- 26 Mart 2017
- 3.227
- 5.556
- 158
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #29.181
Ah ne güzel 2 haftada bir görüş varGünaydın kızlar. 28.hafta kontrolündeydim. Bir aydır bekliyorum yüzünü kapattı inatla göstermedi babası gelmişti uzun süredir ilk defaHer şey yolundaymış en azından şok şükür 2 haftada bire düşürdü artık kontrolü .
Bu arada Her şeye ağlar oldum artık nasıl durduruluyor bu hormanlar
Beya iz olanı nasıl canım .çok iç gösteriyor mu ?Birisi sormuştu unuttum cevap olsun, ben doğum için trendyoldan lohusa geceliği yazdım çıkanlardan bi tane aldım, bi de emzirme geceliği aldım bence yeter. Belki bir tane de alt üst takım pijama götürürüm nolur nolmaz diye ama bence pijama takımı rahat olmaz. Aldıklarımın görselini ekliyorum.
İçimi rahatlatın benimki çok hiperaktiv be uyurken ne uyanıkken hiç durmuyor tabi hareket etmemesinden çok daha iyi de bende şeker var suyu fazla mi diye tedirgin oluyorum son gittigimde sormayi unuttum
ayyy şu an gözlerim bile dolduu ne günlerdi kız benim sabahın 6sıydı 1 aydır griptim iyileşemiyordum o gün doktora gidicektik evde 1 tane gebelik testi kalmış gözüme çarptı aman gitmeden yapıyım kalksın ortadan hem demiştim hiç beklemiyordum bir yaptım ki şokAyyy dinlesem kesin ben de aglarimmmbide ben, dün aksam bir dizide kadın gebelik testi yaptı, test pozitif cikti, ona agladim katıla katıla kendi gebelik testime aglamamistim ben ya
Benim cuma günüüüüKimlerin kontrolü var şimdi yakınlarda bakalım ??? @Chanandler Bong 15 indeydi sanırım. Başka kim kim gidecek kızçelerim???
Kuzum vermedi bana sadece Demir ilacı kullanıyorumCanim bende de oluyordu yuruyecek halim kalmiyordu
Magbezyum kullaniyormusun cok iyi geliyor bu arada:)
Vermesi lazim diKuzum vermedi bana sadece Demir ilacı kullanıyorum
Teşekkür ederim kuzum haftaya kontrolüm var gidince soyliyecem senin ikizmiydi??Vermesi lazim di
Bu sefer gittiginde soyle bacak agrim var kas agrilarim buyuk ihtimalle verir
Bende de oyleydi ilaci kullandigimdan beri baya azaldi
İlk gebeligim ikiz bu ikincisi tek :)Teşekkür ederim kuzum haftaya kontrolüm var gidince soyliyecem senin ikizmiydi??
Yaa allahimm ne büyükkkayyy şu an gözlerim bile dolduu ne günlerdi kız benim sabahın 6sıydı 1 aydır griptim iyileşemiyordum o gün doktora gidicektik evde 1 tane gebelik testi kalmış gözüme çarptı aman gitmeden yapıyım kalksın ortadan hem demiştim hiç beklemiyordum bir yaptım ki şokşimdi ne günlere geldik çok şükür
Ölçmedi mi annesi kaç kg kaç cm çıktı minnoş :)Günaydın kızlar. 28.hafta kontrolündeydim. Bir aydır bekliyorum yüzünü kapattı inatla göstermedi babası gelmişti uzun süredir ilk defaHer şey yolundaymış en azından şok şükür 2 haftada bire düşürdü artık kontrolü .
Bu arada Her şeye ağlar oldum artık nasıl durduruluyor bu hormanlar
Canım iç karnın yırtılıyordur yer açılıyordur çoook normal öyle ağrılar. Benim arada ishal ağrısı gibi kasık agrılarım oluyor geçiyor. Ağrıların geneline dinlenmeyle geçiciyse normal diyorum ben.Günaydın kızlar dün akşam kendimi ne zaman uyansam sırt üstü buldum hep döndüm ama öyle uyudum çoğunlukla sanırımbir de karnımın içi acıyor ya ağrı değil böyle bildiğin bir yer vurursun acır ya öyle büyüdüğü İçin mi acaba
Ben de yürüyemiyorum aşkısı. O kadar adım attım da bigün bacaklarımı akşamına tutup ayırdılar sankiBeybilerrr hepinize masallahhh burda yürümeyen bi benmişim megeralismadik şeyde don durmuyor tabi, bi yürüdüm perte ciktim bugün agridan kalkamiyorum pek ama her gün azar azar artirmak iyi olacak galiba adimlari benim icin
Bi bakmışsın gelmiş canımcımBenimde tee 17 deçok var daha
Hey maşallah güzel haberlerle gelesin inşallahBenim cuma günüüüüşeker yüklemesi olacak birde
Ben halen kullanıyorum muhtemelen okul kapanana kdr da kullanacağım çocukları etüde bırakmam gerekiyor.Kizlar araç kullanıyor musunuz? 28. Haftaya gircem birkaç haftadır eşim artik kullanmamı istemiyor ya benim
Magnezyum kullanman gerekiyor heleki sen ikiz gebeliksin. Daha dun aksam kendi dr kuzenim yazdi nasilsn kramplarin basladi mi magnezyumunu mutlaka duzenli olarak her gün ic diye tembihledi. Kendi dkktoruma bacak agrim oluyor der demez magnezyum yazdi. Bence yazdir senin o agrilarinin nedeni o canim. Ben Magnorm kullaniyorum suda eritmeli. Erken dogumu kramplari engelliyor bana iyi geldi 2 aydir kullaniyorumKuzum vermedi bana sadece Demir ilacı kullanıyorum
Aaa neden kii? Kullaniyorum ben, kii kendim kullaninca daha rahat hissediyorum. Frene kendim basiyorum, kasislerden cukurlardan kendim geçiyorum ya, sürpriz olmuyor hicbir sey, baskasinin kullanimina göre daha az sarsiliyorum hissiyat olarakKizlar araç kullanıyor musunuz? 28. Haftaya gircem birkaç haftadır eşim artik kullanmamı istemiyor ya benim
Yürümenin önemini dünden beri gördüm benBen de yürüyemiyorum aşkısı. O kadar adım attım da bigün bacaklarımı akşamına tutup ayırdılar sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?