- 14 Temmuz 2015
- 2.023
- 6.730
- 158
- 30
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #29.101
Ay harika soruCanım senin son adet tarihin ne
bu da güzel fikirmişC Cerito simdi aklima geldi, bir arkadasimiz da bebegi dogdugunda eve ziyarete gidenlere ‘küçük kara balık’ kitabini dagitmisti. Bebisi de kapkara esmer bir şeydi. Cok hosuma gitmisti. Küçük prensle ikisi arasinda onu secmis dagitmayaherkes okumayabiliyor, ama sevenlere o tarz bir sey de hazirlanabilir. Herkes icin fikir olsun diye seni kullandim sabah sabah
Şimdi biraz daha iyi ilk gebeligim ikiz diyemi böyle diyorum kendi kendime erken doğum riskim varAyrıca ilk defa yaşıyoruz bu süreci, tecrübeli de olsak her hamilelik farklı olduğu için yine ilk olacaktı. Bilemiyoruz ki ne normal ne değil. Doğal olarak pimpirikleniyoruz ve bence çok haklıyız. Şuan ister istemez stresleniyorsun. Onunda etkisi oluyor. Bence git için rahatlasın veya gece gitmek istemiyorum dersen de yarına randevu almaya çalış kuzum. İlk defa mı bu kadar oldu? Yoksa dinlenmeye zaten bu ağrılar sebebiyle mi başladın canım sen?
Benim agustosu bekliyecekBebeğim azıcıkta uzun sürmüş. Bir görün bence birşey yoktur sanmıyorum ama için rahat eder. Hem de vesilesiyle bir görmüş olursun bebişleriAmin arkadaşım amin sağlıkla huzurla doğru zamanda bebişleri kucağımıza alalım. Ağustos gelsin artık yeminle.
Biraz daha iyiyim kuzum çok teşekkür ederim sen nasılsın canımGünaydın hanımlar
Adet sancısı gibi sancınız olursa ya da kasılma, sıcak bir duş alın eğer geçiyorsa yalancı kasılma geçmiyorsa doktora gitmekte fayda varKelebegimx mesajını geç gördüm umarım iyisindir şimdi
Aramizda 2 gün var. Kelimesine kelimesine ayniyim. Dün cok az oynadi. Simdi yeni uyandim yatakta bekliyorum oynasin diye...normalde 1 haftadir her sabah ben uyandgmda oda tekmelerdi hatta önce o tekmelerdi ona uyanirdm. Dün cok az oynadi bu sabah ses yokKızlar belki konuştunuz ama herkes düzenli hissediyor mu ya tekme ya da hareketleri? Özellikle 26 hafta ve üstü olanlar? Ben mesela dün hiç durmadı bugün de hiç hissetmedim. Saatte saymayı geçtim bugün bildiğin sanki yok gibiydi. Ve 27 haftalığız. Uygulamada tekmeleri saymaya başladınız mı diyor. İsterseniz kuruntu deyin ama bence hep böyle olacak gibi ya sanki hiç düzenli hissetmicem sürekli ne oluyor dicem. Bence geçirdiğim en yıpratıcı süreç bu. Anlamıyorum sürekli hissedenler acaba zayıf kişiler mi? Belki de yağdan falan demek istiyorum ama dün full hissettim çok saçma hatta dıştan bile görülüyodu off çok panik ediyor bu olay beni
Korkmayın cnm benimde öyle oluyor bazen coşuyor bazende uyuyor tüm günAramizda 2 gün var. Kelimesine kelimesine ayniyim. Dün cok az oynadi. Simdi yeni uyandim yatakta bekliyorum oynasin diye...normalde 1 haftadir her sabah ben uyandgmda oda tekmelerdi hatta önce o tekmelerdi ona uyanirdm. Dün cok az oynadi bu sabah ses yokbekliyorum smdi.
Aynen canim. Bekliyorum bakalim. Cumartesi nst baglattktan sonra huyu degisti kiziminKorkmayın cnm benimde öyle oluyor bazen coşuyor bazende uyuyor tüm gün
Öyle olunca ben çukolata yiyorum hareketlensinler diyeAramizda 2 gün var. Kelimesine kelimesine ayniyim. Dün cok az oynadi. Simdi yeni uyandim yatakta bekliyorum oynasin diye...normalde 1 haftadir her sabah ben uyandgmda oda tekmelerdi hatta önce o tekmelerdi ona uyanirdm. Dün cok az oynadi bu sabah ses yokbekliyorum smdi.
kahvaltimi yapayim bakayim bol kalorili sonuna tatlida eklerimÖyle olunca ben çukolata yiyorum hareketlensinler diye
Tatlı bir şeyler yiyince coşuyorlar. Mesela bazen hareket etseler bile biz hissedemiyoruzkahvaltimi yapayim bakayim bol kalorili sonuna tatlida eklerim
EDD olabilir mi?Kızlar ultrasonda EDC ne demek bilen var mı
Valla benim de hiç belli olmuyor .Bazen fingir fingir döndüğünü bile hissediyorum bazen tık yok.acile iniyorum ben hissetmiyorum diyeKızlar belki konuştunuz ama herkes düzenli hissediyor mu ya tekme ya da hareketleri? Özellikle 26 hafta ve üstü olanlar? Ben mesela dün hiç durmadı bugün de hiç hissetmedim. Saatte saymayı geçtim bugün bildiğin sanki yok gibiydi. Ve 27 haftalığız. Uygulamada tekmeleri saymaya başladınız mı diyor. İsterseniz kuruntu deyin ama bence hep böyle olacak gibi ya sanki hiç düzenli hissetmicem sürekli ne oluyor dicem. Bence geçirdiğim en yıpratıcı süreç bu. Anlamıyorum sürekli hissedenler acaba zayıf kişiler mi? Belki de yağdan falan demek istiyorum ama dün full hissettim çok saçma hatta dıştan bile görülüyodu off çok panik ediyor bu olay beni
Yok canım EDC 4cm yazmışlar direkEDD olabilir mi?
Estimated date of confinement yani beklenen dogum tarihi demek.Kızlar ultrasonda EDC ne demek bilen var mı
Baktım da google dan edc yoktu edd vardı ondan sordum kuzum. Edd olsaydı beklenen doğum tarihiymişYok canım EDC 4cm yazmışlar direk
Teşekkürler ama neden yanında 4cm yazmışlar kiEstimated date of confinement yani beklenen dogum tarihi demek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?