- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #29.201
Canim ama senin ikiz bide. Ekstra takviye kullansan daha iyi olmaz miKuzum vermedi bana sadece Demir ilacı kullanıyorum
İşte sorun şu ki benimki hiç yerinde durmuyorYürümenin önemini dünden beri gördüm benartik yürüyelim canım yaa. Baksana minnoslar oksijen istiyormus meger annesiii benimki biraz duruldu, dün depoladigimiz oksijen tükendi galiba
Sağol csnım tecrübeli birinden duymak iyi geliyorÖlçmedi mi annesi kaç kg kaç cm çıktı minnoş :)
Canım iç karnın yırtılıyordur yer açılıyordur çoook normal öyle ağrılar. Benim arada ishal ağrısı gibi kasık agrılarım oluyor geçiyor. Ağrıların geneline dinlenmeyle geçiciyse normal diyorum ben.
Ben de yürüyemiyorum aşkısı. O kadar adım attım da bigün bacaklarımı akşamına tutup ayırdılar sanki
Bi bakmışsın gelmiş canımcım
Hey maşallah güzel haberlerle gelesin inşallah
Ben halen kullanıyorum muhtemelen okul kapanana kdr da kullanacağım çocukları etüde bırakmam gerekiyor.
Ahh ahh bu cimcime bi baska yaa hepinizi parmaginda oynatacak cinstenİşte sorun şu ki benimki hiç yerinde durmuyorBence oksijeni yetiyor
Uygulamadan işte gebelik uygulaması ve çöplük internetnerede okudun o da önemli. En tehlikeli nokta ağzı olan konuşuyor ve yazıyor. Son haftalarda olabilir belki bilmiyorum ama şuan mümkünlü değil canım.
Bak işte doktor bile diyomuş. Ben de acile gidecektim kaç defa sonra dişimi sıktım ha akşama hissederim ha sabaha diye geçtiValla benim de hiç belli olmuyor .Bazen fingir fingir döndüğünü bile hissediyorum bazen tık yok.acile iniyorum ben hissetmiyorum diyeama iki haftadır doktorların hep söylediği bebeği hissediyor musun hissetmezsen söyle bize.Artık daha düzenli hissetmek gerekiyormuş ama benim de o düzenim yok
Canım maşallah doğrudur ama doktorlar herkese bunu söylüyorsa aman sayın aman dikkat edin diye o sıkıntı oluyor kadınların psikolojisinde.İşte o mantıkdışı şeyi benim itim yapıyor.Acaip hareketli ama abisi böyle değildi hani 9 ayını toplasan tamamında bunun bir günde yaptıgı hareketi yapmamıştır Demem o ki her gebelik birbirinden farklı. Zamanla normalinizi bulursun kuzum ona göre takip edersin
Ya denediğimde iç gösteriyordu aslında bak güzel bir soru. Ama ben takmadımBeya iz olanı nasıl canım .çok iç gösteriyor mu ?
Doktor da 32. Haftadan önce belli olmaz demişti. Bebeğin karakterine bağlı hareketleri dedi. Bebeğim de bir gün full parti yapıp 3 gün uyumayı seçiyorAramizda 2 gün var. Kelimesine kelimesine ayniyim. Dün cok az oynadi. Simdi yeni uyandim yatakta bekliyorum oynasin diye...normalde 1 haftadir her sabah ben uyandgmda oda tekmelerdi hatta önce o tekmelerdi ona uyanirdm. Dün cok az oynadi bu sabah ses yokbekliyorum smdi.
Kuzum doktorların halt yemesi. Bazı bebekler daha sakin olur. Ha şu var ki her bebeğin etkilendiği bir yiyecek vardır. Yer soluna yatarsın hareketi öyle de takip edersin. Durduk yerde hareketlerini sayacaksın olayı yanlış bir algı bence yani. Bak benim doktorum soruyor. Hareketleri nasıl diyor. Hiç duruyor mu ki diyorum, başkaca yorum yapmıyor.Canım maşallah doğrudur ama doktorlar herkese bunu söylüyorsa aman sayın aman dikkat edin diye o sıkıntı oluyor kadınların psikolojisinde.
