- 11 Haziran 2019
- 1.259
- 3.168
- 133
- 40
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #29.321
Ilk defa senden duyuyorum cnm
Kıyamam kızz az kaldı sık dişinii çokta yorma kendini amaKuzucum işe gidiyorum baya da yoğun geçiyor. Haftaiçi gündüz biraz zor girebiliyorum artık. Gidicem diye işler baya yığıldı
Sen nasılsın bebişim
Aaaaa masaj hastasıyımmm. Kız benim doktor tam troll. En son muayenede 2 hafta sonra gelin dedi. Eşimde dediki siz demeseniz biz isticektik 2 haftada bir gelelim artık diye. Tabi canım dedi cafeydi burası öyle istediğiniz gibi olmuyo zamanı var herşeyin dediNolcak bu kalça ağrısı ya. Okşanmayı hiç sevmem, masajmış bilmem neymiş. Artık devamlı kocamın beynini yiyorum jdjdhs adamda şaşkınama o basınç iyi geliyor gerçekten. Ama uyandırıyor bile uykumdan. Hdjdhdb bunun için gidilmeyecekse ne için gidilecekmiş teessüf ederim doktorcuğuna
Aaa benim oğluş oksijensiz mi kalıyor acaba, kalbim acıdı bak şuan
Jdjdj annesine özel, babayı dışlamış
Yaaaaa nereye gitceksinizzz bizde nasipse 15-20 günlükken sırtlayıp gidicez minikleri hakkımızda hayırlısıKızlar çok motiveyimmhem çok güzel haberler verdiniz ona sevindim hem de tatil planladık Bulut kuşuyla gidicez. Eylül sonu gibi. Çok heyecanlıyım. Biraz yürek yedik 7-8 saatlik bir mesafe ama müthiş biryer artık eylül diye sayıklıcam
Iste bende daha once duymadim kimseden,merak ettim,belki tecrübeli anneler bilir dedimParasal bir destekmiş kuşum ama bende ilk defa duydum artık sen öğrenir bize de öğretirsin
Canım emzirme ödeneği diye birşey veriyor devlet o olabilir mi bahsettiği acaba bu yıl 520 tl diye duymuştumKızlar simdi ben gecen hafta ikinci doz tetanoz asiyi vurulmaya gittiğimde,ebe beni 28ci haftada çağırdı yani mayısın 15gibi süt desteği kayıtı yapacakmış,devletten öyle bir destek varmış,cok fazla bisey açıklamadı dedi ki o gun ben sana detayli anlatırım. Sizin bu konu ile ilgili bilginiz var mi?
Adana merkezNereye tasindiniz kızbız Beyazevler e kaçtık kiraya burası sağlam hiç hissedilmiyor
Vallah bilmiyorum,süt desteği dedi ona eminimCanım emzirme ödeneği diye birşey veriyor devlet o olabilir mi bahsettiği acaba bu yıl 520 tl diye duymuştum
Bebişim ben elimden geleni yapayım da gerisi olduğu kadar. Birazdan uyucam mesela çok yoruldum ama olsun. Sağlıkla sıhhatle 37 yi bir görsem. Sonrası kolay olacak Allahın izniyleKıyamam kızz az kaldı sık dişinii çokta yorma kendini amabende napıyım günleri geçtim saatleri sayıyorum
Aaaaa masaj hastasıyımmm. Kız benim doktor tam troll. En son muayenede 2 hafta sonra gelin dedi. Eşimde dediki siz demeseniz biz isticektik 2 haftada bir gelelim artık diye. Tabi canım dedi cafeydi burası öyle istediğiniz gibi olmuyo zamanı var herşeyin dediyavrum sustu kaldı
Yaaaaa nereye gitceksinizzz bizde nasipse 15-20 günlükken sırtlayıp gidicez minikleri hakkımızda hayırlısı
Evet canım şeker ve tansiyon gebelikte çok önemli. Hiç aksatmadan hemen diyetisyene görün. Çözümsüz birşey değil önlem alınınca düzelen ve bebeğe zarar vermeyen birşeyMerhaba kızlar bugun şeker yüklemesi yapıldı 180 çıktı doktor diyetisyene yönlendirdi bu durumu yaşayan var mı? Bebişe herhangi Bi zararı var mı?
