- 13 Eylül 2022
- 614
- 1.868
- 33
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #29.241
Bebişin gelişimi nasıl canım?İyi olmaya çalışıyorum canım.. Bugun yine gittim de doktora bitmiş suyun dedi tekrar ilave yaptı..
Onu söylemiyorlar artık rutine döndü bizde git su versinler geri gel gibi oldu sorun olsa dr söylüyor sık sık su verldgu için gelişimi devam ediyorBebişin gelişimi nasıl canım?
Tabi doktor sorun olsa söylerdi demekki gelisimi güzel gidiyor ,suyu yokken bile gelisimi iyi gidiyordu zaten senin bebiş güçlüOnu söylemiyorlar artık rutine döndü bizde git su versinler geri gel gibi oldu sorun olsa dr söylüyor sık sık su verldgu için gelişimi devam ediyor
Bilmiyorum ya soncuumzuu bekliyoruz artık ümitlerim de tükeniyor benim sürekli ayni senaryolar..Tabi doktor sorun olsa söylerdi demekki gelisimi güzel gidiyor ,suyu yokken bile gelisimi iyi gidiyordu zaten senin bebiş güçlü
Benim 20 sinde canımmKimlerin kontrolü var şimdi yakınlarda bakalım ???Chanandler Bong 15 indeydi sanırım. Başka kim kim gidecek kızçelerim???
Kötü bisey olursa diye kendi umutlarını tüketme. Biliyorum insan hep kötüsüne alıştırmak istiyor kendini. Ama senin durumun aksine kötüden iyiye gidiyor.Bilmiyorum ya soncuumzuu bekliyoruz artık ümitlerim de tükeniyor benim sürekli ayni senaryolar..
İşte sağlıklı mi karnımda durup durup suyu bitiyor bitmesine sbp olan şey ne.. Belirsizlikler beni çok yordu tüm Ekzom testinin sonucunu bekliyoruz sabirsizliklaKötü bisey olursa diye kendi umutlarını tüketme. Biliyorum insan hep kötüsüne alıştırmak istiyor kendini. Ama senin durumun aksine kötüden iyiye gidiyor.
En önemli olan şey bu olumsuzluktan bebeğin etkilenmemesiydi .Gelisimi devam ediyor bu çok müthiş bisey. Konuşmak kolay diyeceksin ama konuşmak da zor bu konularda aslında. Sen kendine bak, yemene içmeye bak gerisini Allah'a bırak . Gerçekten şurada riskli olan 4 5 haftan var geçsin için de rahatlicak, doğsa da rahatlıkla yaşar
Evet kuzucugum ben ikilisini kullandım çok memnundum ben den hariç 3 kişi daha kullandı aynı makineyi inşallah hala sağlamsa kullanacağımSelam kızlar E- bebek anneler günü indirimi yapmış bugün. Ayın 15ine kadar geçerli. Çok dişe dokunur bisey yok , ama Lansinoh pompa ve süt poşetleri bazı elektronik ürünler filan var bakın Bi.pozitifbiri evet benim 15 inde pozitifim ya Lansinoh pompayi sen onerdin değil mi?
BEnce iyi olmasa su da ilave etmezler bu iyi bişey kuzum az daha dayan çok zor ama napalımOnu söylemiyorlar artık rutine döndü bizde git su versinler geri gel gibi oldu sorun olsa dr söylüyor sık sık su verldgu için gelişimi devam ediyor
Haaarikkaaaaa yaşasınnnnBEKLE BENİ EVİMMMMMkızlar doktoruma yazdım o da hemen görmek istedi beni.Kendisi baktı .Şu an iyi görünüyor ağrın yoksa ve hiç kalkmayacaksan seni gönderirim dedi Allahım çok şükür yarabbim.serviks uzunluğuna da baktı iyi kapalı dedi evde 30 gün heyet raporuyla yatacağım
Doğru canım hiç bu açıdan bakmamıştım sanırım dediğin gibi tamamen annelik duygusuyla ilgiliAslında birsey soyleyeyim mi ilk gebelik olmasiyla ilgisi yok. Anne oluyor olmakla ilgisi var. 2 si 3. Su hatta 4. Su olsa da hepsi ayri ayri evlatlar benimde 2. Ama kipirdamiyor mesela ne yesem napsam yatsam beklesem vs vs. Hatta bazen sapitip 10 dk once kipirdadiysa 10 dk da gecti heee diye dusunurken buluyorum kendimi.. Annelik hissi aslinda onu cok severken bi yandan da endiselerle yasamak bence. Anne karninda da bu endiseler basliyor.
