2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Günaydın kızlar umarım güzel haberlerle dolu bir haftamız geçer. Uyandığımda el parmaklarımı bükemiyorum çok ağrım oluyor yaşayan varmı? Bebeği hergün hissetmeyen arkadaşlarımız varmış doktor en son bana hareketlerini sayman saçmalık olur gün içinde bak hareketleri var mı yeterli sürekli hissedemezsin demişti belki uyuduğunuz döneme denk geliyordur hareketler. C Cerito Kelebegimx nasılsınız kızlar haberler var mı

Ablam buzdolabına yapışan mıknatıslı üstü Bebek resimli ve oğlunun ismi yazılı bir açacak yaptırmıştı bu daha kullanışlı demişti ilk oğlunda bebek beşikli mavi renkli bi sus yaptırmıştı ama şimdiki aklim olsa devamlı dolapta görünüyor ve kullanışlı gibisinden demişti

Estimated date of confinement yani beklenen dogum tarihi demek.

Baktım da google dan edc yoktu edd vardı ondan sordum kuzum. Edd olsaydı beklenen doğum tarihiymiş
Kızlar amniyotik sıvının en derin olduğu cep demekmiş .2nin altına düşerse sıkıntıymış tıp okumuş kadar olmasak da bi şeyler öğrendik be

Günaydın Benim ellerim çok şişiyor ve çok uyuşuyor canım. O yüzden bükerken acıyor çoğu zaman .bol sudan başka çaresi de yok galiba
Bende değişen bişey yok bebişin suyuna baktılar normalmiş şimdilik.Doktorum sezeryana girdi çıkınca uğrayacağını ümit ederek bekliyorum.Şimdi damar yolu açacaklar göz yaşım pıt

Cok güzel Bir hediye olmuş

Kızlar amniyotik sıvının en derin olduğu cep demekmiş .2nin altına düşerse sıkıntıymış tıp okumuş kadar olmasak da bi şeyler öğrendik be
Peki yanindaki 4cm yazisinin hepimizde oluşturduğu heyecan ve heves insallah baska 4 cm haberleri de aliriz az kaldi

Peki yanindaki 4cm yazisinin hepimizde oluşturduğu heyecan ve heves insallah baska 4 cm haberleri de aliriz az kaldi
Ay evet biz de çok heyecanlanmıştık bu kadar nasıl uzadı falan diye şoklar içindeydik canım arkadaşım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için , inşallah dediğin gibi olur çok teşekkür ederim

Ben yedek bir çarşaf götürmüştüm yaninda bebeği onun üstüne kendi battaniyesi ile yaptırmıştım. Bizim devlette sadece bi minder var çarşaflı değil kendinden öylede olsa yine de götürdüm yedek

Yaa cok kullanisli güzelmis işe yaraması mükemmel bence

Yok kuzum gerek yok. Kalınca bir battaniye al mutlaka zaten ona sarınca altında da bir ufak süngerle getiriyorlar o yatağı. yeterli geliyor.

İşte o mantıkdışı şeyi benim itim yapıyor. Acaip hareketli ama abisi böyle değildi hani 9 ayını toplasan tamamında bunun bir günde yaptıgı hareketi yapmamıştır Demem o ki her gebelik birbirinden farklı. Zamanla normalinizi bulursun kuzum ona göre takip edersin

mesela bende bazen gün boyu hissetmiyorum bir iki kez olmuştu yemekten sonra bekliyorum hareket ama evham yapmamaya calısıyorum yakın arkadasım da 2 gun hıssetmeyınce dr a gıtmıstı uyuyormus bebıs panık yapmamak lazım sanırım ama bende endıselenıyorum bır de hareketı 5-6 en fazla 10 tekme herhalde oyle hıssedıyorum duruyor sonra sızın de oyle mı ılk acemılık

Ay hadi güzel haberler versinler evine kavuş bugün
Benimde ilk gebelik canım ikiz ben gün içinde illaki hissediyorum ama hangisi diye çok ayırt edemiyorum bazen bende şüpheye düşüyorum ya biri hareket etmiyosa hissetmiyorsam diye bu arada günde 10 tekme hissetmen gayet iyi zaten

Yok kuzum gerek yok. Kalınca bir battaniye al mutlaka zaten ona sarınca altında da bir ufak süngerle getiriyorlar o yatağı. yeterli geliyor.
sağolasın pozitifim antalyanın sıcağını düşününce kalın battaniyenin düşüncesi bile beni boğsa da tecrübene güveniyorum o kesinlikle aklımda kim ne derse desin çantama koyarım o battaniyeyi

Kimlerin kontrolü var şimdi yakınlarda bakalım ??? Chanandler Bong 15 indeydi sanırım. Başka kim kim gidecek kızçelerim???
ben cumartesi gideceğim oğluşumaa

tecrübem yok ama sen deyince müslin olur mutlaka yanımızda onu da kullanabiliriz diye düşündüm

Hareket konusunda da bende bazen evham yapıyorum ama sonra başlıyor hareketlenmeler. Genelde ayaktayken daha az hissediyorum gibi, çok pimpirik etmemek lazım.

Kizlar her gün soruluyor, sormak istemiyorum ama ben ilk defa böyle bir soru sorucam oglum yaklasik 12 saattir durmamacasina hareket ediyor. Bu gece cildirdi, ilk defa böyle oluyor. İki kez de hickirik nöbeti tuttu onu, bi 5-6 dk surdu. Ve ben dün 7-8 bin adım atmisim catim, pelvik kaslarim, vajinam her neyse ve belim, aksamdan beri agridan ölüyorum. Benim minnosu etkileyen bir huzursuzluk mu var acaba icerde de bu kadar hareket edip beni mi uyariyor. Hic evhamli biri degilim. İlk kez endiselendim tabi kimse net bir sey diyemez ama ben de korkmaya baslayinca size yazdim bebek kotu bir sey olurken daha hareketsiz olur dimi? Boyle kipir kipir olmaz heralde

Kesinlikle 2. de Adana nın ağustosunda doğacak diye sadece bir pazen koymuştum. Ameliyattan geldim annem dedi bu çocuğun kalın battaniyesi nerde?? Buz oldu seni beklerken, bas göğsüne de azcık ısıt demişti. Gerçekten de çocuk soğuktu aldığımda yavrum nasıl sinirliydi direkt copcop memeye dalmıştı Hala da sinirli yakışıklı aksi erkekim

Çocuk da hareket etse suç etmese suç bacım Yok şaka bir yana korkma , oksijeni bol gelmiştir sıpanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…