2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ben halen kullanıyorum muhtemelen okul kapanana kdr da kullanacağım çocukları etüde bırakmam gerekiyor.
Trafikte bişey olur ani olarak biseyden korkarım heyecanlanirim falan diye korkuyor sanırım. Evimizin yeni gündemi bı şuan ben hamile kalmadan önce çalışıyordum işe de kendi aracımla gidip geliyordum şimdi devam ediyor olsaydım 32. Haftaya kadar zaten hergun sürecektim diyorum dinlemiyor

Aiiyy çok sevindim evde de bebek gibi baksınlar sana

Ben varım canım bileklerde korkunç bi agri,parmaklarimi tam acamiyorum da bukemiyorum da
Ah ne güzel 2 haftada bir görüş var benim doktorda herp 4 hafta sonra görüşürüz diyor
Benimkide 3haftada gidiyordum,simdi 1ay sonra gel dedi
Yok şekerim o kadar sinirliyim ki haklıyken haksız olmak istemiyorum açıkçası.Sakinleşince yazıcam hemen
O sinirle ne desen halkıydın ama
Hadi gözün aydın canım ☘inşallah bu macera ilk ve son olursende eve çıkıp işe saldırma,camasir, oda,hazirlik falan filan,yat dinlen bol bol

İyi olmaya çalışıyorum canım.. Bugun yine gittim de doktora bitmiş suyun dedi tekrar ilave yaptı..
moralini sakin bozma canim hersey iyi olacak bak ne güzel caresi bulunmuş su verebiliyorlar yavruna insallah saga Salim kavusacaksiniz

Canim ebebekte indirimli kampanyali denen seyler amazonda falan daha ucuz oluyor genelde. Fiyat arastirmasi yapmayi ihmal etme almadan önce

Canim ebebekte indirimli kampanyali denen seyler amazonda falan daha ucuz oluyor genelde. Fiyat arastirmasi yapmayi ihmal etme almadan önce
Doğru diyorsun canım bakıyorum çoğu zaman bu indirimden Bi biberonla Manuel pompa aldim sadece dediğin gibi indirimli fiyatı ile eş neredeyse

Ufak tefek şeyler hariç çoğu şeyi almışım Allah gerçekten yardım ediyor maddi olarak gerçekten zorda olmama rağmen Manuel pompa aldim eğer iş bulursam doğumdan bir süre sonrasında elektrikli alirim diye .

Büyükbaşlardan bebek arabası kaldı, aracım olmadığını göz önüne alıp ona göre bisey almam lazım, hafif baston arabalar yaşadığım yere göre değil eski sokakları olan bir yere taşındık depremden sonra yollar eski parke taşından. önerisi olanlar atabilirler kızlar bu ay artık alamam ama diğer ay bebek arabasi almak istiyorum .

Yaşasıııın hadi gözün aydın canım evinde rahat rahat güzel vakitler geçirirsin en azından

Ay bugün benim zilli tekme üstüne tekme babası elini koyunca atmıyor videoya çekeyim diyorum atmıyor biliyor sanki
Benım oğlanda bugün çok sessiz sabah hareketliydi ama anlamadım durgunlaştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…