler mi? Belki de yağdan falan demek istiyorum ama dün full hissettim çok saçma hatta dıştan bile görülüyodu off çok panik ediyor bu olay beni
Benim gorumcem daha yeni dogum yapti tecrubelendim bu konudaBenim aklımdan hastanedeki yatağına bisey almamız gerekiyor mu sorusu geçiyor. Onu bizim baş ucumuza minnak bir yatakta getiriyorlar ya o yatakta çarşaf vs bisey oluyo mu yoksa biz mi götürüyoruz tecrübeli annelerimiz bilir mutlaka merak ediyorum
Ay mesela bebeğin nerede olduğunu nasıl anlıyorsunuz hiç bilmiyorumBenim bayadir duzenliydi, oglen dur be kizim yemek yiyim dedim o kadar siddetli vuruyodu ki, ondan sonra bi kesildi daha yeni vurmaya basladi ben de panikledim esime caktirmadanama bizimki pozisyon degistirince hareketleri az hissettigimi farkettim. Yani kasik bolgemdeyken ayaklari hissetmiyorum karnimin yanindayken cok hissediyorum. Sirt ustu yatinca vurmaya basladi
Ay valla şaka gibi nerden bildiniz 5 dk önce otururken hissettim pıt pıt 4-5 defa vurdu içim rahat etti ama işte tüm gün dün durmayıp. Ben bu tekme sayma işini tamamen unutcam sanırım bizde tutmuyor oKuzum ben bugün Nerdeyse 6 saat dışarıda idim, o zaman diliminde hiç hissetmedim hatta oturup biraz kendimi dinledim ama yok, eve geldim işler yeme içme derken sonrasında bir başladı ben burdayım der gibi hatta eşimde çocuk acıkmış dedibelki pozisyonumuzdan, belki açlık tokluk durumumuzdan belki bebeklerimiz de bizim gibi bazen keyifleri tutmuyordur hareketleri değişiyor (belki sen bu mesajı yazıp attıktan sonra Bike hareketleri başlamıştır ben ilk gebeliğimde eşime eve kalp atışı dinlemek için makina mı alsak diyen insandım son aylarda bile adam akıllı atmazdı benim kız bu sefer ki ona göre çok haraketli bakalım stres yapma hemen herşey yolunda inşallah )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?