- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #29.221
Yaa evettAma en duygusal bölümlerden biriydi yaşiyormuş meger Ilgaz bey aglamayan yoktur yaaaa
Ben tek doz oldum bi daha kimse aramadı canım tutanak falan diyeKizlar saglik ocagindan aradilarda. Ben 23. Haftada tek doz tetanoz oldum. Suan 28deyim ikinci doz icin cagiriyorlar. Doktorum tek doz yeterli demisti perinatologda oyle demisti. Ama ebe diyorki olmazsanz bunla.ilgili tutanak imzalatcam size sorumluluk almamak icin. Sizce napmaliyim kafam karisti. 28. Hafta ikinci doz icin geç mi bide?
Ben de 20 de ve 28 de oldum canım. Ellerinde olmadığı için mecburen geç oldu ama sıkıntı değil dediler en az iki doz dedi benim doktorumKizlar saglik ocagindan aradilarda. Ben 23. Haftada tek doz tetanoz oldum. Suan 28deyim ikinci doz icin cagiriyorlar. Doktorum tek doz yeterli demisti perinatologda oyle demisti. Ama ebe diyorki olmazsanz bunla.ilgili tutanak imzalatcam size sorumluluk almamak icin. Sizce napmaliyim kafam karisti. 28. Hafta ikinci doz icin geç mi bide?
Bende sasirdim kadin oyle deyince bi aklim karisti olmicaktm normalde. Doktoruma bidaha sordum bakalim canm. Sen naptin doktoruna yazdn mi?Ben tek doz oldum bi daha kimse aramadı canım tutanak falan diye
Anladim canim bende bidaha sordm doktoruma bakalim ne dicek. Ay o asiyi oldugm 2 gün kol agrim kendime getirmiyor beni yaa berbat bisiBen de 20 de ve 28 de oldum canım. Ellerinde olmadığı için mecburen geç oldu ama sıkıntı değil dediler en az iki doz dedi benim doktorum
Yok şekerim o kadar sinirliyim ki haklıyken haksız olmak istemiyorum açıkçası.Sakinleşince yazıcam hemenBende sasirdim kadin oyle deyince bi aklim karisti olmicaktm normalde. Doktoruma bidaha sordum bakalim canm. Sen naptin doktoruna yazdn mi?
Ben ilk dozumu 24. Haftada oldum ikinci dozu bir ay sonra olabilirsin aşı gelirse çağırıcaz ama gelmezse de bir doz yeterli oluyor demişti bana ebe kadın canım, çağırırsa ben giderim olurum yine aşımı geç olurmu konusuna gelince 2.dozu 32. Haftana kadar olabiliyosun kafana takılmasın oKizlar saglik ocagindan aradilarda. Ben 23. Haftada tek doz tetanoz oldum. Suan 28deyim ikinci doz icin cagiriyorlar. Doktorum tek doz yeterli demisti perinatologda oyle demisti. Ama ebe diyorki olmazsanz bunla.ilgili tutanak imzalatcam size sorumluluk almamak icin. Sizce napmaliyim kafam karisti. 28. Hafta ikinci doz icin geç mi bide?
Kizlar saglik ocagindan aradilarda. Ben 23. Haftada tek doz tetanoz oldum. Suan 28deyim ikinci doz icin cagiriyorlar. Doktorum tek doz yeterli demisti perinatologda oyle demisti. Ama ebe diyorki olmazsanz bunla.ilgili tutanak imzalatcam size sorumluluk almamak icin. Sizce napmaliyim kafam karisti. 28. Hafta ikinci doz icin geç mi bide?
Canım benimde bu hafta 2. Dozum 27. Haftadayım ama tutanak falan demediler ben tekini olmuşken diğerinide olıyım dedim 5 yıl geçerli bidaha diyeKizlar saglik ocagindan aradilarda. Ben 23. Haftada tek doz tetanoz oldum. Suan 28deyim ikinci doz icin cagiriyorlar. Doktorum tek doz yeterli demisti perinatologda oyle demisti. Ama ebe diyorki olmazsanz bunla.ilgili tutanak imzalatcam size sorumluluk almamak icin. Sizce napmaliyim kafam karisti. 28. Hafta ikinci doz icin geç mi bide?
Yok canim gec degildir ben daha ilk dozu gecen hafta oldum hatta. Bir zarari yoksa, hazir aşı da varken olsan iyi degil mi ki?Kizlar saglik ocagindan aradilarda. Ben 23. Haftada tek doz tetanoz oldum. Suan 28deyim ikinci doz icin cagiriyorlar. Doktorum tek doz yeterli demisti perinatologda oyle demisti. Ama ebe diyorki olmazsanz bunla.ilgili tutanak imzalatcam size sorumluluk almamak icin. Sizce napmaliyim kafam karisti. 28. Hafta ikinci doz icin geç mi bide?
