- 14 Temmuz 2015
- 2.023
- 6.730
- 158
- 30
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #29.121
Birini bulayım da sorayımBaktım da google dan edc yoktu edd vardı ondan sordum kuzum. Edd olsaydı beklenen doğum tarihiymiş
Ablam buzdolabına yapışan mıknatıslı üstü Bebek resimli ve oğlunun ismi yazılı bir açacak yaptırmıştı bu daha kullanışlı demişti ilk oğlunda bebek beşikli mavi renkli bi sus yaptırmıştı ama şimdiki aklim olsa devamlı dolapta görünüyor ve kullanışlı gibisinden demiştiKızlar doğumda hediye bişeyler dağıtacak mısınız ? Ben belki hastanede değil ama eve gelenlere ufak bişeyler hazırlamak istiyorum anı gibi olsun diye.Ama ne hazırlasaö bilemedim. Anahtarlıklar çok hoşuma gidiyor makrome gökkuşaklılardan, sukulentler çok hoşuma gidiyor ama onlara da bakmak çok zor .Sizin fikirleriniz var mı ,biraz erken gibi ama benim işlerim erken olabileceği için azcık önden gidiyorum
Estimated date of confinement yani beklenen dogum tarihi demek.
Kızlar amniyotik sıvının en derin olduğu cep demekmiş .2nin altına düşerse sıkıntıymışBaktım da google dan edc yoktu edd vardı ondan sordum kuzum. Edd olsaydı beklenen doğum tarihiymiş
GünaydınGünaydın kızlar umarım güzel haberlerle dolu bir haftamız geçer. Uyandığımda el parmaklarımı bükemiyorum çok ağrım oluyor yaşayan varmı? Bebeği hergün hissetmeyen arkadaşlarımız varmış doktor en son bana hareketlerini sayman saçmalık olur gün içinde bak hareketleri var mı yeterli sürekli hissedemezsin demişti belki uyuduğunuz döneme denk geliyordur hareketler. C CeritoKelebegimx nasılsınız kızlar haberler var mı
Cok güzel Bir hediye olmuşHastanede dagitacaksan sukulent cok mantikli, nisanimda dagitmistik, hala gelen insanlarin evlerinde sukulentlerimi görüyorum, cok hosuma gidiyorama mevlutte genelde bebegin cinsiyetine gore o renk yasin kitabi ve tesbih dagitiliyordu, 5 yil önce yegenimde öyle yapmistik. Hala öyle bir moda var midir bilemedim
Peki yanindaki 4cm yazisinin hepimizde oluşturduğu heyecan ve hevesKızlar amniyotik sıvının en derin olduğu cep demekmiş .2nin altına düşerse sıkıntıymıştıp okumuş kadar olmasak da bi şeyler öğrendik be
Ay evet biz de çok heyecanlanmıştık bu kadar nasıl uzadı falan diye şoklar içindeydikPeki yanindaki 4cm yazisinin hepimizde oluşturduğu heyecan ve hevesinsallah baska 4 cm haberleri de aliriz az kaldi
Ben yedek bir çarşaf götürmüştüm yaninda bebeği onun üstüne kendi battaniyesi ile yaptırmıştım. Bizim devlette sadece bi minder var çarşaflı değil kendinden öylede olsa yine de götürdüm yedekBenim aklımdan hastanedeki yatağına bisey almamız gerekiyor mu sorusu geçiyor. Onu bizim baş ucumuza minnak bir yatakta getiriyorlar ya o yatakta çarşaf vs bisey oluyo mu yoksa biz mi götürüyoruz tecrübeli annelerimiz bilir mutlaka merak ediyorum
Jdjshjs hiç sorma ya. Bende gıcık oluyorum bir kitapçık vermeliler hamilelereBirini bulayım da sorayımyani yazdınız bari açıklayın be vicdansızlar
Yaa cok kullanisli güzelmisAblam buzdolabına yapışan mıknatıslı üstü Bebek resimli ve oğlunun ismi yazılı bir açacak yaptırmıştı bu daha kullanışlı demişti ilk oğlunda bebek beşikli mavi renkli bi sus yaptırmıştı ama şimdiki aklim olsa devamlı dolapta görünüyor ve kullanışlı gibisinden demişti
Yok kuzum gerek yok. Kalınca bir battaniye al mutlaka zaten ona sarınca altında da bir ufak süngerle getiriyorlar o yatağı. yeterli geliyor.Benim aklımdan hastanedeki yatağına bisey almamız gerekiyor mu sorusu geçiyor. Onu bizim baş ucumuza minnak bir yatakta getiriyorlar ya o yatakta çarşaf vs bisey oluyo mu yoksa biz mi götürüyoruz tecrübeli annelerimiz bilir mutlaka merak ediyorum
