- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #29.261
Ben halen kullanıyorum muhtemelen okul kapanana kdr da kullanacağım çocukları etüde bırakmam gerekiyor.
Trafikte bişey olur ani olarak biseyden korkarım heyecanlanirim falan diye korkuyor sanırım. Evimizin yeni gündemi bı şuanAaa neden kii? Kullaniyorum ben, kii kendim kullaninca daha rahat hissediyorum. Frene kendim basiyorum, kasislerden cukurlardan kendim geçiyorum ya, sürpriz olmuyor hicbir sey, baskasinin kullanimina göre daha az sarsiliyorum hissiyat olarakbence böyle yani
Aiiyy çok sevindimBEKLE BENİ EVİMMMMMkızlar doktoruma yazdım o da hemen görmek istedi beni.Kendisi baktı .Şu an iyi görünüyor ağrın yoksa ve hiç kalkmayacaksan seni gönderirim dedi Allahım çok şükür yarabbim.serviks uzunluğuna da baktı iyi kapalı dedi evde 30 gün heyet raporuyla yatacağım
Sabrının sonu selamet olur inşallah canımAslında tam olrk öyle Dgl canım ya biz aldırmak istemiyoruz dedik diye çözüm ariyolar yoksa yine alirlar...
Ben varım canımGünaydın kızlar umarım güzel haberlerle dolu bir haftamız geçer. Uyandığımda el parmaklarımı bükemiyorum çok ağrım oluyor yaşayan varmı? Bebeği hergün hissetmeyen arkadaşlarımız varmış doktor en son bana hareketlerini sayman saçmalık olur gün içinde bak hareketleri var mı yeterli sürekli hissedemezsin demişti belki uyuduğunuz döneme denk geliyordur hareketler. C Cerito @Kelebegimx nasılsınız kızlar haberler var mı
Benimkide 3haftada gidiyordum,simdi 1ay sonra gel dediAh ne güzel 2 haftada bir görüş varbenim doktorda herp 4 hafta sonra görüşürüz diyor
O sinirle ne desen halkıydın amaYok şekerim o kadar sinirliyim ki haklıyken haksız olmak istemiyorum açıkçası.Sakinleşince yazıcam hemen
Hadi gözün aydın canımBEKLE BENİ EVİMMMMMkızlar doktoruma yazdım o da hemen görmek istedi beni.Kendisi baktı .Şu an iyi görünüyor ağrın yoksa ve hiç kalkmayacaksan seni gönderirim dedi Allahım çok şükür yarabbim.serviks uzunluğuna da baktı iyi kapalı dedi evde 30 gün heyet raporuyla yatacağım
İnsallah öyledirBen yine de umut olmasa uğraşmayacakları düşüncesindeyim. Doktorlar çok soğukkanlılar çünkü cnm...
moralini sakin bozma canim hersey iyi olacak bak ne güzel caresi bulunmuş su verebiliyorlar yavruna insallah saga Salim kavusacaksinizİyi olmaya çalışıyorum canım.. Bugun yine gittim de doktora bitmiş suyun dedi tekrar ilave yaptı..
Canim ebebekte indirimli kampanyali denen seyler amazonda falan daha ucuz oluyor genelde. Fiyat arastirmasi yapmayi ihmal etme almadan önceSelam kızlar E- bebek anneler günü indirimi yapmış bugün. Ayın 15ine kadar geçerli. Çok dişe dokunur bisey yok , ama Lansinoh pompa ve süt poşetleri bazı elektronik ürünler filan var bakın Bi. @pozitifbiri evet benim 15 inde pozitifim ya Lansinoh pompayi sen onerdin değil mi?
Doğru diyorsun canım bakıyorum çoğu zaman bu indirimden Bi biberonla Manuel pompa aldim sadece dediğin gibi indirimli fiyatı ile eş neredeyseCanim ebebekte indirimli kampanyali denen seyler amazonda falan daha ucuz oluyor genelde. Fiyat arastirmasi yapmayi ihmal etme almadan önce
Canimm Allah size güc kuvvet sabir versinİnsallah öyledir
YaşasıııınBEKLE BENİ EVİMMMMMkızlar doktoruma yazdım o da hemen görmek istedi beni.Kendisi baktı .Şu an iyi görünüyor ağrın yoksa ve hiç kalkmayacaksan seni gönderirim dedi Allahım çok şükür yarabbim.serviks uzunluğuna da baktı iyi kapalı dedi evde 30 gün heyet raporuyla yatacağım
Benım oğlanda bugün çok sessiz sabah hareketliydi ama anlamadım durgunlaştıAy bugün benim zilli tekme üstüne tekmebabası elini koyunca atmıyor videoya çekeyim diyorum atmıyor biliyor sanki
Geçen hafta bende öyleydim canım, benım magnezyum dan oluyor ama muzu biraz arttırdım düzeldiKızlar benim 3 gündür çok afedersiniz ishalim var sıkıntılı birşey mi hamilelikte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?