2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Onu söylemiyorlar artık rutine döndü bizde git su versinler geri gel gibi oldu sorun olsa dr söylüyor sık sık su verldgu için gelişimi devam ediyor
Tabi doktor sorun olsa söylerdi demekki gelisimi güzel gidiyor ,suyu yokken bile gelisimi iyi gidiyordu zaten senin bebiş güçlü

Bilmiyorum ya soncuumzuu bekliyoruz artık ümitlerim de tükeniyor benim sürekli ayni senaryolar..
Kötü bisey olursa diye kendi umutlarını tüketme. Biliyorum insan hep kötüsüne alıştırmak istiyor kendini. Ama senin durumun aksine kötüden iyiye gidiyor.

En önemli olan şey bu olumsuzluktan bebeğin etkilenmemesiydi .Gelisimi devam ediyor bu çok müthiş bisey . Konuşmak kolay diyeceksin ama konuşmak da zor bu konularda aslında. Sen kendine bak, yemene içmeye bak gerisini Allah'a bırak . Gerçekten şurada riskli olan 4 5 haftan var geçsin için de rahatlicak, doğsa da rahatlıkla yaşar

İşte sağlıklı mi karnımda durup durup suyu bitiyor bitmesine sbp olan şey ne.. Belirsizlikler beni çok yordu tüm Ekzom testinin sonucunu bekliyoruz sabirsizlikla

BEKLE BENİ EVİMMMMM kızlar doktoruma yazdım o da hemen görmek istedi beni.Kendisi baktı .Şu an iyi görünüyor ağrın yoksa ve hiç kalkmayacaksan seni gönderirim dedi Allahım çok şükür yarabbim.serviks uzunluğuna da baktı iyi kapalı dedi evde 30 gün heyet raporuyla yatacağım

Evet kuzucugum ben ikilisini kullandım çok memnundum ben den hariç 3 kişi daha kullandı aynı makineyi inşallah hala sağlamsa kullanacağım Yedek parçasını bulmak da kolay. Tüm parçalarını değiştirdim. Yedek de çıkıyor içinden.

Onu söylemiyorlar artık rutine döndü bizde git su versinler geri gel gibi oldu sorun olsa dr söylüyor sık sık su verldgu için gelişimi devam ediyor
BEnce iyi olmasa su da ilave etmezler bu iyi bişey kuzum az daha dayan çok zor ama napalım

Haaarikkaaaaa yaşasınnnn

Doğru canım hiç bu açıdan bakmamıştım sanırım dediğin gibi tamamen annelik duygusuyla ilgili

Canım çok şükür çok sevındım gözün Aydın Mahir le birlikte bol bol dinlenin

20 ve 24 te iki doz oldum ben canım

Gözün aydın Ceritoooo

Aslında tam olrk öyle Dgl canım ya biz aldırmak istemiyoruz dedik diye çözüm ariyolar yoksa yine alirlar...

O nasıl şey ya saçma sapan. Benimde doktorum ve perinatog doktorum 1 doz yeterli dedi geçen hafta benide aradılar ben olmicam dedim tamma ozaman bekleyen gebelerimiz var o yüzden soruyorum dedi kapadık. Çok garipmiş

Aslında tam olrk öyle Dgl canım ya biz aldırmak istemiyoruz dedik diye çözüm ariyolar yoksa yine alirlar...
Ben yine de umut olmasa uğraşmayacakları düşüncesindeyim. Doktorlar çok soğukkanlılar çünkü cnm...

Ay bugün benim zilli tekme üstüne tekme babası elini koyunca atmıyor videoya çekeyim diyorum atmıyor biliyor sanki

ayyyy gözün aydın Ceritommm kendime olmuş gibi sevindim vallahiiii

ayyyy gözün aydın Ceritommm kendime olmuş gibi sevindim vallahiiii
Canımmmm çok teşekkür ederim çok çok çok derdime derdiniz gibi üzüldünüz ,sevincime sevincimiz gibi sevindiniz.çok teşekkür ederim destek oldunuz hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…