2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ben kundak örtülemez ya da muslin örtülerden severim diye dusundum suan onu hiç aklıma gelmemisti

Kuzum akşam çok kramplarim oldu kalçadan bacaklara doğru seninde öylemi inan yürüyecek halim yok sende durumlar nasıl Canımmm mydreams93
Canim bende de oluyordu yuruyecek halim kalmiyordu
Magbezyum kullaniyormusun cok iyi geliyor bu arada:)

Kahvaltimi yaptim 10 dk once suan kizim coştu yalniz bildiginiz vajinami dövüyor annesi kurban olsun hareket etsinde her yerime vursun
aahhahah yerim minnnoşşş. Dün bizimde tv izliyoruz eşimle ikisi aynı anda bir tekmelemeye başladı karnım bir sağa gidiyor bir sola dedim elalem içine çıkamıcam dedim sizin yüzünüzden göbek atıyor gibi

Günaydın kızlar. 28.hafta kontrolündeydim. Bir aydır bekliyorum yüzünü kapattı inatla göstermedi babası gelmişti uzun süredir ilk defa Her şey yolundaymış en azından şok şükür 2 haftada bire düşürdü artık kontrolü .
Bu arada Her şeye ağlar oldum artık nasıl durduruluyor bu hormanlar

Günaydın kızlar dün akşam kendimi ne zaman uyansam sırt üstü buldum hep döndüm ama öyle uyudum çoğunlukla sanırım bir de karnımın içi acıyor ya ağrı değil böyle bildiğin bir yer vurursun acır ya öyle büyüdüğü İçin mi acaba

Hahaha bak sen şu yaramazlara kiz bazen bu tek basina canimi acitiyor ikisi seni fena yapar yaa

Yaa ben de ağlak oldum dün toplu tasimada ilk defa yer verdiler. Benim gözler doldu oğlumu artık adam yerine mi koyuyorlarrr diye duygulandim ne saçma

Benimde dün durup dururken gözumden yaslar geliyordu aglayasm vardi hep. Gergindim. Esime cattim aksam küs yattim sabah barısık sevgi dolu uyandim. Dengesizligime oda alisti

Gerçekten ilk gebelik çok zor, hep bunu söylüyorum cahil gibi hissediyorum hiçbir şey bilmiyorum en ufak bir şey de tedirgin oluyorum belki normal bir şey ama yaşamadığımız bilmediğimiz bir şey olunca korkuyorum ah ah bir geçse su zaman.. bir ara ne güzel hızlıydı ama sanki simdi durdu

Canım benım adımlar hepp böyle ayakta calıstıgım için korkma o yuzden onunla alakalı bir sey degildirr
Beybilerrr hepinize masallahhh burda yürümeyen bi benmişim meger alismadik şeyde don durmuyor tabi, bi yürüdüm perte ciktim bugün agridan kalkamiyorum pek ama her gün azar azar artirmak iyi olacak galiba adimlari benim icin

Hahaha bak sen şu yaramazlara kiz bazen bu tek basina canimi acitiyor ikisi seni fena yapar yaa
yamultuyorlar sağolsunlar
Yaa ben de ağlak oldum dün toplu tasimada ilk defa yer verdiler. Benim gözler doldu oğlumu artık adam yerine mi koyuyorlarrr diye duygulandim ne saçma
ay yerimmm bende ninni dinleyip ağlıyorum saçma sapan haller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…