2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Yürümenin önemini dünden beri gördüm ben artik yürüyelim canım yaa. Baksana minnoslar oksijen istiyormus meger annesiii benimki biraz duruldu, dün depoladigimiz oksijen tükendi galiba
İşte sorun şu ki benimki hiç yerinde durmuyor Bence oksijeni yetiyor

Sağol csnım tecrübeli birinden duymak iyi geliyor

nerede okudun o da önemli. En tehlikeli nokta ağzı olan konuşuyor ve yazıyor. Son haftalarda olabilir belki bilmiyorum ama şuan mümkünlü değil canım.
Uygulamadan işte gebelik uygulaması ve çöplük internet
Bak işte doktor bile diyomuş. Ben de acile gidecektim kaç defa sonra dişimi sıktım ha akşama hissederim ha sabaha diye geçti bir de aklıma ne geldi. Ben detaylıya gitmiştim, çocuk içerde bildiğin taklalar danslar ama ben hiç hissetmiyordum, o zaman dedim söz hiç endişelenmicem diye ama nerdeeee
Canım maşallah doğrudur ama doktorlar herkese bunu söylüyorsa aman sayın aman dikkat edin diye o sıkıntı oluyor kadınların psikolojisinde.

Beya iz olanı nasıl canım .çok iç gösteriyor mu ?
Ya denediğimde iç gösteriyordu aslında bak güzel bir soru. Ama ben takmadım o halde bi de onu dert etmem diye. Ama tabi tercih konusunda etmeyenler olabilir.

Doktor da 32. Haftadan önce belli olmaz demişti. Bebeğin karakterine bağlı hareketleri dedi. Bebeğim de bir gün full parti yapıp 3 gün uyumayı seçiyor aslında ben çok takmam ama başkalarını duyunca ya da internetten tekme sayar vs okudukça huylandım işte

Canım maşallah doğrudur ama doktorlar herkese bunu söylüyorsa aman sayın aman dikkat edin diye o sıkıntı oluyor kadınların psikolojisinde.
Kuzum doktorların halt yemesi. Bazı bebekler daha sakin olur. Ha şu var ki her bebeğin etkilendiği bir yiyecek vardır. Yer soluna yatarsın hareketi öyle de takip edersin. Durduk yerde hareketlerini sayacaksın olayı yanlış bir algı bence yani. Bak benim doktorum soruyor. Hareketleri nasıl diyor. Hiç duruyor mu ki diyorum, başkaca yorum yapmıyor.

Evet kızlar bi sinirle hamile olduğumu unutup eski bebek arabasını ayağımla kırdım karnımda hafif sızı var manyaklık ettim umarım birşey olmaz
Niye böyle bir çıkış yapma gereği duydun bacım kime sinirlendin

Tekme sayar nedir yaa millet kafayı yemiş Yavrum korkma kötüyü çekmeyin kendinize. Daha hareket takibine zaman var aynen.

Kocama adamın nefes alışverişi bile batıyor bana bu aralar
Niye böyle bir çıkış yapma gereği duydun bacım kime sinirlendin

Tekme sayar nedir yaa millet kafayı yemiş Yavrum korkma kötüyü çekmeyin kendinize. Daha hareket takibine zaman var aynen.

38 cm, 1300 gr çıktı

Aslında birsey soyleyeyim mi ilk gebelik olmasiyla ilgisi yok. Anne oluyor olmakla ilgisi var. 2 si 3. Su hatta 4. Su olsa da hepsi ayri ayri evlatlar benimde 2. Ama kipirdamiyor mesela ne yesem napsam yatsam beklesem vs vs. Hatta bazen sapitip 10 dk once kipirdadiysa 10 dk da gecti heee diye dusunurken buluyorum kendimi.. Annelik hissi aslinda onu cok severken bi yandan da endiselerle yasamak bence. Anne karninda da bu endiseler basliyor.

Ayyy dinlesem kesin ben de aglarimmm bide ben, dün aksam bir dizide kadın gebelik testi yaptı, test pozitif cikti, ona agladim katıla katıla kendi gebelik testime aglamamistim ben ya
Ama en duygusal bölümlerden biriydi yaşiyormuş meger Ilgaz bey aglamayan yoktur yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…