2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kuzucum işe gidiyorum baya da yoğun geçiyor. Haftaiçi gündüz biraz zor girebiliyorum artık. Gidicem diye işler baya yığıldı

Sen nasılsın bebişim
Kıyamam kızz az kaldı sık dişinii çokta yorma kendini ama bende napıyım günleri geçtim saatleri sayıyorum
Aaaaa masaj hastasıyımmm. Kız benim doktor tam troll. En son muayenede 2 hafta sonra gelin dedi. Eşimde dediki siz demeseniz biz isticektik 2 haftada bir gelelim artık diye. Tabi canım dedi cafeydi burası öyle istediğiniz gibi olmuyo zamanı var herşeyin dedi yavrum sustu kaldı
Yaaaaa nereye gitceksinizzz bizde nasipse 15-20 günlükken sırtlayıp gidicez minikleri hakkımızda hayırlısı

Canım emzirme ödeneği diye birşey veriyor devlet o olabilir mi bahsettiği acaba bu yıl 520 tl diye duymuştum

Bebişim ben elimden geleni yapayım da gerisi olduğu kadar. Birazdan uyucam mesela çok yoruldum ama olsun. Sağlıkla sıhhatle 37 yi bir görsem. Sonrası kolay olacak Allahın izniyle

Kdjdjjs en sevdiğim doktor modeli aşırı ciddili sevmiyorum. benimkide bana burası lokanta mı ben lokanta mı işletiyorum demişti bide bombamız kocam bey cinselliği sordu geçen hafta kontrolde diyo ki illa söyleticen tadımlık işte ksjsjs daha nasıl anlatayım diyo bşdaha sorarsan detaylara giricem dedi bizimki de sustu

Hdjdhsj bende biz yürek yedik sanıyordum bebişim çok güzel yaparsınız varyaa üf hem sana da çok iyi gelir. Demre ye gidicez canım. Geçen yıl gitmiştik ama öyle biryer olduğunu bilmediğimiz için 3 gün ayarlamıştık ancak tadı damağımızda kaldı. Sessiz sakin doğalı bozulmamış biryer. Tam aradığımız ortam. Bulutumuzla birlikte rahat rahat kafa dinleriz

Merhaba kızlar bugun şeker yüklemesi yapıldı 180 çıktı doktor diyetisyene yönlendirdi bu durumu yaşayan var mı? Bebişe herhangi Bi zararı var mı?
Evet canım şeker ve tansiyon gebelikte çok önemli. Hiç aksatmadan hemen diyetisyene görün. Çözümsüz birşey değil önlem alınınca düzelen ve bebeğe zarar vermeyen birşey Ama ihmal edilmemeli. Benimde yüksek çıktı 2. Saat şekerim diyetisyenle görüştüm tam uyamıyorum ama bir yandan da parmaktan şeker takibi yapıyorum. Doktor insüline gerke var mı yok mu ona göre bakıcakmış.

Ahahahaha yorumu efsaneymişş

Oh mis gibi olur vallahi sessiz, sakin huzurlu

Ay harika olcak nasıl içim kıpır kıpır inşallah ağzımızın tadıyla gideriz. Keyifle geri döneriz siz nereyi düşünüyorsunuz kuşum
Biz annemlerin yazlığına canım Kuşadasına ikizlerle bu sene otel göze alamam bu yıl uzun yolu bir tecrübe edelim seneye nasipse başka tatil

Biz annemlerin yazlığına canım Kuşadasına ikizlerle bu sene otel göze alamam bu yıl uzun yolu bir tecrübe edelim seneye nasipse başka tatil
O çok büyük bir şans bebeğim. Çok iyi olmuş rahat rahat. Hem büyükler olacaksa oda biraz rahat ettirir Otel beni de gerer bizde villa kiralayacağız evimiz gibi. Birde çocuklarımı da alırlarsa varya değmesinler keyfimize

yamultuyorlar sağolsunlar

ay yerimmm bende ninni dinleyip ağlıyorum saçma sapan haller
Ben bugün e bebekte bikini takımına ağladım
Kizlar araç kullanıyor musunuz? 28. Haftaya gircem birkaç haftadır eşim artik kullanmamı istemiyor ya benim
Ben devamke canım sadece eskisi kadar hız yapmamaya daha sakin sürmeye çalışıyorum
Ya ben 2 gün önce demedim mii öyle hissediyorum diyee çok sevindimm ceritom doğuma kadar yatmalı hastaneye gitmeyelim hiçbirimiz inşallah

pozitifbiri pozitifim bugün şeker yükleme ve kontrolüm vardı ama hastalıktan geberdiğim için haftaya kaldı bebemide yüzeysel gösterdi haftaya ölçeriz dedi gözyaşım pıt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…