- 11 Haziran 2019
- 1.259
- 3.168
- 133
- 40
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #29.081
Kızlar sabah beri giremedim siteye sizde de aynı sorun var mıydı? Ne kötüymüş burasız kalmak
Yaaa bende yeni girebildimDaha yeni girebildim ben de
Ben su sekilde anliyorum ultrasonda hep kafasi solda bacaklari sagda, sagdan tekme yiyince ayagi oldugu kesin oluyo da pozisyon degistirdigini mesaneme tekme yiyince anliyorum bi de vuruslari cok asagda hissettigimddAy mesela bebeğin nerede olduğunu nasıl anlıyorsunuz hiç bilmiyorumben ilk hissettiğim günden bu güne kadar hep aynı his hiç anlamıyorum pozisyon değiştirdi vs kimisi diyor ki hıçkırıyor hele onu hiç anlamıyorum çok ilginç geliyor bana
Ay valla şaka gibi nerden bildiniz 5 dk önce otururken hissettim pıt pıt 4-5 defa vurdu içim rahat etti ama işte tüm gün dün durmayıp. Ben bu tekme sayma işini tamamen unutcam sanırım bizde tutmuyor o
Çok mantıklı canım. Diğer türlü ben hiç anlamam kafası şu an nerde bacağı nerde. Belki de erken daha. Bir videoda görmüştüm kadın diyor ki işte şuan ayakları kaburgamda o yüzden itiyorum ki çeksin vs ben şok nasıl yani belki koludur falan nasıl emin oluyosun kafamda deli sorularBen su sekilde anliyorum ultrasonda hep kafasi solda bacaklari sagda, sagdan tekme yiyince ayagi oldugu kesin oluyo da pozisyon degistirdigini mesaneme tekme yiyince anliyorum bi de vuruslari cok asagda hissettigimddyoksa donme anini falan ben de hic hissetmedim
Sanada çok geçmiş olsunBugun 8.gunum hala cok hastayim defalarca serum yememe ragmen… gecen gun doktor randevum vardi doktorum dedi ki buguj seker yukleme ve tetanoz asin vardi ama hastasin haftaya yapalim iyilesirsen eger dedi. Yani benimki yapmadi
Canım soğuktada eriyor ama ben kolay olsun diye o su kaynamış ılımış olmalı. Hafıf sıcakken ekliyorum ki hızlıca eriyor.Kaya tuzu suda nasil eriyo ben de deniyim. Soguk suda eriyo mu yani
Bence müthiş olur. Bebişle birlikte büyür bu seferdeBirebir aynisini yaşıyorum ben dekeske yine sukulent dagitabilsek ama olmaz dimi ya
Ben hissetmiyorum. Bazen depar atıyor bazen tık yok. Ama kendimce bir mantığa oturttum. Devamlı hareket etmesi imkansız. Belki uyuyor, belki içeriye döndü, pozisyonundan dolayı hissetmiyorum. Zaten doktorlar bile şuanki hareketlerinin anlamlı olmadığını 30-32. Haftalardan sonra hergün mutlaka hissedilmesi gerektiğini söylüyor. İnsan hep hissetmek istiyor ama o mümkün değil. Sıkma sende canını. Yağ ile alakası yok bence onun. Benim gayet yağlı bir göbeğim var ama hissettirince gayette hissettiriyor. İç karnın geniş olabilir. Bu durumda da daha minik olduğu için denk gelmiyor olabilir. Birde gece sne uyurken hareketleniyor olup sen hissetmiyor olabilirsin. Kısacası hissetmiyor olmanın çok mantıklı birsürü sebebi olabilir.Kızlar belki konuştunuz ama herkes düzenli hissediyor mu ya tekme ya da hareketleri? Özellikle 26 hafta ve üstü olanlar? Ben mesela dün hiç durmadı bugün de hiç hissetmedim. Saatte saymayı geçtim bugün bildiğin sanki yok gibiydi. Ve 27 haftalığız. Uygulamada tekmeleri saymaya başladınız mı diyor. İsterseniz kuruntu deyin ama bence hep böyle olacak gibi ya sanki hiç düzenli hissetmicem sürekli ne oluyor dicem. Bence geçirdiğim en yıpratıcı süreç bu. Anlamıyorum sürekli hissedenler acaba zayıf kişiler mi? Belki de yağdan falan demek istiyorum ama dün full hissettim çok saçma hatta dıştan bile görülüyodu off çok panik ediyor bu olay beni
Yorulduğun bir gün müydü? Ovdur canım biraz belini, kaba etlerini bak bakalım rahatlıyor mu? Bende aynı ağrı sebebiyle uykumdan uyandım. Heryanım uyuşuk gibi.Kızlar iyi geceler belden bacaklara vuran ağrım var benim
Kuzum yormadim.surekli oturuyorum adet ağrısı gibi rahimik resmen zonkluyorYorulduğun bir gün müydü? Ovdur canım biraz belini, kaba etlerini bak bakalım rahatlıyor mu? Bende aynı ağrı sebebiyle uykumdan uyandım. Heryanım uyuşuk gibi.