İşte o mantıkdışı şeyi benim itim yapıyor.Aslında ben de böyle düşünüyordum. Sürekli hissetmek istemek gerçekçi değil diye. Ama birkaç yerde saatte(ya da iki saateydi unuttum) 10 hareket hissetmek gerek diye okuyunca panikledim işte. Yoksa isterse iki günde bir hissetsem paniklemem yapı olarak da öyle biri değilim. Yani düşününce ama 1-2 saatte nasıl 10 hareket hissedicez ki bu çocuk hiç mi uyumuyor. Uyanık olsa bile sürekli horon mu tepiyor da hissedelim hiç mi sakin durmaz çok saçma
Dediğim gibi birkaç yerde okumasam asla kuruntu yapmazdım
mesela bende bazen gün boyu hissetmiyorum bir iki kez olmuştu yemekten sonra bekliyorum hareket ama evham yapmamaya calısıyorum yakın arkadasım da 2 gun hıssetmeyınce dr a gıtmıstı uyuyormus bebıs panık yapmamak lazım sanırım ama bende endıselenıyorum bır de hareketı 5-6 en fazla 10 tekme herhalde oyle hıssedıyorum duruyor sonra sızın de oyle mı ılk acemılıkGünaydın kızlar umarım güzel haberlerle dolu bir haftamız geçer. Uyandığımda el parmaklarımı bükemiyorum çok ağrım oluyor yaşayan varmı? Bebeği hergün hissetmeyen arkadaşlarımız varmış doktor en son bana hareketlerini sayman saçmalık olur gün içinde bak hareketleri var mı yeterli sürekli hissedemezsin demişti belki uyuduğunuz döneme denk geliyordur hareketler. C CeritoKelebegimx nasılsınız kızlar haberler var mı
Ay hadi güzel haberler versinler evine kavuş bugünGünaydınBenim ellerim çok şişiyor ve çok uyuşuyor canım. O yüzden bükerken acıyor çoğu zaman .bol sudan başka çaresi de yok galiba
Bende değişen bişey yok bebişin suyuna baktılar normalmiş şimdilik.Doktorum sezeryana girdi çıkınca uğrayacağını ümit ederek bekliyorum.Şimdi damar yolu açacaklargöz yaşım pıt
Benimde ilk gebelik canım ikiz ben gün içinde illaki hissediyorum ama hangisi diye çok ayırt edemiyorum bazen bende şüpheye düşüyorum ya biri hareket etmiyosa hissetmiyorsam diyemesela bende bazen gün boyu hissetmiyorum bir iki kez olmuştu yemekten sonra bekliyorum hareket ama evham yapmamaya calısıyorum yakın arkadasım da 2 gun hıssetmeyınce dr a gıtmıstı uyuyormus bebıs panık yapmamak lazım sanırım ama bende endıselenıyorum bır de hareketı 5-6 en fazla 10 tekme herhalde oyle hıssedıyorum duruyor sonra sızın de oyle mı ılk acemılık
sağolasın pozitifimYok kuzum gerek yok. Kalınca bir battaniye al mutlaka zaten ona sarınca altında da bir ufak süngerle getiriyorlar o yatağı. yeterli geliyor.
ben cumartesi gideceğim oğluşumaaKimlerin kontrolü var şimdi yakınlarda bakalım ???Chanandler Bong 15 indeydi sanırım. Başka kim kim gidecek kızçelerim???
tecrübem yok ama sen deyince müslin olur mutlaka yanımızda onu da kullanabiliriz diye düşündümsağolasın pozitifimantalyanın sıcağını düşününce kalın battaniyenin düşüncesi bile beni boğsa da tecrübene güveniyorum o kesinlikle aklımda kim ne derse desin çantama koyarım o battaniyeyi
Kesinliklesağolasın pozitifimantalyanın sıcağını düşününce kalın battaniyenin düşüncesi bile beni boğsa da tecrübene güveniyorum o kesinlikle aklımda kim ne derse desin çantama koyarım o battaniyeyi
Çocuk da hareket etse suç etmese suç bacımKizlar her gün soruluyor, sormak istemiyorum ama ben ilk defa böyle bir soru sorucamoglum yaklasik 12 saattir durmamacasina hareket ediyor. Bu gece cildirdi, ilk defa böyle oluyor. İki kez de hickirik nöbeti tuttu onu, bi 5-6 dk surdu. Ve ben dün 7-8 bin adım atmisim catim, pelvik kaslarim, vajinam her neyse ve belim, aksamdan beri agridan ölüyorum. Benim minnosu etkileyen bir huzursuzluk mu var acaba icerde de bu kadar hareket edip beni mi uyariyor. Hic evhamli biri degilim. İlk kez endiselendim tabi kimse net bir sey diyemez ama ben de korkmaya baslayinca size yazdim bebek kotu bir sey olurken daha hareketsiz olur dimi? Boyle kipir kipir olmaz heralde
İyiyim canım ben de teşekkür ederimBiraz daha iyiyim kuzum çok teşekkür ederim sen nasılsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?