2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ah ne güzel 2 haftada bir görüş var benim doktorda herp 4 hafta sonra görüşürüz diyor

Beya iz olanı nasıl canım .çok iç gösteriyor mu ?

İçimi rahatlatın benimki çok hiperaktiv be uyurken ne uyanıkken hiç durmuyor tabi hareket etmemesinden çok daha iyi de bende şeker var suyu fazla mi diye tedirgin oluyorum son gittigimde sormayi unuttum

Ayyy dinlesem kesin ben de aglarimmm bide ben, dün aksam bir dizide kadın gebelik testi yaptı, test pozitif cikti, ona agladim katıla katıla kendi gebelik testime aglamamistim ben ya
ayyy şu an gözlerim bile dolduu ne günlerdi kız benim sabahın 6sıydı 1 aydır griptim iyileşemiyordum o gün doktora gidicektik evde 1 tane gebelik testi kalmış gözüme çarptı aman gitmeden yapıyım kalksın ortadan hem demiştim hiç beklemiyordum bir yaptım ki şok şimdi ne günlere geldik çok şükür

Yaa süper anası ilk defa yürüyünce yavrusu ilk defa oksijenle bulustu galiba

Yaa allahimm ne büyükkk belki antibiyotik verecekti doktor sana, gitmeden rabbim göstermiş minik mucizeleri annesine gel de buna da ağlama simdi

Ölçmedi mi annesi kaç kg kaç cm çıktı minnoş :)

Canım iç karnın yırtılıyordur yer açılıyordur çoook normal öyle ağrılar. Benim arada ishal ağrısı gibi kasık agrılarım oluyor geçiyor. Ağrıların geneline dinlenmeyle geçiciyse normal diyorum ben.

Beybilerrr hepinize masallahhh burda yürümeyen bi benmişim meger alismadik şeyde don durmuyor tabi, bi yürüdüm perte ciktim bugün agridan kalkamiyorum pek ama her gün azar azar artirmak iyi olacak galiba adimlari benim icin
Ben de yürüyemiyorum aşkısı. O kadar adım attım da bigün bacaklarımı akşamına tutup ayırdılar sanki

Benimde tee 17 de çok var daha
Bi bakmışsın gelmiş canımcım

Benim cuma günüüüü şeker yüklemesi olacak birde
Hey maşallah güzel haberlerle gelesin inşallah

Kizlar araç kullanıyor musunuz? 28. Haftaya gircem birkaç haftadır eşim artik kullanmamı istemiyor ya benim
Ben halen kullanıyorum muhtemelen okul kapanana kdr da kullanacağım çocukları etüde bırakmam gerekiyor.

Kuzum vermedi bana sadece Demir ilacı kullanıyorum
Magnezyum kullanman gerekiyor heleki sen ikiz gebeliksin. Daha dun aksam kendi dr kuzenim yazdi nasilsn kramplarin basladi mi magnezyumunu mutlaka duzenli olarak her gün ic diye tembihledi. Kendi dkktoruma bacak agrim oluyor der demez magnezyum yazdi. Bence yazdir senin o agrilarinin nedeni o canim. Ben Magnorm kullaniyorum suda eritmeli. Erken dogumu kramplari engelliyor bana iyi geldi 2 aydir kullaniyorum

Kizlar araç kullanıyor musunuz? 28. Haftaya gircem birkaç haftadır eşim artik kullanmamı istemiyor ya benim
Aaa neden kii? Kullaniyorum ben, kii kendim kullaninca daha rahat hissediyorum. Frene kendim basiyorum, kasislerden cukurlardan kendim geçiyorum ya, sürpriz olmuyor hicbir sey, baskasinin kullanimina göre daha az sarsiliyorum hissiyat olarak bence böyle yani

Ben de yürüyemiyorum aşkısı. O kadar adım attım da bigün bacaklarımı akşamına tutup ayırdılar sanki
Yürümenin önemini dünden beri gördüm ben artik yürüyelim canım yaa. Baksana minnoslar oksijen istiyormus meger annesiii benimki biraz duruldu, dün depoladigimiz oksijen tükendi galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…