Niye böyle bir çıkış yapma gereği duydun bacım kime sinirlendinEvet kızlar bi sinirle hamile olduğumu unutup eski bebek arabasını ayağımla kırdım karnımda hafif sızı var manyaklık ettim umarım birşey olmaz
Tekme sayar nedir yaa millet kafayı yemişDoktor da 32. Haftadan önce belli olmaz demişti. Bebeğin karakterine bağlı hareketleri dedi. Bebeğim de bir gün full parti yapıp 3 gün uyumayı seçiyoraslında ben çok takmam ama başkalarını duyunca ya da internetten tekme sayar vs okudukça huylandım işte
Niye böyle bir çıkış yapma gereği duydun bacım kime sinirlendin
Tekme sayar nedir yaa millet kafayı yemişYavrum korkma kötüyü çekmeyin kendinize. Daha hareket takibine zaman var aynen.
Ben de yolda birini babama benzettim diye ağladımYaa ben de ağlak oldumdün toplu tasimada ilk defa yer verdiler. Benim gözler doldu oğlumu artık adam yerine mi koyuyorlarrr diye duygulandim ne saçma
Üff nasıl dengeliycez bu hormonları nevrim döndüBenimde dün durup dururken gözumden yaslar geliyordu aglayasm vardi hep. Gergindim. Esime cattim aksam küs yattim sabah barısık sevgi dolu uyandim. Dengesizligime oda alisti
Keşke 4 olsa zor geliyor hastaneye gitmek tembelleştim iyiceAh ne güzel 2 haftada bir görüş varbenim doktorda herp 4 hafta sonra görüşürüz diyor
38 cm, 1300 gr çıktıÖlçmedi mi annesi kaç kg kaç cm çıktı minnoş :)
Canım iç karnın yırtılıyordur yer açılıyordur çoook normal öyle ağrılar. Benim arada ishal ağrısı gibi kasık agrılarım oluyor geçiyor. Ağrıların geneline dinlenmeyle geçiciyse normal diyorum ben.
Ben de yürüyemiyorum aşkısı. O kadar adım attım da bigün bacaklarımı akşamına tutup ayırdılar sanki
Bi bakmışsın gelmiş canımcım
Hey maşallah güzel haberlerle gelesin inşallah
Ben halen kullanıyorum muhtemelen okul kapanana kdr da kullanacağım çocukları etüde bırakmam gerekiyor.
Aslında birsey soyleyeyim mi ilk gebelik olmasiyla ilgisi yok. Anne oluyor olmakla ilgisi var. 2 si 3. Su hatta 4. Su olsa da hepsi ayri ayri evlatlar benimde 2. Ama kipirdamiyor mesela ne yesem napsam yatsam beklesem vs vs. Hatta bazen sapitip 10 dk once kipirdadiysa 10 dk da gecti heee diye dusunurken buluyorum kendimi.. Annelik hissi aslinda onu cok severken bi yandan da endiselerle yasamak bence. Anne karninda da bu endiseler basliyor.Gerçekten ilk gebelik çok zor, hep bunu söylüyorum cahil gibi hissediyorum hiçbir şey bilmiyorum en ufak bir şey de tedirgin oluyorum belki normal bir şey ama yaşamadığımız bilmediğimiz bir şey olunca korkuyorumah ah bir geçse su zaman.. bir ara ne güzel hızlıydı ama sanki simdi durdu
Ama en duygusal bölümlerden biriydi yaşiyormuş meger Ilgaz bey aglamayan yoktur yaaaaAyyy dinlesem kesin ben de aglarimmmbide ben, dün aksam bir dizide kadın gebelik testi yaptı, test pozitif cikti, ona agladim katıla katıla kendi gebelik testime aglamamistim ben ya
Canım dün ben iletişime geçmedim ki nöbetçi doktor arayıp sordu
Oy maşallah topaç seni38 cm, 1300 gr çıktı
Valla ben de zor tuttum kendimi. Böyle durumlarda kocam bey gözünü dikip ağlıyor musun dediğinden içime kaçıyor duygusallağımAma en duygusal bölümlerden biriydi yaşiyormuş meger Ilgaz bey aglamayan yoktur yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?