Canım çok şükür çok sevındım gözün Aydın Mahir le birlikte bol bol dinleninBEKLE BENİ EVİMMMMMkızlar doktoruma yazdım o da hemen görmek istedi beni.Kendisi baktı .Şu an iyi görünüyor ağrın yoksa ve hiç kalkmayacaksan seni gönderirim dedi Allahım çok şükür yarabbim.serviks uzunluğuna da baktı iyi kapalı dedi evde 30 gün heyet raporuyla yatacağım
20 ve 24 te iki doz oldum ben canımKizlar saglik ocagindan aradilarda. Ben 23. Haftada tek doz tetanoz oldum. Suan 28deyim ikinci doz icin cagiriyorlar. Doktorum tek doz yeterli demisti perinatologda oyle demisti. Ama ebe diyorki olmazsanz bunla.ilgili tutanak imzalatcam size sorumluluk almamak icin. Sizce napmaliyim kafam karisti. 28. Hafta ikinci doz icin geç mi bide?
Gözün aydın CeritooooBEKLE BENİ EVİMMMMMkızlar doktoruma yazdım o da hemen görmek istedi beni.Kendisi baktı .Şu an iyi görünüyor ağrın yoksa ve hiç kalkmayacaksan seni gönderirim dedi Allahım çok şükür yarabbim.serviks uzunluğuna da baktı iyi kapalı dedi evde 30 gün heyet raporuyla yatacağım
Aslında tam olrk öyle Dgl canım ya biz aldırmak istemiyoruz dedik diye çözüm ariyolar yoksa yine alirlar...Evet kuzucugum ben ikilisini kullandım çok memnundum ben den hariç 3 kişi daha kullandı aynı makineyi inşallah hala sağlamsa kullanacağımYedek parçasını bulmak da kolay. Tüm parçalarını değiştirdim. Yedek de çıkıyor içinden.
BEnce iyi olmasa su da ilave etmezler bu iyi bişey kuzum az daha dayan çok zor ama napalım
Haaarikkaaaaa yaşasınnnn
O nasıl şey ya saçma sapan. Benimde doktorum ve perinatog doktorum 1 doz yeterli dedi geçen hafta benide aradılar ben olmicam dedim tamma ozaman bekleyen gebelerimiz var o yüzden soruyorum dedi kapadık. Çok garipmişKizlar saglik ocagindan aradilarda. Ben 23. Haftada tek doz tetanoz oldum. Suan 28deyim ikinci doz icin cagiriyorlar. Doktorum tek doz yeterli demisti perinatologda oyle demisti. Ama ebe diyorki olmazsanz bunla.ilgili tutanak imzalatcam size sorumluluk almamak icin. Sizce napmaliyim kafam karisti. 28. Hafta ikinci doz icin geç mi bide?
Ben yine de umut olmasa uğraşmayacakları düşüncesindeyim. Doktorlar çok soğukkanlılar çünkü cnm...Aslında tam olrk öyle Dgl canım ya biz aldırmak istemiyoruz dedik diye çözüm ariyolar yoksa yine alirlar...
Ay bugün benim zilli tekme üstüne tekme@josei89 az önce şöyle bir yazıya denk geldim
''Eğer bebek gün içinde çok hareketliyse, bu durum onun yeteri kadar oksijen aldığını, iyi beslendiğini ve amniyon sıvısının yeterli olduğunu gösterir.''
Canım çok şükür çok sevındım gözün Aydın Mahir le birlikte bol bol dinlenin
Gözün aydın Ceritoooo
ayyyy gözün aydın Ceritommm kendime olmuş gibi sevindim vallahiiiiBEKLE BENİ EVİMMMMMkızlar doktoruma yazdım o da hemen görmek istedi beni.Kendisi baktı .Şu an iyi görünüyor ağrın yoksa ve hiç kalkmayacaksan seni gönderirim dedi Allahım çok şükür yarabbim.serviks uzunluğuna da baktı iyi kapalı dedi evde 30 gün heyet raporuyla yatacağım
Canımmmm çok teşekkür ederim çok çok çokayyyy gözün aydın Ceritommm kendime olmuş gibi sevindim vallahiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?