2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ay bugün benim zilli tekme üstüne tekme babası elini koyunca atmıyor videoya çekeyim diyorum atmıyor biliyor sanki
Ya benimki de öyle .manyak gibi vurup duruyor.göbeğim yerinden sallanıyor löp löp diye.Sonra video çekmeye başlıyorum çat duruyor.Dün 5dk video çektim tam 5 dk.asla vurmadı .videoyu kapattım pat pat pat başladı tekmeye .değişik birisi

Ayy günlerdir giremiyorum siteye mail falan değistirdim uğraştırdı baya ama bu sürede merak ediyordum Mahir kuşu çok şükür çok sevindim. Evde olmak psikolojik olarak da iyi hissettirir. Geçmiş bitmiş olsun diyelim

aç güzelce en sevdiğin dizileri şimdi keyif vakti
Bak söyleyince bile hoşuma gitti
Eve gideceğimi duyduğum andan beri çok iyiyim gerçekten psikoloji böyle birşey çok teşekkür ederiz teyzesi inşallah bununla bitmiş olsun

Bu arkadasiniz atanamadiii kizlar...kizimin sansiydi mulakata cagrildim ama olmadiii hayirlisii...
Kuzuş kizinla dolu dolu gecireceksin bu yılı böyle düşünelim bence senin kiza sorsak o da annem işe gitmesin yanımda kalsin hep derdi tabi atanmaman üzücü, cok iyi anliyorum ama hayırlısı buymuş, insallah rabbim daha sonra daha güzel kapılar acsın

Ay gözün aydın canım, çok sevindim

Ceriii şimdi gördümmmm çok sevindimmm

Âmin canim tabikide öyle kizim saglikla dogsunda yeterki
Hakkında hayırlısı olsun baharcım ilerde daha iyi yerler nasip olur
Âmin canim insallahh
Üzüldüm arkadaşım ya ama hakkında hayırlısı olsun eşinlede ayrı kalcaktınız sanırım bu süreçte nasiptir belki daha güzel bir zamanı vardır
Öyle caniisi nasip böyleymis aynen ayri kalcaktk 1 sene. Bebisle zorlancaktm belkide cok nasip kismet

Bu arkadasiniz atanamadiii kizlar...kizimin sansiydi mulakata cagrildim ama olmadiii hayirlisii...
Canım hiç üzülme.Başka bi nasip seni bekliyordur inşallah.Malesef bu zamanda pek kolay olmuyor .Ben devlet memurluğu hayallerimi rafa kaldırdım sanırım

Yok bebeğim Allah korusun da ben kaza bilem yaptım tamamen senin soğukkanlılığını koruyabilmen ile ilgili bir durum, ben normalde de çok panik değilimdir. Sakince karşıladım kazayı bile. Korkma sen.

Kızlar benim 3 gündür çok afedersiniz ishalim var sıkıntılı birşey mi hamilelikte
Valla ben de magnezyum ve kan ilacından olabilir diye düşünüyorum. İlk doktorum ishal erken doğumu tetikler demişti ama bende hiçbir etki yaratmamıştı

Nereye tasindiniz kız bız Beyazevler e kaçtık kiraya burası sağlam hiç hissedilmiyor

Kızlar benım oğlan iki gündür bir durgun nadiren hissediyorum ya bazı haftalar zaman zaman durgunlaştıkları oluyormus aslında ama 25-26 gibi bunu yaşayan oldu mu
Evet canım arada bikac gün hiç oynamadığı oldu. Hatta 4 gün önce falan bile bı gün oldu. Bı de dediğin haftalarda arada durduğu oldu.

pozitifbiri pozitifiiiim sabah sormuştun 15 Mayıs 19.00 da benim de görüş günüm sonunda minik burnunu da göreceğiz
Oy yesin onun bunnunu teyzesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…