- 4 Temmuz 2013
- 5.185
- 12.264
- 448
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #29.301
Amaaaaaan aynen saldım artık karar verdim hissettiğim kadar tamamdır. Girmicem beklentiye falan ohhh mis
Sağol canım biraz hareketlenmeye başkadı şimdiYok bebeğim Allah korusun da ben kaza bilem yaptımtamamen senin soğukkanlılığını koruyabilmen ile ilgili bir durum, ben normalde de çok panik değilimdir. Sakince karşıladım kazayı bile. Korkma sen.
Valla ben de magnezyum ve kan ilacından olabilir diye düşünüyorum. İlk doktorum ishal erken doğumu tetikler demişti ama bende hiçbir etki yaratmamıştı
Nereye tasindiniz kızbız Beyazevler e kaçtık kiraya burası sağlam hiç hissedilmiyor
Evet canım arada bikac gün hiç oynamadığı oldu. Hatta 4 gün önce falan bile bı gün oldu. Bı de dediğin haftalarda arada durduğu oldu.
Oy yesin onun bunnunu teyzesi
YaşasıııınnnnBEKLE BENİ EVİMMMMMkızlar doktoruma yazdım o da hemen görmek istedi beni.Kendisi baktı .Şu an iyi görünüyor ağrın yoksa ve hiç kalkmayacaksan seni gönderirim dedi Allahım çok şükür yarabbim.serviks uzunluğuna da baktı iyi kapalı dedi evde 30 gün heyet raporuyla yatacağım
Bende şimdi bunu sormak için girdim, bu soruya gelen yanıtları da okumadım henüz. Bizim ceninsu da bugün epey hareketsiz, dün bugün biraz yoruldum ondan mı acaba diyorum ama bilmiyorum içimdeki panik durmuyor yine de.Kızlar benım oğlan iki gündür bir durgun nadiren hissediyorum ya bazı haftalar zaman zaman durgunlaştıkları oluyormus aslında ama 25-26 gibi bunu yaşayan oldu mu
Kuzucum işe gidiyorum baya da yoğun geçiyor. Haftaiçi gündüz biraz zor girebiliyorum artık. Gidicem diye işler baya yığıldıffestinalente kız nerdesin gömüldün yine sessizliğe
Çok şükür bin şükür bebeğim nasıl mutlu oldum ya ohh müthiş bir haberBEKLE BENİ EVİMMMMMkızlar doktoruma yazdım o da hemen görmek istedi beni.Kendisi baktı .Şu an iyi görünüyor ağrın yoksa ve hiç kalkmayacaksan seni gönderirim dedi Allahım çok şükür yarabbim.serviks uzunluğuna da baktı iyi kapalı dedi evde 30 gün heyet raporuyla yatacağım
Kızlar benım oğlan iki gündür bir durgun nadiren hissediyorum ya bazı haftalar zaman zaman durgunlaştıkları oluyormus aslında ama 25-26 gibi bunu yaşayan oldu mu
Bende şimdi bunu sormak için girdim, bu soruya gelen yanıtları da okumadım henüz. Bizim ceninsu da bugün epey hareketsiz, dün bugün biraz yoruldum ondan mı acaba diyorum ama bilmiyorum içimdeki panik durmuyor yine de.
Nolcak bu kalça ağrısı ya. Okşanmayı hiç sevmem, masajmış bilmem neymiş. Artık devamlı kocamın beynini yiyorum jdjdhs adamda şaşkınsürekli yatmaktan canım ben sürekli yatamıyorum biraz da oturur pozisyonda kalıyorum eşim kızıyo yatıcaksın dedi doktor diyor ama ağrıdan yatılmıyor ki. Benimde hep sol kalçamda sürekli masaj yaptırıyorum hattageçen gün benim çok sancım oldu burada da yazdım hatta regl sancısı gibi oldu korktum doktora yazdım acile gidiyimmi diye, böyle bişey için acile gidilmez yazdı bazen benden nefret ettiğini düşünüyorum ahhahah şaka bi yana üslubuna alıştım artık
Aaa benim oğluş oksijensiz mi kalıyor acaba, kalbim acıdı bak şuan@josei89 az önce şöyle bir yazıya denk geldim
''Eğer bebek gün içinde çok hareketliyse, bu durum onun yeteri kadar oksijen aldığını, iyi beslendiğini ve amniyon sıvısının yeterli olduğunu gösterir.''
