2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Bugün Kaan Kocatepe yi dinledim 28. Hafta ile ilgili videosunu. Tekme sayar gibi biseyler cikmis dedi çok gereksiz böyle seyler biz kolay kolay hareket saydirmayiz dedi aha dedim mevzu bu
Amaaaaaan aynen saldım artık karar verdim hissettiğim kadar tamamdır. Girmicem beklentiye falan ohhh mis

Sağol canım biraz hareketlenmeye başkadı şimdi

Yaşasıııınnnn Gelmiş geçmiş olsun Cerimmm, bir daha doğuma kadar bu tarz bi hastane ziyareti yaşamazsın inşallah

Kızlar benım oğlan iki gündür bir durgun nadiren hissediyorum ya bazı haftalar zaman zaman durgunlaştıkları oluyormus aslında ama 25-26 gibi bunu yaşayan oldu mu
Bende şimdi bunu sormak için girdim, bu soruya gelen yanıtları da okumadım henüz. Bizim ceninsu da bugün epey hareketsiz, dün bugün biraz yoruldum ondan mı acaba diyorum ama bilmiyorum içimdeki panik durmuyor yine de.

Çok şükür bin şükür bebeğim nasıl mutlu oldum ya ohh müthiş bir haber

Kızlar benım oğlan iki gündür bir durgun nadiren hissediyorum ya bazı haftalar zaman zaman durgunlaştıkları oluyormus aslında ama 25-26 gibi bunu yaşayan oldu mu

Bende şimdi bunu sormak için girdim, bu soruya gelen yanıtları da okumadım henüz. Bizim ceninsu da bugün epey hareketsiz, dün bugün biraz yoruldum ondan mı acaba diyorum ama bilmiyorum içimdeki panik durmuyor yine de.

Canlarım bende de öyle. Geçtiğimiz haftalarda baya depar atıyordu bu ara sessiz sakin evladım. Gün içerisinde 1-2 kez tekme atıyor oda her zaman değil. Sanırım normal bende 26 dayım. Herhalde büyümeye zaman ayırıyor tospikler

Nolcak bu kalça ağrısı ya. Okşanmayı hiç sevmem, masajmış bilmem neymiş. Artık devamlı kocamın beynini yiyorum jdjdhs adamda şaşkın ama o basınç iyi geliyor gerçekten. Ama uyandırıyor bile uykumdan. Hdjdhdb bunun için gidilmeyecekse ne için gidilecekmiş teessüf ederim doktorcuğuna
Aaa benim oğluş oksijensiz mi kalıyor acaba, kalbim acıdı bak şuan
Ay bugün benim zilli tekme üstüne tekme babası elini koyunca atmıyor videoya çekeyim diyorum atmıyor biliyor sanki
Jdjdj annesine özel, babayı dışlamış

Yaşasıııınnnn Gelmiş geçmiş olsun Cerimmm, bir daha doğuma kadar bu tarz bi hastane ziyareti yaşamazsın inşallah
Canım fıstıklıhanım çok teşekkür ederim inşallah ya hastaneden çıkarken hastaneye de söyledim bi daha sadece doğumda görüşeceğiz seninle diye umarım o da beni anlamıştır
Çok şükür bin şükür bebeğim nasıl mutlu oldum ya ohh müthiş bir haber
Festiii çok teşekkür ederim çok kızlar hep destek oldunuz gerçekten hepinize çok teşekkür ederim iyi kiiii varsınız
C Cerito Olsun be ceritom millet bebekle ataniyor var bi hayalimiz rafa kaldirma dur bakalim
Bebişe bakarken çalışır mıyım acaba ders (çalışmadı )

Ne yalan söyleyeyim içim rahatladı geçenlerde ağrım da olunca kara kara dğşğnüyordum bir sıkıntı mı var diye

Kızlar simdi ben gecen hafta ikinci doz tetanoz asiyi vurulmaya gittiğimde,ebe beni 28ci haftada çağırdı yani mayısın 15gibi süt desteği kayıtı yapacakmış,devletten öyle bir destek varmış,cok fazla bisey açıklamadı dedi ki o gun ben sana detayli anlatırım. Sizin bu konu ile ilgili bilginiz var mi?

İlk defa duydum, ne olabilir ki acaba

Ilk defa senden duyuyorum cnm

Parasal bir destekmiş kuşum ama bende ilk defa duydum artık sen öğrenir bize de öğretirsin

İlk defa duydum, ne olabilir ki acaba
Anladim kadarıyla 28ci haftada gebelere kayit yapılıyor,400 tl mi dedi yanlis olmasin bir paraya karşılık iste bilmem nekadar sure bazı marketlerden süt alabiliyoruz,devlet destek veriyor, detayli o gun öğrenicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…