- 4 Temmuz 2013
- 5.185
- 12.264
- 448
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #29.141
Kizlar her gün soruluyor, sormak istemiyorum ama ben ilk defa böyle bir soru sorucamoglum yaklasik 12 saattir durmamacasina hareket ediyor. Bu gece cildirdi, ilk defa böyle oluyor. İki kez de hickirik nöbeti tuttu onu, bi 5-6 dk surdu. Ve ben dün 7-8 bin adım atmisim catim, pelvik kaslarim, vajinam her neyse ve belim, aksamdan beri agridan ölüyorum. Benim minnosu etkileyen bir huzursuzluk mu var acaba icerde de bu kadar hareket edip beni mi uyariyor. Hic evhamli biri degilim. İlk kez endiselendim tabi kimse net bir sey diyemez ama ben de korkmaya baslayinca size yazdim bebek kotu bir sey olurken daha hareketsiz olur dimi? Boyle kipir kipir olmaz heralde
Canım bende geçen gün arkadaşlarım gelcekti, biraz yoruldum üstüne yere bişey döktüm diye elektrik süpürgesini kaldırıp indirdim ki çok ağır değildi normal zamanda sıkıntı olmazdı, ondan sonra bel ağrım arttı, sanki bebek kasıklarıma indi gibi hissettim hafif bir tırstım sonra dinlenince her şey normale döndü. belki de rahat bırakmadın uyuyamadı diye huysuzlandı. :)Kizlar her gün soruluyor, sormak istemiyorum ama ben ilk defa böyle bir soru sorucamoglum yaklasik 12 saattir durmamacasina hareket ediyor. Bu gece cildirdi, ilk defa böyle oluyor. İki kez de hickirik nöbeti tuttu onu, bi 5-6 dk surdu. Ve ben dün 7-8 bin adım atmisim catim, pelvik kaslarim, vajinam her neyse ve belim, aksamdan beri agridan ölüyorum. Benim minnosu etkileyen bir huzursuzluk mu var acaba icerde de bu kadar hareket edip beni mi uyariyor. Hic evhamli biri degilim. İlk kez endiselendim tabi kimse net bir sey diyemez ama ben de korkmaya baslayinca size yazdim bebek kotu bir sey olurken daha hareketsiz olur dimi? Boyle kipir kipir olmaz heralde
Bol bol dinlen bugün canım bebek için endişe etme bazen hiç uyumuyor mu diyorum bazense arada tık tık vuruyor, günü gününe uymuyor bebislerinKizlar her gün soruluyor, sormak istemiyorum ama ben ilk defa böyle bir soru sorucamoglum yaklasik 12 saattir durmamacasina hareket ediyor. Bu gece cildirdi, ilk defa böyle oluyor. İki kez de hickirik nöbeti tuttu onu, bi 5-6 dk surdu. Ve ben dün 7-8 bin adım atmisim catim, pelvik kaslarim, vajinam her neyse ve belim, aksamdan beri agridan ölüyorum. Benim minnosu etkileyen bir huzursuzluk mu var acaba icerde de bu kadar hareket edip beni mi uyariyor. Hic evhamli biri degilim. İlk kez endiselendim tabi kimse net bir sey diyemez ama ben de korkmaya baslayinca size yazdim bebek kotu bir sey olurken daha hareketsiz olur dimi? Boyle kipir kipir olmaz heralde
Rica ederim canımİyiyim canım ben de teşekkür ederim
Kuzum akşam çok kramplarim oldu kalçadan bacaklara doğru seninde öylemi inan yürüyecek halim yok sende durumlar nasıl CanımmmGünaydın kızlar umarım güzel haberlerle dolu bir haftamız geçer. Uyandığımda el parmaklarımı bükemiyorum çok ağrım oluyor yaşayan varmı? Bebeği hergün hissetmeyen arkadaşlarımız varmış doktor en son bana hareketlerini sayman saçmalık olur gün içinde bak hareketleri var mı yeterli sürekli hissedemezsin demişti belki uyuduğunuz döneme denk geliyordur hareketler. @CeritoKelebegimx nasılsınız kızlar haberler var mı
