- 14 Temmuz 2015
- 2.023
- 6.730
- 158
- 30
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #29.281
Ya benimki de öyle .manyak gibi vurup duruyor.göbeğim yerinden sallanıyor löp löp diye.Sonra video çekmeye başlıyorum çat duruyor.Dün 5dk video çektim tam 5 dk.asla vurmadı .videoyu kapattım pat pat pat başladı tekmeye .değişik birisiAy bugün benim zilli tekme üstüne tekmebabası elini koyunca atmıyor videoya çekeyim diyorum atmıyor biliyor sanki
Çok teşekkür ederim çok çok
Ay inşallah yaYaşasıııınhadi gözün aydın canım evinde rahat rahat güzel vakitler geçirirsin en azından
Ay inşallah yadamar yolu olmadan bir gün nasıl geçer unutmuşum
Ayy günlerdir giremiyorum siteye mail falan değistirdim uğraştırdı baya ama bu sürede merak ediyordum Mahir kuşuBEKLE BENİ EVİMMMMMkızlar doktoruma yazdım o da hemen görmek istedi beni.Kendisi baktı .Şu an iyi görünüyor ağrın yoksa ve hiç kalkmayacaksan seni gönderirim dedi Allahım çok şükür yarabbim.serviks uzunluğuna da baktı iyi kapalı dedi evde 30 gün heyet raporuyla yatacağım
Bak söyleyince bile hoşuma gittiaç güzelce en sevdiğin dizileri şimdi keyif vakti
Eve gideceğimi duyduğum andan beri çok iyiyim gerçekten psikoloji böyle birşeyAyy günlerdir giremiyorum siteye mail falan değistirdim uğraştırdı baya ama bu sürede merak ediyordum Mahir kuşuçok şükür çok sevindim. Evde olmak psikolojik olarak da iyi hissettirir. Geçmiş bitmiş olsun diyelim
Kuzuş kizinla dolu dolu gecireceksin bu yılı böyle düşünelimBu arkadasiniz atanamadiii kizlar...kizimin sansiydi mulakata cagrildim ama olmadiiihayirlisii...
Ay gözün aydın canım, çok sevindimBEKLE BENİ EVİMMMMMkızlar doktoruma yazdım o da hemen görmek istedi beni.Kendisi baktı .Şu an iyi görünüyor ağrın yoksa ve hiç kalkmayacaksan seni gönderirim dedi Allahım çok şükür yarabbim.serviks uzunluğuna da baktı iyi kapalı dedi evde 30 gün heyet raporuyla yatacağım
Üzüldüm arkadaşım ya ama hakkında hayırlısı olsun eşinlede ayrı kalcaktınız sanırım bu süreçte nasiptir belki daha güzel bir zamanı vardırBu arkadasiniz atanamadiii kizlar...kizimin sansiydi mulakata cagrildim ama olmadiiihayirlisii...
Hakkında hayırlısı olsun baharcım ilerde daha iyi yerler nasip olurBu arkadasiniz atanamadiii kizlar...kizimin sansiydi mulakata cagrildim ama olmadiiihayirlisii...
Ceriii şimdi gördümmmm çok sevindimmmBEKLE BENİ EVİMMMMMkızlar doktoruma yazdım o da hemen görmek istedi beni.Kendisi baktı .Şu an iyi görünüyor ağrın yoksa ve hiç kalkmayacaksan seni gönderirim dedi Allahım çok şükür yarabbim.serviks uzunluğuna da baktı iyi kapalı dedi evde 30 gün heyet raporuyla yatacağım
Amaaaaaan aynen saldım artık karar verdim hissettiğim kadar tamamdır. Girmicem beklentiye falan ohhh misTekme sayar nedir yaa millet kafayı yemişYavrum korkma kötüyü çekmeyin kendinize. Daha hareket takibine zaman var aynen.
Âmin canim tabikide öyle kizim saglikla dogsunda yeterkiKuzuş kizinla dolu dolu gecireceksin bu yılı böyle düşünelimbence senin kiza sorsak o da annem işe gitmesin yanımda kalsin hep derdi tabi atanmaman üzücü, cok iyi anliyorum ama hayırlısı buymuş, insallah rabbim daha sonra daha güzel kapılar acsın
Âmin canim insallahhHakkında hayırlısı olsun baharcım ilerde daha iyi yerler nasip olur
Öyle caniisi nasip böyleymis aynen ayri kalcaktk 1 sene. Bebisle zorlancaktm belkide cok nasip kismetÜzüldüm arkadaşım ya ama hakkında hayırlısı olsun eşinlede ayrı kalcaktınız sanırım bu süreçte nasiptir belki daha güzel bir zamanı vardır
Canım hiç üzülme.Başka bi nasip seni bekliyordur inşallah.Malesef bu zamanda pek kolay olmuyor .Ben devlet memurluğu hayallerimi rafa kaldırdım sanırımBu arkadasiniz atanamadiii kizlar...kizimin sansiydi mulakata cagrildim ama olmadiiihayirlisii...
Yok bebeğim Allah korusun da ben kaza bilem yaptımTrafikte bişey olur ani olarak biseyden korkarım heyecanlanirim falan diye korkuyor sanırım. Evimizin yeni gündemi bı şuanben hamile kalmadan önce çalışıyordum işe de kendi aracımla gidip geliyordum şimdi devam ediyor olsaydım 32. Haftaya kadar zaten hergun sürecektim diyorum dinlemiyor
Valla ben de magnezyum ve kan ilacından olabilir diye düşünüyorum. İlk doktorum ishal erken doğumu tetikler demişti ama bende hiçbir etki yaratmamıştıKızlar benim 3 gündür çok afedersiniz ishalim var sıkıntılı birşey mi hamilelikte
Nereye tasindiniz kızUfak tefek şeyler hariç çoğu şeyi almışım Allah gerçekten yardım ediyor maddi olarak gerçekten zorda olmama rağmenManuel pompa aldim eğer iş bulursam doğumdan bir süre sonrasında elektrikli alirim diye .
Büyükbaşlardan bebek arabası kaldı, aracım olmadığını göz önüne alıp ona göre bisey almam lazım, hafif baston arabalar yaşadığım yere göre değil eski sokakları olan bir yere taşındık depremden sonra yollar eski parke taşından. önerisi olanlar atabilirler kızlar bu ay artık alamam ama diğer ay bebek arabasi almak istiyorum .
Evet canım arada bikac gün hiç oynamadığı oldu. Hatta 4 gün önce falan bile bı gün oldu. Bı de dediğin haftalarda arada durduğu oldu.Kızlar benım oğlan iki gündür bir durgun nadiren hissediyorum ya bazı haftalar zaman zaman durgunlaştıkları oluyormus aslında ama 25-26 gibi bunu yaşayan oldu mu
Oy yesin onun bunnunu teyzesipozitifbiri pozitifiiiim sabah sormuştun 15 Mayıs 19.00 da benim de görüş günüm sonunda minik burnunu da göreceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?