2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Bizde hıçkırık günde 5 kez falan , düşün artık gıcıklanıyorum hıçkırınca

Canım bende geçen gün arkadaşlarım gelcekti, biraz yoruldum üstüne yere bişey döktüm diye elektrik süpürgesini kaldırıp indirdim ki çok ağır değildi normal zamanda sıkıntı olmazdı, ondan sonra bel ağrım arttı, sanki bebek kasıklarıma indi gibi hissettim hafif bir tırstım sonra dinlenince her şey normale döndü. belki de rahat bırakmadın uyuyamadı diye huysuzlandı. :)

Bol bol dinlen bugün canım bebek için endişe etme bazen hiç uyumuyor mu diyorum bazense arada tık tık vuruyor, günü gününe uymuyor bebislerin

Kuzum akşam çok kramplarim oldu kalçadan bacaklara doğru seninde öylemi inan yürüyecek halim yok sende durumlar nasıl Canımmm mydreams93

Çocuk da hareket etse suç etmese suç bacım Yok şaka bir yana korkma , oksijeni bol gelmiştir sıpanın
Yaa sormaa yaranamiyorlar bizee Allah hareketsiz birakmasinn tabi ama eşzamanlı o kadar cok agrim var ki alt tarafta, benim kuzu da cildirinca sözde annesine mesaj mi yolluyormus neyse zaten sikinti yok yazmaniz icin sordum, maksat gönül ferahligi

canım sen yazınca kendimle karşılaştırma yapıp fikir olsun diye telefondan baktım benim ortalama adım sayım günlük 10bin falanmış, dediğin gibi bende öyle oluyo. ben rahata geçince bebek harekete geçiyo ama endişe edecek bişey olduğunu sanmıyorum benzer şeyleri ben de yaşıyorum yani ve en son cumartesi günü kontrolüm vardı hiç de bir sıkıntı görmedi doktor. hatta geçen hafta bazen yürürken apandisit ağrısı gibi sağlı sollu karnıma kramplar girdiği bile oldu ama bizde her şey yolunda eminim sizde de öyledir

Yaa bitanemm nasil iyi geldi bu cevabin su an ben normalde 2-3 bin adim atiyorum maksimum. İlk defa hamileyken bu kadar yürüdüm. O yüzden beni cok etkiledi de her yerim agridi galiba. Ama benim oğlanı da etkilemis meger ters yönde masallah her gün o kadar adim atip nasil hayatta kaliyorsun ya

ben yürümeyi seviyorum aslında farkında olmadan o kadar yürüyorum gibi bişey iki ay önce yurtdışına geziye gitmiştik 44 bin adımla rekorumu orda kırdım

hamilelikten önce her hafta sonu hiking yapardık eşimle onun için yürümek beni çok yormuyo, ben nasıl mutluysam bebek de öyle mutlu olur diyerek rutinimi çok değiştirmedim ama hafta sonu doğa yürüyüşlerini bıraktım tabi

Kimlerin kontrolü var şimdi yakınlarda bakalım ??? @Chanandler Bong 15 indeydi sanırım. Başka kim kim gidecek kızçelerim???
Cuma gunude benim şeker işi var bakalım. Migdem çok kötü inşallah iyi gelecek birşeyler yazdırabilirim dr a

Kuzum akşam çok kramplarim oldu kalçadan bacaklara doğru seninde öylemi inan yürüyecek halim yok sende durumlar nasıl Canımmm mydreams93
sürekli yatmaktan canım ben sürekli yatamıyorum biraz da oturur pozisyonda kalıyorum eşim kızıyo yatıcaksın dedi doktor diyor ama ağrıdan yatılmıyor ki. Benimde hep sol kalçamda sürekli masaj yaptırıyorum hatta geçen gün benim çok sancım oldu burada da yazdım hatta regl sancısı gibi oldu korktum doktora yazdım acile gidiyimmi diye, böyle bişey için acile gidilmez yazdı bazen benden nefret ettiğini düşünüyorum ahhahah şaka bi yana üslubuna alıştım artık

Kimlerin kontrolü var şimdi yakınlarda bakalım ??? @Chanandler Bong 15 indeydi sanırım. Başka kim kim gidecek kızçelerim???
18 de saglikocagina kan vereceğim insallah son devlet doktor kontorolum 23 mayistan sonrası ve inanirmısınız hiç ultrason görüntüsü vermediler ya haziranda insallah yüzünün fotosunu atarım

demekki normalmiş ne biliyim ilk olunca öğrenmek daha zor sanırım
Sağlıkla gelsin bebişlerimiz senin bir de ikiz bende çok istedim eşimin ailesinde var inşallah hayırlısı ile birinciyi kucagıma aldıktan sonra ikinci de ikiz nasip olur

bende cok gezıyorum yuruyorum agrılarım oluyor bazen ama ne bılıyım ne kadar cok yurursek o kadar ıyı gıbı gelıyor hafta ıcı calısıyorum dıye adım az oluyor ama hafta sonu 10 bını buluyor tabı sureklı degıl dınlene dınlene

Canım benım adımlar hepp böyle ayakta calıstıgım için korkma o yuzden onunla alakalı bir sey degildirr

Eklentiler

• IMG_1022.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 57
İkiz diyemi böyle diyip kendimi avunduruyorum akşamdan beri belime ol kalçaya kasiklara vuran ağrı

evet canım sora sora öğreniyoruz. Erkek geni önemli değilmiş ikizlerde, bizim ailede de yok diye biliyordum ama 3 kuşak ötemde çıktı. Bence en önemlisi büyük konuşmak. Ben kayınvalidemle hep atışıyordum asla sadece tek çocuk yapıcam diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…