Yaa sormaa yaranamiyorlar bizeeÇocuk da hareket etse suç etmese suç bacımYok şaka bir yana korkma , oksijeni bol gelmiştir sıpanın
canım sen yazınca kendimle karşılaştırma yapıp fikir olsun diye telefondan baktım benim ortalama adım sayım günlük 10bin falanmış, dediğin gibi bende öyle oluyo. ben rahata geçince bebek harekete geçiyo ama endişe edecek bişey olduğunu sanmıyorum benzer şeyleri ben de yaşıyorum yani ve en son cumartesi günü kontrolüm vardı hiç de bir sıkıntı görmedi doktor. hatta geçen hafta bazen yürürken apandisit ağrısı gibi sağlı sollu karnıma kramplar girdiği bile oldu ama bizde her şey yolundaKizlar her gün soruluyor, sormak istemiyorum ama ben ilk defa böyle bir soru sorucamoglum yaklasik 12 saattir durmamacasina hareket ediyor. Bu gece cildirdi, ilk defa böyle oluyor. İki kez de hickirik nöbeti tuttu onu, bi 5-6 dk surdu. Ve ben dün 7-8 bin adım atmisim catim, pelvik kaslarim, vajinam her neyse ve belim, aksamdan beri agridan ölüyorum. Benim minnosu etkileyen bir huzursuzluk mu var acaba icerde de bu kadar hareket edip beni mi uyariyor. Hic evhamli biri degilim. İlk kez endiselendim tabi kimse net bir sey diyemez ama ben de korkmaya baslayinca size yazdim bebek kotu bir sey olurken daha hareketsiz olur dimi? Boyle kipir kipir olmaz heralde
Sagol canim benimm cok hareket etmeme ben de oglan da aliskin degil. Ondan oluyor galibaBol bol dinlen bugün canım bebek için endişe etme bazen hiç uyumuyor mu diyorum bazense arada tık tık vuruyor, günü gününe uymuyor bebislerin
Yaa bitanemm nasil iyi geldi bu cevabin su ancanım sen yazınca kendimle karşılaştırma yapıp fikir olsun diye telefondan baktım benim ortalama adım sayım günlük 10bin falanmış, dediğin gibi bende öyle oluyo. ben rahata geçince bebek harekete geçiyo ama endişe edecek bişey olduğunu sanmıyorum benzer şeyleri ben de yaşıyorum yani ve en son cumartesi günü kontrolüm vardı hiç de bir sıkıntı görmedi doktor. hatta geçen hafta bazen yürürken apandisit ağrısı gibi sağlı sollu karnıma kramplar girdiği bile oldu ama bizde her şey yolundaeminim sizde de öyledir
ben yürümeyi seviyorumYaa bitanemm nasil iyi geldi bu cevabin su anben normalde 2-3 bin adim atiyorum maksimum. İlk defa hamileyken bu kadar yürüdüm. O yüzden beni cok etkiledi de her yerim agridi galiba. Ama benim oğlanı da etkilemis meger ters yönde masallah her gün o kadar adim atip nasil hayatta kaliyorsun ya
Cuma gunude benim şeker işi var bakalım. Migdem çok kötü inşallah iyi gelecek birşeyler yazdırabilirim dr aKimlerin kontrolü var şimdi yakınlarda bakalım ??? @Chanandler Bong 15 indeydi sanırım. Başka kim kim gidecek kızçelerim???
sürekli yatmaktan canım ben sürekli yatamıyorum biraz da oturur pozisyonda kalıyorum eşim kızıyo yatıcaksın dedi doktor diyor ama ağrıdan yatılmıyor ki. Benimde hep sol kalçamda sürekli masaj yaptırıyorum hattaKuzum akşam çok kramplarim oldu kalçadan bacaklara doğru seninde öylemi inan yürüyecek halim yok sende durumlar nasıl Canımmmmydreams93
18 de saglikocagina kan vereceğim insallah son devlet doktor kontorolum 23 mayistan sonrası ve inanirmısınız hiç ultrason görüntüsü vermediler ya haziranda insallah yüzünün fotosunu atarımKimlerin kontrolü var şimdi yakınlarda bakalım ??? @Chanandler Bong 15 indeydi sanırım. Başka kim kim gidecek kızçelerim???