Anladim canim bende yarina kdr karar vericem bakalim doktordan cevap bekliyorumBen ilk dozumu 24. Haftada oldum ikinci dozu bir ay sonra olabilirsin aşı gelirse çağırıcaz ama gelmezse de bir doz yeterli oluyor demişti bana ebe kadın canım, çağırırsa ben giderim olurum yine aşımı geç olurmu konusuna gelince 2.dozu 32. Haftana kadar olabiliyosun kafana takılmasın o
Aynen o imza isi beni iskillendirdi zaten canim sacma sapan seyler.Hayır da tutanak imzalatmak nedir yaaa... ŞAka gibiler. Doktor istemedi demen yeterli değil mi saçmalamış bence... Ben 2. bebeğimde tek doz oldum hiçbişey de imzalamadım
Doktorunda mi 2 doz olmani istedi canim?Canım benimde bu hafta 2. Dozum 27. Haftadayım ama tutanak falan demediler ben tekini olmuşken diğerinide olıyım dedim 5 yıl geçerli bidaha diye
Ya bi ara toplatildi ya ondan huylanmistm asidan canim. Ama doktorum yazdi simdi olmanizi öneririm demis. Bi dedigi bi dedigini tutmuyor doktorlarinda gidip olayim bariiYok canim gec degildir ben daha ilk dozu gecen hafta oldum hatta. Bir zarari yoksa, hazir aşı da varken olsan iyi degil mi ki?
Benim de iki gün ağrısı oldu yarın başlar yine ağrıAnladim canim bende bidaha sordm doktoruma bakalim ne dicek. Ay o asiyi oldugm 2 gün kol agrim kendime getirmiyor beni yaa berbat bisi
Yok yavrum doktorum istemiyosan olmayabilirsin artık sezeryan malzemeleride steril hastanelerde ama riske atmıyım diyosan ol dedi bende nolur nolmaz diye olmak istedimAnladim canim bende yarina kdr karar vericem bakalim doktordan cevap bekliyorum
Aynen o imza isi beni iskillendirdi zaten canim sacma sapan seyler.
Doktorunda mi 2 doz olmani istedi canim?
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımMerhaba anneler, 24+1 deyim her şey yolunda gidiyor , size bir şey danışmak istiyorum. İnsanların şu tarz yorumları beni çok rahatsız ediyor. Kilo almışsın 6 aya göre karnın büyük. Bana çok tatlı ve sevimli geliyor ama olur olmadık insanların yorumlarına cevap vermek beni sıkıyor. Bugün saçlarımı kestirmeye geldim zaten elli kişi söyledi bir takım ağza alınmayacak batıl inançları. Kuaför bile bana bunu söylüyor. İşinize baksanıza demek istiyorum bazen ama tutuyorum kendimi. Siz ne düşünüyorsunuz bu tarz yorumlar ile ilgili??
Ya sen de bi karar ver hocam diyeydinYa bi ara toplatildi ya ondan huylanmistm asidan canim. Ama doktorum yazdi simdi olmanizi öneririm demis. Bi dedigi bi dedigini tutmuyor doktorlarinda gidip olayim barii
Canım hiiiç umursama he ho de geç bildiğini oku. Herkese tek tek laf anlatamazsın. Herkes herşeyi çok iyi biliyor. Onlar da seni cahil sanıyor işte... Boşver he de geçMerhaba anneler, 24+1 deyim her şey yolunda gidiyor , size bir şey danışmak istiyorum. İnsanların şu tarz yorumları beni çok rahatsız ediyor. Kilo almışsın 6 aya göre karnın büyük. Bana çok tatlı ve sevimli geliyor ama olur olmadık insanların yorumlarına cevap vermek beni sıkıyor. Bugün saçlarımı kestirmeye geldim zaten elli kişi söyledi bir takım ağza alınmayacak batıl inançları. Kuaför bile bana bunu söylüyor. İşinize baksanıza demek istiyorum bazen ama tutuyorum kendimi. Siz ne düşünüyorsunuz bu tarz yorumlar ile ilgili??
Aşırı sinirleniyorum ama başedemiyorum artık laf yetiştirmekle. Ben de saldım artık he deyip geçiyorum her söylenene. Şekerine dikkat etmediği için erken doğum yapmış biri bile bana akıl veriyodu geçen. Napıyım Allahtan diyor. E seninki Allahtan da benimki benimki benden mi? Gel de delirmeMerhaba anneler, 24+1 deyim her şey yolunda gidiyor , size bir şey danışmak istiyorum. İnsanların şu tarz yorumları beni çok rahatsız ediyor. Kilo almışsın 6 aya göre karnın büyük. Bana çok tatlı ve sevimli geliyor ama olur olmadık insanların yorumlarına cevap vermek beni sıkıyor. Bugün saçlarımı kestirmeye geldim zaten elli kişi söyledi bir takım ağza alınmayacak batıl inançları. Kuaför bile bana bunu söylüyor. İşinize baksanıza demek istiyorum bazen ama tutuyorum kendimi. Siz ne düşünüyorsunuz bu tarz yorumlar ile ilgili??
İyi olmaya çalışıyorum canım.. Bugun yine gittim de doktora bitmiş suyun dedi tekrar ilave yaptı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?