- 11 Kasım 2012
- 2.005
- 5.891
- 358
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #29.161
çok uzun sürdüyse bir göster doktora için ferahlasın en azındanİkiz diyemi böyle diyip kendimi avunduruyorum akşamdan beri belime ol kalçaya kasiklara vuran ağrı
Kuzum devam ederse giderimçok uzun sürdüyse bir göster doktora için ferahlasın en azından
Canim o kdr olduysan o an doktora git hemen. Bidaha olmaz insallah
Ben kundak örtülemez ya da muslin örtülerden severim diye dusundum suan onuBenim aklımdan hastanedeki yatağına bisey almamız gerekiyor mu sorusu geçiyor. Onu bizim baş ucumuza minnak bir yatakta getiriyorlar ya o yatakta çarşaf vs bisey oluyo mu yoksa biz mi götürüyoruz tecrübeli annelerimiz bilir mutlaka merak ediyorum
Canim bende de oluyordu yuruyecek halim kalmiyorduKuzum akşam çok kramplarim oldu kalçadan bacaklara doğru seninde öylemi inan yürüyecek halim yok sende durumlar nasıl Canımmmmydreams93
öyle olacak gibi duruyor bakalım neler yapacağız düşününce heyecanlanıyorumBen kundak örtülemez ya da muslin örtülerden severim diye dusundum suan onuhiç aklıma gelmemisti
aahhahah yerim minnnoşşş. Dün bizimde tv izliyoruz eşimle ikisi aynı anda bir tekmelemeye başladı karnım bir sağa gidiyor bir sola dedim elalem içine çıkamıcam dedim sizin yüzünüzden göbek atıyor gibiKahvaltimi yaptim 10 dk once suan kizim coştu yalniz bildiginiz vajinami dövüyorannesi kurban olsun hareket etsinde her yerime vursun
Hahaha bak sen şu yaramazlaraaahhahah yerim minnnoşşş. Dün bizimde tv izliyoruz eşimle ikisi aynı anda bir tekmelemeye başladı karnım bir sağa gidiyor bir sola dedim elalem içine çıkamıcam dedim sizin yüzünüzden göbek atıyor gibi
Yaa ben de ağlak oldumGünaydın kızlar. 28.hafta kontrolündeydim. Bir aydır bekliyorum yüzünü kapattı inatla göstermedi babası gelmişti uzun süredir ilk defaHer şey yolundaymış en azından şok şükür 2 haftada bire düşürdü artık kontrolü .
Bu arada Her şeye ağlar oldum artık nasıl durduruluyor bu hormanlar
Benimde dün durup dururken gözumden yaslar geliyordu aglayasm vardi hep. Gergindim. Esime cattim aksam küs yattim sabah barısık sevgi dolu uyandim. Dengesizligime oda alistiGünaydın kızlar. 28.hafta kontrolündeydim. Bir aydır bekliyorum yüzünü kapattı inatla göstermedi babası gelmişti uzun süredir ilk defaHer şey yolundaymış en azından şok şükür 2 haftada bire düşürdü artık kontrolü .
Bu arada Her şeye ağlar oldum artık nasıl durduruluyor bu hormanlar
Gerçekten ilk gebelik çok zor, hep bunu söylüyorum cahil gibi hissediyorum hiçbir şey bilmiyorum en ufak bir şey de tedirgin oluyorum belki normal bir şey ama yaşamadığımız bilmediğimiz bir şey olunca korkuyorumdemekki normalmiş ne biliyim ilk olunca öğrenmek daha zor sanırım
Sağlıkla gelsin bebişlerimiz senin bir de ikiz bende çok istedim eşimin ailesinde var inşallah hayırlısı ile birinciyi kucagıma aldıktan sonra ikinci de ikiz nasip olur
ben yürümeyi seviyorumaslında farkında olmadan o kadar yürüyorum gibi bişey iki ay önce yurtdışına geziye gitmiştik 44 bin adımla rekorumu orda kırdım
hamilelikten önce her hafta sonu hiking yapardık eşimle onun için yürümek beni çok yormuyo, ben nasıl mutluysam bebek de öyle mutlu olur diyerek rutinimi çok değiştirmedimama hafta sonu doğa yürüyüşlerini bıraktım tabi
bende cok gezıyorum yuruyorum agrılarım oluyor bazen ama ne bılıyım ne kadar cok yurursek o kadar ıyı gıbı gelıyor hafta ıcı calısıyorum dıye adım az oluyor ama hafta sonu 10 bını buluyor tabı sureklı degıl dınlene dınlene
Beybilerrr hepinize masallahhh burda yürümeyen bi benmişim megerCanım benım adımlar hepp böyle ayakta calıstıgım için korkma o yuzden onunla alakalı bir sey degildirr
yamultuyorlar sağolsunlarHahaha bak sen şu yaramazlarakiz bazen bu tek basina canimi acitiyor ikisi seni fena yapar yaa
ay yerimmm bende ninni dinleyip ağlıyorum saçma sapan hallerYaa ben de ağlak oldumdün toplu tasimada ilk defa yer verdiler. Benim gözler doldu oğlumu artık adam yerine mi koyuyorlarrr diye duygulandim ne saçma
Ayyy dinlesem kesin ben de aglarimmmay yerimmm bende ninni dinleyip ağlıyorum saçma sapan haller
Benimde tee 17 deKimlerin kontrolü var şimdi yakınlarda bakalım ??? @Chanandler Bong 15 indeydi sanırım. Başka kim kim gidecek kızçelerim???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?