Benım görüş günü yarın çok heycanlıyımmKimlerin kontrolü var şimdi yakınlarda bakalım ??? @Chanandler Bong 15 indeydi sanırım. Başka kim kim gidecek kızçelerim???
demekki normalmiş ne biliyim ilk olunca öğrenmek daha zor sanırımAy hadi güzel haberler versinler evine kavuş bugün
Benimde ilk gebelik canım ikiz ben gün içinde illaki hissediyorum ama hangisi diye çok ayırt edemiyorum bazen bende şüpheye düşüyorum ya biri hareket etmiyosa hissetmiyorsam diyebu arada günde 10 tekme hissetmen gayet iyi zaten
bende cok gezıyorum yuruyorum agrılarım oluyor bazen ama ne bılıyım ne kadar cok yurursek o kadar ıyı gıbı gelıyor hafta ıcı calısıyorum dıye adım az oluyor ama hafta sonu 10 bını buluyor tabı sureklı degıl dınlene dınleneYaa bitanemm nasil iyi geldi bu cevabin su anben normalde 2-3 bin adim atiyorum maksimum. İlk defa hamileyken bu kadar yürüdüm. O yüzden beni cok etkiledi de her yerim agridi galiba. Ama benim oğlanı da etkilemis meger ters yönde masallah her gün o kadar adim atip nasil hayatta kaliyorsun ya
Canım benım adımlar hepp böyle ayakta calıstıgım için korkma o yuzden onunla alakalı bir sey degildirrKizlar her gün soruluyor, sormak istemiyorum ama ben ilk defa böyle bir soru sorucamoglum yaklasik 12 saattir durmamacasina hareket ediyor. Bu gece cildirdi, ilk defa böyle oluyor. İki kez de hickirik nöbeti tuttu onu, bi 5-6 dk surdu. Ve ben dün 7-8 bin adım atmisim catim, pelvik kaslarim, vajinam her neyse ve belim, aksamdan beri agridan ölüyorum. Benim minnosu etkileyen bir huzursuzluk mu var acaba icerde de bu kadar hareket edip beni mi uyariyor. Hic evhamli biri degilim. İlk kez endiselendim tabi kimse net bir sey diyemez ama ben de korkmaya baslayinca size yazdim bebek kotu bir sey olurken daha hareketsiz olur dimi? Boyle kipir kipir olmaz heralde
sürekli yatmaktan canım ben sürekli yatamıyorum biraz da oturur pozisyonda kalıyorum eşim kızıyo yatıcaksın dedi doktor diyor ama ağrıdan yatılmıyor ki. Benimde hep sol kalçamda sürekli masaj yaptırıyorum hattageçen gün benim çok sancım oldu burada da yazdım hatta regl sancısı gibi oldu korktum doktora yazdım acile gidiyimmi diye, böyle bişey için acile gidilmez yazdı bazen benden nefret ettiğini düşünüyorum ahhahah şaka bi yana üslubuna alıştım artık
evet canım sora sora öğreniyoruz. Erkek geni önemli değilmiş ikizlerde, bizim ailede de yok diye biliyordum ama 3 kuşak ötemde çıktı. Bence en önemlisi büyük konuşmak. Ben kayınvalidemle hep atışıyordum asla sadece tek çocuk yapıcam diyedemekki normalmiş ne biliyim ilk olunca öğrenmek daha zor sanırım
Sağlıkla gelsin bebişlerimiz senin bir de ikiz bende çok istedim eşimin ailesinde var inşallah hayırlısı ile birinciyi kucagıma aldıktan sonra ikinci de ikiz nasip olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?