2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Canım senin son adet tarihin ne
Ay harika soru 22 .10 du galiba unutmuşum hahah
bu da güzel fikirmiş

Evet şimdi tüm gün put gibi oturup doktor bekleme vakti.Biraz eve gitmek için yalvarma pratiği yapacağım.şey dicem bu hafta gideyim haftaya geleyim olur mu dicem biraz da aşağıdaki doktorları şikayet etmeyi düşünüyorum ne bebemin kilosuna ne boyuna hiçbişeyine bakmadılar ya yine.bomboş inip çıkıyorum.vallahi yıldım artık .Allah kimseyi düşürmesin şu hastanelere

Günaydın hanımlar
Adet sancısı gibi sancınız olursa ya da kasılma, sıcak bir duş alın eğer geçiyorsa yalancı kasılma geçmiyorsa doktora gitmekte fayda var Kelebegimx mesajını geç gördüm umarım iyisindir şimdi

Şimdi biraz daha iyi ilk gebeligim ikiz diyemi böyle diyorum kendi kendime erken doğum riskim var

Benim agustosu bekliyecek

Biraz daha iyiyim kuzum çok teşekkür ederim sen nasılsın canım

Aramizda 2 gün var. Kelimesine kelimesine ayniyim. Dün cok az oynadi. Simdi yeni uyandim yatakta bekliyorum oynasin diye...normalde 1 haftadir her sabah ben uyandgmda oda tekmelerdi hatta önce o tekmelerdi ona uyanirdm. Dün cok az oynadi bu sabah ses yok bekliyorum smdi.

Korkmayın cnm benimde öyle oluyor bazen coşuyor bazende uyuyor tüm gün

Öyle olunca ben çukolata yiyorum hareketlensinler diye

Valla benim de hiç belli olmuyor .Bazen fingir fingir döndüğünü bile hissediyorum bazen tık yok.acile iniyorum ben hissetmiyorum diye ama iki haftadır doktorların hep söylediği bebeği hissediyor musun hissetmezsen söyle bize.Artık daha düzenli hissetmek gerekiyormuş ama benim de o düzenim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…