Ahahahaha yorumu efsaneymişşBebişim ben elimden geleni yapayım da gerisi olduğu kadar. Birazdan uyucam mesela çok yoruldum ama olsun. Sağlıkla sıhhatle 37 yi bir görsem. Sonrası kolay olacak Allahın izniyle
Kdjdjjs en sevdiğim doktor modeli aşırı ciddili sevmiyorum. benimkide bana burası lokanta mı ben lokanta mı işletiyorum demiştibide bombamız kocam bey cinselliği sordu geçen hafta kontrolde diyo ki illa söyleticen tadımlık işte ksjsjs daha nasıl anlatayım diyo bşdaha sorarsan detaylara giricem dedi bizimki de sustu
Hdjdhsj bende biz yürek yedik sanıyordumbebişim çok güzel yaparsınız varyaa üf hem sana da çok iyi gelir. Demre ye gidicez canım. Geçen yıl gitmiştik ama öyle biryer olduğunu bilmediğimiz için 3 gün ayarlamıştık ancak tadı damağımızda kaldı. Sessiz sakin doğalı bozulmamış biryer. Tam aradığımız ortam. Bulutumuzla birlikte rahat rahat kafa dinleriz
Ay harika olcak nasıl içim kıpır kıpırAhahahaha yorumu efsaneymişş
Oh mis gibi olur vallahi sessiz, sakin huzurlu
Ay evet bende çok seviniyorum bunaHepimiz iyiki varızaile gibi olduk burda
Biz annemlerin yazlığına canım Kuşadasına ikizlerle bu sene otel göze alamam bu yıl uzun yolu bir tecrübe edelim seneye nasipse başka tatilAy harika olcak nasıl içim kıpır kıpırinşallah ağzımızın tadıyla gideriz. Keyifle geri döneriz siz nereyi düşünüyorsunuz kuşum
O çok büyük bir şans bebeğim. Çok iyi olmuş rahat rahat. Hem büyükler olacaksa oda biraz rahat ettirirBiz annemlerin yazlığına canım Kuşadasına ikizlerle bu sene otel göze alamam bu yıl uzun yolu bir tecrübe edelim seneye nasipse başka tatil
Süpersin27+3 sadece 5 kg doguma kadar 3 kg dan fazla almamaya calisacagim
Bilmiyorum sizde süpersinizSata göre 25+2yim 7 kilo aldım canım ama bu konu bence kıyasa kapalı olmalı diye düşünüyorum
Sol yana yatmak bana bu konuda iyi geliyorKızlar bu gaz sancısına çözüm ne olabilir hamileliğin başından beri devam ediyor gecer dedim ama sonuna kadar devam sanırım. Var mı yaşayan aranızda ne çözüm buldunuz?
Ben bugün e bebekte bikini takımına ağladımyamultuyorlar sağolsunlar
ay yerimmm bende ninni dinleyip ağlıyorum saçma sapan haller
Ben devamke canım sadece eskisi kadar hız yapmamaya daha sakin sürmeye çalışıyorumKizlar araç kullanıyor musunuz? 28. Haftaya gircem birkaç haftadır eşim artik kullanmamı istemiyor ya benim
Ya ben 2 gün önce demedim mii öyle hissediyorum diyeeBEKLE BENİ EVİMMMMMkızlar doktoruma yazdım o da hemen görmek istedi beni.Kendisi baktı .Şu an iyi görünüyor ağrın yoksa ve hiç kalkmayacaksan seni gönderirim dedi Allahım çok şükür yarabbim.serviks uzunluğuna da baktı iyi kapalı dedi evde 30 gün heyet raporuyla yatacağım
Bende sürekli sola yatıyorum ama sol tarafım çöktü resmen.yemeklerden sonra oluyor gaz sancısı kasıklarda da ağrı yapıyor. Benim hamilelikten öncede vardı gerci bu sorunum hamilelikte iki kat arttı.Sol yana yatmak bana bu konuda iyi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?