Jdjdj annesine özel, babayı dışlamışAy bugün benim zilli tekme üstüne tekmebabası elini koyunca atmıyor videoya çekeyim diyorum atmıyor biliyor sanki
Canım fıstıklıhanım çok teşekkür ederimYaşasıııınnnnGelmiş geçmiş olsun Cerimmm, bir daha doğuma kadar bu tarz bi hastane ziyareti yaşamazsın inşallah
Festiii çok teşekkür ederim çokÇok şükür bin şükür bebeğim nasıl mutlu oldum ya ohh müthiş bir haber
Bebişe bakarken çalışır mıyım acaba ders (çalışmadı
Hepimiz iyiki varızFestiii çok teşekkür ederim çokkızlar hep destek oldunuz gerçekten hepinize çok teşekkür ederim iyi kiiii varsınız
Ne yalan söyleyeyim içim rahatladı geçenlerde ağrım da olunca kara kara dğşğnüyordum bir sıkıntı mı var diyeCanlarım bende de öyle. Geçtiğimiz haftalarda baya depar atıyordu bu ara sessiz sakin evladım. Gün içerisinde 1-2 kez tekme atıyor oda her zaman değil. Sanırım normal bende 26 dayım. Herhalde büyümeye zaman ayırıyor tospikler
Allah korusun ama sıkıntı olsa hissederiz diye düşünüyorum. İçimizi ferah tutalım, sadece dinleniyorlarNe yalan söyleyeyim içim rahatladı geçenlerde ağrım da olunca kara kara dğşğnüyordum bir sıkıntı mı var diye
Evet canım büyüsün bakalım miniklerAllah korusun ama sıkıntı olsa hissederiz diye düşünüyorum. İçimizi ferah tutalım, sadece dinleniyorlar
İlk defa duydum, ne olabilir ki acabaKızlar simdi ben gecen hafta ikinci doz tetanoz asiyi vurulmaya gittiğimde,ebe beni 28ci haftada çağırdı yani mayısın 15gibi süt desteği kayıtı yapacakmış,devletten öyle bir destek varmış,cok fazla bisey açıklamadı dedi ki o gun ben sana detayli anlatırım. Sizin bu konu ile ilgili bilginiz var mi?
Ilk defa senden duyuyorum cnmKızlar simdi ben gecen hafta ikinci doz tetanoz asiyi vurulmaya gittiğimde,ebe beni 28ci haftada çağırdı yani mayısın 15gibi süt desteği kayıtı yapacakmış,devletten öyle bir destek varmış,cok fazla bisey açıklamadı dedi ki o gun ben sana detayli anlatırım. Sizin bu konu ile ilgili bilginiz var mi?
Parasal bir destekmiş kuşum ama bende ilk defa duydum artık sen öğrenir bize de öğretirsinKızlar simdi ben gecen hafta ikinci doz tetanoz asiyi vurulmaya gittiğimde,ebe beni 28ci haftada çağırdı yani mayısın 15gibi süt desteği kayıtı yapacakmış,devletten öyle bir destek varmış,cok fazla bisey açıklamadı dedi ki o gun ben sana detayli anlatırım. Sizin bu konu ile ilgili bilginiz var mi?
Anladim kadarıyla 28ci haftada gebelere kayit yapılıyor,400 tl mi dedi yanlis olmasin bir paraya karşılık iste bilmem nekadar sure bazı marketlerden süt alabiliyoruz,devlet destek veriyor, detayli o gun öğrenicemİlk defa duydum, ne olabilir ki acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?