Canım sürekli yatmak/oturmakta hamlatıyor insanı. Öyle birşey mi oldu acaba? Ya ben burda okuduklarımdan sonra pimpirik oldum, en ufak şeyde gidesim geliyor. Ama mantıklı davranalım. Ben olsam sanırım ovdururdum bacaklarımı ve birleşim yerlerimi bide kalçamı. Baktım yok iyi gelmiyor giderdim. Birşey olduğundan değil de ben tedirgin bir insan oldum. Ne kadardır var?Kuzum yormadim.surekli oturuyorum adet ağrısı gibi rahimik resmen zonkluyor
2 saatir böyle eşim gidelim.diyor bn gitmiyorum canım acaba normal mi diyorum sağ salim dogursaydik sağlıkla hepimizCanım sürekli yatmak/oturmakta hamlatıyor insanı. Öyle birşey mi oldu acaba? Ya ben burda okuduklarımdan sonra pimpirik oldum, en ufak şeyde gidesim geliyor. Ama mantıklı davranalım. Ben olsam sanırım ovdururdum bacaklarımı ve birleşim yerlerimi bide kalçamı. Baktım yok iyi gelmiyor giderdim. Birşey olduğundan değil de ben tedirgin bir insan oldum. Ne kadardır var?
Bebeğim azıcıkta uzun sürmüş. Bir görün bence birşey yoktur sanmıyorum ama için rahat eder. Hem de vesilesiyle bir görmüş olursun bebişleri2 saatir böyle eşim gidelim.diyor bn gitmiyorum canım acaba normal mi diyorum sağ salim dogursaydik sağlıkla hepimiznasilda korkuyorum aslında
Ayrıca ilk defa yaşıyoruz bu süreci, tecrübeli de olsak her hamilelik farklı olduğu için yine ilk olacaktı. Bilemiyoruz ki ne normal ne değil. Doğal olarak pimpirikleniyoruz ve bence çok haklıyız. Şuan ister istemez stresleniyorsun. Onunda etkisi oluyor. Bence git için rahatlasın veya gece gitmek istemiyorum dersen de yarına randevu almaya çalış kuzum. İlk defa mı bu kadar oldu? Yoksa dinlenmeye zaten bu ağrılar sebebiyle mi başladın canım sen?2 saatir böyle eşim gidelim.diyor bn gitmiyorum canım acaba normal mi diyorum sağ salim dogursaydik sağlıkla hepimiznasilda korkuyorum aslında
Aslında ben de böyle düşünüyordum. Sürekli hissetmek istemek gerçekçi değil diye. Ama birkaç yerde saatte(ya da iki saateydi unuttum) 10 hareket hissetmek gerek diye okuyunca panikledim işte. Yoksa isterse iki günde bir hissetsem paniklemem yapı olarak da öyle biri değilim. Yani düşününce ama 1-2 saatte nasıl 10 hareket hissedicez ki bu çocuk hiç mi uyumuyor. Uyanık olsa bile sürekli horon mu tepiyor da hissedelim hiç mi sakin durmaz çok saçmaBen hissetmiyorum. Bazen depar atıyor bazen tık yok. Ama kendimce bir mantığa oturttum. Devamlı hareket etmesi imkansız. Belki uyuyor, belki içeriye döndü, pozisyonundan dolayı hissetmiyorum. Zaten doktorlar bile şuanki hareketlerinin anlamlı olmadığını 30-32. Haftalardan sonra hergün mutlaka hissedilmesi gerektiğini söylüyor. İnsan hep hissetmek istiyor ama o mümkün değil. Sıkma sende canını. Yağ ile alakası yok bence onun. Benim gayet yağlı bir göbeğim var ama hissettirince gayette hissettiriyor. İç karnın geniş olabilir. Bu durumda da daha minik olduğu için denk gelmiyor olabilir. Birde gece sne uyurken hareketleniyor olup sen hissetmiyor olabilirsin. Kısacası hissetmiyor olmanın çok mantıklı birsürü sebebi olabilir.
Ah o okumalarAslında ben de böyle düşünüyordum. Sürekli hissetmek istemek gerçekçi değil diye. Ama birkaç yerde saatte(ya da iki saateydi unuttum) 10 hareket hissetmek gerek diye okuyunca panikledim işte. Yoksa isterse iki günde bir hissetsem paniklemem yapı olarak da öyle biri değilim. Yani düşününce ama 1-2 saatte nasıl 10 hareket hissedicez ki bu çocuk hiç mi uyumuyor. Uyanık olsa bile sürekli horon mu tepiyor da hissedelim hiç mi sakin durmaz çok saçma
Dediğim gibi birkaç yerde okumasam asla kuruntu yapmazdım
Ay harika soruCanım senin son adet tarihin ne
bu da güzel fikirmişC Cerito simdi aklima geldi, bir arkadasimiz da bebegi dogdugunda eve ziyarete gidenlere ‘küçük kara balık’ kitabini dagitmisti. Bebisi de kapkara esmer bir şeydi. Cok hosuma gitmisti. Küçük prensle ikisi arasinda onu secmis dagitmayaherkes okumayabiliyor, ama sevenlere o tarz bir sey de hazirlanabilir. Herkes icin fikir olsun diye seni kullandim sabah sabah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?